2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kontrolden ciktim simdi kizlar 14 nisan sabah 8 de alacak doguma sali gunu gidip kan falan verecegim anestezi bolumuyle gorusup asiri bi heycanlandim gunu tam belli olunca. Suyum baya baya azaldi sinirin cok altinda bebek hareketlerine dikkat et dedi doguma kadar dürtüp durcam cocugu sanirim

Ya bende de hani bebeği doğunca döşüne koyuyorlarya herkes aşırı mutlu ağlıyor fln o anı yaşadım koydular mal gibiydim eşim iyi misin fln dedi şoktaydım sonra üzüldüm o anı yaşayamadım herkes nasıl mutlu ben olamadım dedim

Canım dediğine dikkat edecem , sağol

Canım ben vuruldum ama suyum gelmiş olduğu için süreç boyu hep hastanedeydim. En ufak bir acı dahi hissetmedim Önceki gebeliğimde de vurulmuştum ve iğne yakmıştı ama bunda öyle olmadı. Bence iğne yapan kişinin elinin hafifliği önemli. Allah kolaylık versin, her şey düzgünce yolunda ilerlesin sağlıcakla kavuş oğluşuna

Ben ebeye şey diyorum tutuyosun demi tutuyosun düşmesin Anneeem ben seni çok bekledim dedim belki onlarca kez

Amin, Çok teşekkür ederim inşallah iyi olacak...bebek hareketleri vs değişiyor mu? Böyle birşey okumuştum

Sen o su azlığı ile kaçıncı haftaya geldin bak Hadi az kaldı inşallah sağlıcakla gelecek miniğin

Son dakika acil doğuma alinmaktn döndüm şu çok kaçtığım alttan muaneyide gördüm sabah 10 dan beri hastenedeym halende çıkmadım.
Bebeğimde taşikardi çıkıyordu hep bende de sancı fazlasıyla ama ben hiç hissetmiyordm 2 3 kez nts çekildi kan idrar tahlilleri alındı şimdilik düzeldi dediler. Birazdan uzman gelip durumumla ilgili karar verecekmiş ya taburcu edicek yada yatiş yapacaklar

Amin, Çok teşekkür ederim inşallah iyi olacak...bebek hareketleri vs değişiyor mu? Böyle birşey okumuştum
Benim böyle bir bilgi vermem yanlış olur. Çünkü zaten kanala ilerliyor ve açılmalarım oluyordu. O süreçte bebek hareketlerini pek hissedemiyorsun zaten..
Ama burda diğer arkadaşlardan hatırlıyorum harekette azalma oluyor endişe etmeyin demişlerdi.

Köprüden önce son çıkış, kaçarın yok Hayırlısı olsun bakalım

Sağlıkla kavuşun rahat geçsin doğumunuz...

Kızlar bebişleriniz doğum kilolarına kaçıncı günde ulaştı? Nette 10. günde doğum kilolarını yakalarlar diye bir bilgi var ama bebekten bebeğe değişir herhalde

Ya 1 hafta sonra bu saatlerde bebeğin kucağında olacak hayırlısıyla gelsin kaç haftalık olacak bebeğin?
Ben ebeye şey diyorum tutuyosun demi tutuyosun düşmesin Anneeem ben seni çok bekledim dedim belki onlarca kez
Ya sen ne içli bir anasın
Ya az önce 2 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. O da kontrole gitmiş hastaneden çıkamamış, şimdi seni okuyunca güldüm açılması varmış diye bırakmamışlar, suyunu patlatmış doktor. Sonra da sancı çek çek açılma ilerlememiş. Keşke kendi haline bıraksalardı diye düşündüm.

Kızlar aklıma gelince her gruba yazıyorum bunu. Normal doğum yapacak arkadaşlat doğum masasında yanlarda tutacaklar car ıkınırkrn ordan tutup güç alın işiniz çok kolaylaşacak ben çok geç farkettim sizlerin aklında bulunsun. Hayırla kucağınıza alın

Son düzlük, Deniz bey sağlıkla gelsin bundan sonrası güllük gülistanlık olsun

Ay hadi hayırlısı insallah doğuma kadar seni meraklandırmaz annesi

Hakkında hayırlısı canım ama korkma doğur kurtul nası olsa yarın da aynı endişeyi hissedeceksin
Demin doğum ihtimali vardı da geçti şimdilik. Bugün hiç doğum için hazır hissetmiyorum kendimi inşallah taburcu eder

Canım o kadar ıkınmadan, yorgunluktan sonra cok doğal. Ben buz devrindeki sid gibi “hanım hanııım bunlar benim yavrularım” demediğime dua ediyorum aklımdan o geçiyodu çünkü dışımdan cırtlak bi “anneciiim” demişim.
Ay ben işte çok anlamadım kafasını sevdim oğlum fln dedim ama çokta yani duygulanmadım sonra da üzüldüm niye böyle oldum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…