- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.401
Evet 280 gün 40 haftay denk geliyor.Allah korusun sonrası tehlikeli vücut doğal olarak zamanı gelince doğumu başlatıyor ama buna anlam veremiyorum acaba neden bazi insanların 42,43 oluyor40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar
Ben önceden bakarım demiştim ama zamanım olmadıDoğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Canım zaten doğum yaptıgın hastanenin çocuk doktoru ilk muayenesini yapıyor sonra o hafta içinde seni çağırıyor konrtol amaçlı ve işitme testi için. Ben ilk çocugumda da bunda da doğum yaptogım hastanede ilk bu dediklerimi yaptırıyprum sonrasında başka yerle devam ediyorum. Tabi memnun kalırsanız doğum yaptıgınız hastaneden de devam edilebilir.Doğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Yaaaa bos kaçağı mıııı????Selam kızlar mesajlar epey birikmiş okuyamadım doğrusu. 2 çocuklu hayat baya yorucu. Bide beni spinal mahvetti ilk gün iyiydim ama sonra başladı bi boyun baş agrısı anlatamam agrıyı. Ara ara hafifliyor ama genelde şiddetli. İnşaallah geçer hemencik bebeğimle ilgilenmek zor oluyor bu şekilde
Buarada doğuran oldu mu acaba başka grupta hiç okuyamadım mesajları
Onun dısında 3 günlük olduk ama göbüşü düştü bilebide süt konusunda kızlar bol bol emzirin bol su için sütü getirecek en önemli iki kriter bu. benim çok şükür o konuda sıkıntım olmadı bebişle birbirimizr de alıştık tek sıkıntım şuan anestezinin yan etkileri
Bilmiyorum ki doktor öyle bişey demedi ama bence o. İlk gece inanılmaz boyun sırt ve kaburga agrım oldu ama çok şiddetli nefes bile alamıyordum batıyordu dünden beri de baş agrım var. Doktor apranax yazdı ama korkuyorum içmeye emzirirken sen de yaşamıştın bu durumu agrı kesici kullandın mı doktorun yazmış mıydı sana da. Ne zaman geçer bide ya çok zor bu şekilde. Ayağa kalkınca daha da şiddetleniyorYaaaa bos kaçağı mıııı????
41+3 son burada. 17 Nisan’da suni sancı verilecek doğmazsa40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar
Ben de bulduğum tüm tetikleyici egzersizleri yapıyorum artık.. sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim.. insan sabırsızlanıyor işte, çok şükür başka bi derdimiz olmasın da.. evde yapacak iş de kalmadı, dönüp dönüp aynı yerleri silip süpürüyorumKızlar yacheery Rprnn işinize yarar mı bilmem ama ben son 1 hafta @Lelamor ’un dediği gibi squat, çömelme filan yapıyordum hep. Gerçi benim 1-2 haftadır bebek kanaldaydı. Sadece etki eden şeylerden biri midir bilemedim ama YouTube’dan videolar izleyip yapıyordum. Günde 2-3 kere 10 tane squat, 10 kere yere çömelip, kol dirseklerinizle bacak dizlerinizi ittirme hareketi vs yapın. Sağlıkla gelsinler. Zaten ha bugün, ha yarın gelecek bebişler.
Kontrolüm 39+5 te vardı, nst’de sancı çıkmayınca hiç bakmadılar bile.. bi sonraki 40+6’da.. daha çok var.. gecikmenin normal olduğunu biliyorum aslında ama bi taraftan da merak ediyorum ne vaziyetteyim diye.. çok meraklanırsam yarın giderim bi acile..
Bu ikisi benide geçti ya40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar
Allah yardımcın olsun canım, kolayca geçsin
Çok teşekkür ederim arkadaşlarÇok güzelhep iyilerle karşılaşırsınız umarım... Saatler sonra dört kişilik bir aile olacaksınız çok heyecanlı dualarım sizinle. Bizi haberdar etmeyi unutmayın.
Ay nerdesin nereyle anlaştın kaçaKızlar çarşamba yenidoğan çekimi için randevu oluşturdum, aile çekimi de yaptırıcaz. Kıyafet olarak ne tarz bir şey önerirsiniz bana? Yaptıran varsa aranızda, model gönderirse çok sevinirim.Bugünkü derdim de budur. Kshsjdj Salı, Çarşamba kv’de bize kalmaya gelecek. Perşembe dedikodu için toplanalım, çekirdek çayı hazırlayın. O sırada da kalanlardan doğumlar bekliyorum.
Rabbim kolaylık versin canım bol bol sütün olsun biran önce toparlarsin inşaallahÇok teşekkür ederim arkadaşlarinşallah yarın kendime gelince size güzel haberi vereceğim
Beybi ben İstanbuldayım sana uymuyor sanırım ama fiyatı söylemiş olurum en azından. Beylikdüzü’nde evime yakın bir yerde. 2 konsept çekim + aile çekimi, tüm fotoğrafların ham hali, 25 fotoğrafın düzenlenmesi ve 5 yaprak 10 sayfa albüm olarak 2000 lira. Bu en minimum paket ben hatıra olarak kalsın diye dedim yaptırayım ama çok da abartmayayım. Daha güzel paketler de var yoksa.Ay nerdesin nereyle anlaştın kaçabende o araştırmadayımda
Suguat aklıma geldikçe odada salonda mutfakta 5 5 yapıyorumKızlar yacheery Rprnn işinize yarar mı bilmem ama ben son 1 hafta @Lelamor ’un dediği gibi squat, çömelme filan yapıyordum hep. Gerçi benim 1-2 haftadır bebek kanaldaydı. Sadece etki eden şeylerden biri midir bilemedim ama YouTube’dan videolar izleyip yapıyordum. Günde 2-3 kere 10 tane squat, 10 kere yere çömelip, kol dirseklerinizle bacak dizlerinizi ittirme hareketi vs yapın. Sağlıkla gelsinler. Zaten ha bugün, ha yarın gelecek bebişler.
İnşallah Rabb'im herkese Kolay zamanında doğumlar nasip etsinEvet 280 gün 40 haftay denk geliyor.Allah korusun sonrası tehlikeli vücut doğal olarak zamanı gelince doğumu başlatıyor ama buna anlam veremiyorum acaba neden bazi insanların 42,43 oluyorİki gün öncede İstanbul'dan biri gelmis benim ebeme 42+5 mis sancı ağrı kasılma hicbirsey yokmuş Muayeneye gidecektim öyle öğrendim.Umarim iyi geçmiştir onunda herhalde müdahale edildi.Dikkatli olmak gerekli.Zamaninda çok da bekletmeden gelsinler inşaallah
Hadi hayırlısı inşallah41+3 son burada. 17 Nisan’da suni sancı verilecek doğmazsainşallah tatlım hepimiz sağlıklı alalım da kucağımıza gerisi mühim değil..
Hahahaa tuzun kuru tabi ArtkBu ikisi benide geçti yadoğurdum ya şimdi atıp tutarım rahat rahat
Bnimki 1000lik miş şuan veremicem yarın doktoru arayıp sorucam önce400lük canım, bir yaşa kadar buna devam edecekmişiz
Banada misafirim geldi yolcu etçektim beni odaya yolladı git git git sütün senle kalsın kimseyi kapıdan yolcu etme diye beni odaya tıkıştırdıŞey var bir de, kimseye güle güle deme sütün gider
Tövbe estağfurullah
Ne kadar farkli olahilir derken içerisindeki d vitamini miktarı aynıdır ekstra koruyucu vs olabilir seninkinden o yüzden bak dedik ben sağlık ocağına hic götürmuyorum onların verdiklerini de kullanmıyorum devletin karşıladıklarını yazıyorlar onlarda da temiz içerik bulmak zor oluyor doğumun 15.gunundrn itibaren 400 ünite günlük alması gereken doz cocugun tabiki doktoruna danış içine hangisi sinerse onu kullanırsın
Bu probiyotikten ben de isteyeyim salı günü kontrolü var oğluşum, hiç aklıma gelmemiş benim. arkadaki çinko da abi için sanırım bizim evde de benzer tablolar var ablasının bağışıklığı düşüp de hasta olmasın diye
Kızlar doktor asla bişey demediği için ekstra sinirliyim sanırım yarın başka doktor arayışına gireceğim. Yarın yine ona sorayımda öyle karar veririm ne vereceğime. Birde numarasıda yok özel onq sinir oldum istesek verir miydi onuda bilmiyorum. Hastaneyi arayıp ulaşıyorum kendisine. Yarın çözücem bu konuyuCanım doktor bize de ocean ya da new vit mi ne öyle bişi önerdi kızıma ocean kullandığım için direk 400 lüğünü aldık başladık. Sağlık ocağındakilerle bunların farkı d vitaminini çözmek için kullandıkları bileşik. Devit3 te mesela BHA diye bi maddede çözünüyo bunu bi iki içsen bişi olmaz ama uzun süreli maruziyette zararlı etkiler “olabilir”. Ocean da falan zeytinyağında çözüyorlar. E yediğimiz içtiğimiz herşeyde ne idüğü belirsizlar olduğu için afedersin birike birike bünyeye zarar verebilir. Herşeye yetişemeyiz tabii ki ama en azından bildiğimiz şeyleri temiz içerkli tüketmekte fayda var.
Yok kız benimde ilk çocuk valla dertlendim he dellencem de yakındır. Bir tane özel klinik var orda bi doktor övülüyor eğer onu beğenirsem özel sağlık sigortası yaptırmam hiç çocuğa oraya götürümDoğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Ay iyi yapmışsın. Bence şu dönemde çizgiyi çizmek en mantıklısı. İster kırılsın, ister kızsın. Senin bebeğinden ve senin bunun stresini sıkıntısını içine atmandan önemli değil. Herhalde aynı şeyi görsem ben senden daha sert tepki verirdim. Ben şunu anlamıyorum bu bebeğin annesi ve babası var. Onların görevi gelip sevmek, gerekirse ev işlerinde destek olmakken kalkıp bebeğe annelik yapmaya çalışmaları bana çok absürt geliyor. Kaç yaşında insanlar bunlar ya, diyorum kendileri de aynı yollardan geçmiş nasıl böyle hareketlere bürünüyorlar. Kendi annemi frenledim şükür ben, gelirse aynı şeyi ona da yapmayı düşünüyorum. O aradaki farkı başta tatlı tatlı anlatmaya çalışıcam, baktım olmadı sonra kılıçlar çekilsin djdhhdhd.Kızlaar kızlar ben de kaynvlde defikodusunu hızla katılaym,derdim şudur, kv doğumdan beri bende kalıyor sagolsun yemek temzlk falan ama bugün sabah uyanınca benden aldı sen az daha uyu ben bakaym diye, o ara wc ihtyavı için kalktm bi bakaym dedim elinde çay bardagı içinde sözde gazı cıkmıs madensuyuşok oldum annr napıyosun diye bi çığlık bende, neymiş sarılıga iyi gelirmiş akrabası varmıs şişe şişe vermiş torunlarına sarılık olmamıs töbeeeee yaaa, o kadar zor tuttm kimkendmi kötü söz söylememk için, annr ben böyle seylere inanmıyorm yapma dedim, doktor su bile vermeyin diyor dedim, biraz sert, bozuldu ama yapcak bişey yok, bu kocakarı işleri kümden cıkıyor yaaa vallaa cıldır cam
Özel doktoru mu verdi sağlık ocağı miBnimki 1000lik miş şuan veremicem yarın doktoru arayıp sorucam önce
Banada misafirim geldi yolcu etçektim beni odaya yolladı git git git sütün senle kalsın kimseyi kapıdan yolcu etme diye beni odaya tıkıştırdı
Kızlar doktor asla bişey demediği için ekstra sinirliyim sanırım yarın başka doktor arayışına gireceğim. Yarın yine ona sorayımda öyle karar veririm ne vereceğime. Birde numarasıda yok özel onq sinir oldum istesek verir miydi onuda bilmiyorum. Hastaneyi arayıp ulaşıyorum kendisine. Yarın çözücem bu konuyu
Yok kız benimde ilk çocuk valla dertlendim he dellencem de yakındır. Bir tane özel klinik var orda bi doktor övülüyor eğer onu beğenirsem özel sağlık sigortası yaptırmam hiç çocuğa oraya götürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?