2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bence yeterli canım bende bi yere sordum fiyat bu civardı

Doğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topu

Ya burda birimiz dogurdukca gaza geliyoruzda 38 haftada gelmemesi cok normal hala daha 2 hafta var aslinda o yuzden cokta seeetmemek lazim biz erkenciyiz bebislerdense
Doğumdan sonra ben ne görmek istemiyorum biliyor musunuz, 1. Hurma 2. Pilates topu
Bak hurma yemekten gercekten gina geldi zaten sevmezdim iyice nefret ettim artik bugun baya bi is yaptim sabahtan beri oturmamaya calisiyorum aksam da misafirlige gitcem insallah bi rezillik cikarmam oralarda

Ben parol aldım sadece canım. Ayağa kalktığında aslında kalkamıyor, duramıyor olman lazım. Benim ayakta kalma sürem çok azdı. Yatarken hiç sorun yoktu ama. Kızı da hep yatağa koyup yatakta emzirdim. Yatakta oturarak emzirmek gibi vir şansım olmuyordu. Benim galiba 3. Gün sonunda geçti. En fazla süren 1 hafta sürüyor galiba. Allah yardımcın olsun yaaa çok üzüldüm yaşarken öyle gelmiyor belki ama geçiyor işte görüyorsun bak unutmuşum bile kaç gün sürdüğünü

Doğum kiloların epeyce gittiyse dar bir şeyler giy ki belli olsun; dost düşman çatlasın hahahah. Yok gitmediyse bol elbise giyerdim ben olsam

Ben kv yi gönderdim az önce ne kadar süreliğine bilmiyorum ama gönderdim ya önemli olan o perşembe dedikodusuna beni yaz en başa

Bu ikisi benide geçti ya doğurdum ya şimdi atıp tutarım rahat rahat
Ohh sen rahatladın, darısı başımıza tatlım
Canım kimseyi dinleme, bu yüzden bebek hareketlerine dikkat ediyoruz. Bi sıkıntı olsa belli eder kendini. İyi düşünelim iyi olsun. Az kaldı canım benim

Bu çok ucuzmuş yahu. Ben karşının taksisiyim. Burada maltepede hamile çekimine bunun 2 katını verdim ve albüm falan yok

O değil de hala fotoğraf seçip kadına göndermedim ya, Photoshop yapılacaktı. Bak sen yazınca hatırladım

İyi yapmışsın canım sert söylemezsen dinlemiyorlar. Yakalamasan verecek çocuğa offf

Çevrende olanları hemen imha etmeye basla
Pilates değilde iki gündür hurmam bitmişti bugün aldım yemeye devam benim için
Ohh sen rahatladın, darısı başımıza tatlım

Canım kimseyi dinleme, bu yüzden bebek hareketlerine dikkat ediyoruz. Bi sıkıntı olsa belli eder kendini. İyi düşünelim iyi olsun. Az kaldı canım benim
Haklısın inşallah herşey yolunda çok güzel olur

Ben de ayakta çok durmuyorum anca tuvalete gidiyorum bide benim bi oğlum daha var mecbur onun için kalkıyprum Allahtan yardım edenlerim var onlar biraz ilgileniyorlar. Bebeği de hafif oturur pozisyonda emziriyorum arkama birsürü yastık dayayarak öyle bile agrıyor ama katlanmaya çalışıyorum. Bide çevremde çok sezaryen olan var böyle bişey hiçbiri yaşamamış sanki biraz nazlanıyorum gibi geliyor onlara halbuki öyle katlanamayan biri değilim acılara

Ben de havuç ve havuç içeren şeyler bir de şu 1.5 litrelik su şişelerini. İkisini de hayatımdan çıkaracağım. Bu eve artık havuç giremez ya havuç ya ben diycem herkese

Anaaam hadi bakalim az kaldi demekki bu gece bekliyorum senden iftar sonrasi doktoruna haber verdin mi ne diyor ne zaman gideceksin hastaneye

Kizlar allah askina ne yiyip iciyosunuz siz yemek derdinden biktim kere biktiiimmmm.Kahvalti hic yapmazdim 9 aydir yapmaktan igrendim artik evde yemeye calisiyorum ev yemeginden de igrendim tovbe tovbe bazen hicbisi yemeden oturuyorum oylece sonra vicdan azabi cekiyorum valla

Aynı durumdayım üstüne zerre iştahım yok zorla ağzıma tıkıyorlar sanki

Aynı durumdayım üstüne zerre iştahım yok zorla ağzıma tıkıyorlar sanki
Benim de istahim cok kesildi acim ama yemek gormekte istemiyorum gina geldi hazirla ye kaldir isinden.bide mubarek ramazan girdi araya disari da cikilmiyo cok valla galeta peynir yasarim bana kalsa da zorluyorum kendimi

Derin nefes alıp verince ağrı hafiflemiyor mu?

Canım o 15 dk ya indiyse gelir az kaldı ya 9 Nisan doğumlu olur ya 10 hadi bakalım

Anaaam hadi bakalim az kaldi demekki bu gece bekliyorum senden iftar sonrasi doktoruna haber verdin mi ne diyor ne zaman gideceksin hastaneye
Sıklığı arttığında gel demişti. Şu an daha 15 20 dk civarı ama çok şiddetli gerçekten. Dünde böyleydi gece seyrekti bakalım bu gece ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…