- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.861
Umarım sicaktandir ya su da veriyorum yine de çoğalmadi beziSıcaktan oluyor olabilir mi ter yoluyla atıyordur yada ne bileyim sıcaktan bebeler sıvıyı içinde biriktiriyorda olabilir
Evet canım bebek emdikten sonra sağım. Diyelim bebek hiç emmedi o zaman sağım süresi uzayacak. Örneğin bebek emdikten sonra on dk sağıyorsan emmediği zaman yirmi dk.Nasil yani emzirdikten sonra mi diyosun bos meme derken canim. Sut gelmese de sagim mi yapicam. Simdi bi takviye de alicam yorumlari baya guzel bu bira mayasi olan haptan soyledim. Suan biraz memeye dondu gibi en azindan uyucakken ve yeni uyandiginda emiyo. Hangi hesapta bu video kendim bakayim bulurum belki
Yorumlarda işin aslını konuştuk zaten canım sanırım o kısımları okumadınBugün kuzenimle görüştük. 1.5 yaşında oğlu var. Hayatımda hiç mama nedir bilmem dedi. Toplamda 3 çocuk sahibi. En küçüğü 1.5 yaşında.
Kızı bi gör bi deri bir kemik kalmış şu an stresten. Demiri öyle düşük çıkmış ki dr gözetim altında kalacak demiş. Fenalaşmıştı hastaneye kaldırmışlardı. O derece kötüydü. Yeme içmeden kesildiği halde onca strese ve vitamin değerlerinin düşüklüğüne rağmen hala süt akıyor kendisinden.
Dedim bu iş yeme içmeye de bağlı değil belli ki. Bunu teyit edip bünye meselesi dedi. Bak hiçbi şey yiyemiyorum. Hamileliğimde de bi farklılık olmadı ama her çocukta çok sütüm oldu dedi. Maşallah diyorum. Canlı kanlı örneğiyle görünce artık dedim kendini paralamayı kes. Senin vücudundan bu kadar. Yani sen de sakın kendini suçlama. Ki senin zaten sütün var. Bende bitti.
Yorumlarda işin aslını konuştuk zaten canım sanırım o kısımları okumadınHatta Afrika kadınlarından örnek verdik.
Sütün %87 si su geri kalan %3 ü yağ. Biz beslenme ile içeriğini değiştiremeyiz ama kalitesini değiştirebiliriz. Örneğin omega 3 ile.
E B R U arkadaşıma önerdiklerimi bir oku istersen dene. Bitmiş mi bitmemiş mi.
Bizzat para verip emzirme danışmanından destek aldım bu konuda. Önerilerim ona binaen..
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da ister anne sütü ile ister mama ile büyüsün
Cok sagol canim cok guzel motive ediyosun Allah razi olsun ayrintili yazmissinEvet canım bebek emdikten sonra sağım. Diyelim bebek hiç emmedi o zaman sağım süresi uzayacak. Örneğin bebek emdikten sonra on dk sağıyorsan emmediği zaman yirmi dk.
Amacımız süt gelsin o süt ile bebişi doyuralım değil meme ucuna uyarı verelim ki süt üretimi artsın
Hesap bebek.uzmani Tülin ebe yazınca çıkıyor
Bak canım altta işaretledim Eki Görüntüle 3277481
Önce kendini toparla Vivacım sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsunYok hiç okuyamadım. görünce yazdım.
Artık o kadar bunaldım o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Asla uğraşasım yok. İnancım da yok. O olsa belki öneriler işe yarayacak ama hiçbi fayda göremediğim için inanmayı da bıraktım çoktan. Umudum sıfır.
Ben de öyle düşünüyorum. Sağlıklı olsun da. Nasıl beslenirse beslensin.
Olur olur ben inanıyorum yeter ki pes etmeCok sagol canim cok guzel motive ediyosun Allah razi olsun ayrintili yazmissinHemen inceliyorum bu ara iyice niyet ettim sütü arttirmaya insallah olur
Ya aslında şöyle bebekleri ne kadar titiz kuralına göre yetiştirirsen o kadar seçici ve zor oluyolar gibi. Ben biraz gelenekselci düşünüyorum.Neden canım? Erken başlamanın ne gibi avantajı var?
Beni de Eylülde işe başlamak düşündürüyor sanırım doktorum ne zaman derse o zaman başlayacağımYa aslında şöyle bebekleri ne kadar titiz kuralına göre yetiştirirsen o kadar seçici ve zor oluyolar gibi. Ben biraz gelenekselci düşünüyorum.tabi eylülde işe başlayacak olmamım da etkisi var az biraz tatları tanısın istiyorum erkenden.
Insallah canimÖnce kendini toparla Vivacım sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsunMaşallah sağlıklı güzel bir evladın var. Ona iyi bakacak bir annesi babası var. Eminim geleceği için, iyiliği için her şeyi yapıyorsunuzdur daha ne olsun
Olur olur ben inanıyorum yeter ki pes etmeSakın 5 ml 10 ml diye diye sütlerinin miktarını sayma. Hemen olacak şey değil canım biraz sabır. Senin dört saat üzerine sağımla çıkardığın 10 ml süt her iki saat üzerine çıkmış olacak aslında artış burda.
Insallah canimbasladim bakalim dun geceden beri insallah faydasi olur
Paylasirim mutlaka canim, insallah istikarali olabilirsemSonucu da paylaşır mısın lütfen
Ah bi gelse şu sütler
Çok geçmiş olsun en korktuğum şey yaaBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Cok sagol cok yuksek degil kasinin ustu kizarmis yuz ustuydu zaten gordugumde kafa ustu dusmemis Allahtan. 1 saat uyutmadim hareketleri falan normaldi guluyodu ediyodu sakinlestikten sonraÇok geçmiş olsun en korktuğum şey yaa
Çok yüksek miydi acile faln götürcek mısn
Çok şükürCok sagol cok yuksek degil kasinin ustu kizarmis yuz ustuydu zaten gordugumde kafa ustu dusmemis Allahtan. 1 saat uyutmadim hareketleri falan normaldi guluyodu ediyodu sakinlestikten sonra
Çok geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınızBebegim koltuktan dustusaniyeler icinde nasil becerdi bilmiyorum. Altini degistirdim iki adim sadece bezi atmaya gittim pat diye ses geldi. Cok agladi yavrum tabi bende. Aman dikkat edin 2 saniyede dustu
Sagol canim insallah artik daha dikkatli olucam bu kadar hizli hareket edebilecegini dusunmedimÇok geçmiş olsun canım umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız
Geceleri de zibinla yaptırıyorum karnına ince muslin örtüyorumMerhabalar, acaba bebeklerinizi nasıl giydirip uyutuyorsunuz ? Evimiz gündüzleri yaklaşık 26.5-27 derece oluyor, sadece zıbın giydiriyorum ama uyurken ince de olsa bir şey örtme ihtiyacı hissediyorum, sonra aman çok sıcağa alışmasın diyorum ertesi gün örtmüyorum ben de ne yapmam gerektiğine karar veremedim çocuğun ayarlarını bozacağım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?