- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.101
Ya bende de hani bebeği doğunca döşüne koyuyorlarya herkes aşırı mutlu ağlıyor fln o anı yaşadım koydular mal gibiydim eşim iyi misin fln dedi şoktaydım sonra üzüldüm o anı yaşayamadım herkes nasıl mutlu ben olamadım dedimAnam ben bir tane doğurdum çok şükür dahada istememAllah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah ama benden bu kadar yani sezaryen sonrası iyileşme flan değilde ben ameliyathaneden korktum birde o anda oğlumun sesini bir süre duyamamam o korku panik onların karnımda yaptıklarını hissetmem flan beni çok korkuttu sevmedim yani bir süre travma kalacak diye ödüm koptu .. aslında anormal olan hiçbirşey yoktu ama ben çok ödlek çıktım
Canım dediğine dikkat edecem , sağolAldı beni bir merak ayna tuttumsonrada gördüm görmez olaydım olanlar oldu
Canım imkanın varsa ılık su ile temizle bölgeni ben öyle baktım batıkonla pansuman yaptım kuru tuttum ve birde doktor krem vermişti onları kullandık tuvalete girip çıkmam uzun sürüyordu ama güzel baktım çok önmeli çünkü iyileşmezse iltihap kaparsa tekrar aynı şeyleri yaşamak zor
Acılar unutulmuyor ama ilkini insan kendinin yapıyor ikinciside evladı için
Canım ben vuruldum ama suyum gelmiş olduğu için süreç boyu hep hastanedeydim. En ufak bir acı dahi hissetmedimMerhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum. @gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan? @BUKITOKI @nail artMelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Ben ebeye şey diyorum tutuyosun demi tutuyosun düşmesinYa bende de hani bebeği doğunca döşüne koyuyorlarya herkes aşırı mutlu ağlıyor fln o anı yaşadım koydular mal gibiydim eşim iyi misin fln dedi şoktaydım sonra üzüldüm o anı yaşayamadım herkes nasıl mutlu ben olamadım dedim
Amin, Çok teşekkür ederimCanım ben vuruldum ama suyum gelmiş olduğu için süreç boyu hep hastanedeydim. En ufak bir acı dahi hissetmedimÖnceki gebeliğimde de vurulmuştum ve iğne yakmıştı ama bunda öyle olmadı. Bence iğne yapan kişinin elinin hafifliği önemli. Allah kolaylık versin, her şey düzgünce yolunda ilerlesin sağlıcakla kavuş oğluşuna
Sen o su azlığı ile kaçıncı haftaya geldin bakKontrolden ciktim simdi kizlar 14 nisan sabah 8 de alacak doguma sali gunu gidip kan falan verecegim anestezi bolumuyle gorusup asiri bi heycanlandim gunu tam belli olunca. Suyum baya baya azaldi sinirin cok altinda bebek hareketlerine dikkat et dedi doguma kadar dürtüp durcam cocugu sanirim
Benim böyle bir bilgi vermem yanlış olur. Çünkü zaten kanala ilerliyor ve açılmalarım oluyordu. O süreçte bebek hareketlerini pek hissedemiyorsun zaten..Amin, Çok teşekkür ederiminşallah iyi olacak...bebek hareketleri vs değişiyor mu? Böyle birşey okumuştum
Köprüden önce son çıkış, kaçarın yokSon dakika acil doğuma alinmaktn döndümşu çok kaçtığım alttan muaneyide gördüm sabah 10 dan beri hastenedeym halende çıkmadım.
Bebeğimde taşikardi çıkıyordu hep bende de sancı fazlasıyla ama ben hiç hissetmiyordm 2 3 kez nts çekildi kan idrar tahlilleri alındı şimdilik düzeldi dediler. Birazdan uzman gelip durumumla ilgili karar verecekmiş ya taburcu edicek yada yatiş yapacaklar
Teşekkür ederimBenim böyle bir bilgi vermem yanlış olur. Çünkü zaten kanala ilerliyor ve açılmalarım oluyordu. O süreçte bebek hareketlerini pek hissedemiyorsun zaten..
Ama burda diğer arkadaşlardan hatırlıyorum harekette azalma oluyor endişe etmeyin demişlerdi.
Sağlıkla kavuşunSon dakika acil doğuma alinmaktn döndümşu çok kaçtığım alttan muaneyide gördüm sabah 10 dan beri hastenedeym halende çıkmadım.
Bebeğimde taşikardi çıkıyordu hep bende de sancı fazlasıyla ama ben hiç hissetmiyordm 2 3 kez nts çekildi kan idrar tahlilleri alındı şimdilik düzeldi dediler. Birazdan uzman gelip durumumla ilgili karar verecekmiş ya taburcu edicek yada yatiş yapacaklar
Ay ben işte çok anlamadım kafasını sevdim oğlum fln dedim ama çokta yani duygulanmadım sonra da üzüldüm niye böyle oldum diyeBen ebeye şey diyorum tutuyosun demi tutuyosun düşmesinAnneeem ben seni çok bekledim dedim belki onlarca kez
Ya 1 hafta sonra bu saatlerde bebeğin kucağında olacakKontrolden ciktim simdi kizlar 14 nisan sabah 8 de alacak doguma sali gunu gidip kan falan verecegim anestezi bolumuyle gorusup asiri bi heycanlandim gunu tam belli olunca. Suyum baya baya azaldi sinirin cok altinda bebek hareketlerine dikkat et dedi doguma kadar dürtüp durcam cocugu sanirim
Ya sen ne içli bir anasınBen ebeye şey diyorum tutuyosun demi tutuyosun düşmesinAnneeem ben seni çok bekledim dedim belki onlarca kez
Ya az önce 2 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. O da kontrole gitmiş hastaneden çıkamamış, şimdi seni okuyunca güldümSon dakika acil doğuma alinmaktn döndümşu çok kaçtığım alttan muaneyide gördüm sabah 10 dan beri hastenedeym halende çıkmadım.
Merhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum. @gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan? @BUKITOKI @nail artMelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Kontrolden ciktim simdi kizlar 14 nisan sabah 8 de alacak doguma sali gunu gidip kan falan verecegim anestezi bolumuyle gorusup asiri bi heycanlandim gunu tam belli olunca. Suyum baya baya azaldi sinirin cok altinda bebek hareketlerine dikkat et dedi doguma kadar dürtüp durcam cocugu sanirim
Demin doğum ihtimali vardı da geçti şimdilik. Bugün hiç doğum için hazır hissetmiyorum kendimiinşallah taburcu eder
Ay ben işte çok anlamadım kafasını sevdim oğlum fln dedim ama çokta yani duygulanmadım sonra da üzüldüm niye böyle oldum diye
Biz bugün 6. Gündeyiz 200 gr kaldı ulaşmamızaKızlar bebişleriniz doğum kilolarına kaçıncı günde ulaştı? Nette 10. günde doğum kilolarını yakalarlar diye bir bilgi var ama bebekten bebeğe değişir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?