- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.241
Ne gerek var gelme sonra altınını alıp gelirsin deseydin ya kız ne kadar ince birde sormuş sizeDun sezeryan gunu alinca esim aradi annesini 14 nisan sabah 8 diye bizimkide benim gelmeme gerek varmi diyotobeest simdiden basladim ben kurulmaya asiri ilgisiz olmasida bi baska sorun bakalim dogumdan sonra nolcak
Ya yok canım 12 saat düzenliydi sancı çektim hastanede de 3.5 saat sonra doğdu, 1.5 saatten hiçbişe olmaz merak etme, kim evladını riske atar ya, kendi doğrunu yapKızlar gerçekten herkes bişey söylüyor ve bu çok bunaltıcı çoooook. Kayınvalide anne artık büyükler anlıyorum ama benim de arkadaşlarım beni bunaltıyorilla sezaryen ol diyorlar. Sezaryen normal ne farkeder ikisi de kolay değil ama sürekli söylemeleri artık canımı sıkıyo. Doktordan çıktım durumu anlatıyorum sezaryen isteseydin ya diyorlar hastane bana 1.5 saat mesafede. Doktor sıkıntı olmaz yetişirsin dedi benim arkadaşlar nasıl yetişeceksin riske atma bilmem ne doğduktan sonra kaç fikir dinleyeceğim bilemiyorum.
Oy canım benim inşallah sağlıkla kucağına al yavrunuKızlar benim de sezaryen tarihim kesinleşti. 12 Nisan çarşamba Allah izin verirse. Bazen bi gaza geliyorum normal doğum için. Sonra da otur oturduğun yerde 5.haftadan beri yatıyorsun, rahim ağzın zaten kendinden geçti çift dikişle diyor.
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşurum. Bu 5.gebeliğim. Sonu güzel olsun bu sefer
Canım sen de çok sıkıntılar çektin. Sağlıcakla kavuş kuzunaKızlar benim de sezaryen tarihim kesinleşti. 12 Nisan çarşamba Allah izin verirse. Bazen bi gaza geliyorum normal doğum için. Sonra da otur oturduğun yerde 5.haftadan beri yatıyorsun, rahim ağzın zaten kendinden geçti çift dikişle diyor.
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşurum. Bu 5.gebeliğim. Sonu güzel olsun bu sefer
Yerim ben Kerem efendiyi yerimMerhaba canım kızlar hazırlıkları bir tek ben sona bıraktım sanırım sonradan gaza gelenlerdenim allahtan işim rast gidiyor bi hazırlığın daha sonuna gelirken sizlerle paylaşmak istedim instagramdan yaptırdım hala benim gibi yaptırmayan varsa diye fikir amaçlı paylaşıyorum 8-9 günde hemen hazırlıyorlar diğer sayfalar 1 ay süre verirken ben çok daha pahalı fiyat verirken ben 320 ye yaptırdım istediğim görseli attım hiç çalışmadığı halde neredeyse bire bir yapmış bunlar 500 civar hepnasıl olmuş ablamızıda ekledik mutlu olsun diye hastaneden sonra onun odasına asılacak malum o yüzden renklerde böyle oldu
Evet canım can yakıcı sadece. Bende bir yan etki vs olmadı. Allah korusun sende olursa da hemen basıp hastaneye gidersiniz zaten kafana takma bence o kısmıMerhaba kızlar, bugün son kez NST kontrolüm vardı. Yine Deniz bey çok hareketliydi o nedenle baştan düzgün çıkmadı, sonrasında biraz taşikardik çıktı. Bu nedenle oksijen ve serum verdiler bana, 3 saat destan sürdü NST, sonunda eve geldim. En başından olduğu gibi yüksek atımları benim heyecanlı oluşuma bağlıyor doktor, umarım öyledir ve sağlıkla kavuşuruz. Artık son 2 gün, inşallah pazartesi kavuşacağız. Perinatolog doktorum ile görüştüler son kez, doktorum pazar günü ciğerleri için celestone yapılmasını önermiş tek doz. Pazar sabahtan yatış yapılacak, iğneden sonra eve gelip akşam tekrar yatmaya hastaneye gideceğim. Bu iğneyi bir tık erken aldıkları için önlem olsun istemiş perinatoloğum. @gkcbsrg sormuştun, o zaman bu karar yoktu şimdi aldılar bu kararı. Bu iğneyi olanlar vardı sanırım erken bebekleri gelecek olanlardan?BUKITOKI N nail art MelodiminEsi doğru hatırlıyor muyum? Dr iğneden sonra çıkabilirsin akşama kadar dedi, sizlerde bir yan etki vs olmamıştı sanırım değil mi? Can yakıcı olduğu konuşuldu diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederiz Keremin güzel annesi bizde sizi öpüyoruz çokYerim ben Kerem efendiyi yerimElçin hanıma da öpücük
Doktorum özelkikle 5 gün diye ısrar etti banyo için. Pazartesi günü yapcam inşallah. Arada tabi sıcak su ve havlu işini yapıyoruzSezaryen miydi canım? Su geçirmez bantlar var onlardan sarıp banyo yapsan nasıl olur acaba? Sıcak duşun süte çok etkisi var. Olmadı sıcak havlu koy göğüslerine ve uyu. Uykudan daha iyi süt artırıcı vallahi bulamadım.
Canım sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamasını normal karşılıyor doktorlar. Şayet böyleyse sorun değil. Biraz tummy time yaptırabilirsin hafif tuvalete oturur pozisyonda gibi tutabilirsin. Kakiş masajları var youtubeda. Eğer işe yaramazsa zeytşnyağına batırdığın bir kulak çubuğu veya pamukla çok hafif totişini pıt pıt yapıp uyar. Ama 1 gün çok az sıkma canını bekleKizlar bebegim 1 gundur kaka yapmiyor yemesi icmesi normal 10 gunluk bebek kabiz olabilirmi ya
Ah inşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsinOy canım benim inşallah sağlıkla kucağına al yavrunumis gibi herşeyi unutturur
Teşekkürler bi süre dahq bekliyim ozamanCanım sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamasını normal karşılıyor doktorlar. Şayet böyleyse sorun değil. Biraz tummy time yaptırabilirsin hafif tuvalete oturur pozisyonda gibi tutabilirsin. Kakiş masajları var youtubeda. Eğer işe yaramazsa zeytşnyağına batırdığın bir kulak çubuğu veya pamukla çok hafif totişini pıt pıt yapıp uyar. Ama 1 gün çok az sıkma canını beklebelki akşama saklıyor gece kakiş partisi vardır uykunun en tatlı yerinde annesine sürpriz yapcaktır
Amin inşallah canım benim. İnşallah iyi bir anne olabilirim. Sen de güzel güzel büyüt oğlunuCanım sen de çok sıkıntılar çektin. Sağlıcakla kavuş kuzunaÇişli moklu konular konuşmaya başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?