2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Uyuyunca geçer belki. Sıcak süreci hızlandırıyor, koyma istersen havlu falan

Canm ssn taşikardi den dolayı mı erkenden sezeryan oluyorsun yoksa başka bir sebepten mi benimde bu iki oldu taşikardi çıktı hele bugün artık acil doğuma alacaklardı bu sebeble nerdeyse, 2 serum verdiler 3 4 kez nts çektiler kan idrar tahlilleri aldılar düzelince vazgeçtiler
Bende de aynı şekilde bana bağlıyorlar sen den bebeğe geçiyor diolar ama ben kendimi iyi hissediyorum. Anne ateşlenince olurmuş ama hiç atesim varmış gibi bir durum olmadı

Kızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef
Bana da verdi antibiyotik, farklı bir ürün sizinkinden ama ben kullanıyorum. Onun dışında ağrılarım için ağrı kesici vs de alıyorum. Sadece ekstradan kas gevşetici bir ürün yazmış, yanına not düşmüş sadece ağrı çok fazlaysa almam için. Onu kullanmadım. Dikiş ağrıları beni çok rahatsız ettiği için içiyorum açıkçası verdiklerini.

Canım bilmiyorum ya orada getirip damar yolundan verdiler
Beni de ishal ilacı mahvetti ya benim doktor niye verdi anlamadım
Ya ben dünden beri hiç büyük tuvaletimi yapamadım Papatyacığım, belki senin doktor da kabızlık ihtimaline karşı vermiş olabilir mi? Benim doktor da fitil verdi yarın sabah deneyeceğim mutlaka. Psikolojik olarak da yapamıyor olabilirim o dikiş hissi beni inanılmaz rahatsız etti.

Muhtemelen dediğiniz gibi tedbir amaçlı yapılıyordur, ki bence yapılması iyi bir şey, şifa olsun
Çok teşekkür ederim
Bugün benim de düzelmeseydi alacaktı doktorum, serumdan sonra düzeldi.hikayemiz benzer bana da aynısı deniyor ve ben de heyecan vs hissetmiyorum, çok ilginç. Dr larım sorun olsa serum ile düzelmez diyor, umarım doğumdan sonra sorun yaşamaz bebeklerimiz, rahat olmaya çalışıyorum. Ateş enfeksiyon vs bende de yok. Çok geçmiş olsun benim gebelik tansiyonu var düzende aslında ama riskli buluyorlar ondan erken alınacak...ama ben öyle yoruldum ki bugün deseler tamam diyecek haldeyim. Sağ üst karın kısmım acıyor mesela..belki basit gibi geliyor belki hormonlardan tahammülüm hiç yok gibi...

Uyku konusunda uzerime tanimiyorum vallahi 12 den once zor uyaniyorum hepinizin yerine uyuyorum ben canim

Çok teşekkür ederim kızlar, moral oluyor yazdıklarınız
Hatta bak sarılık düşsün sabahtan itibaren bebişin daha güzel emecek memeyi ben şok olmuştum o günden sonra kilo almay başladı benim oğlum
Kızlar genel bir soru soracağım size doğum yapan arkadaşlarıma doktor size antibiyotik verdi mi
Benim normal doğum ama dikişlerim olduğu için yazmış size de içiyor musunuz markası da Aksef
Banada aksef verdi bitiriceksin bunu dedi ben içtim canım sezeryandı benim
Ay şu yenidoğan çekimine ne diyorsunuz Kızlar, bi yanım yaptırmak istiyor annem fln yok diyor, bi yandan bebeğe eziyet mi bilemedim, bu arada sarılığımızda başladı
Kuzum hastane çekimi oldu bizde hem doğumda sonra bebişi temizlerlerken sonrada bebek yanımıza gelince aile çekimi ve onun tek çekimi oldu bebek zaten uyuyor ona eziyetlik bişey olmadı çokta tatlııı

Sarılık etiketi benim değil ama aynen katılıyorum karışmış sanırım

Arkadaşlar bugün 38+6 da doğum yaptım saat 5 gibi. Suni sancı ile. Doğumdan çok bahsetmek istemiyorum pek pozitif geçmedi benim için. Yani bir başkası çok kötü demezdi belki ama benim canım tatlı galiba. Ama şükür normal dogum oldu. Bebeğim çok şükür gayet iyi. 2950 gram doğdu. Ama iki afta kadar önce doktor 3062 gram demişti. Yani en az 3200 falan bekliyordum ben. Neyse sağlığı iyi şükür.
Bir sikintimiz var. Sütüm var ama kızım memeyi emmiyor. Göğüs slikonu aldık onunla biraz emdi ama süt geliyor mu anlamıyorum. Şimdi uyuyor. Hemşire doymasa uyumazdi dedi ama bilemiyorum. Onerdiginiz göğüs slikonu var mı?

Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Beybi su olunca tutamıyorsun gerçekten, benim akıyordu mesela az az ama çişini tutabiliyorsun ya su öyle değil. Az gelse de kendiliğinden akıyor sürekli. Boş ver yalancı çoban ol, sen mutlaka git doktora.
Su değil bu o zaman arada duruyor sanki. Ama kasıklarım belim çok fena ya. Doktor be diyecek merak içindeyim. Teşekkür ederim çok sağolun

Gözünüz aydın kavuşmanıza ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. masadan birer birer eksiliyor dostlar

Hahahah ay kahkaha attım, bebişi beni sarsarak çıkarmaya çalışıyorlar ben başladım ‘bir şeyler oluyor, bir şey oluyor, bir şey oluyor’ diye deli gibi tekrarlıyorum eşime, o garibim de beni sakinleştirmeye çalışıyor, o an anestezi uzmanı yaklaştı kafama doğru çok tatlı bebek, duydunuz ağlamasını değil mi dedi türkçesi ‘hanım hanımmmmm kendine gel doğurdun’ doktorum perde üzerinden kafasını gösteriyor ben farkında bile değilim, bildiğiniz şoktayım, hemşire suratıma suratıma yapıştırdı bebemi ben mal gibiyim bittiğine bile inanamıyorum sonra o sıcacık yanağı, mis gibi kokusu beni kendime getirdi öptüm içime çeke çeke ‘ne olur ağlama kıyamam can parçam’ diye diye başladım ben de ağlamaya

Hele odaya getirdiklerinde hemşireden alırken ve aldıktan hemen sonra birkaç poz yakalamış kuzenim ‘bunu mu doğurdum şimdi ben’ ‘bu muydu yani tüm mevzu eee ne oldu ki şimdi’ suratı yapmışım resmen, paylaşsam altınıza işersiniz gülmekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…