2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kesi atılmadı ya kendi yırttı canım , benim biraz fazla heralde dikiş canım ondan oldu sanırım ama 2. Gün bugün çok daha iyiyim
Hep ayaktaydım işte oturmak kalkmak zor
Yırtık acısı ise üzücü ama biraz daha dikkat etmen lazım batikonlu su filan verdi mi Dr?Bol bol dinlen canım birkaç güne hafifler inşaallah.

Bu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
Bebekle nasıl olacak hey Allahım neden bu kadar düşüncesiz olabiliyor insanlar. Uygun bir dille müsait olmadığınızı söyleseniz çok mu yanlış anlaşılır

Kizlar kilo durumlariniz nasil ben 1 aydir kilo almamisim +16 ile kaldim vucudum daha fazla alamazsin diye isyan etti sanirim ama cok sukur bebisim aliyor kendimden bi 20 kg bekliyordum aslinda ama ne olduysa 1 aydir hep ayniyim
Çok şükür Sadece 10 kilo aldım ama zaten 25 kilo fazlam vardı.3 haneli rakamlardayim şu an hayatımda hiç görmediğim

Bu arada ben ilk 5 gunde 5 kg vermisim istahim falan yok surekli aglama hissi bayramda kaynanamlarin tekrar yatiya gelicegini ogrendim sinirlerim cok bozuldu biktim artik misafir ağırlamaktan ya
Yok artık eşine söylesen güzel bir dille gelmeyin dese.Ayip yani.

Evet ta kendisi ben de süt konusunda tüm tuşlara basıyorum kızımda sütümün olmadığına dehşet inanmıştım çünkü en cok su, yanımda yatan boncuk, uyku, sonra solgar dan fayda gördüm. Dereotu, maltana, rezene çayı, helva, sürekli bişi kompostosu falan da var.
Aaaa solgarı denedin mi eğer benim dediğimse ve işe yaradıysa aşırı sevinirim

Kavusmanıza sevindim, insallah korktuğunuz her konuda işinin ehli doktor bulur, içinizi ferahlatacak haberler alırsınız

Ohh gözünüz aydın yavrun yanında ya o ağrılar sızılar da zamanla geçecek, o süt de memeye inecek emin ol annesi. Sen olabildiğince dinlenmene kendini toparlamana bak zor sezeryan sonrası.

İçim sıcacık oldu herkesin böyle güzel doğum hikayesi olur insallah dünyaya gelişi gibi ömrü de güzel sürsün

Bacım hakkını helal et söylenmez ama sen de yakında unutacaksın, oğlun biraz büyüsün aklına sadece bebek kokusunu ne kadar özlediğin ve doğumun nasıl güzel olduğu gelecek için titreyecek, acabaa mı diyeceksin sonra gelsin ikinciler ben doğumdan sonra “hem normal hem sezeryan doğum yapmış bir olarak bi daha doğum yapmayacağıma çok seviniyorum” demiştim alışacaksın canım benim annelik kimseye gökten inmiyor deneye yanıla ağlaya ağlaya öğreniyoruz hepimiz. Bakma instamomlara falan onlar yalan gerçek dünya püsürük gaz kusmuk lekesi

Kız ben de 20 kilo aldım total biliyosun, en tombik anneler deyince biz. Bi de sen son haftanda doğurdun ben son haftamda doğursam 25 olurdu kesin. Benim de bakma dikişlerim var şimdi, şimdi ağrılarını hissediyorum o dikişlerin. Totomun üzerine oturmak bile zor şu an. Ağrı kesici filan içiyorum, geçer inşallah.
Amin çok teşekkür ederim, bundan sonra sizlerin tecrübelerinden faydalanıp arkanızdan gelicem.
Canim gozun aydiin iyilesmene bak her sey rayina oturacakj

Ayy ne guzel dogurmussun masallah darisi basima iiiinnnsallahhhh ya valla imrendimm gozun aydiinnn

Ahahahdhdd lohusalik is loading bebegim dobarlan birakma kendini…..
Amin hazırlıklı olmakta fayda var, valla bebişler zamanını kendi ayarlayıp geliyor. Mayısta doğra diye düşünme sakın.

Canım eşine söyle kayınvalidenler gelince senin olmadığın yerde “lohusa ya heyheyleri üstünde ilişmeyin sakın” desin, sen de yat dinlen bebişinle ilgilen. Yemeğe işe girişme, kv yapınca annecim eline sağlık seni de yoruyoruz ama de devam et. Gelinliğini misafir ağırlamanı sonra yaparsın fazla fazla su an bebiş ve sen önceliklisin.

Bilmemek en güzeli canım emin ol bak artık biliyorsun kendin tecrübe ettin çektiğin sıkıntı senin bizim yaşadığımız farklıydı acılar şekil değiştiriyor ama varlar doktor beni kesmişti mesela ben ondan çektim şimdi bilmek bana faydamı veriyor tırsıyorum ben benim ağrı eşim çok düşük bana çok zor geçmişti iyileşme süreci sen daha çabuk ayaklanırsın ve daha güzeli bu acılara rağmen bak unutmadım ama yinede ikinciyiz istedim deli gibi
Yeni Doğum yaptıgım dönem merak ettim dikişime bakayım dedim hop bayıldım yıgılıverdim oldum yere dayanma gücümü görüyormusun

Kız Allah seni ne yapmasın dikişine bakmak nedir
Bakıp nasıl gördün ben bir şey göremedim

Yırtık acısı ise üzücü ama biraz daha dikkat etmen lazım batikonlu su filan verdi mi Dr?Bol bol dinlen canım birkaç güne hafifler inşaallah.
Tabi tabi canım batikonla sürekli pansuman yapıyorum , bebekle olduğu kadar işte canım dinlenmeye çalışıyorum ailem yanımda şükür bi bebeğe bakıyorum

Herkes bunu diyor unutur ikinciyi istersin diyor

Kız ben aynı evde kalıyorum üstelik anlaşamıyoruz da küsüz emirler veriyor sürekli senden beteri de var ağırlarsı. 3 5 gün giderler ben ne yapayım

Sana bu satirlari yazarken pilates topunda zipliyorumjshshshsh kiz gelsin zaten her tusa basiyorum suan ben

Kizlar kilo durumlariniz nasil ben 1 aydir kilo almamisim +16 ile kaldim vucudum daha fazla alamazsin diye isyan etti sanirim ama cok sukur bebisim aliyor kendimden bi 20 kg bekliyordum aslinda ama ne olduysa 1 aydir hep ayniyim
Ben 1 ay önce felan +20 almıştım daha da tartılmadım 3 kilo da almışımdır

Açılmaya başlayınca öyle alıntı geliyor diye okumuştum, takip edersin canım.
Lohusa kadına yatıya geliyorlarsa yardıma geliyorlardır diye düşünüyorum. Öyle değilse de siz öyle davranın, gelmişken işe yarasınlar
Kız ben aynı evde kalıyorum üstelik anlaşamıyoruz da küsüz emirler veriyor sürekli senden beteri de var ağırlarsı. 3 5 gün giderler ben ne yapayım
Ya inanmıyorum, hamile kadına şu davranışlar nedir? Doğum sebepli mi aynı evdesiniz, sürekli mi birlikte yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…