2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Uyguna almışsın evet Trendyol da da saatlik indirimler oluyr denk gelmek Lazm aslında
Ben daha almadm birşey yaa
Ek gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz kızlar?
Geçmeyi çok istiyorum ama korkuyorum nasıl yapcam nasıl Gecicem ilk neyle başlıcam bilmiyorum bi yandan da daha erken 1 ay daha geçsin diom. Bu aralar göğüslerim çok sönük kalıyor sıkıyorum süt var ona rağmen kızım doymuyor gibi geliyor

Aynı set e bebekte 700 tl trendyolda 705 tl nasıl yüzde elli indirim anlamadım. Zamdan önce son çıkış galiba
Ne kadar kaliteli dense de içinize siniyor mu bu silikon şeyler?
Canım ben de 2 ay önce falan 500 tlye trendyoldan set olarak almıştım daha uyguna gelmişti. Püre meyve sebze süzgeci yoktu şimdi ebebekten onu sipariş ettim. Papatya0593 te yazmış silikonu camın hammaddesi olan silis kumundan elde ediliyormuş o sebeple bana sağlıklı geldi..
Kokma olayını ben de duydum, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ama pek önerilmiyor, koku için beyaz sirke ya da limonla ovalayıp bekletip durulamayı önermişler ama kullanınca göreceğiz..
Bugün 4. Ay randevumuz var doktora soracağım ben de ama anne sütü aldığından tahminim 6. Ayda başlattıracağı yönünde. Farklı bişey derse yazarım buraya da..

Bunu ben de duymuştum

Alıştırma bardağı avent aldım ben.
Yeni biberonun geldi mi deniyor musun nasıl?
Ben tekrar kaşık biberon siparişi verdim. Diğerini baştan beri kullanıyordum eskidi artık.

Oioi olan üstü açık düz bi bardak. Alıştırma bardağı değil.

Alıştırma bardağı ikeadan almıştım. Hatta ordan kaşık da almıştım. Hiç araştırmadım. Görüp almıştım öyle. Daha hamileyken hatta.
Ama avent benim de aklımda. Ondan da almayı düşünüyorum.

Como tomo biberon gayet güzel. Anne memesi gibi. Onu da içiyor artık rahatça. Hem avent cam ve cam olmayan var. Hem de bu. 3ünü de kullanıyorum. Hatta bi de büyük boy cam olmayan avent var. Onu kullanmadım daha. Hepsi yıpranıyor bi süre sonra. Başlığını değiştirdim ben geçen ay aventin. Bir de 2li satılan +3 aylık emzik başlığı sipariş ettim yenileyeyim diye. Uzun ömürlü olmuyor çünkü.

Canım senin için aslında epey erken. Bu aralar herkesin bebeğinde bir şeyler var. Bence cidden sıcaklar çok etkiliyor.
Göğüslerin sönük kalmasına aldırma. Doyuyordur, maşallah baştan beri süt problemin olmadı. Bu zamandan sonra olacağını hiç zannetmiyorum.
Özellikle akşam saatlerine doğru huzursuzluk oluyor bebişlerde, normalmiş.
İnstagramda birkaç sayfayı takip ediyorum çok güzel tarifler veriyorlar. Bir tanesi namnambebek istersen bakıver, şimdiden fikir olur

Meme reddi yapar diye biberonu kullanmıyorum normalde ben de avent in setini almıştım.
Bazı bebekte de ne kullanırsan kullan red olmuyor. Annenin şansına artık

Bugün 4. Ay randevumuz var doktora soracağım ben de ama anne sütü aldığından tahminim 6. Ayda başlattıracağı yönünde. Farklı bişey derse yazarım buraya da..
Benim bebeğin kilosu geride ayrıca reflüsü de var. Ona rağmen dördüncü ay kontrolünde başla demedi o yüzden sordum canım.
Tüm ümidim ek gıdada umarım ümitlerim simit olmaz

Ay indirim bitmeden meyve süzgeçini de mi alsam ya beni de tekrar influenca ladınız

Ay 6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum ya benim ki güzel emiyor emsin böyle, geçen hastaneye gittik süt sağdım biberona asla almadı bi yandan bana zor oluyor bi yandan iyi oluyor sürekli emdiği için süt oluyor o yüzden acele etmeyeceğim

Canım tamamen psikolojik bebeğin doyuyor bi ara bende taktıydım, il aylar taş gibiydi göğüslerim şimdi değil ama gayet doyuyor çünkü iyi kilo aşıyor, sende öyle bence şuan

Canım tamamen psikolojik bebeğin doyuyor bi ara bende taktıydım, il aylar taş gibiydi göğüslerim şimdi değil ama gayet doyuyor çünkü iyi kilo aşıyor, sende öyle bence şuan
Bilemiyorum ki belki de öyledir. Benimki de tartmadm ama fark ediyorum yani kilo almış bide emince kendi memeyi bırakıyor doymuş ki bırakıyor sonuçta yoksa ağlardı. Sönük olmaları düşündurdu sadece

Ben de altıncı aydan önce başlamak istemiyorum bebeğin bağırsak florası için iyi değilmiş. Bir yandan da okul başlayacak en azından tadımları bitirmiş olsaydım diyorum
Sana zor ama yeter ki emsin anne sütünü minik kuzu

Benim bebeğin kilosu geride ayrıca reflüsü de var. Ona rağmen dördüncü ay kontrolünde başla demedi o yüzden sordum canım.
Tüm ümidim ek gıdada umarım ümitlerim simit olmaz
Ayy inşallah. Kontrolden geldik biz de. Ek gıdaya 6. ayda başlayacağız dedi. Çok ilgisi var biz yerken bakıyor istiyor dedim. Eline havuç ve taze soğanın beyaz kısmını verebilirsin hem dişlerini kaşır hem sebze tadını almaya başlar dedi.

Kilo alımında 2 aydır artı 1200, 1250 gram gidiyorduk. Bu ay 710 gram almış doktor alt sınıra yakın almış dedi kafama takıldı benim de. Lacmix diye süt kalitesini artıran bi tablet varmış ondan aldırdı, kullandırdığım herkes olumlu sonuç aldı dedi. Bakalım inşallah biz de güzel sonuç alırız.

İnşallah canım Aslında doğum sonrası takviyelere devam etmek gerekiyor. Ben boşladım maalesef.

Ş
İnşallah canım Aslında doğum sonrası takviyelere devam etmek gerekiyor. Ben boşladım maalesef.
Aslında ben devam ediyorum doğumdan beri. Efa mom kullanıyordum hamileyken hala da kullanıyorum ama anlamadım.

Bu arada kızlar 5 gün önce gün önce osteocare kullanmaya başladım (kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitaminli olan) ve avuç avuç dökülen saçlarımın dökülmesi 2 gündür bariz şekilde azaldı. Ben osteocare e bağladım çünkü farklı yaptığım başka hiçbirşey yok.

Bilemiyorum ki belki de öyledir. Benimki de tartmadm ama fark ediyorum yani kilo almış bide emince kendi memeyi bırakıyor doymuş ki bırakıyor sonuçta yoksa ağlardı. Sönük olmaları düşündurdu sadece
Memede uyuyor yada kendi bırakıyorsa doyuyormuş canım

Ben ücretsize ayrıldım zaten ya onun rahatlığı var başlayacak olsam biberon içinde zorlardım yoksa napacaktım

Kizlar hamile degilmisim Benim kiz bu ay cok az kilo aldi ya 6800 anca oldu o da dogum kilosu iyi oldugu icin esim de israrla mamayi degistirtmiyo icerigi temiz diye. Cok dusuk degil dimi kilosu

Kizlar hamile degilmisim Benim kiz bu ay cok az kilo aldi ya 6800 anca oldu o da dogum kilosu iyi oldugu icin esim de israrla mamayi degistirtmiyo icerigi temiz diye. Cok dusuk degil dimi kilosu
Hayırlı olsun

Kaç gram almış geçtiğimiz aya göre? Bizimki 710 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe bundan sonra ayda 500 gram alıyosa sıkıntı yok siz gayet iyi almışsınız dedi. Ama çocuk doktorumuz yeterli değil gibi konuştu

Tesekkur ederim 6400 du 3. Ay kontrolunde yani 400 gram anca almis. Golden goat kullaniyoruz azcik beni de emiyo ama az yani aldigi kilo totalde cok zayif durmuyo o yuzden esim de israr ediyo degistirmemek icin

Tesekkur ederim 6400 du 3. Ay kontrolunde yani 400 gram anca almis. Golden goat kullaniyoruz azcik beni de emiyo ama az yani aldigi kilo totalde cok zayif durmuyo o yuzden esim de israr ediyo degistirmemek icin
Doktorunuza da bi danışın olmazsa sıcaklardan da kilo alımının düşmesi normalmiş terledikleri için bu arada. Belki de ondan daha azdır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…