- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.421
Bence yeterli canım bende bi yere sordum fiyat bu civardıBeybi ben İstanbuldayım sana uymuyor sanırım ama fiyatı söylemiş olurum en azından. Beylikdüzü’nde evime yakın bir yerde. 2 konsept çekim + aile çekimi, tüm fotoğrafların ham hali, 25 fotoğrafın düzenlenmesi ve 5 yaprak 10 sayfa albüm olarak 2000 lira. Bu en minimum paket ben hatıra olarak kalsın diye dedim yaptırayım ama çok da abartmayayım. Daha güzel paketler de var yoksa.
Doğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topuSuguat aklıma geldikçe odada salonda mutfakta 5 5 yapıyorumbenim bebe cuma kontroldeydim tam kanala girmemişti açılma yoktu bakalım inşallah işe yarar biraz daha yapmaya çalışayım
İnşallah Rabb'im herkese Kolay zamanında doğumlar nasip etsin
Aynen fazla oluyor bende anlamıyorum bide hiç aklımda yokken görümcem sağolsun şey soktu aklıma bebek zamanı geçince kakasını yermiş zehirlenirmjs falnevet zaman geçiyorda olsa rahattım ama şimdi biraz diken üstündeym
Hadi hayırlısı inşallahamin amin sağlıklı olsunlar da amaa ne bilim ben biraz suniden korkuyorum yaa sezeryan daha kolay geliyor gözüme sizde biraz daha zaman veriyorlar ya iyiymiş
Hahahaa tuzun kuru tabi Artk
Ya burda birimiz dogurdukca gaza geliyoruzda 38 haftada gelmemesi cok normal hala daha 2 hafta var aslindaHergun pilates yapıyorum arada squat , yürüyüş, ahududu çayı, hurma filan da tüketiyorum.Tasimak bayağı zorlaştı gerçekten benim için.Birkac kez de cee diyip kaçtı bazen büyük bir sancı vuruyor evdekiler sure tutmaya başlıyor devamı yokEvime dönmek istiyorum artık yola çıksam varmadan doğar herhlade oyy oyy. 3 gün sonra 38 de doluyor.
Bak hurma yemekten gercekten gina geldi zaten sevmezdim iyice nefret ettim artikDoğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topu
Ben parol aldım sadece canım. Ayağa kalktığında aslında kalkamıyor, duramıyor olman lazım. Benim ayakta kalma sürem çok azdı. Yatarken hiç sorun yoktu ama. Kızı da hep yatağa koyup yatakta emzirdim. Yatakta oturarak emzirmek gibi vir şansım olmuyordu. Benim galiba 3. Gün sonunda geçti. En fazla süren 1 hafta sürüyor galiba. Allah yardımcın olsun yaaa çok üzüldümBilmiyorum ki doktor öyle bişey demedi ama bence o. İlk gece inanılmaz boyun sırt ve kaburga agrım oldu ama çok şiddetli nefes bile alamıyordum batıyordu dünden beri de baş agrım var. Doktor apranax yazdı ama korkuyorum içmeye emzirirken sen de yaşamıştın bu durumu agrı kesici kullandın mı doktorun yazmış mıydı sana da. Ne zaman geçer bide ya çok zor bu şekilde. Ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor
Doğum kiloların epeyce gittiyse dar bir şeyler giy ki belli olsun; dost düşman çatlasın hahahah. Yok gitmediyse bol elbise giyerdim ben olsamKızlar çarşamba yenidoğan çekimi için randevu oluşturdum, aile çekimi de yaptırıcaz. Kıyafet olarak ne tarz bir şey önerirsiniz bana? Yaptıran varsa aranızda, model gönderirse çok sevinirim.Bugünkü derdim de budur. Kshsjdj Salı, Çarşamba kv’de bize kalmaya gelecek. Perşembe dedikodu için toplanalım, çekirdek çayı hazırlayın. O sırada da kalanlardan doğumlar bekliyorum.
Ohh sen rahatladın, darısı başımıza tatlımBu ikisi benide geçti yadoğurdum ya şimdi atıp tutarım rahat rahat
Canım kimseyi dinleme, bu yüzden bebek hareketlerine dikkat ediyoruz. Bi sıkıntı olsa belli eder kendini. İyi düşünelim iyi olsun. Az kaldı canım benimAynen fazla oluyor bende anlamıyorum bide hiç aklımda yokken görümcem sağolsun şey soktu aklıma bebek zamanı geçince kakasını yermiş zehirlenirmjs falnevet zaman geçiyorda olsa rahattım ama şimdi biraz diken
Bu çok ucuzmuş yahu. Ben karşının taksisiyim. Burada maltepede hamile çekimine bunun 2 katını verdim ve albüm falan yokBeybi ben İstanbuldayım sana uymuyor sanırım ama fiyatı söylemiş olurum en azından. Beylikdüzü’nde evime yakın bir yerde. 2 konsept çekim + aile çekimi, tüm fotoğrafların ham hali, 25 fotoğrafın düzenlenmesi ve 5 yaprak 10 sayfa albüm olarak 2000 lira. Bu en minimum paket ben hatıra olarak kalsın diye dedim yaptırayım ama çok da abartmayayım. Daha güzel paketler de var yoksa.
İyi yapmışsın canım sert söylemezsen dinlemiyorlar. Yakalamasan verecek çocuğa offfKızlaar kızlar ben de kaynvlde defikodusunu hızla katılaym,derdim şudur, kv doğumdan beri bende kalıyor sagolsun yemek temzlk falan ama bugün sabah uyanınca benden aldı sen az daha uyu ben bakaym diye, o ara wc ihtyavı için kalktm bi bakaym dedim elinde çay bardagı içinde sözde gazı cıkmıs madensuyuşok oldum annr napıyosun diye bi çığlık bende, neymiş sarılıga iyi gelirmiş akrabası varmıs şişe şişe vermiş torunlarına sarılık olmamıs töbeeeee yaaa, o kadar zor tuttm kimkendmi kötü söz söylememk için, annr ben böyle seylere inanmıyorm yapma dedim, doktor su bile vermeyin diyor dedim, biraz sert, bozuldu ama yapcak bişey yok, bu kocakarı işleri kümden cıkıyor yaaa vallaa cıldır cam
Çevrende olanları hemen imha etmeye baslaDoğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topu
Haklısın inşallah herşey yolunda çok güzel olurOhh sen rahatladın, darısı başımıza tatlım
Canım kimseyi dinleme, bu yüzden bebek hareketlerine dikkat ediyoruz. Bi sıkıntı olsa belli eder kendini. İyi düşünelim iyi olsun. Az kaldı canım benim
Ben de ayakta çok durmuyorum anca tuvalete gidiyorum bide benim bi oğlum daha var mecbur onun için kalkıyprum Allahtan yardım edenlerim var onlar biraz ilgileniyorlar. Bebeği de hafif oturur pozisyonda emziriyorum arkama birsürü yastık dayayarak öyle bile agrıyor ama katlanmaya çalışıyorum. Bide çevremde çok sezaryen olan var böyle bişey hiçbiri yaşamamış sanki biraz nazlanıyorum gibi geliyor onlara halbuki öyle katlanamayan biri değilim acılaraBen parol aldım sadece canım. Ayağa kalktığında aslında kalkamıyor, duramıyor olman lazım. Benim ayakta kalma sürem çok azdı. Yatarken hiç sorun yoktu ama. Kızı da hep yatağa koyup yatakta emzirdim. Yatakta oturarak emzirmek gibi vir şansım olmuyordu. Benim galiba 3. Gün sonunda geçti. En fazla süren 1 hafta sürüyor galiba. Allah yardımcın olsun yaaa çok üzüldümyaşarken öyle gelmiyor belki ama geçiyor işte görüyorsun bak unutmuşum bile kaç gün sürdüğünü
Ben de havuç ve havuç içeren şeylerDoğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topu
Anaaam hadi bakalim az kaldi demekki bu gece bekliyorum senden iftar sonrasiKızlar ağrılar öyle şiddetlendi ki tansiyonumu düşürüyor resmen girdiğinde. Sıklığı az 15 dk dan aşağı düşmedi hiç ama öyle böyle bi ağrı kasılma değil gerçekten. Annemin değerini bir kez daha anladım 8 tane doğurmuş kadın
Aynı durumdayım üstüne zerre iştahım yok zorla ağzıma tıkıyorlar sankiKizlar allah askina ne yiyip iciyosunuz siz yemek derdinden biktim kere biktiiimmmm.Kahvalti hic yapmazdim 9 aydir yapmaktan igrendim artik evde yemeye calisiyorum ev yemeginden de igrendim tovbe tovbebazen hicbisi yemeden oturuyorum oylece sonra vicdan azabi cekiyorum valla
Benim de istahim cok kesildi acim ama yemek gormekte istemiyorum gina geldi hazirla ye kaldir isinden.bide mubarek ramazan girdi araya disari da cikilmiyo cok valla galeta peynir yasarim bana kalsa da zorluyorum kendimiAynı durumdayım üstüne zerre iştahım yok zorla ağzıma tıkıyorlar sanki
Derin nefes alıp verince ağrı hafiflemiyor mu?Kızlar ağrılar öyle şiddetlendi ki tansiyonumu düşürüyor resmen girdiğinde. Sıklığı az 15 dk dan aşağı düşmedi hiç ama öyle böyle bi ağrı kasılma değil gerçekten. Annemin değerini bir kez daha anladım 8 tane doğurmuş kadın
Canım o 15 dk ya indiyse gelir az kaldı ya 9 Nisan doğumlu olur ya 10 hadi bakalımKızlar ağrılar öyle şiddetlendi ki tansiyonumu düşürüyor resmen girdiğinde. Sıklığı az 15 dk dan aşağı düşmedi hiç ama öyle böyle bi ağrı kasılma değil gerçekten. Annemin değerini bir kez daha anladım 8 tane doğurmuş kadın
Sıklığı arttığında gel demişti. Şu an daha 15 20 dk civarı ama çok şiddetli gerçekten. Dünde böyleydi gece seyrekti bakalım bu gece ne olacakAnaaam hadi bakalim az kaldi demekki bu gece bekliyorum senden iftar sonrasidoktoruna haber verdin mi ne diyor ne zaman gideceksin hastaneye
Şeetmek gibi olmasın ama hiçbir şey bu ağrıyı hafifletemezDerin nefes alıp verince ağrı hafiflemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?