- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.161
Yok canım ishal ilacı vermedilerCanım benim de normal doğum dikişler var sadece hastane de iğne vurdular antibiyotik dediler, bide bana ishal ilacı verdi sana onu verdiler mi peki
Kanında enfeksiyon çıktı teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun ya noldu ki
Kanında enfeksiyon çıktı canım o yüzden antibiyotik verilecekCanım geçmiş olsun ya noldu ki
Uyuyunca geçer belki. Sıcak süreci hızlandırıyor, koyma istersen havlu falanDoktoruma yazdım karnında sertleşme olmuyorsa bebek hareket ediyorsa bekleyelim dedi. Sabah olsun bakalım eğer devam ederse giderim olmadı. Annemde erkek bebeğin ağrısı bele vurur diyor korkuttu beni oda. Bekleyeyim sabah kadar madem
Canım bilmiyorum ya orada getirip damar yolundan verdilerYok canım ishal ilacı vermediler
Antibiyotiğin markası ne peki kuzum
Canm ssn taşikardi den dolayı mı erkenden sezeryan oluyorsun yoksa başka bir sebepten mi benimde bu iki oldu taşikardi çıktı hele bugün artık acil doğuma alacaklardı bu sebeble nerdeyse, 2 serum verdiler 3 4 kez nts çektiler kan idrar tahlilleri aldılar düzelince vazgeçtilerMerhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum. @gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan?BUKITOKI @nail art @MelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Anladım eve içme olarak verdi sandım canımCanım bilmiyorum ya orada getirip damar yolundan verdiler
Beni de ishal ilacı mahvetti ya benim doktor niye verdi anlamadım
Bana da verdi antibiyotik, farklı bir ürün sizinkinden ama ben kullanıyorum. Onun dışında ağrılarım için ağrı kesici vs de alıyorum. Sadece ekstradan kas gevşetici bir ürün yazmış, yanına not düşmüş sadece ağrı çok fazlaysa almam için. Onu kullanmadım. Dikiş ağrıları beni çok rahatsız ettiği için içiyorum açıkçası verdiklerini.Kızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef
Ya ben dünden beri hiç büyük tuvaletimi yapamadım Papatyacığım, belki senin doktor da kabızlık ihtimaline karşı vermiş olabilir mi?Canım bilmiyorum ya orada getirip damar yolundan verdiler
Beni de ishal ilacı mahvetti ya benim doktor niye verdi anlamadım
Çok teşekkür ederimMuhtemelen dediğiniz gibi tedbir amaçlı yapılıyordur, ki bence yapılması iyi bir şey, şifa olsun
Bugün benim de düzelmeseydi alacaktı doktorum, serumdan sonra düzeldi.hikayemiz benzer bana da aynısı deniyor ve ben de heyecan vs hissetmiyorum, çok ilginç. Dr larım sorun olsa serum ile düzelmez diyor, umarım doğumdan sonra sorun yaşamaz bebeklerimiz, rahat olmaya çalışıyorum. Ateş enfeksiyon vs bende de yok. Çok geçmiş olsunCanm ssn taşikardi den dolayı mı erkenden sezeryan oluyorsun yoksa başka bir sebepten mi benimde bu iki oldu taşikardi çıktı hele bugün artık acil doğuma alacaklardı bu sebeble nerdeyse, 2 serum verdiler 3 4 kez nts çektiler kan idrar tahlilleri aldılar düzelince vazgeçtiler
Bende de aynı şekilde bana bağlıyorlar sen den bebeğe geçiyor diolar ama ben kendimi iyi hissediyorum. Anne ateşlenince olurmuş ama hiç atesim varmış gibi bir durum olmadı
Sabah aynisini sordum doktoruma surekli olur gecmezse dogum sancisidir geciyorsa korkma dediKizlar benim bikac saattir regl agrisi gibi agrim oluyo 1 saat once filan bi dusa girdim uzandim gecti gibiydi ama simdi yine basladi sanki dogum sancisi olsa anlardim dimi
Uyku konusunda uzerime tanimiyorum vallahi 12 den once zor uyaniyorum hepinizin yerine uyuyorum ben canimAyyy çok az kalmış ya.14 Nisan nedir, sayılı gün çabuk geçiyor. Hiç stres yapma inşallah çok güzel geçer her şey. Kalan şu günlerde akşamları benim yerime de uyu caniko sjhdjdz. 2 gündür 4 saat uyumuşum, teşekkürler.
Ay lütfen benim içinde uyuUyku konusunda uzerime tanimiyorum vallahi 12 den once zor uyaniyorum hepinizin yerine uyuyorum ben canim
Hatta bak sarılık düşsün sabahtan itibaren bebişin daha güzel emecek memeyi ben şok olmuştum o günden sonra kilo almay başladı benim oğlumÇok teşekkür ederim kızlar, moral oluyor yazdıklarınız
Banada aksef verdi bitiriceksin bunu dedi ben içtim canım sezeryandı benimKızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef
Kuzum hastane çekimi oldu bizde hem doğumda sonra bebişi temizlerlerken sonrada bebek yanımıza gelince aile çekimi ve onun tek çekimi oldu bebek zaten uyuyor ona eziyetlik bişey olmadı çokta tatlıııAy şu yenidoğan çekimine ne diyorsunuz Kızlar, bi yanım yaptırmak istiyor annem fln yok diyor, bi yandan bebeğe eziyet mi bilemedim, bu arada sarılığımızda başladı
Sarılık etiketi benim değil ama aynen katılıyorumHatta bak sarılık düşsün sabahtan itibaren bebişin daha güzel emecek memeyi ben şok olmuştum o günden sonra kilo almay başladı benim oğlum
Banada aksef verdi bitiriceksin bunu dedi ben içtim canım sezeryandı benim
Kuzum hastane çekimi oldu bizde hem doğumda sonra bebişi temizlerlerken sonrada bebek yanımıza gelince aile çekimi ve onun tek çekimi oldu bebek zaten uyuyor ona eziyetlik bişey olmadı çokta tatlııı
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizArkadaşlar bugün 38+6 da doğum yaptım saat 5 gibi. Suni sancı ile. Doğumdan çok bahsetmek istemiyorum pek pozitif geçmedi benim için. Yani bir başkası çok kötü demezdi belki ama benim canım tatlı galiba.Ama şükür normal dogum oldu. Bebeğim çok şükür gayet iyi. 2950 gram doğdu. Ama iki afta kadar önce doktor 3062 gram demişti. Yani en az 3200 falan bekliyordum ben. Neyse sağlığı iyi şükür.
Bir sikintimiz var. Sütüm var ama kızım memeyi emmiyor. Göğüs slikonu aldık onunla biraz emdi ama süt geliyor mu anlamıyorum. Şimdi uyuyor. Hemşire doymasa uyumazdi dedi ama bilemiyorum. Onerdiginiz göğüs slikonu var mı?
Su değil bu o zaman arada duruyor sanki. Ama kasıklarım belim çok fena ya. Doktor be diyecek merak içindeyim. Teşekkür ederim çok sağolunBeybi su olunca tutamıyorsun gerçekten, benim akıyordu mesela az az ama çişini tutabiliyorsun ya su öyle değil. Az gelse de kendiliğinden akıyor sürekli. Boş ver yalancı çoban ol, sen mutlaka git doktora.
Gözünüz aydın kavuşmanıza ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. masadan birer birer eksiliyor dostlarArkadaşlar bugün 38+6 da doğum yaptım saat 5 gibi. Suni sancı ile. Doğumdan çok bahsetmek istemiyorum pek pozitif geçmedi benim için. Yani bir başkası çok kötü demezdi belki ama benim canım tatlı galiba.Ama şükür normal dogum oldu. Bebeğim çok şükür gayet iyi. 2950 gram doğdu. Ama iki afta kadar önce doktor 3062 gram demişti. Yani en az 3200 falan bekliyordum ben. Neyse sağlığı iyi şükür.
Bir sikintimiz var. Sütüm var ama kızım memeyi emmiyor. Göğüs slikonu aldık onunla biraz emdi ama süt geliyor mu anlamıyorum. Şimdi uyuyor. Hemşire doymasa uyumazdi dedi ama bilemiyorum. Onerdiginiz göğüs slikonu var mı?
Hahahah ay kahkaha attım, bebişi beni sarsarak çıkarmaya çalışıyorlar ben başladım ‘bir şeyler oluyor, bir şey oluyor, bir şey oluyor’ diye deli gibi tekrarlıyorum eşime, o garibim de beni sakinleştirmeye çalışıyor, o an anestezi uzmanı yaklaştı kafama doğru çok tatlı bebek, duydunuz ağlamasını değil mi dedi türkçesi ‘hanım hanımmmmm kendine gel doğurdun’ doktorum perde üzerinden kafasını gösteriyor ben farkında bile değilim, bildiğiniz şoktayım, hemşire suratıma suratıma yapıştırdı bebemi ben mal gibiyim bittiğine bile inanamıyorumYa bende de hani bebeği doğunca döşüne koyuyorlarya herkes aşırı mutlu ağlıyor fln o anı yaşadım koydular mal gibiydim eşim iyi misin fln dedi şoktaydım sonra üzüldüm o anı yaşayamadım herkes nasıl mutlu ben olamadım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?