2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Doğum yapan analar.. Bebeleriniz sarılık oldu mu? Ne kadar çok emzirsem de mama desteği de versem kilo da aldırsam bebem sarılık olmaktan kaçamadı. Bugün ilk muayenesinde sarılık değeri 19 çıktı, hemen hastaneye yatış yaptık. Mavi ışık tedavisine başladılar. Kuzum öyle ışığın altında yatıyor çok üzülüyorum Sizinkiler de oldu mu sarılık, kaç günde geçti?

Amin, Çok teşekkür ederim inşallah iyi olacak...bebek hareketleri vs değişiyor mu? Böyle birşey okumuştum
Bende vuruldum 2 doz hemde. Benim çok acımıştı ama yapan kişiden kaynaklı da olabilir tabi. ilk gün değil ama ikinci gün bebek biraz az hareket etmişti ondan kaynaklı mıydı bilmiyorum. Senin zaten doğum olacak sıkıntı olmaz inşallah. Şifa olsun bebişe

Sen o su azlığı ile kaçıncı haftaya geldin bak Hadi az kaldı inşallah sağlıcakla gelecek miniğin
Ayy evet canim 30. Haftadan beri sinirdaydim ne havuc sulari tukettim bi ben bilirim
tam 38 olacak canim insallah
insallah canim nasil gececk son haftam valla bilmiyorum

Kızlar sabahtan beri belimde ağrı var. Şimdi arada sanki kasıklarımda ağrıyor ama sancımı bu anlamıyorum. Bel ağrım öyle girip cıkan bir ağrı değil genel olarak ağrıyor
Birde geceden beri boğazımda ağrıyor sanki hasta olucam bi halsizlik vücudumda kemiklerim ağrıyor gibi
sizce hasta oldumda oyuzdenmi bel ağrımda yoksa bu doğum sancısımı doktoruma yazmadım yazsammı

İnşallah hasta olmuyorsundur ama ben de bi haftadır hastaydım tüm kemiklerim ağrıyordu. Yine de yaz istersen doktoruna için rahat etsin

Canım benimde hepsi sarılık olur çünkü ben sıfır pozitif eşim ab pozitif.Kan grubunuz ne

Kizlar benim bikac saattir regl agrisi gibi agrim oluyo 1 saat once filan bi dusa girdim uzandim gecti gibiydi ama simdi yine basladi sanki dogum sancisi olsa anlardim dimi

Hadi hayırlısı inşallah rahat ve sağlıklı bir doğum olur

Teşekkür ederim inşallah
Çok teşekkür ederim

Yok olmadı şükür eve yolladılar muane ettiler ne bebek kanala girmiş ne açılmam var. Eğer taşikardi ilerlesydi sezeryan yaparlardı büyük ihtimalle gerek kalmadı Şükr
Hakkında hayırlısı canım ama korkma doğur kurtul nası olsa yarın da aynı endişeyi hissedeceksin
Ya orası öyle eşimde söyle gerekirse sezeryane alsınlar kurtul dedi ama inan Sabah 10 da gitmiştim hasteneye hep git gel uzan muaneler derken zerree enerjim kalmadı doğuma girmeye takatim hiç yoktu o yüzden istemedim hiç.
Hadi hayırlısı inşallah rahat ve sağlıklı bir doğum olur
Kendi normal sancılarmla olacak doğuma inşallah sağol canım şimdilk olmadı eve geldim açılmam hiç yok nts de çok fazla ağrı ve sancı vardı ama ben hiç hissetmiyordm

Beybi su olunca tutamıyorsun gerçekten, benim akıyordu mesela az az ama çişini tutabiliyorsun ya su öyle değil. Az gelse de kendiliğinden akıyor sürekli. Boş ver yalancı çoban ol, sen mutlaka git doktora.

Benim kizimda oldu malesef bizde mavi isik tedavisi gorduk sabahina dusmustu cok sukur sadece bir gece kaldik yarin kontrole gidicez tekrar insallah iyi cikar, sizin de sabaha kadar duser insallah tedaviden sonra bol bol cis yapmasi onemli cisle aticakmis sariligi

Evet oldu. Doktor anne sütü sarılığı, uzun sürer dedi. Üzülme canım iyi besle çiş yaparak atacak vücudundan Allah’ın izniyle

Ayyy çok az kalmış ya. 14 Nisan nedir, sayılı gün çabuk geçiyor. Hiç stres yapma inşallah çok güzel geçer her şey. Kalan şu günlerde akşamları benim yerime de uyu caniko sjhdjdz. 2 gündür 4 saat uyumuşum, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…