- 1 Şubat 2022
- 678
- 1.011
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.881
Geçmiş olsun hiçbirimizin başına gelmesin inşallah. Ben yattığı yerin zeminine büyük pofuduk minder koyuyorum düşerse diye o tarz bişey yap olmazsa sen deSagol canim insallah artik daha dikkatli olucam bu kadar hizli hareket edebilecegini dusunmedim
Kiz kilo üstüne kilo mu eklemeye karar verdinYa aslında şöyle bebekleri ne kadar titiz kuralına göre yetiştirirsen o kadar seçici ve zor oluyolar gibi. Ben biraz gelenekselci düşünüyorum.tabi eylülde işe başlayacak olmamım da etkisi var az biraz tatları tanısın istiyorum erkenden.
Çok geçmiş olsun canım. Aynen artık daha da dikkat etme zamanına geldik. İnşallah bir daha hiçbirimiz yaşamazBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Ben atağı sonundaki güzellikler için severim.Oooo 4. Ay atağı, alırım bi dal
Hoşgeldin uyku gerilemesi, meme reddi, ağlama krizleri..
Hoşgeldin gülücükler, yeni sesler, anlamlı bakışlar, ve daha başka yeni güncellemeler
Cok gecmis olsun canim koltuk egimli oldugu icin hemen donuyorlar artik cok tehlikeli olmaya başladılarBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Geçmiş olsun canım. Yastıkla mutlaka destekle ama yastıklarıda kaydırıyo bu minnaklar dikkat etBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Of kiyamam yaa en tehlikeli zamanlari basliyo artik olur oylw seyler bebekler cok duserler yataktan koltuktanBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Bende sadece zibinla yatiriyorum ustunude ortmuyorum evet sicaklayip terlemesi daha tehlikeliMerhabalar, acaba bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz ? Evimiz gündüzleri yaklaşık 26.5-27 derece oluyor, sadece zıbın giydiriyorum ama uyurken ince de olsa bir şey örtme ihtiyacı hissediyorum, sonra aman çok sıcağa alışmasın diyorum ertesi gün örtmüyorum ben de ne yapmam gerektiğine karar veremedim çocuğun ayarlarını bozacağım bu gidişle
Ev kaç derece canım , ben ankaraya yakınım gündüz ev 31-32 dereceyi gördü ama gece sanırım 25-26 kata düştü bi ara kalktım zıbın üstü Müslim örtüyordum üstü açmış el bacak buzz gibi o kadar üzüldüm ki , gece hemen uyku tulumu sipariş ettim ya hasta olursa bugün çok üzülürümBende sadece zibinla yatiriyorum ustunude ortmuyorum evet sicaklayip terlemesi daha tehlikeli
Canım 26 derecede nasıl üşüdü anlamadım. Dün derece 26.6 yı gösteriyordu sıcaktan bir türlü uyuyamadı, zıbınını çıkardım buhar makinesini açtım anca öyle uyudu. Derin uykuya daldıktan sonra da zıbın giydirdim.Ev kaç derece canım , ben ankaraya yakınım gündüz ev 31-32 dereceyi gördü ama gece sanırım 25-26 kata düştü bi ara kalktım zıbın üstü Müslim örtüyordum üstü açmış el bacak buzz gibi o kadar üzüldüm ki , gece hemen uyku tulumu sipariş ettim ya hasta olursa bugün çok üzülürüm
Kız yok işe başlıycam hem bırakıcam diye az biraz bilsin istiyorumKiz kilo üstüne kilo mu eklemeye karar verdin
Gündüz sadece bezle yatıyorum nerdeyse evin çok sucak. Gecede zıbınla üstünü de örtmüyorum hiç.Merhabalar, acaba bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz ? Evimiz gündüzleri yaklaşık 26.5-27 derece oluyor, sadece zıbın giydiriyorum ama uyurken ince de olsa bir şey örtme ihtiyacı hissediyorum, sonra aman çok sıcağa alışmasın diyorum ertesi gün örtmüyorum ben de ne yapmam gerektiğine karar veremedim çocuğun ayarlarını bozacağım bu gidişle
Ayy çok geçmiş olsun. En en korktuğum şey. Doktora götürdün mü canım başını çarpmadı demiBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Tam dereceyi bilmiyorum ya gece bakmayı akıl edemedim ama sabaha karşı bi serinlik olur ya o saatlerdi, kolu bacağı buz gibiydi varya , cam açık yatıyoruz yoksa biz uyuyamayız ama şimdi baktım da iç Anadolu havası işte sabaha karşı 20 lere kadar iniyor hava gündüz 33-34 , Müslin tulum aldım ya onla yatırırım kafam rahat olur, örtüyü atıyor gece ilk yatarkenle ilerleyen saatler o kadar değişiyor ki ilk kalın yatırsam gene terler olmadı 3-4 gibi bişey giydirmem lazım, gece sürekli zaten üşüyor mu terliyor mu diye düşünerek uyuyorumCanım 26 derecede nasıl üşüdü anlamadım. Dün derece 26.6 yı gösteriyordu sıcaktan bir türlü uyuyamadı, zıbınını çıkardım buhar makinesini açtım anca öyle uyudu. Derin uykuya daldıktan sonra da zıbın giydirdim.
Sabah namazı sonrası bir serinlik çöküyor canım iyi etmişsin öyleyseTam dereceyi bilmiyorum ya gece bakmayı akıl edemedim ama sabaha karşı bi serinlik olur ya o saatlerdi, kolu bacağı buz gibiydi varya , cam açık yatıyoruz yoksa biz uyuyamayız ama şimdi baktım da iç Anadolu havası işte sabaha karşı 20 lere kadar iniyor hava gündüz 33-34 , Müslin tulum aldım ya onla yatırırım kafam rahat olur, örtüyü atıyor gece ilk yatarkenle ilerleyen saatler o kadar değişiyor ki ilk kalın yatırsam gene terler olmadı 3-4 gibi bişey giydirmem lazım, gece sürekli zaten üşüyor mu terliyor mu diye düşünerek uyuyorum
Cok gecmis olsun canim koltuk egimli oldugu icin hemen donuyorlar artik cok tehlikeli olmaya başladılar
Geçmiş olsun canım. Yastıkla mutlaka destekle ama yastıklarıda kaydırıyo bu minnaklar dikkat et
Of kiyamam yaa en tehlikeli zamanlari basliyo artik olur oylw seyler bebekler cok duserler yataktan koltuktanCok gecmis olsuun
Cok sagolun kizlar artik daha dikkat ediyorum malesef aci bir tecrube olduAyy çok geçmiş olsun. En en korktuğum şey. Doktora götürdün mü canım başını çarpmadı demiBen çok huyluyum başından bebeğin
Tek zıbın yeterli oluyor. Doktor çyle söylemişti. Uzun zamandır tek zıbınla yatırıyorum.Merhabalar, acaba bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz ? Evimiz gündüzleri yaklaşık 26.5-27 derece oluyor, sadece zıbın giydiriyorum ama uyurken ince de olsa bir şey örtme ihtiyacı hissediyorum, sonra aman çok sıcağa alışmasın diyorum ertesi gün örtmüyorum ben de ne yapmam gerektiğine karar veremedim çocuğun ayarlarını bozacağım bu gidişle
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Cok sagol iyice hareketlendiler ders oldu banaÇok geçmiş olsun ya çok üzüldümhepimizin başına gelenilir. Dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?