- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.081
Odamda bebemle netflix izlemeyi dusunuorum :))Canım eşine söyle kayınvalidenler gelince senin olmadığın yerde “lohusa ya heyheyleri üstünde ilişmeyin sakın” desin, sen de yat dinlen bebişinle ilgilen. Yemeğe işe girişme, kv yapınca annecim eline sağlık seni de yoruyoruz ama de devam et. Gelinliğini misafir ağırlamanı sonra yaparsın fazla fazla su an bebiş ve sen önceliklisin.
Aldı beni bir merak ayna tuttumKız Allah seni ne yapmasın dikişine bakmak nedir
Bakıp nasıl gördün ben bir şey göremedim
Canım imkanın varsa ılık su ile temizle bölgeni ben öyle baktım batıkonla pansuman yaptım kuru tuttum ve birde doktor krem vermişti onları kullandık tuvalete girip çıkmam uzun sürüyordu ama güzel baktım çok önmeli çünkü iyileşmezse iltihap kaparsa tekrar aynı şeyleri yaşamak zorTabi tabi canım batikonla sürekli pansuman yapıyorum , bebekle olduğu kadar işte canım dinlenmeye çalışıyorum ailem yanımda şükür bi bebeğe bakıyorum
Acılar unutulmuyor ama ilkini insan kendinin yapıyor ikinciside evladı içinHerkes bunu diyor unutur ikinciyi istersin diyor
Ayy bende böyleyim yürüyüşe çıktım ağrım vardı 2 saat sonra geçti eve geldim uyudum canim sıkıldı.Sana bu satirlari yazarken pilates topunda zipliyorumjshshshsh kiz gelsin zaten her tusa basiyorum suan ben
+20'yim canım.Kizlar kilo durumlariniz nasil ben 1 aydir kilo almamisim +16 ile kaldim vucudum daha fazla alamazsin diye isyan etti sanirim ama cok sukur bebisim aliyorkendimden bi 20 kg bekliyordum aslinda ama ne olduysa 1 aydir hep ayniyim
11 12 kilo benim de. Karnımda aşırı büyük değil. Bende son bi kaç haftadır aldım 2 3 kilo. Çok aşırı da yemiyorum ama ödemde olabilir tabi.Kizlar kilo durumlariniz nasil ben 1 aydir kilo almamisim +16 ile kaldim vucudum daha fazla alamazsin diye isyan etti sanirim ama cok sukur bebisim aliyorkendimden bi 20 kg bekliyordum aslinda ama ne olduysa 1 aydir hep ayniyim
Muayene etki etmiş olabilir kanama olmadıkça sorun olmaz inşaallah samcialnirsan doğumu başlatmış demektir.Alttan muayene olan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi doktor leke olabilir demişti sün bu kadar olmadı ama bugün biraz daha çok oldu kahvemsi bi leke endişelenmiyorum ama endişelenmelimiyim
Anam ben bir tane doğurdum çok şükür dahada istememHerkes bunu diyor unutur ikinciyi istersin diyor
Sürekli canım keşke doğum sebepli olsaAçılmaya başlayınca öyle alıntı geliyor diye okumuştum, takip edersin canım.
Lohusa kadına yatıya geliyorlarsa yardıma geliyorlardır diye düşünüyorum. Öyle değilse de siz öyle davranın, gelmişken işe yarasınlar
Ya inanmıyorum, hamile kadına şu davranışlar nedir? Doğum sebepli mi aynı evdesiniz, sürekli mi birlikte yaşıyorsunuz?
Benimde hareket etmeyince endişeleniyorum gün içinde etmiyor eşime diyorum bir hastaneye mi gitsek diye ama eşim oğlum babacım sen niye hareket etmiyorsun hadi anneye bir tekme atta rahatlasın diyo çocuk başlıyor içimde horon tepmeye abartısız yani bende çok yalancı çoban oldu2 3 saattir bebek hareket etmiyordu yemek yedim çikolata yedim duş aldım soluma yattım tık yoktu. Eşime haber verdim gelde acile gidelim diye geldi arabaya bindik karnımda takla atmaya başladıyalancı çoban yaptı beni çocuk ya bi tur atıp döndük acile de gitmedik
Umarım sorunsuz şekilde su gibi geçer her şeyMerhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum.gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan? BUKITOKI N nail art MelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim, 37+0Umarım sorunsuz şekilde su gibi geçer her şeykaçıncı haftada alınmış olacak ki iğne yapmak istiyorlar?
Canım az kalmış vallahi çok heyecanlıMerhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum.gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan? BUKITOKI N nail art MelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Anladım canım teşekkür ederim cevabına, bana hafta daha büyük diye tek doz sanırım.. bakalım umarım iyi olur herşeyCanım az kalmış vallahi çok heyecanlıevet bana 2 doz yapıldı 24 saat arayla ve kalçadan yaptılar malesef ki benim canım çok yandı yani o 3 günde sürekli bana iğne flan vurdukar ağrı kesiciler yada spinal anestezinin iğnesini bile hiç hissetmemiştim ama o yakmıştı biraz. Yada kalçadan iğneleri ben hiç sevmem ondan da fazla gelmiş olabilir bana. Ama olsun saniyelik sadece kalçanı sıkma ki sonrasında ağrı olmasın
Elimden gelenş yapıyorumEvet ta kendisiben de süt konusunda tüm tuşlara basıyorum kızımda sütümün olmadığına dehşet inanmıştım çünkü en cok su, yanımda yatan boncuk, uyku, sonra solgar dan fayda gördüm. Dereotu, maltana, rezene çayı, helva, sürekli bişi kompostosu falan da var.
Kavusmanıza sevindim, insallah korktuğunuz her konuda işinin ehli doktor bulur, içinizi ferahlatacak haberler alırsınız
Ohh gözünüz aydın yavrun yanında ya o ağrılar sızılar da zamanla geçecek, o süt de memeye inecek emin ol annesi. Sen olabildiğince dinlenmene kendini toparlamana bak zor sezeryan sonrası.
İçim sıcacık oldu herkesin böyle güzel doğum hikayesi olur insallahdünyaya gelişi gibi ömrü de güzel sürsün
Ahh umarımCanim gozun aydiiniyilesmene bak her sey rayina oturacakj
Ayy ne guzel dogurmussun masallah darisi basima iiiinnnsallahhhh ya valla imrendimmgozun aydiinnn
Ahahahdhdd lohusalik is loading bebegim dobarlan birakma kendini…..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?