2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Suan disardan baktigim icin hepinizin yazdiklarina kahkaha attim kizlar uzgunum benim basima gelmedigi icin komik tarafindan bakabildim hahahsss ama kaynananin ruj surup lohusa oglunu yatirmasi favorim… Papatya0593 cim senin ruyada psikoloji bozacak cinsten hee

Kızlar dün geceden beri regl ağrısı gibi ağrım var. 2 kere tuvalete çıktım. Herhangi bir akıntı vs yok ama rahatsızım yani. Bebek de baya hareketli. Ne diyorsunuz ?
Dun ben de oyleydim yuruyus yapinca gecti,kendini yokla ritmik agri giriyor mu diye. bebek hareketleri az benimkinde de geceden beri kalkip kalkip yokluyorum hareket var ama cok gucsuz valla hayir olsun

Çok sağol hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım minikleri

Dun ben de oyleydim yuruyus yapinca gecti,kendini yokla ritmik agri giriyor mu diye. bebek hareketleri az benimkinde de geceden beri kalkip kalkip yokluyorum hareket var ama cok gucsuz valla hayir olsun
Bir ritmik ağrı yok ben de ilk ona baktım. En son tuvalete çıktıktan sonra biraz daha rahatladım. Benim Perşembe gününe sezaryen randevum var zaten o güne kadar umarım bekler içimde minnoş :)
Yürüyüş mantıklı olabilir bugün ben de çöküp yürüyeceğim, doktoruma da yazdım ama görecek de cevap verecek de ohooo :)
Bebek hareketleri artık bu son haftalarda biraz azalıyor kocaman oldular, tedirgin olma.
Hakkımızda hayırlısı

Allah iyiliğini versin, yenidoğan çekimini kaçıgünde çektirdin canım

Ben dun squat vs yaptim ondan sonra basladi agrim ve karnim bi tik asagi indi yukarisi yumusadi sanirim kanala girmeye calisti kendinde regl agrisi gibi olmasinin sebebi oymus biraz arastirmistim seninki de kendini asagi ittirmeye calisiyo olabilir bakalim doktorun ne diyecekk ama ritmik degilse hicbi seycik olmaz

Ayy harika Brn de bu gece 2 saatte bir mavi ışıktan alıp emzirdim. Dün 19 olan değer 10’a düşmüş. Sizi 12 ile taburcu etmişler miydi? Taburcu olmak için kaça düşmesi gerekiyor ki acaba
Yaaaa çok şükür bak gördün müüüüüü ne güzel düşmüş canım 12 ye düşünce çok iyi bu değer normal hiçbişey yapmicqz artık sürekli emecek dedi ve bizi taburcu etti doktorumuz. Ve o günden 1 hafta sonrada gittk yine 12 ydi değer ona da normal dedi. Uzayan sarılıkmış bu ve kendiliğinden geçermiş buna uygulanacak birşey yok sorunda değil bu deer dedi korkma yani devam ederse
Kuzum çok şükür çok sevindim senin adına insanın evi gibis yok ben 6 gün yatınca hastanede evim evim diye sayıkladım durdum. Evde herşey daha rahat. Birde dolapta 1 tane maltana kalmış dün akşam bende onu içtim maşallah memeler patlicak gibi oldu yine inşallah faydasını görürsün sende
Hahahhahag kız bi yandan kızıyorum okudrken bir yandan gülüyorum ama kadın heves etmiş kız dayan birkaç gün daha sabret yazık
HAHAHHAHAHA AYYYY ÇOK GÜLDÜMMMMM
KIZZ KAHKAHA ATTIM YA RESMEN Allah iyiliğinizi versn anaaaa ben kaynanamı sevmem çok son yaaşadığımız olaydan beri belki hatırlarsınız kendisiyle hamileliğim boyunca hiç görüşmedim konuşmadım doğum için hastaneye yatınca aramış engelliydi diye ulaşamamış eşim söyledi bende açtım engeli kin tutmam hiçbişey yokmuş gibi konuştum hemen geldi yanıma falan. Doğumdada ordaydı foto çekiminede ailelerle katıldık ama öyle ben yapayım bndede olsun falan kıskançlıkları hiç yok. Aksine ben bu yaştan sonra çocuk bakamam diyor çekiliyor eve de 2 kere geldi yarım saat durdu gitti yani benimkinin en sevdiğim huyu hiçbişeye karışmaması sürekli gelip gitmemesi olabilir. Sizinkileri okuyunca bi tık sevgim arttı kaynanama

Merhaba kızlar , 34+5 olduk ikizlerimle . Bu hafta pazartesi son kontrol 36.haftam için diğer haftaya sezaryen günü verecek doktor . Geçen hafta 10 dkda bir nst sancı çoktı , doktor en ufak bir belirtide gel dedi ama çok şükür iyiyim . Yalnız sormak istediğim bebeklerden biri çok aşırı hareketli bunun doğum belirtisiyle bir ilgisi var mı acaba ?

Kızlar Kazen e özelden yazmıştım ya Vivala için şimdi mesaj atmış, arkadaşınız geri dönmüş ama benim yazdıklarıma hala cevap vermedi yazmış. Foruma girdiğini görmüş demekki bunca yazılanı okuyor olabilir VivaLaJuicy sessizce yazmanı bekliyoruz canım

Kızlar bende kontrolden geldim. 38+0’ız şu anda. 2 cm açıklık var ama sancı vs yok. Doktor suni versem şimdi doğurursun ama gerek yok kendi sancınla ilerleyelim dedi. Sancı bi iki tane 100 60 80 çıktı ama düzenli değil önemsemedi. Muayene etti muayenenin ilk aşaması iyiydi ama sıyırma işlemi diye bişey yaptı felaket ağrılı oldu benim için. Kendisi de ağrılı olacağını söyledi ama. Onu yapınca hormonal olarak doğum başlıyormuş sanırım. Bakalım ne zaman düzenli sancı gelirse gideceğiz.

Canim ikizleri bilmiyorum benim tek ama bende de 34-35. Haftaalr cok hareketliydi dogumla bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum ama sancin olmasi isleri degistirebilir bence doktoruna danis hemen
Haydi o zaman squata yurumeye yarina gelir bence

Dun sezeryan gunu alinca esim aradi annesini 14 nisan sabah 8 diye bizimkide benim gelmeme gerek varmi diyo tobeest simdiden basladim ben kurulmaya asiri ilgisiz olmasida bi baska sorun bakalim dogumdan sonra nolcak
Ortaları yok bunların

Hadi hayırlısı bakalım seninki de geliyor

Kızlar bebeklerinizin yüzüne bebek yağı veya losyon sürüyor musunuz? Ben sürmüyorum sadece vücuduna masajla yediriyorum da merak ettim

Kızlar gerçekten herkes bişey söylüyor ve bu çok bunaltıcı çoooook. Kayınvalide anne artık büyükler anlıyorum ama benim de arkadaşlarım beni bunaltıyor illa sezaryen ol diyorlar. Sezaryen normal ne farkeder ikisi de kolay değil ama sürekli söylemeleri artık canımı sıkıyo. Doktordan çıktım durumu anlatıyorum sezaryen isteseydin ya diyorlar hastane bana 1.5 saat mesafede. Doktor sıkıntı olmaz yetişirsin dedi benim arkadaşlar nasıl yetişeceksin riske atma bilmem ne doğduktan sonra kaç fikir dinleyeceğim bilemiyorum.

Ya ben bi film izlemiştim filmde Kadın sütten kesip bebeği işe başlıyordu bakıcısının da bebeği vardı bebek durmayınca baktığı kadının da bebeğini emziyordu bakıcı Kadın ,videodan görüp çook üzülüyordu ,ondan etkilenmişim sanırım bilinçaltım bana bu oyunu oynadı

Kuzum ya keşke doğum öyle pıt diye olsa neden yetişemeyeceksin canım kimseyi dinleme kendi içinden ne geçiyorsa onu yap.
Doğum şekli önemli değil ister normal ister sezaryen olsun yeter ki sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimiz. Ama şu da bir gerçek ki Allah kadınların vücudunu normal doğuma uygun yaratmış. Riskler vardır, tansiyon vardır vs vs elbet özel nedenleri olan ya da sadece korktuğı için sezaryen tercih eden anne olmuyor mu yani Ama birilerinin baskısı ile değil kendi isteğin ile tercihini yap Kimseye kulak asma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…