2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kiz kilo üstüne kilo mu eklemeye karar verdin

Bebegim koltuktan dustu saniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Çok geçmiş olsun canım. Aynen artık daha da dikkat etme zamanına geldik. İnşallah bir daha hiçbirimiz yaşamaz

İnsaf be 35 gün de atak olmaz yani

Selam kızlarrrrrrr ne haberler?

N nail art hoş geldin baco valla fişek gibi dönmüşsün
Oooo 4. Ay atağı, alırım bi dal

Hoşgeldin uyku gerilemesi, meme reddi, ağlama krizleri..

Hoşgeldin gülücükler, yeni sesler, anlamlı bakışlar, ve daha başka yeni güncellemeler

Bebegim koltuktan dustu saniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Cok gecmis olsun canim koltuk egimli oldugu icin hemen donuyorlar artik cok tehlikeli olmaya başladılar

Geçmiş olsun canım. Yastıkla mutlaka destekle ama yastıklarıda kaydırıyo bu minnaklar dikkat et

Of kiyamam yaa en tehlikeli zamanlari basliyo artik olur oylw seyler bebekler cok duserler yataktan koltuktan Cok gecmis olsuun

Bende sadece zibinla yatiriyorum ustunude ortmuyorum evet sicaklayip terlemesi daha tehlikeli

Bende sadece zibinla yatiriyorum ustunude ortmuyorum evet sicaklayip terlemesi daha tehlikeli
Ev kaç derece canım , ben ankaraya yakınım gündüz ev 31-32 dereceyi gördü ama gece sanırım 25-26 kata düştü bi ara kalktım zıbın üstü Müslim örtüyordum üstü açmış el bacak buzz gibi o kadar üzüldüm ki , gece hemen uyku tulumu sipariş ettim ya hasta olursa bugün çok üzülürüm

Canım 26 derecede nasıl üşüdü anlamadım. Dün derece 26.6 yı gösteriyordu sıcaktan bir türlü uyuyamadı, zıbınını çıkardım buhar makinesini açtım anca öyle uyudu. Derin uykuya daldıktan sonra da zıbın giydirdim.

Gündüz sadece bezle yatıyorum nerdeyse evin çok sucak. Gecede zıbınla üstünü de örtmüyorum hiç.

Ayy çok geçmiş olsun. En en korktuğum şey. Doktora götürdün mü canım başını çarpmadı demi Ben çok huyluyum başından bebeğin

Tam dereceyi bilmiyorum ya gece bakmayı akıl edemedim ama sabaha karşı bi serinlik olur ya o saatlerdi, kolu bacağı buz gibiydi varya , cam açık yatıyoruz yoksa biz uyuyamayız ama şimdi baktım da iç Anadolu havası işte sabaha karşı 20 lere kadar iniyor hava gündüz 33-34 , Müslin tulum aldım ya onla yatırırım kafam rahat olur, örtüyü atıyor gece ilk yatarkenle ilerleyen saatler o kadar değişiyor ki ilk kalın yatırsam gene terler olmadı 3-4 gibi bişey giydirmem lazım, gece sürekli zaten üşüyor mu terliyor mu diye düşünerek uyuyorum

Sabah namazı sonrası bir serinlik çöküyor canım iyi etmişsin öyleyse

Cok gecmis olsun canim koltuk egimli oldugu icin hemen donuyorlar artik cok tehlikeli olmaya başladılar

Geçmiş olsun canım. Yastıkla mutlaka destekle ama yastıklarıda kaydırıyo bu minnaklar dikkat et

Of kiyamam yaa en tehlikeli zamanlari basliyo artik olur oylw seyler bebekler cok duserler yataktan koltuktan Cok gecmis olsuun

Ayy çok geçmiş olsun. En en korktuğum şey. Doktora götürdün mü canım başını çarpmadı demi Ben çok huyluyum başından bebeğin
Cok sagolun kizlar artik daha dikkat ediyorum malesef aci bir tecrube oldu Koltugum cok yuksek degil kafa ustu degil de yuz ustu dusmustu kasinin ustu hafif kizardi gecti sonra. Cok sukur daha kotu bisey olmadan atlattik gercekten artik daha dikkatli olmak gerekiyo her gecen gun daha da hareketleniyolar. Biz dikkat edelim, Rabbim korusun hepsini

Tek zıbın yeterli oluyor. Doktor çyle söylemişti. Uzun zamandır tek zıbınla yatırıyorum.

Bebeklere zaten bişi örtmemek gerekiyor. Allah korusun bir çeker yüzüne boğulur falan

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm hepimizin başına gelenilir. Dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…