2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Bu mesajını sonra gördüm canım bi tık azmış kilo alımı doktora bi danışsana, sanki o mamayı mart grubunda da kilo aldırmıyor
Gece ruyamda beta 455 cikiyodu evet az kilo alimi dogum kilosu iyiydi ondan kilosu cok dusuk degil esimde israrla bu mamaya devam edelim en temizi o diyo. Doktora kalsa mamayi hepten birak diyo bana sutum yok diyorum anlamiyo

Alakası var mı ya doğumda kaç kilo aldın acaaba bide süt konusunda sıkıntı yaşıyor musun
Çok yerde okudum canım ama birçok yerde de Afrika’daki annelerin süt sorunu olurdu biz Türklerde hiç olmazdı deniyor e bu da mantıklı Toplam 8 kg aldım. Bebeğim güzel emdiği zaman süt sorunum olmuyor eğer emmesi azalırsa süt sorunum oluyor.
Çünkü gerçekten sütü asıl artıran şey memenin uyarılması yani bebeğin emmesi ya da sağım..
Öylemiymiş aa neyse yeni bir bahane daha
Hahhahha takma boşver gider elbet o kilolar

Gece ruyamda beta 455 cikiyodu evet az kilo alimi dogum kilosu iyiydi ondan kilosu cok dusuk degil esimde israrla bu mamaya devam edelim en temizi o diyo. Doktora kalsa mamayi hepten birak diyo bana sutum yok diyorum anlamiyo
Canım benim sütüm yok yok dersen zaten olmaz olan da gider. Önce inanman lazım. İki saatte bir sağım yap üç gün sonra yaz buraya bakalım sütün var mıymış yok muymuş

Canım benim sütüm yok yok dersen zaten olmaz olan da gider. Önce inanman lazım. İki saatte bir sağım yap üç gün sonra yaz buraya bakalım sütün var mıymış yok muymuş
Yaptim kiz hatta sen demistin denedim ama pek farketmedi. Bi de kiwi marka benim makinam acaba digerleri daha iyi mi sut cikariyodur

Valla ben 15 kilo aldim ama sutum cok cok az
Ben 10 kilo aldım sütümde gayet yeterli ya hatta ilk 2 ay göğüs pedi yetiştiremiyordum memişlere
Sanmam ya evet bebeğin emmesi etkiliyor olabilir ama yok bence aldığın kiloyla alakalı değil bak ebru 15 kilo almış benden daha çok ama sütü azmis

Yaptim kiz hatta sen demistin denedim ama pek farketmedi. Bi de kiwi marka benim makinam acaba digerleri daha iyi mi sut cikariyodur
Benimki de kiwi. Canım mutlaka iki saati geçmeden sağım yapman lazım ve mutlaka boş memeye sağım yapman lazım.
Aslında bir video var link bir türlü gelmiyor onu izlesen detaylarıyla anlatıyor. Kiminde süt üç günde geliyor kiminde bir hafta kiminde iki hafta. Ben bunu bebeğim daha birkaç haftalıkken yaptım belki de o yüzden erken arttı. Pes etme bu süreçte yine mama ile bebeğini doyur ama mutlaka sütün artacaktır

Nasil yani emzirdikten sonra mi diyosun bos meme derken canim. Sut gelmese de sagim mi yapicam. Simdi bi takviye de alicam yorumlari baya guzel bu bira mayasi olan haptan soyledim. Suan biraz memeye dondu gibi en azindan uyucakken ve yeni uyandiginda emiyo. Hangi hesapta bu video kendim bakayim bulurum belki

Hamilelik öncesi kilonuza indiniz mi bu arada? Benim 2 kg kaldı onlar da amma dirençliymiş gitmedi bi türlü

Yaa ben doğumdan sonra verdim hepsiki sonra verdiğim ne varsa geri aldım desem benim gibisi yok bence diyete başlamam lazom ama nerden?

Kizlar bu aralar idrarda azalma yaşayan var mı çizgi doluyor ama hafif oluyor anlamdım gitti

Yaa bazen bana da oluyor öyle anlamadım.

Öyle deme canım gebelikte iyi kilo alanların sütü de bol oluyormuş bileydim her önüme geleni yerdim

Bugün kuzenimle görüştük. 1.5 yaşında oğlu var. Hayatımda hiç mama nedir bilmem dedi. Toplamda 3 çocuk sahibi. En küçüğü 1.5 yaşında.
Kızı bi gör bi deri bir kemik kalmış şu an stresten. Demiri öyle düşük çıkmış ki dr gözetim altında kalacak demiş. Fenalaşmıştı hastaneye kaldırmışlardı. O derece kötüydü. Yeme içmeden kesildiği halde onca strese ve vitamin değerlerinin düşüklüğüne rağmen hala süt akıyor kendisinden.
Dedim bu iş yeme içmeye de bağlı değil belli ki. Bunu teyit edip bünye meselesi dedi. Bak hiçbi şey yiyemiyorum. Hamileliğimde de bi farklılık olmadı ama her çocukta çok sütüm oldu dedi. Maşallah diyorum. Canlı kanlı örneğiyle görünce artık dedim kendini paralamayı kes. Senin vücudundan bu kadar. Yani sen de sakın kendini suçlama. Ki senin zaten sütün var. Bende bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…