2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar mesajlar epey birikmiş okuyamadım doğrusu. 2 çocuklu hayat baya yorucu. Bide beni spinal mahvetti ilk gün iyiydim ama sonra başladı bi boyun baş agrısı anlatamam agrıyı. Ara ara hafifliyor ama genelde şiddetli. İnşaallah geçer hemencik bebeğimle ilgilenmek zor oluyor bu şekilde

Buarada doğuran oldu mu acaba başka grupta hiç okuyamadım mesajları

Onun dısında 3 günlük olduk ama göbüşü düştü bile bide süt konusunda kızlar bol bol emzirin bol su için sütü getirecek en önemli iki kriter bu. benim çok şükür o konuda sıkıntım olmadı bebişle birbirimizr de alıştık tek sıkıntım şuan anestezinin yan etkileri

40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar
Evet 280 gün 40 haftay denk geliyor.Allah korusun sonrası tehlikeli vücut doğal olarak zamanı gelince doğumu başlatıyor ama buna anlam veremiyorum acaba neden bazi insanların 42,43 oluyor İki gün öncede İstanbul'dan biri gelmis benim ebeme 42+5 mis sancı ağrı kasılma hicbirsey yokmuş Muayeneye gidecektim öyle öğrendim.Umarim iyi geçmiştir onunda herhalde müdahale edildi.Dikkatli olmak gerekli.Zamaninda çok da bekletmeden gelsinler inşaallah

Doğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Ben önceden bakarım demiştim ama zamanım olmadı
hamilelik takibim alle klinikte yapılmıştı. Oranın çocuk doktorunu düşünmüştüm ama acıbadem de doğumdan sonra gelen doktor da çok tatlıydı, o gün dedik ona devam edelim. Ama baktık ki iletişimde problem var falan hemen alle deki çocuk doktoruna geçeriz dedik

Doktoru ararken de kriterimiz iletişimde kolaylık ve hızdı. Yani arayınca açar mı, whatsapp tan yazınca hemen cevap verir mi falan. Alle de hamilelikte olduğu gibi whatsapp grubu kuruyorlarmış. Baba da o grupta falan, her şey oradan takip ediliyormuş. Hamileyken de öyleydi ve iyi oluyordu. Ama acıbadem deki bu kadın da pazar günü bile yazsam hemen cevap veriyor vs. O yüzden şimdilik buna devam bakalım

Doğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Canım zaten doğum yaptıgın hastanenin çocuk doktoru ilk muayenesini yapıyor sonra o hafta içinde seni çağırıyor konrtol amaçlı ve işitme testi için. Ben ilk çocugumda da bunda da doğum yaptogım hastanede ilk bu dediklerimi yaptırıyprum sonrasında başka yerle devam ediyorum. Tabi memnun kalırsanız doğum yaptıgınız hastaneden de devam edilebilir.

Yaaaa bos kaçağı mıııı????

Yaaaa bos kaçağı mıııı????
Bilmiyorum ki doktor öyle bişey demedi ama bence o. İlk gece inanılmaz boyun sırt ve kaburga agrım oldu ama çok şiddetli nefes bile alamıyordum batıyordu dünden beri de baş agrım var. Doktor apranax yazdı ama korkuyorum içmeye emzirirken sen de yaşamıştın bu durumu agrı kesici kullandın mı doktorun yazmış mıydı sana da. Ne zaman geçer bide ya çok zor bu şekilde. Ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor

Hergun pilates yapıyorum arada squat , yürüyüş, ahududu çayı, hurma filan da tüketiyorum.Tasimak bayağı zorlaştı gerçekten benim için.Birkac kez de cee diyip kaçtı bazen büyük bir sancı vuruyor evdekiler sure tutmaya başlıyor devamı yokEvime dönmek istiyorum artık yola çıksam varmadan doğar herhlade oyy oyy.3 gün sonra 38 de doluyor.

40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar
41+3 son burada. 17 Nisan’da suni sancı verilecek doğmazsa inşallah tatlım hepimiz sağlıklı alalım da kucağımıza gerisi mühim değil..
Ben de bulduğum tüm tetikleyici egzersizleri yapıyorum artık.. sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim.. insan sabırsızlanıyor işte, çok şükür başka bi derdimiz olmasın da.. evde yapacak iş de kalmadı, dönüp dönüp aynı yerleri silip süpürüyorum herkes gözümün içine bakıyor artık bi belirti olsun diye

Bu ikisi benide geçti ya doğurdum ya şimdi atıp tutarım rahat rahat

Kızlar çarşamba yenidoğan çekimi için randevu oluşturdum, aile çekimi de yaptırıcaz. Kıyafet olarak ne tarz bir şey önerirsiniz bana? Yaptıran varsa aranızda, model gönderirse çok sevinirim. Bugünkü derdim de budur. Kshsjdj Salı, Çarşamba kv’de bize kalmaya gelecek. Perşembe dedikodu için toplanalım, çekirdek çayı hazırlayın. O sırada da kalanlardan doğumlar bekliyorum.

Ay nerdesin nereyle anlaştın kaça bende o araştırmadayımda

Ay nerdesin nereyle anlaştın kaça bende o araştırmadayımda
Beybi ben İstanbuldayım sana uymuyor sanırım ama fiyatı söylemiş olurum en azından. Beylikdüzü’nde evime yakın bir yerde. 2 konsept çekim + aile çekimi, tüm fotoğrafların ham hali, 25 fotoğrafın düzenlenmesi ve 5 yaprak 10 sayfa albüm olarak 2000 lira. Bu en minimum paket ben hatıra olarak kalsın diye dedim yaptırayım ama çok da abartmayayım. Daha güzel paketler de var yoksa.

Suguat aklıma geldikçe odada salonda mutfakta 5 5 yapıyorum benim bebe cuma kontroldeydim tam kanala girmemişti açılma yoktu bakalım inşallah işe yarar biraz daha yapmaya çalışayım
İnşallah Rabb'im herkese Kolay zamanında doğumlar nasip etsin
Aynen fazla oluyor bende anlamıyorum bide hiç aklımda yokken görümcem sağolsun şey soktu aklıma bebek zamanı geçince kakasını yermiş zehirlenirmjs faln evet zaman geçiyorda olsa rahattım ama şimdi biraz diken üstündeym
41+3 son burada. 17 Nisan’da suni sancı verilecek doğmazsa inşallah tatlım hepimiz sağlıklı alalım da kucağımıza gerisi mühim değil..
Hadi hayırlısı inşallah amin amin sağlıklı olsunlar da amaa ne bilim ben biraz suniden korkuyorum yaa sezeryan daha kolay geliyor gözüme sizde biraz daha zaman veriyorlar ya iyiymiş
Bu ikisi benide geçti ya doğurdum ya şimdi atıp tutarım rahat rahat
Hahahaa tuzun kuru tabi Artk

Kızlaar kızlar ben de kaynvlde defikodusunu hızla katılaym,derdim şudur, kv doğumdan beri bende kalıyor sagolsun yemek temzlk falan ama bugün sabah uyanınca benden aldı sen az daha uyu ben bakaym diye, o ara wc ihtyavı için kalktm bi bakaym dedim elinde çay bardagı içinde sözde gazı cıkmıs madensuyu şok oldum annr napıyosun diye bi çığlık bende, neymiş sarılıga iyi gelirmiş akrabası varmıs şişe şişe vermiş torunlarına sarılık olmamıs töbeeeee yaaa, o kadar zor tuttm kimkendmi kötü söz söylememk için, annr ben böyle seylere inanmıyorm yapma dedim, doktor su bile vermeyin diyor dedim, biraz sert, bozuldu ama yapcak bişey yok, bu kocakarı işleri kümden cıkıyor yaaa vallaa cıldır cam

400lük canım, bir yaşa kadar buna devam edecekmişiz
Bnimki 1000lik miş şuan veremicem yarın doktoru arayıp sorucam önce
Şey var bir de, kimseye güle güle deme sütün gider
Tövbe estağfurullah
Banada misafirim geldi yolcu etçektim beni odaya yolladı git git git sütün senle kalsın kimseyi kapıdan yolcu etme diye beni odaya tıkıştırdı
Kızlar doktor asla bişey demediği için ekstra sinirliyim sanırım yarın başka doktor arayışına gireceğim. Yarın yine ona sorayımda öyle karar veririm ne vereceğime. Birde numarasıda yok özel onq sinir oldum istesek verir miydi onuda bilmiyorum. Hastaneyi arayıp ulaşıyorum kendisine. Yarın çözücem bu konuyu
Yok kız benimde ilk çocuk valla dertlendim he dellencem de yakındır. Bir tane özel klinik var orda bi doktor övülüyor eğer onu beğenirsem özel sağlık sigortası yaptırmam hiç çocuğa oraya götürüm

Ay iyi yapmışsın. Bence şu dönemde çizgiyi çizmek en mantıklısı. İster kırılsın, ister kızsın. Senin bebeğinden ve senin bunun stresini sıkıntısını içine atmandan önemli değil. Herhalde aynı şeyi görsem ben senden daha sert tepki verirdim. Ben şunu anlamıyorum bu bebeğin annesi ve babası var. Onların görevi gelip sevmek, gerekirse ev işlerinde destek olmakken kalkıp bebeğe annelik yapmaya çalışmaları bana çok absürt geliyor. Kaç yaşında insanlar bunlar ya, diyorum kendileri de aynı yollardan geçmiş nasıl böyle hareketlere bürünüyorlar. Kendi annemi frenledim şükür ben, gelirse aynı şeyi ona da yapmayı düşünüyorum. O aradaki farkı başta tatlı tatlı anlatmaya çalışıcam, baktım olmadı sonra kılıçlar çekilsin djdhhdhd.

Özel doktoru mu verdi sağlık ocağı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…