2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim canım. Ben de uyku sinyallerini daha dikkatli takip edeyim o zaman. Her zorluğun arkasından kolaylık gelir, bunun da sonu güzel olcak inşallah.
İnşallah canım
Evet canım tam olarak anlatmak istediğimi yazmışsın. Bebeğin uyku saati geçmeyecek ki güzel uyusun. Gündüz hırçın olmayınca gece de uyuyor dediğin gibi.
O yüzden gece uykusuna geçmeden önce biraz oyaliyim aman iyice uykusu gelsin de öyle yatırayım falan mantıklı değil

Yok kalça gelişimiyle ilgili bizimki sol tarafta var. Bandaj taktı bacaklarına ayy o kadar zor ki kızim çok ağlıyor 3 ay böyle olacak
Sizede çok geçmiş olsun canım sizin kistn adını faln söylediler mi
Canım benim onu öyle acı çekerken görmek senin için nasıl zor tahmin edebiliyorum
Ama şöyle düşün, bebeğin bu acıların hiçbirini hatırlamayacak.
Tez vakitte şifa olsun kuzuma
Canım onu biz de yaptık. Üstelik bir ay her alt açmada o masajı uygulamamızı istedi.
Direkt pipiyi tutup değil de kenar kısımlardan içe doğru bastırınca hiç acımıyor.
Dikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırım
Canım ya doktor video atmıştı keşke silmeseydim sana gönderirdim
Bunu şimdi yapmazsanız sonrasında doktor yapmak zorunda kalıyor, asıl o zaman canı yanıyor bebişlerin

Doktor bize de gösterdi nasıl yapılacağını ama şu an çok erken olduğu için canı yanıyo çok belli ağlıyor çok fazla çünkü. Ben zaten yapamıyorum eşime yaptırıyorum

Doktor bize de gösterdi nasıl yapılacağını ama şu an çok erken olduğu için canı yanıyo çok belli ağlıyor çok fazla çünkü. Ben zaten yapamıyorum eşime yaptırıyorum
Biz de yaptık canım ertesi günden itibaren ama hiç ağrısı ağlaması olmadı Aslında bugün yarın alışır, günden güne iyileşiyor nasılsa.

Dikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırım
Biz 21 gün kremi gazlı beze sürdük pipiye kapattik. 22. Gün pipinin gömülü kalan kısımlarını kremle sildik. Her doktorun tekniği farkli anladığım kadarıyla.

Acaba anne sutu mu yoksa mama mi veriyorsunuz merak ettim genelde anne sutu verince 6ci ay diyorlar ya ek.gida icin.
Bi yerde okuduğuma göre de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerin sıvı olarak sebze suyu ve meyve suyu verilerek alıştırılabiliyor diyor direkt karıya geçmede kolaylık olsun diye . Bende merak ettim aranızda bizim gibi olan var mı diye . Olmazsa 4. Ay kontrolünde detaylı şekilde soracağım şuan 3. Ayımızdayız

Yok kalça gelişimiyle ilgili bizimki sol tarafta var. Bandaj taktı bacaklarına ayy o kadar zor ki kızim çok ağlıyor 3 ay böyle olacak
Sizede çok geçmiş olsun canım sizin kistn adını faln söylediler mi
Ah geçmiş olsun sana da onada zor olacak ama alışınca inşallah daha kolay olur . Bir an önce düzelsin inşallah bizim follikül. Kisti yumurtalık kisti yani. 6. Ayda yine bakacağım küçülme yok olma olmazsa o zaman düşünürüz ama genelde geçiyor kendiliğinden dedi.

Kızlar 4. Ayda meyve sularına başlayabiliriz dedi doktor . Yapan var mı aranız da nasıl yapıyorsunuz
Ay yapmayın mümkünsede o doktoru değiştirin. Ek gıda için zaten çok erken bir de meyve suyu gibi şekerli bir şey lr başlamak. Elbette seçim siizn oğlumda aynı şeyi söylryen bir doktor oldu. Demir damlası kullandırtmadı ama böyle saçma önerileri vardı. Onun yüzünden demir trdavisi gördük. Yani karar sizin elbette ama ben 6. Ayda oturan bir bebeğin haşlanmış kabak sebze ile tadımlara başlamasını daha doğru buluyorum.

Kızlar 4. Ayda meyve sularına başlayabiliriz dedi doktor . Yapan var mı aranız da nasıl yapıyorsunuz
Meyve suyu şekerli bir gıda. Buna alışan bebek memeden de diğer sebze tadımlarından da uzaklaşır. Bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Kaldı ki şekerli mamalar bile meme reddine sebep olabiliyor.

Bizim doktorda kasik mama anne sütü ile yapılıp verilebilir dedi ek gıda reflusu olan ya da alerjisi olan bebeklerde erken başlama faydası var canım

Sağol canım.
İnşallah küçülür gider ne saçma şeyler var bu minicik bedenlerde

Bizim doktorda kasik mama anne sütü ile yapılıp verilebilir dedi ek gıda reflusu olan ya da alerjisi olan bebeklerde erken başlama faydası var canım
Evet ama meyve suyu buna uygun mu sence? Alacağı vitamin yok sırf şeker suyundan ziyade yese daha iyi. Yinede karar ailenin tabi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…