- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.641
Dikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırımOne dogrumu yoksa kokune dogrumu krem suruyorsunuz
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
İnşallah canımÇok teşekkür ederim canım.Ben de uyku sinyallerini daha dikkatli takip edeyim o zaman. Her zorluğun arkasından kolaylık gelir, bunun da sonu güzel olcak inşallah.
Evet canım tam olarak anlatmak istediğimi yazmışsın. Bebeğin uyku saati geçmeyecek ki güzel uyusun. Gündüz hırçın olmayınca gece de uyuyor dediğin gibi.Benim kizim 12 haftalik bende ayni sekilde uyguluyorum.maksimum ayakta kalabilme suresi 2 saat zatenuyandigi saati notlarima yaziyorum 1.5 saat sonra uyutmak icin kalkisinca pit diye uyuyor ama eger o 2 saati gorursek cildirma emareleri basliyo hic uyumuyo iyi gozlemlemek gerekli.Senin ki daha buyukse belki 2.5 saate cikmistir 2 saat oldumu yatirmaya goturursun. Uyku uykunun mayasi gunduz guzel uyudu mu gece de uyuyorlar yorulsun iyi uyur diye bir sey gercektende yok
Canım benim onu öyle acı çekerken görmek senin için nasıl zor tahmin edebiliyorumYok kalça gelişimiyle ilgili bizimki sol tarafta var. Bandaj taktı bacaklarına ayy o kadar zor ki kızim çok ağlıyor 3 ay böyle olacak
Sizede çok geçmiş olsun canımsizin kistn adını faln söylediler mi
Canım onu biz de yaptık. Üstelik bir ay her alt açmada o masajı uygulamamızı istedi.Selam kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor? Biz 2 gün önce sünnet oldukilk gün biraz huzursuzdu şimdi çok daha iyi. Doktorum ısrarla deriyi ittirip kremi öyle sürmemi istiyor onu yapınca çığlık çığlığa ağlıyor eşim akşam gelmeden yapamıyorum korkuyorum
Canım ya doktor video atmıştı keşke silmeseydim sana gönderirdimDikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırım
Doktor bize de gösterdi nasıl yapılacağını ama şu an çok erken olduğu için canı yanıyo çok belli ağlıyor çok fazla çünkü. Ben zaten yapamıyorum eşime yaptırıyorumCanım onu biz de yaptık. Üstelik bir ay her alt açmada o masajı uygulamamızı istedi.
Direkt pipiyi tutup değil de kenar kısımlardan içe doğru bastırınca hiç acımıyor.
Canım ya doktor video atmıştı keşke silmeseydim sana gönderirdim
Biz de yaptık canım ertesi günden itibaren ama hiç ağrısı ağlaması olmadıDoktor bize de gösterdi nasıl yapılacağını ama şu an çok erken olduğu için canı yanıyo çok belli ağlıyor çok fazla çünkü. Ben zaten yapamıyorum eşime yaptırıyorum
Biz 21 gün kremi gazlı beze sürdük pipiye kapattik. 22. Gün pipinin gömülü kalan kısımlarını kremle sildik. Her doktorun tekniği farkli anladığım kadarıyla.Dikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırım
Ayy onu yapamazdim bende ya bizim 6ci gunumuz bugun krem surerken hala irkiliyor:)Dikişli kısım deri içinde gömülü kaldığı için orayı çıkarıp sürmemizi istiyor sanırım
Hangi krem kullanmistiniz acaba bize madecassol verdiBiz 21 gün kremi gazlı beze sürdük pipiye kapattik. 22. Gün pipinin gömülü kalan kısımlarını kremle sildik. Her doktorun tekniği farkli anladığım kadarıyla.
thiocilline ve anestolHangi krem kullanmistiniz acaba bize madecassol verdi
Acaba anne sutu mu yoksa mama mi veriyorsunuz merak ettim genelde anne sutu verince 6ci ay diyorlar ya ek.gida icin.Kızlar 4. Ayda meyve sularına başlayabiliriz dedi doktor . Yapan var mı aranız da nasıl yapıyorsunuz
Anne sütü veriyorum sadece 61 cm boy kilosu 6500 .Acaba anne sutu mu yoksa mama mi veriyorsunuz merak ettim genelde anne sutu verince 6ci ay diyorlar ya ek.gida icin.
Bi yerde okuduğuma göre de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerin sıvı olarak sebze suyu ve meyve suyu verilerek alıştırılabiliyor diyor direkt karıya geçmede kolaylık olsun diye . Bende merak ettim aranızda bizim gibi olan var mı diye . Olmazsa 4. Ay kontrolünde detaylı şekilde soracağım şuan 3. AyımızdayızAcaba anne sutu mu yoksa mama mi veriyorsunuz merak ettim genelde anne sutu verince 6ci ay diyorlar ya ek.gida icin.
Ah geçmiş olsun sana da onada zor olacak ama alışınca inşallah daha kolay olur . Bir an önce düzelsin inşallahYok kalça gelişimiyle ilgili bizimki sol tarafta var. Bandaj taktı bacaklarına ayy o kadar zor ki kızim çok ağlıyor 3 ay böyle olacak
Sizede çok geçmiş olsun canımsizin kistn adını faln söylediler mi
Ay yapmayın mümkünsede o doktoru değiştirin. Ek gıda için zaten çok erken bir de meyve suyu gibi şekerli bir şey lr başlamak. Elbette seçim siizn oğlumda aynı şeyi söylryen bir doktor oldu. Demir damlası kullandırtmadı ama böyle saçma önerileri vardı. Onun yüzünden demir trdavisi gördük. Yani karar sizin elbette ama ben 6. Ayda oturan bir bebeğin haşlanmış kabak sebze ile tadımlara başlamasını daha doğru buluyorum.Kızlar 4. Ayda meyve sularına başlayabiliriz dedi doktor . Yapan var mı aranız da nasıl yapıyorsunuz
Meyve suyu şekerli bir gıda. Buna alışan bebek memeden de diğer sebze tadımlarından da uzaklaşır. Bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Kaldı ki şekerli mamalar bile meme reddine sebep olabiliyor.Kızlar 4. Ayda meyve sularına başlayabiliriz dedi doktor . Yapan var mı aranız da nasıl yapıyorsunuz
Bizim doktorda kasik mama anne sütü ile yapılıp verilebilir dedi ek gıda reflusu olan ya da alerjisi olan bebeklerde erken başlama faydası var canımAy yapmayın mümkünsede o doktoru değiştirin. Ek gıda için zaten çok erken bir de meyve suyu gibi şekerli bir şey lr başlamak. Elbette seçim siizn oğlumda aynı şeyi söylryen bir doktor oldu. Demir damlası kullandırtmadı ama böyle saçma önerileri vardı. Onun yüzünden demir trdavisi gördük. Yani karar sizin elbette ama ben 6. Ayda oturan bir bebeğin haşlanmış kabak sebze ile tadımlara başlamasını daha doğru buluyorum.
Sağol canım.Ah geçmiş olsun sana da onada zor olacak ama alışınca inşallah daha kolay olur . Bir an önce düzelsin inşallahbizim follikül. Kisti yumurtalık kisti yani. 6. Ayda yine bakacağım küçülme yok olma olmazsa o zaman düşünürüz ama genelde geçiyor kendiliğinden dedi.
Evet ama meyve suyu buna uygun mu sence? Alacağı vitamin yok sırf şeker suyundan ziyade yese daha iyi. Yinede karar ailenin tabi amaBizim doktorda kasik mama anne sütü ile yapılıp verilebilir dedi ek gıda reflusu olan ya da alerjisi olan bebeklerde erken başlama faydası var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?