- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.841
Ben 4. ayı tamamladıktan sonra yavaştan başlamayı düşünüyorum.Ek gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz kızlar?
Canım 6 kilom kaldı benim de toplamda 20 aldım son 1-2 hafta tartılmamıştım bile 20 den sonra bıraktımHamilelik öncesi kilonuza indiniz mi bu arada? Benim 2 kg kaldı onlar da amma dirençliymiş gitmedi bi türlü
Evet bu şekilde uyuyo sevindim valla teşekkür ederim canımMemede uyuyor yada kendi bırakıyorsa doyuyormuş canım
Alakası var mı yaÖyle deme canım gebelikte iyi kilo alanların sütü de bol oluyormuş bileydim her önüme geleni yerdim
Canım 6800 düşük değil gayet iyi çocuk alıyor güzel seviyorsa mamayı hiç oynama bence, benim de adetim gecikti sen aklıma geldinama imkansız yani benim öyle bi şüphem yok adet düzensizliği oluyor bence ya doğumdan sonra
Gece ruyamda beta 455 cikiyoduBu mesajını sonra gördüm canım bi tık azmış kilo alımı doktora bi danışsana, sanki o mamayı mart grubunda da kilo aldırmıyor
Valla ben 15 kilo aldim ama sutum cok cok azAlakası var mı yadoğumda kaç kilo aldın acaaba bide süt konusunda sıkıntı yaşıyor musun
Öylemiymiş aa neyse yeni bir bahane daha çıktı bana bol yeme bahanesiÖyle deme canım gebelikte iyi kilo alanların sütü de bol oluyormuş bileydim her önüme geleni yerdim
Neden canım? Erken başlamanın ne gibi avantajı var?Ben 4. ayı tamamladıktan sonra yavaştan başlamayı düşünüyorum.
Çok yerde okudum canım ama birçok yerde de Afrika’daki annelerin süt sorunu olurdu biz Türklerde hiç olmazdı deniyor e bu da mantıklıAlakası var mı yadoğumda kaç kilo aldın acaaba bide süt konusunda sıkıntı yaşıyor musun
Hahhahha takma boşver gider elbet o kilolarÖylemiymiş aa neyse yeni bir bahane daha
Canım benim sütüm yok yok dersen zaten olmaz olan da gider. Önce inanman lazım. İki saatte bir sağım yap üç gün sonra yaz buraya bakalım sütün var mıymış yok muymuşGece ruyamda beta 455 cikiyoduevet az kilo alimi dogum kilosu iyiydi ondan kilosu cok dusuk degil esimde israrla bu mamaya devam edelim en temizi o diyo. Doktora kalsa mamayi hepten birak diyo bana sutum yok diyorum anlamiyo
Canım benim sütüm yok yok dersen zaten olmaz olan da gider. Önce inanman lazım. İki saatte bir sağım yap üç gün sonra yaz buraya bakalım sütün var mıymış yok muymuş
Ben 10 kilo aldım sütümde gayet yeterli ya hatta ilk 2 ay göğüs pedi yetiştiremiyordum memişlereValla ben 15 kilo aldim ama sutum cok cok az
Sanmam ya evet bebeğin emmesi etkiliyor olabilir ama yok bence aldığın kiloyla alakalı değil bak ebru 15 kilo almış benden daha çok ama sütü azmisÇok yerde okudum canım ama birçok yerde de Afrika’daki annelerin süt sorunu olurdu biz Türklerde hiç olmazdı deniyor e bu da mantıklıToplam 8 kg aldım. Bebeğim güzel emdiği zaman süt sorunum olmuyor eğer emmesi azalırsa süt sorunum oluyor.
Çünkü gerçekten sütü asıl artıran şey memenin uyarılması yani bebeğin emmesi ya da sağım..
Hahhahha takma boşver gider elbet o kilolar
Benimki de kiwi. Canım mutlaka iki saati geçmeden sağım yapman lazım ve mutlaka boş memeye sağım yapman lazım.Yaptim kiz hatta sen demistin denedim ama pek farketmedi. Bi de kiwi marka benim makinam acaba digerleri daha iyi mi sut cikariyodur
Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler ya ne kadar emmek o kadar sütSanmam ya evet bebeğin emmesi etkiliyor olabilir ama yok bence aldığın kiloyla alakalı değil bak ebru 15 kilo almış benden daha çok ama sütü azmis
Nasil yani emzirdikten sonra mi diyosun bos meme derken canim. Sut gelmese de sagim mi yapicam. Simdi bi takviye de alicam yorumlari baya guzel bu bira mayasi olan haptan soyledim. Suan biraz memeye dondu gibi en azindan uyucakken ve yeni uyandiginda emiyo. Hangi hesapta bu video kendim bakayim bulurum belkiBenimki de kiwi. Canım mutlaka iki saati geçmeden sağım yapman lazım ve mutlaka boş memeye sağım yapman lazım.
Aslında bir video var link bir türlü gelmiyor onu izlesen detaylarıyla anlatıyor. Kiminde süt üç günde geliyor kiminde bir hafta kiminde iki hafta. Ben bunu bebeğim daha birkaç haftalıkken yaptım belki de o yüzden erken arttı. Pes etme bu süreçte yine mama ile bebeğini doyur ama mutlaka sütün artacaktır
Hamilelik öncesi kilonuza indiniz mi bu arada? Benim 2 kg kaldı onlar da amma dirençliymiş gitmedi bi türlü
Kizlar bu aralar idrarda azalma yaşayan var mı çizgi doluyor ama hafif oluyor anlamdım gitti
1 haftadir filan bizim böyle ya anlamadım gittiYaa ben doğumdan sonra verdim hepsiki sonra verdiğim ne varsa geri aldım desembenim gibisi yok bence diyete başlamam lazom ama nerden?
Yaa bazen bana da oluyor öyle anlamadım.
Kizlar bu aralar idrarda azalma yaşayan var mı çizgi doluyor ama hafif oluyor anlamdım gitti
Sıcaktan oluyor olabilir mi ter yoluyla atıyordur yada ne bileyim sıcaktan bebeler sıvıyı içinde biriktiriyorda olabilirYaa bazen bana da oluyor öyle anlamadım.
Öyle deme canım gebelikte iyi kilo alanların sütü de bol oluyormuş bileydim her önüme geleni yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?