2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Umarım 6da biter 1 yaşına kadar süren var bu yüzden erken ek gıdaya geçerim sanırım artık çekilmez bir hal aldı
Ya benim ki de o kadar çok kusuyor ki kusmuk kokusu evimin parfümü oldu
Örtüden yıldım pes ettim koltuklara kusuyor tekrar siliyorum tekrar kusuyor bi nebze çok çok azda olsa azaldı ama bebekken emip kusmadığı olmuyordu, geçen valla peynir kustu o kadar katıydı

Maalesef bizimde aynı surekli kusma problemi thickiner kullanmaya başladım artık ben kusmasi azalsın diye

Lansinosh göğüs ucu için aldığımız krem mi? Deneyeyim bi biz de bugünden itibaren suya sokmaya başlayacağız %80 sanki bişeyi kalmadı ödemi vs ama deriyi ittirme olayında biraz feryatlardayız oğlumun canı tatlı olabilir çünkü aşılardan sonra da biraz ağlıyo durup durup

Bebeklere su veriyor musunuz? Veriyorsa i gunde kaç ml veriyorsunuz? Hiç vermek istemezdim ama idrarı koyulasti ve aşırı terliyor. Kafası hep şu icinde
Bana verme dedi doktor ama ben ara ara bi iki tatlı kaşığı veriyorum kaynamış soğumuş su. Gerçi ne kadarını içiyo o muamma çoğu gıdısından akıp gidiyo çünkü. Biz de de terleme çok bir de bıngıldağı çöküyor o endişelendiriyor beni

Ayy onu yapamazdim bende ya bizim 6ci gunumuz bugun krem surerken hala irkiliyor:)
Evet yaa dün etrafında sarı bi tabaka vardı kremle karışık doktora attım normal ama temizleyin orayı dedi kulak çöpüyle bi iki aldım eşim akşam komple ittirip almış ben banyodayken oğlanı ağlata ağlata tabi cani adam iyi olmuş orası ayrı tabi ama ben hayatta yapamazdım

Ya ben de bunu biraz garipsiyorum haşlanmış kabak avokado falan zaten tadı olmayan şeyler çocuk tat almayacak ki ben karışık sebzeler kullanarak bişeyler yapıp yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Biraz eski kafalı olabilirim bu konuda doktoruna danışırım tabi ama.

Ayy o krem kalintisi almak icin yanip tutusuodum ben:)) dusta iyice yumusattim cektim cok guzeldi:))

tabi herkesin kendi seçimi hepimizin kendi bebeği sonuçta karışımlar bebeğin tek tek her sebze ya da meyvenin ayrı tadını almadını engelliyor o sebeple bende mesela tadımlar bittikten sonra karışımlara başlarım. En güzeline her bebeğin kendi annesi karar verir

Kizlar ben kundagi nasi biraktiricam ya..Onceden geceleri yapiyodum sadece gece uykusuna gecerken son 2 haftadir gunduze de alistirdim iyi uyusun diye..Hos cok duzenli ve kolay uyuyo ama biraktirirsam basima neler gelecek

Kizlar ben kundagi nasi biraktiricam ya..Onceden geceleri yapiyodum sadece gece uykusuna gecerken son 2 haftadir gunduze de alistirdim iyi uyusun diye..Hos cok duzenli ve kolay uyuyo ama biraktirirsam basima neler gelecek
İlk gece uyuyamadı, bölük pörçük. Sürekli kendini uyandırdı elleriyle. Sonraki gece ben anne yanı beşikte elini tutarak uyuttum. Sabaha kadar el eledik. Üçüncü geceden sonra tamamen alıştı canım.
Kundak büyük rahatlık ama artık dönme zamanları yaklaşıyor o yüzden tehlike oluşturabilir.

Evet artik bi nokttada biraktirmaliyim gun gectikce daha buyuk aliskanliga donuyo artik algilar full acik :)) su refklesleri btsin diye bekliyodum da cocuk o kadar uzun suredir kundakli ki belki de bitti gormuyorum

Evet artik bi nokttada biraktirmaliyim gun gectikce daha buyuk aliskanliga donuyo artik algilar full acik :)) su refklesleri btsin diye bekliyodum da cocuk o kadar uzun suredir kundakli ki belki de bitti gormuyorum
Yok canım sizin hâlâ devam ediyordur muhtemelen Dediğim gibi yapabilirsin, elinden tuttuğun zaman o güven duygusunu alıp deliksiz uykuya dalıyor. İlk üç gün zorladı bizi, umarım sizde zorlanma olmaz.

Canım neden kundağı bıraktırmak istiyorsun şimdi 4. Ay el keşfiyle beraber durmadan uyandıracaklar kendilerini biraz daha sonraya ertlesen? Bırakmak içinde önce bir kolu sonra diğer kolu yapabilrisn bir anda değil ama yavaş yavaş gevşeterek alıştırırsan

Çocuk pişmiyor mu nasıl kundak yapıyorsun bu sıcakta ya da sizin orası soğuk mu ki

Bizimki kundak olayini hic sevmedi 40.i cikmadan ben birakmistim kundagi ama ilk 3 ayda kundak olayinin bitmesi gerekiyor diye biliyorum. Uyku tulumlari vsr cnm onlardan alsan daha kolay gecis saglar belki.

Tek tek vermekteki amac sanirim alerji olup olmadigini anlamak icindi. Karisik verirsen hangisine alerjik reaksiyon gosterecegini bilemeyebilirsin. Ama kabak ve patatesede alerji göstermez herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…