- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #35.381
Günde kaç damla oluyor yani canım?Ne kadar farkli olahilir derken içerisindeki d vitamini miktarı aynıdır ekstra koruyucu vs olabilir seninkinden o yüzden bak dedik ben sağlık ocağına hic götürmuyorum onların verdiklerini de kullanmıyorum devletin karşıladıklarını yazıyorlar onlarda da temiz içerik bulmak zor oluyor doğumun 15.gunundrn itibaren 400 ünite günlük alması gereken doz cocugun tabiki doktoruna danış içine hangisi sinerse onu kullanırsın
Ay evet çinko abiye ağız kenarı yara oldu çinko eksikligi cikti takviye veriyoruz ekstra multivitamin veriyorum her yer takviye dolu evde benimkiler çocuklarınkiBu probiyotikten ben de isteyeyim salı günü kontrolü var oğluşum, hiç aklıma gelmemiş benim. arkadaki çinko da abi için sanırım bizim evde de benzer tablolar var ablasının bağışıklığı düşüp de hasta olmasın diye
Canım doktor bize de ocean ya da new vit mi ne öyle bişi önerdi kızıma ocean kullandığım için direk 400 lüğünü aldık başladık. Sağlık ocağındakilerle bunların farkı d vitaminini çözmek için kullandıkları bileşik. Devit3 te mesela BHA diye bi maddede çözünüyo bunu bi iki içsen bişi olmaz ama uzun süreli maruziyette zararlı etkiler “olabilir”. Ocean da falan zeytinyağında çözüyorlar. E yediğimiz içtiğimiz herşeyde ne idüğü belirsizlar olduğu için afedersin birike birike bünyeye zarar verebilir. Herşeye yetişemeyiz tabii ki ama en azından bildiğimiz şeyleri temiz içerkli tüketmekte fayda var.
Nbl de d vitamini ve probiyotik bir cnm ekstra vermedi 6 damla günlük dedi haftaya baslicaz inşallahGünde kaç damla oluyor yani canım?
Bi de ayrıca d vitamini almayacak mıyız? İçinde var sanki o markanın?
D vitamini ve kayınvalide sohbetlerini hala doğmayan yavrumla takip ediyorum
Ben sim kartlı bilekliklere de karşıyım. Hatta telefonlarımızın kameralarına bile güvenmiyorumBunu okudum ve kanım dondu oldum olası telsize karşı içimde bi soğukluk vardi
Allah yardımcın olsun canım, kolayca geçsinBenim yatışım yapıldı, iğnemi oldum :) hemşirenin eli çok hafifti, sadece ilaç birazcık yaktı hemen geçti sonra, bitter ve kahve aldım spinal için, bol su iç dedi dr en az 3-4 lt, başka öneriniz var mı kızlar? geri sayıma devam
Oh oh maşallahD vitamini ve kayınvalide sohbetlerini hala doğmayan yavrumla takip ediyorum40+2 hiç belirti yok.
Hamilelik günlüğüm bile sıfırlanmışSen nasılsın???
Bebişlerde oluyor normal demişti biEde doktorum yeğenim için. Peki senin ojelerinden asla vazgeçmemen idol kadınnnnnBebek aknesiymiş canım olabilirmiş. İltihaplı değil dimi?
Ben daha bu sabah doktora whatsapp tan foto gönderdim. Kızın bi bacağında, aşı yapılan yerinde sanırım bir de burnunun sol deliğinin içinde ucu iltihaplı sivilce çıkmış. Onlara bactroban pomad verdi ama burun içine sürmeyi düşünmüyorum. Diğer akne gibi olanlarsa normalmiş. Kendi kendine geçecekmiş. Bak benim dediğim ucu iltihaplı şöyle
Çok güzelBenim yatışım yapıldı, iğnemi oldum :) hemşirenin eli çok hafifti, sadece ilaç birazcık yaktı hemen geçti sonra, bitter ve kahve aldım spinal için, bol su iç dedi dr en az 3-4 lt, başka öneriniz var mı kızlar? geri sayıma devam
Yaaa gerçekten miiiiiYaa şans eseri farkettim biz burak hocaya gidiyomuşuz doktorumuz aynı ne durumdasınız biz şuan beklemedeyiz nişan geldi yarınki eğitimde olmasın diye dualar ediyoruz
Kontrolüm 39+5 te vardı, nst’de sancı çıkmayınca hiç bakmadılar bile.. bi sonraki 40+6’da.. daha çok var.. gecikmenin normal olduğunu biliyorum aslında ama bi taraftan da merak ediyorum ne vaziyetteyim diye.. çok meraklanırsam yarın giderim bi acile..Oh oh maşallahbelki de olduğu ortamı beğenmiyor gelmiyor değişmek Lazm
Bende 39+6 dan bildiriyorum yok tık yok
Hiç sancm ağrım da yok sadece bebeğin kasılması var dün çok fazlaydı ama düzenli değildibugünde bomba gibi uyandm
Kontrolün yok mu doktor ne dio
Bende aynıyım vallaBen sim kartlı bilekliklere de karşıyım. Hatta telefonlarımızın kameralarına bile güvenmiyorum
Benim oğlumun doktoru o yüzden ama bence önceden araştırsın daha iyi ben baya doktor değiştirdim hep baslardaDoğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlarKontrolüm 39+5 te vardı, nst’de sancı çıkmayınca hiç bakmadılar bile.. bi sonraki 40+6’da.. daha çok var.. gecikmenin normal olduğunu biliyorum aslında ama bi taraftan da merak ediyorum ne vaziyetteyim diye.. çok meraklanırsam yarın giderim bi acile..
Yaa bunu doğumdan önceki hafta yaptırırız demiştik. Ama doğum erken olunca o anda elimde kırmızı ojelerle girmiş oldumBebişlerde oluyor normal demişti biEde doktorum yeğenim için. Peki senin ojelerinden asla vazgeçmemen idol kadınnnnn
Oyyyyyiii cok güzel pek şirinmiş yaaaYaa bunu doğumdan önceki hafta yaptırırız demiştik. Ama doğum erken olunca o anda elimde kırmızı ojelerle girmiş oldumben de dedim doğumdan sonra yaptırayım içimde kalmasın
neden doğuma giderken yaptırırız demiştik göstereyim;
Eki Görüntüle 3230415
Kızlar yaOh oh maşallahbelki de olduğu ortamı beğenmiyor gelmiyor değişmek Lazm
Bende 39+6 dan bildiriyorum yok tık yok
Hiç sancm ağrım da yok sadece bebeğin kasılması var dün çok fazlaydı ama düzenli değildibugünde bomba gibi uyandm
Kontrolün yok mu doktor ne dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?