2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet canım bebek emdikten sonra sağım. Diyelim bebek hiç emmedi o zaman sağım süresi uzayacak. Örneğin bebek emdikten sonra on dk sağıyorsan emmediği zaman yirmi dk.
Amacımız süt gelsin o süt ile bebişi doyuralım değil meme ucuna uyarı verelim ki süt üretimi artsın
Hesap bebek.uzmani Tülin ebe yazınca çıkıyor
Bak canım altta işaretledim

Yorumlarda işin aslını konuştuk zaten canım sanırım o kısımları okumadın Hatta Afrika kadınlarından örnek verdik.
Sütün %87 si su geri kalan %3 ü yağ. Biz beslenme ile içeriğini değiştiremeyiz ama kalitesini değiştirebiliriz. Örneğin omega 3 ile.
E B R U arkadaşıma önerdiklerimi bir oku istersen dene. Bitmiş mi bitmemiş mi.
Bizzat para verip emzirme danışmanından destek aldım bu konuda. Önerilerim ona binaen..
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da ister anne sütü ile ister mama ile büyüsün

Yok hiç okuyamadım. görünce yazdım.

Artık o kadar bunaldım o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Asla uğraşasım yok. İnancım da yok. O olsa belki öneriler işe yarayacak ama hiçbi fayda göremediğim için inanmayı da bıraktım çoktan. Umudum sıfır.

Ben de öyle düşünüyorum. Sağlıklı olsun da. Nasıl beslenirse beslensin.

Cok sagol canim cok guzel motive ediyosun Allah razi olsun ayrintili yazmissin Hemen inceliyorum bu ara iyice niyet ettim sütü arttirmaya insallah olur

Önce kendini toparla Vivacım sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun Maşallah sağlıklı güzel bir evladın var. Ona iyi bakacak bir annesi babası var. Eminim geleceği için, iyiliği için her şeyi yapıyorsunuzdur daha ne olsun
Cok sagol canim cok guzel motive ediyosun Allah razi olsun ayrintili yazmissin Hemen inceliyorum bu ara iyice niyet ettim sütü arttirmaya insallah olur
Olur olur ben inanıyorum yeter ki pes etme Sakın 5 ml 10 ml diye diye sütlerinin miktarını sayma. Hemen olacak şey değil canım biraz sabır. Senin dört saat üzerine sağımla çıkardığın 10 ml süt her iki saat üzerine çıkmış olacak aslında artış burda.

Neden canım? Erken başlamanın ne gibi avantajı var?
Ya aslında şöyle bebekleri ne kadar titiz kuralına göre yetiştirirsen o kadar seçici ve zor oluyolar gibi. Ben biraz gelenekselci düşünüyorum. tabi eylülde işe başlayacak olmamım da etkisi var az biraz tatları tanısın istiyorum erkenden.

Beni de Eylülde işe başlamak düşündürüyor sanırım doktorum ne zaman derse o zaman başlayacağım

Insallah canim basladim bakalim dun geceden beri insallah faydasi olur

Merhabalar, acaba bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz ? Evimiz gündüzleri yaklaşık 26.5-27 derece oluyor, sadece zıbın giydiriyorum ama uyurken ince de olsa bir şey örtme ihtiyacı hissediyorum, sonra aman çok sıcağa alışmasın diyorum ertesi gün örtmüyorum ben de ne yapmam gerektiğine karar veremedim çocuğun ayarlarını bozacağım bu gidişle

Bebegim koltuktan dustu saniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Çok geçmiş olsun en korktuğum şey yaa
Çok yüksek miydi acile faln götürcek mısn

Çok geçmiş olsun en korktuğum şey yaa
Çok yüksek miydi acile faln götürcek mısn
Cok sagol cok yuksek degil kasinin ustu kizarmis yuz ustuydu zaten gordugumde kafa ustu dusmemis Allahtan. 1 saat uyutmadim hareketleri falan normaldi guluyodu ediyodu sakinlestikten sonra

Bebegim koltuktan dustu saniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Çok geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız

Geceleri de zibinla yaptırıyorum karnına ince muslin örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…