2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar benim cimcime baya surunmeye basladi birden ben şok erken degil mi ya Yani oyle piti piti gitmek degilde baya bariz bi sekilde yer degistiriyo cok sasirdim bugun

Ya her doktorun fikri ayrı kuzum bisey diyemem ama meyve ile başlayınca sebze reddi olabiliyo
İşte bahsetmek istediğim tam da bu şekerli ve hiç bi faydası yok onun yerine şu süzgeçli emziklerle emsin bari sebzeyle başlamak en hayırlısı şu reflüden dolayı neden erken başlatıyorlar bilmediğim için soruyorum kg kaybını kapatmak amaçlı mı?

Ek gıdaya geçince reflu bitiyor genelde çünkü kuzum ondan dolayı

Ek gıdaya geçince reflu bitiyor genelde çünkü kuzum ondan dolayı
Ciddi misin bak bunu bilmiyordum bildiğim reflü en erken 6 da bitiyordu bu da ek gıda ya denk geliyor diye mi öyle yoksa besin girince mide değişiyor mu? Sindirim sistemi tam 6 da oturuyor ya o zamana kadar fışkırır tarzda ve kg kaybı yoksa müdahele etmiyorlar ondan sordum.Zor işler

Doktor bize de gösterdi nasıl yapılacağını ama şu an çok erken olduğu için canı yanıyo çok belli ağlıyor çok fazla çünkü. Ben zaten yapamıyorum eşime yaptırıyorum
Bizim doktor sünnetten hemen sonra pansumandan önce asistanına lanolin de sür deyince ben de lanolin iyi geliyorsa ben de süreyim mi diye sordum. O da şaşırdı hatta ne için kullanıyorsunuz lanolini varsa onu kullanın, gözlemlerime göre yapışmayı engellemede çok iş görüyor dedi. Ben de lansinohtan bahsettim. :) O pahalı kaliteli versiyonuymuş dedi internetten bakıp onlar daha uygun fiyatlı bir krem kullanıyormuş ismini unuttum şimdi. Biz sünnetten itibaren hep lansinoh sürdük ve hergün sabah akşam 10’ar dakika ılık suya oturttuk. Zaten suyun yüzeyine çıkıyor pipi üzerinde oluşan salgı yumuşadıktan sonra biraz da elle temizleyebilirseniz bir sıkıntı olmuyor. Bugün kontrole gittik biz. Doktor temizleme niyetiyle altını açtı bi baktı ohoo bunun hiç ihtiyacı kalmamış ki çok iyi durumda sen lansinoha devam et dedi. Sizin de işinize yarar belki. Geçmiş olsun…

Gogus ucu kremimi? Bende dudaklarima sürüyorum catlakligi aliyor diye sunnetedemi iyi geliyormus

Kati gıda ile toparlıyor cogunlukla

Evde baya var denicem bende ama gec kalmis sayilmayiz demi bugun 6 gun oldu
Bilmiyorum ki canım inşallah geç değildir. Doktorunuz gördü mü son halini, eğer şimdiye kadar yapışma olmadıysa bundan sonra kullanılabilir bence. Ama olduysa kullanılsa da işe yarar mı bilmiyorum. Bunu yapışmayı engellemek için kullandırdı doktor bize.

Yarin kontrole goturcez sorayim bi. Bakalim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…