2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Günde kaç damla oluyor yani canım?
Bi de ayrıca d vitamini almayacak mıyız? İçinde var sanki o markanın?

Ay evet çinko abiye ağız kenarı yara oldu çinko eksikligi cikti takviye veriyoruz ekstra multivitamin veriyorum her yer takviye dolu evde benimkiler çocuklarınki

Epidural sezeryan olanlara bi sorum olcak bebek uyuduktan sonra dikiş atmak için uyutuyır mu doktor tekrardan. Ben hala çol kararsızım ve 3 gün kaldı

Allah yardımcın olsun canım, kolayca geçsin

D vitamini ve kayınvalide sohbetlerini hala doğmayan yavrumla takip ediyorum 40+2 hiç belirti yok.

Hamilelik günlüğüm bile sıfırlanmış Sen nasılsın???
Oh oh maşallah belki de olduğu ortamı beğenmiyor gelmiyor değişmek Lazm

Bende 39+6 dan bildiriyorum yok tık yok
Hiç sancm ağrım da yok sadece bebeğin kasılması var dün çok fazlaydı ama düzenli değildi bugünde bomba gibi uyandm
Kontrolün yok mu doktor ne dio

Bebişlerde oluyor normal demişti biEde doktorum yeğenim için. Peki senin ojelerinden asla vazgeçmemen idol kadınnnnn

Çok güzel hep iyilerle karşılaşırsınız umarım... Saatler sonra dört kişilik bir aile olacaksınız çok heyecanlı dualarım sizinle. Bizi haberdar etmeyi unutmayın.

Yaa şans eseri farkettim biz burak hocaya gidiyomuşuz doktorumuz aynı ne durumdasınız biz şuan beklemedeyiz nişan geldi yarınki eğitimde olmasın diye dualar ediyoruz
Yaaa gerçekten miiiii ben de dün kontrole gittim akıntımı anlattım bikaç gündür gelen sümüksü yapıda diye nişandır dedi. bebeğin kafası kanala girmiş gözüme kadar nst de sancım da çıktı ama ben hiçbir sey hissetmedim. Bugun dogurmamam lazım diye yatıyorum ben de eğitime de gidemedim elim oruçlu tek riske alamadım. Siz taksimde mi olacaksınız. Günlerimiz de aynı sanırım girer miyiz birlikte havuza

Kontrolüm 39+5 te vardı, nst’de sancı çıkmayınca hiç bakmadılar bile.. bi sonraki 40+6’da.. daha çok var.. gecikmenin normal olduğunu biliyorum aslında ama bi taraftan da merak ediyorum ne vaziyetteyim diye.. çok meraklanırsam yarın giderim bi acile..

Doğum yapan anneler çocuk doktorunuzu önceden mi seçtiniz çocuk doğunca mı buldunuz. Ben oraları hiç düşünemedim ya kadın dogumcuyu hallettik de bir de bebe geliyor
Benim oğlumun doktoru o yüzden ama bence önceden araştırsın daha iyi ben baya doktor değiştirdim hep baslarda

40+6 son bildiğim kadarıyla o Zamana kadar dogmasa suni verirler yada sezeryan yani bana öyle dediler. İnşallah en kolay şekilde olur doğumlar

Bebişlerde oluyor normal demişti biEde doktorum yeğenim için. Peki senin ojelerinden asla vazgeçmemen idol kadınnnnn
Yaa bunu doğumdan önceki hafta yaptırırız demiştik. Ama doğum erken olunca o anda elimde kırmızı ojelerle girmiş oldum ben de dedim doğumdan sonra yaptırayım içimde kalmasın
neden doğuma giderken yaptırırız demiştik göstereyim;

Oyyyyyiii cok güzel pek şirinmiş yaaa gadın gibi gadınsın maşallah

Kızlar ya cheery Rprnn işinize yarar mı bilmem ama ben son 1 hafta Lelamor ’un dediği gibi squat, çömelme filan yapıyordum hep. Gerçi benim 1-2 haftadır bebek kanaldaydı. Sadece etki eden şeylerden biri midir bilemedim ama YouTube’dan videolar izleyip yapıyordum. Günde 2-3 kere 10 tane squat, 10 kere yere çömelip, kol dirseklerinizle bacak dizlerinizi ittirme hareketi vs yapın. Sağlıkla gelsinler. Zaten ha bugün, ha yarın gelecek bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…