2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dun sezeryan gunu alinca esim aradi annesini 14 nisan sabah 8 diye bizimkide benim gelmeme gerek varmi diyo tobeest simdiden basladim ben kurulmaya asiri ilgisiz olmasida bi baska sorun bakalim dogumdan sonra nolcak
Ne gerek var gelme sonra altınını alıp gelirsin deseydin ya kız ne kadar ince birde sormuş size

Kızlar bende bugün rüya gördüm afedersiniz lavaboya gidiyorum bir bakıyorum nişanım gelmiş siliyorum tekrar geliyor sonra arkasından suyum geliyor az az sıkıyorum kendimi ama durmuyor

squat yapıyorum doğum kolay olsun diye hareket yapıyorum sezeryan tarihi aldım ama normal olsun istiyorum dün evi kaldırdım temizlik yaptım bugün tuvalet banyo buz dolabı ne bulsam yapasım var enerjim bitmiyor sanki

Kızlar benim de sezaryen tarihim kesinleşti. 12 Nisan çarşamba Allah izin verirse. Bazen bi gaza geliyorum normal doğum için. Sonra da otur oturduğun yerde 5.haftadan beri yatıyorsun, rahim ağzın zaten kendinden geçti çift dikişle diyor.
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşurum. Bu 5.gebeliğim. Sonu güzel olsun bu sefer

Ya yok canım 12 saat düzenliydi sancı çektim hastanede de 3.5 saat sonra doğdu, 1.5 saatten hiçbişe olmaz merak etme, kim evladını riske atar ya, kendi doğrunu yap

Oy canım benim inşallah sağlıkla kucağına al yavrunumis gibi herşeyi unutturur

Merhaba canım kızlar hazırlıkları bir tek ben sona bıraktım sanırım sonradan gaza gelenlerdenim allahtan işim rast gidiyor bi hazırlığın daha sonuna gelirken sizlerle paylaşmak istedim instagramdan yaptırdım hala benim gibi yaptırmayan varsa diye fikir amaçlı paylaşıyorum 8-9 günde hemen hazırlıyorlar diğer sayfalar 1 ay süre verirken ve çok daha pahalı fiyat verirken ben 320 ye yaptırdım istediğim görseli attım hiç çalışmadığı halde neredeyse bire bir yapmış bunlar 500 civarı hep nasıl olmuş ablamızıda ekledik mutlu olsun diye hastaneden sonra onun odasına asılacak malum o yüzden renklerde böyle oldu

Eklentiler

• AFB0EC5E-AAB6-4FF6-9FDC-AF61E7F16591.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
  • C3E36533-C032-4812-A362-184FC00769C6.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 63
Canım sen de çok sıkıntılar çektin. Sağlıcakla kavuş kuzuna Çişli moklu konular konuşmaya başlayalım

Yerim ben Kerem efendiyi yerim Elçin hanıma da öpücük

Evet canım can yakıcı sadece. Bende bir yan etki vs olmadı. Allah korusun sende olursa da hemen basıp hastaneye gidersiniz zaten kafana takma bence o kısmı
Sağlıcakla gelsin minnoşşş

Kızlar selam. Kanguru kullanmaya ne zaman başlanılır fikri olan var mı. Eşim e bebekten bi kanguru almış üstünde 3 ay en az 4 kilo yazıyor. Şimdi 3 ayı mı beklemeliyim yoksa 4 kiloyu mu

sessizyazar canım sen sütüne ve kuzuna odaklanmaya devam et, bebiş için keşke tanıdığım doktor olsa da sana yardımcı olabilsem Duamda olacaksın hatta doğumum beklediğim gibi normal olursa gelen sancılarda sana da çokça dua edeceğim inşallah kabul olur. İnşalllah ikiniz de sağlıklı, huzurlu, hayırlı ömür sürersiniz
P Pnarrdemr babyisloading mammamia44 ve arada kaçırdığım varsa hepinizin gözü aydın olsun
Bebişleri huzurla, sağlıkla, tabii mümkün olan şekilde öncelikle kendi sütünüzle besleyin, sarın sarmalayın inşallah amin

Doktorum özelkikle 5 gün diye ısrar etti banyo için. Pazartesi günü yapcam inşallah. Arada tabi sıcak su ve havlu işini yapıyoruz

Doğumdan sonra herkesin en iyi ben bilirim, haddim hariç mevzuları, doğum şeklinden tutun da sütün geliyor mu, yetiyor mu, bu çocuk küçük mü, o kadar kalın giydirme terler, çok ince giydirdin hasta edeceksin, sen ortada yokmuşsun gibi bebeği mıncırmalar, bi samimiyetler (derin nefes alıyorum, sakinim sakinim ) bitmiyor, şimdiden söyleyeyim takmayın, siz yıpranırsınız.
Benim kv çalıştığım süreçte bi ara kendince oğluma göğsünü tutturmaya çalışmış (ya sabır ) benimki de itip tükürmüş (sakinim ) bir de bi şey olup 1 dk geç alsam çocuğu kucağıma benim sütüm olsa ben emzirirdim darlamaları yapınca çok hevesliysen seninki orada git onda dene şansını diye laf etmesem haddini aşmaya devam edecekti.
Arada hak ettiği ayarı verip sınırı çizmek gerekiyormuş.

Kizlar bebegim 1 gundur kaka yapmiyor yemesi icmesi normal 10 gunluk bebek kabiz olabilirmi ya
Canım sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamasını normal karşılıyor doktorlar. Şayet böyleyse sorun değil. Biraz tummy time yaptırabilirsin hafif tuvalete oturur pozisyonda gibi tutabilirsin. Kakiş masajları var youtubeda. Eğer işe yaramazsa zeytşnyağına batırdığın bir kulak çubuğu veya pamukla çok hafif totişini pıt pıt yapıp uyar. Ama 1 gün çok az sıkma canını bekle belki akşama saklıyor gece kakiş partisi vardır uykunun en tatlı yerinde annesine sürpriz yapcaktır

Teşekkürler bi süre dahq bekliyim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…