2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım teşekkür ederim cevabına, bana hafta daha büyük diye tek doz sanırım.. bakalım umarım iyi olur herşey
İnşallah canım çok güzel olucaktır senin bebiş büyük benimki 35. Haftadaydı
Ya bende yanağıma yanaştırdılar fotoğrafçı dedi onuda bide öp dediler ağlamaktan anlamadım bişey öptüm şoktaydım zaten korktuğum için daha güzel şeyler hayal etmiştim hep ama o anda öyle olmadı benim şğkür şimdi doya doya öpüp kokluyorum
Kızlar bebişleriniz doğum kilolarına kaçıncı günde ulaştı? Nette 10. günde doğum kilolarını yakalarlar diye bir bilgi var ama bebekten bebeğe değişir herhalde
Canım benimkide o aralar ulaştı sanırım 12. Günde falandı her bebekte değişir o
Oldu kuzum baya kiloda verdi benimki 2540 doğdu 2200 e düştü o gün hastaneye yattık 19 du sarılığı senin yanında zaten korkma ben gülüyordum bakıp bakıp barbekü yapıyoruz sanki bunu diye sıcacık bide çıkarıp emzirdikçe sabaha 12 ye düşmüştü bizimki bir dahada olmadı sarılık şükret şuan iyileşiyor bebeğin sabaha şok olacaksın. Hatta ben o gece 2 saatte bir emzirdim sürekli çıkarken kilosu 2365 ti

Canım en hayırlı zamanda en pozitif şekilde kucağımıza alalım inşallah

Bende iki doz yaptırdım canım yapan kişiyle alakalı biraz fakat antibiyotige benziyor.Birkac saat içinde ağrısı hafifliyor ertesi gün yapıldığını hatırlatacak kadar acıyor korkulacak birşey yok.Bebek hareketleri de azalıyor bir iki gün.İcerisinde kortizonda var,bebeğine şifa olur inşaallah.

Kizlar benim bikac saattir regl agrisi gibi agrim oluyo 1 saat once filan bi dusa girdim uzandim gecti gibiydi ama simdi yine basladi sanki dogum sancisi olsa anlardim dimi
Canım saate bak mutlaka. Düzenli bir şekilde aynı sıklıkta geliyorsa yalancı değildir. Yakancılar genelde banyoda ya da dinlenince geçer ama sen yinede tedbirli ol.

Belime havlu ısıtıp koysam zararı varmı? Belim çok ağrıyor doğumu hızlandırmaz değilmi bilen varmıdır acaba
Yani o bölgelerde ısı uygulanmaması gerektiği söylenir hep. Sıcak suyla yıkanmayın denir ama tam bi bilgim yok tabiki. Acaba yastıkla yükseltsen.

Yani o bölgelerde ısı uygulanmaması gerektiği söylenir hep. Sıcak suyla yıkanmayın denir ama tam bi bilgim yok tabiki. Acaba yastıkla yükseltsen.
Hiç geçmeyen bir ağrı duramıyorum artık çok az ısıtıp koydum iyi gelir inşallah. Daha hazır değilim doğum sancısı değildir inşallah
Senin sezaryen günün alınmamış mıydı canım? Erken mi geliyor acaba?
Evet 23 nisana gün aldım. Geceden beri bi boğaz ağrısı vücut ağrısı var genel olarak zaten. Ama belim kopuyor resmen. Doktorumda doğuma yakın bal spazmı olur dedi. Karında sertleşme bebek hareketlerinde azalma yoksa dert etme dedi. Şu ağrı bir geçse rahatlayacağım belim ayrılıyor sanki

Çok teşekkür ederim kızlar, moral oluyor yazdıklarınız

tarif ettiğin ağrı doğum ağrısı gibi ama bilemiyorum. Annem de ilk doğumunda belim çok ağrıyordu diyor. Bir acile mi görünsen? Ya da doktora yazsan her ihtimale karşı, erken gelmeye çalışıyorsa da durdururlar belki.

Doktoruma yazdım karnında sertleşme olmuyorsa bebek hareket ediyorsa bekleyelim dedi. Sabah olsun bakalım eğer devam ederse giderim olmadı. Annemde erkek bebeğin ağrısı bele vurur diyor korkuttu beni oda. Bekleyeyim sabah kadar madem

Belime havlu ısıtıp koysam zararı varmı? Belim çok ağrıyor doğumu hızlandırmaz değilmi bilen varmıdır acaba
Sadece kendini dinle rahatlat küçük değil zaten bebegin.Allahin izniyle ne yaparsan yap zamaninda doğacak.Genelde ağrı geldikten bir iki gün sonra doğuyor bazı kisilerde daha erkende doğabiliyor.

Benim ebem sancı gekimce ısı uygula hatta ılık sıcağa yakın duşa gir dedi sanırım hızlandırmak.

Kızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef

Ay şu yenidoğan çekimine ne diyorsunuz Kızlar, bi yanım yaptırmak istiyor annem fln yok diyor, bi yandan bebeğe eziyet mi bilemedim, bu arada sarılığımızda başladı

Ay şu yenidoğan çekimine ne diyorsunuz Kızlar, bi yanım yaptırmak istiyor annem fln yok diyor, bi yandan bebeğe eziyet mi bilemedim, bu arada sarılığımızda başladı
Kuzum içinde kalmasın yaptır tabi bende istiyorum hatta ayın 11 inde gidecektik bebeğim küveze alınınca biraz geç olacak ama fotoğraflar çok güzel hatıra

Kızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef
Canım benim de normal doğum dikişler var sadece hastane de iğne vurdular antibiyotik dediler, bide bana ishal ilacı verdi sana onu verdiler mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…