- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.121
Bende vuruldum 2 doz hemde. Benim çok acımıştı ama yapan kişiden kaynaklı da olabilir tabi.Amin, Çok teşekkür ederiminşallah iyi olacak...bebek hareketleri vs değişiyor mu? Böyle birşey okumuştum
Ayy evet canim 30. Haftadan beri sinirdaydim ne havuc sulari tukettim bi ben bilirimSen o su azlığı ile kaçıncı haftaya geldin bakHadi az kaldı inşallah sağlıcakla gelecek miniğin
tam 38 olacak canim insallahYa 1 hafta sonra bu saatlerde bebeğin kucağında olacakhayırlısıyla gelsin kaç haftalık olacak bebeğin?
Ya sen ne içli bir anasın
Ya az önce 2 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. O da kontrole gitmiş hastaneden çıkamamış, şimdi seni okuyunca güldümaçılması varmış diye bırakmamışlar, suyunu patlatmış doktor. Sonra da sancı çek çek açılma ilerlememiş. Keşke kendi haline bıraksalardı diye düşündüm.
insallah canim nasil gececk son haftam valla bilmiyorumSon düzlük, Deniz bey sağlıkla gelsin bundan sonrası güllük gülistanlık olsun
Ay hadi hayırlısıinsallah doğuma kadar seni meraklandırmaz annesi
Hakkında hayırlısı canım ama korkma doğur kurtul nası olsa yarın da aynı endişeyi hissedeceksin
Canım o kadar ıkınmadan, yorgunluktan sonra cok doğal. Ben buz devrindeki sid gibi “hanım hanııım bunlar benim yavrularım” demediğime dua ediyorumaklımdan o geçiyodu çünkü dışımdan cırtlak bi “anneciiim” demişim.
O anın şokuyla işte annesi kucağındaki mucizeye inanamıyor insanAy ben işte çok anlamadım kafasını sevdim oğlum fln dedim ama çokta yani duygulanmadım sonra da üzüldüm niye böyle oldum diye
Beş yıl üzerine kavuştumYa sen ne içli bir anasın
Ahh o havuç suyuAyy evet canim 30. Haftadan beri sinirdaydim ne havuc sulari tukettim bi ben bilirim
İnşallah hasta olmuyorsundur ama ben de bi haftadır hastaydım tüm kemiklerim ağrıyordu.Kızlar sabahtan beri belimde ağrı var. Şimdi arada sanki kasıklarımda ağrıyor ama sancımı bu anlamıyorum. Bel ağrım öyle girip cıkan bir ağrı değil genel olarak ağrıyor
Birde geceden beri boğazımda ağrıyor sanki hasta olucam bi halsizlik vücudumda kemiklerim ağrıyor gibi
sizce hasta oldumda oyuzdenmi bel ağrımda yoksa bu doğum sancısımı doktoruma yazmadım yazsammı
Suni sancı ile saatler süren berbat doğum hikayelerime rağmen dördüncü bebeyi sürpriz de olsa doğuracağım.Pisman değilim ama evet acıdan çok korkuyorumHerkes bunu diyor unutur ikinciyi istersin diyor
Canım benimde hepsi sarılık olur çünkü ben sıfır pozitif eşim ab pozitif.Kan grubunuz neDoğum yapan analar.. Bebeleriniz sarılık oldu mu? Ne kadar çok emzirsem de mama desteği de versem kilo da aldırsam bebem sarılık olmaktan kaçamadı. Bugün ilk muayenesinde sarılık değeri 19 çıktı, hemen hastaneye yatış yaptık. Mavi ışık tedavisine başladılar. Kuzum öyle ışığın altında yatıyor çok üzülüyorumSizinkiler de oldu mu sarılık, kaç günde geçti?
Hadi hayırlısı inşallah rahat ve sağlıklı bir doğum olurSon dakika acil doğuma alinmaktn döndümşu çok kaçtığım alttan muaneyide gördüm sabah 10 dan beri hastenedeym halende çıkmadım.
Bebeğimde taşikardi çıkıyordu hep bende de sancı fazlasıyla ama ben hiç hissetmiyordm 2 3 kez nts çekildi kan idrar tahlilleri alındı şimdilik düzeldi dediler. Birazdan uzman gelip durumumla ilgili karar verecekmiş ya taburcu edicek yada yatiş yapacaklar
İlk hafta bi sıkıntı olmadığı sürece doğum kilolarina ulaşıyorlarKızlar bebişleriniz doğum kilolarına kaçıncı günde ulaştı? Nette 10. günde doğum kilolarını yakalarlar diye bir bilgi var ama bebekten bebeğe değişir herhalde
Teşekkür ederim inşallahSon düzlük, Deniz bey sağlıkla gelsin bundan sonrası güllük gülistanlık olsun
Ay hadi hayırlısıinsallah doğuma kadar seni meraklandırmaz annesi
Hakkında hayırlısı canım ama korkma doğur kurtul nası olsa yarın da aynı endişeyi hissedeceksin
Canım o kadar ıkınmadan, yorgunluktan sonra cok doğal. Ben buz devrindeki sid gibi “hanım hanııım bunlar benim yavrularım” demediğime dua ediyorumaklımdan o geçiyodu çünkü dışımdan cırtlak bi “anneciiim” demişim.
Çok teşekkür ederimBende vuruldum 2 doz hemde. Benim çok acımıştı ama yapan kişiden kaynaklı da olabilir tabi.ilk gün değil ama ikinci gün bebek biraz az hareket etmişti ondan kaynaklı mıydı bilmiyorum. Senin zaten doğum olacak sıkıntı olmaz inşallah. Şifa olsun bebişe
Yok olmadı şükür eve yolladılar muane ettiler ne bebek kanala girmiş ne açılmam var. Eğer taşikardi ilerlesydi sezeryan yaparlardı büyük ihtimalle gerek kalmadı ŞükrYa az önce 2 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. O da kontrole gitmiş hastaneden çıkamamış, şimdi seni okuyunca güldümaçılması varmış diye bırakmamışlar, suyunu patlatmış doktor. Sonra da sancı çek çek açılma ilerlememiş. Keşke kendi haline bıraksalardı diye düşündüm.
Ya orası öyle eşimde söyle gerekirse sezeryane alsınlar kurtul dedi ama inan Sabah 10 da gitmiştim hasteneye hep git gel uzan muaneler derken zerree enerjim kalmadı doğuma girmeye takatim hiç yoktu o yüzden istemedim hiç.Hakkında hayırlısı canım ama korkma doğur kurtul nası olsa yarın da aynı endişeyi hissedeceksin
Kendi normal sancılarmla olacak doğuma inşallahHadi hayırlısı inşallah rahat ve sağlıklı bir doğum olur
Beybi su olunca tutamıyorsun gerçekten, benim akıyordu mesela az az ama çişini tutabiliyorsun ya su öyle değil. Az gelse de kendiliğinden akıyor sürekli. Boş ver yalancı çoban ol, sen mutlaka git doktora.Ben rahim ağrısından düzgün yürüyemiyorum bugün.tüm gün boyunca da akıntım oldu çiş gibi ortası az beyaz dört beş kez çamaşır değiştirdim çamaşırdan üzerime geçecek kadar akmış su mudur bu ya. Karnımı ebeme attım üstler boş duruyor düşmüş dedi.yarın doktora gidip yo kanala falan girmemiş derse bi yalancı çobanda ben olucam.
Benim kizimda oldu malesef bizde mavi isik tedavisi gorduk sabahina dusmustu cok sukur sadece bir gece kaldik yarin kontrole gidicez tekrar insallah iyi cikar, sizin de sabaha kadar duser insallah tedaviden sonra bol bol cis yapmasi onemli cisle aticakmis sariligiDoğum yapan analar.. Bebeleriniz sarılık oldu mu? Ne kadar çok emzirsem de mama desteği de versem kilo da aldırsam bebem sarılık olmaktan kaçamadı. Bugün ilk muayenesinde sarılık değeri 19 çıktı, hemen hastaneye yatış yaptık. Mavi ışık tedavisine başladılar. Kuzum öyle ışığın altında yatıyor çok üzülüyorumSizinkiler de oldu mu sarılık, kaç günde geçti?
6.gundeyiz bizimde 300 gram var ulaşmamızaBiz bugün 6. Gündeyiz 200 gr kaldı ulaşmamıza
Evet oldu. Doktor anne sütü sarılığı, uzun sürer dedi. Üzülme canım iyi besle çiş yaparak atacak vücudundan Allah’ın izniyleDoğum yapan analar.. Bebeleriniz sarılık oldu mu? Ne kadar çok emzirsem de mama desteği de versem kilo da aldırsam bebem sarılık olmaktan kaçamadı. Bugün ilk muayenesinde sarılık değeri 19 çıktı, hemen hastaneye yatış yaptık. Mavi ışık tedavisine başladılar. Kuzum öyle ışığın altında yatıyor çok üzülüyorumSizinkiler de oldu mu sarılık, kaç günde geçti?
Ayyy çok az kalmış ya.Kontrolden ciktim simdi kizlar 14 nisan sabah 8 de alacak doguma sali gunu gidip kan falan verecegim anestezi bolumuyle gorusup asiri bi heycanlandim gunu tam belli olunca. Suyum baya baya azaldi sinirin cok altinda bebek hareketlerine dikkat et dedi doguma kadar dürtüp durcam cocugu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?