- 16 Haziran 2020
- 5.108
- 12.107
- 248
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.801
Uyguna almışsın evet Trendyol da da saatlik indirimler oluyr denk gelmek Lazm aslındaBen alırken hepsi burada da yüzde 25 indirim vardı kızlar ben araştırdım gerçekten uygundu, puzzle tabak, bardak ,kaşık , saklama kabı şeklinde kase, diş kaşıyıcı 511 liraya almıştım, benim tercih sebebim sağlık oldu aslındaMelodiminEsi sayfasını incelersen oioi nin silikonun canın hammadesinden üretildiğini pba vs. Kansorejen içermediğinde bahsediyor yoksa bende herkes niye bu kadar övüyor bunu almam markaya para vermem diyordum onu görünce aldım, tabi başka kaliteli silikonlarda vardır , başka güzel markalarda ama şu aşamada bana plastikten iyi geldi bide ürünler gelince anladım böyle ince bişey düşünme kalın bir madde düşün eline alınca da kaliteli geliyor yani.
Geçmeyi çok istiyorum ama korkuyorum nasıl yapcam nasıl Gecicem ilk neyle başlıcam bilmiyorum bi yandan da daha erken 1 ay daha geçsin diom. Bu aralar göğüslerim çok sönük kalıyor sıkıyorum süt var ona rağmen kızım doymuyor gibi geliyorEk gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz kızlar?
Canım ben de 2 ay önce falan 500 tlye trendyoldan set olarak almıştım daha uyguna gelmişti. Püre meyve sebze süzgeci yoktu şimdi ebebekten onu sipariş ettim.Aynı set e bebekte 700 tl trendyolda 705 tl nasıl yüzde elli indirim anlamadım. Zamdan önce son çıkış galiba
Ne kadar kaliteli dense de içinize siniyor mu bu silikon şeyler?
Kokma olayını ben de duydum, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ama pek önerilmiyor, koku için beyaz sirke ya da limonla ovalayıp bekletip durulamayı önermişler ama kullanınca göreceğiz..Ben dw şey duymuştum oioilerle ilgili, bir süre sonra kokmaya başlıyor temizlenmiyor, çöp oluyor. Yanlışlıkla normal deterjanla yıkanandan koku gitmiyormuş. Yağlı yemek konduğunda kokunun yağın temizlenmediğini yazmışlardıBen de vazgeçmiştim, şimdi sizler övünce acaba alsam mı dedim
Bugün 4. Ay randevumuz var doktora soracağım ben de ama anne sütü aldığından tahminim 6. Ayda başlattıracağı yönünde. Farklı bişey derse yazarım buraya da..Ek gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz kızlar?
Bunu ben de duymuştum
Alıştırma bardağı avent aldım ben.
Yeni biberonun geldi mi deniyor musun nasıl?
Ben tekrar kaşık biberon siparişi verdim. Diğerini baştan beri kullanıyordum eskidi artık.
Canım senin için aslında epey erken. Bu aralar herkesin bebeğinde bir şeyler var. Bence cidden sıcaklar çok etkiliyor.Uyguna almışsın evet Trendyol da da saatlik indirimler oluyr denk gelmek Lazm aslında
Ben daha almadm birşey yaa
Geçmeyi çok istiyorum ama korkuyorum nasıl yapcam nasıl Gecicem ilk neyle başlıcam bilmiyorum bi yandan da daha erken 1 ay daha geçsin diom. Bu aralar göğüslerim çok sönük kalıyor sıkıyorum süt var ona rağmen kızım doymuyor gibi geliyor
Meme reddi yapar diye biberonu kullanmıyorum normalde ben de avent in setini almıştım.Oioi olan üstü açık düz bi bardak. Alıştırma bardağı değil.
Alıştırma bardağı ikeadan almıştım. Hatta ordan kaşık da almıştım. Hiç araştırmadım. Görüp almıştım öyle. Daha hamileyken hatta.
Ama avent benim de aklımda. Ondan da almayı düşünüyorum.
Como tomo biberon gayet güzel. Anne memesi gibi. Onu da içiyor artık rahatça. Hem avent cam ve cam olmayan var. Hem de bu. 3ünü de kullanıyorum. Hatta bi de büyük boy cam olmayan avent var. Onu kullanmadım daha. Hepsi yıpranıyor bi süre sonra. Başlığını değiştirdim ben geçen ay aventin. Bir de 2li satılan +3 aylık emzik başlığı sipariş ettim yenileyeyim diye. Uzun ömürlü olmuyor çünkü.
Benim bebeğin kilosu geride ayrıca reflüsü de var. Ona rağmen dördüncü ay kontrolünde başla demedi o yüzden sordum canım.Bugün 4. Ay randevumuz var doktora soracağım ben de ama anne sütü aldığından tahminim 6. Ayda başlattıracağı yönünde. Farklı bişey derse yazarım buraya da..
Ay indirim bitmeden meyve süzgeçini de mi alsam yaCanım ben de 2 ay önce falan 500 tlye trendyoldan set olarak almıştım daha uyguna gelmişti. Püre meyve sebze süzgeci yoktu şimdi ebebekten onu sipariş ettim.Papatya0593 te yazmış silikonu camın hammaddesi olan silis kumundan elde ediliyormuş o sebeple bana sağlıklı geldi..
Kokma olayını ben de duydum, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ama pek önerilmiyor, koku için beyaz sirke ya da limonla ovalayıp bekletip durulamayı önermişler ama kullanınca göreceğiz..
Bugün 4. Ay randevumuz var doktora soracağım ben de ama anne sütü aldığından tahminim 6. Ayda başlattıracağı yönünde. Farklı bişey derse yazarım buraya da..
Ay 6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum ya benim ki güzel emiyor emsin böyle, geçen hastaneye gittik süt sağdım biberona asla almadı bi yandan bana zor oluyor bi yandan iyi oluyor sürekli emdiği için süt oluyor o yüzden acele etmeyeceğimEk gıdaya ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz kızlar?
Canım tamamen psikolojik bebeğin doyuyor bi ara bende taktıydım, il aylar taş gibiydi göğüslerim şimdi değil ama gayet doyuyor çünkü iyi kilo aşıyor, sende öyle bence şuanUyguna almışsın evet Trendyol da da saatlik indirimler oluyr denk gelmek Lazm aslında
Ben daha almadm birşey yaa
Geçmeyi çok istiyorum ama korkuyorum nasıl yapcam nasıl Gecicem ilk neyle başlıcam bilmiyorum bi yandan da daha erken 1 ay daha geçsin diom. Bu aralar göğüslerim çok sönük kalıyor sıkıyorum süt var ona rağmen kızım doymuyor gibi geliyor
Bilemiyorum ki belki de öyledir. Benimki de tartmadm ama fark ediyorum yani kilo almış bide emince kendi memeyi bırakıyor doymuş ki bırakıyor sonuçta yoksa ağlardı. Sönük olmaları düşündurdu sadeceCanım tamamen psikolojik bebeğin doyuyor bi ara bende taktıydım, il aylar taş gibiydi göğüslerim şimdi değil ama gayet doyuyor çünkü iyi kilo aşıyor, sende öyle bence şuan
Ben de altıncı aydan önce başlamak istemiyorum bebeğin bağırsak florası için iyi değilmiş. Bir yandan da okul başlayacak en azından tadımları bitirmiş olsaydım diyorumAy 6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum ya benim ki güzel emiyor emsin böyle, geçen hastaneye gittik süt sağdım biberona asla almadı bi yandan bana zor oluyor bi yandan iyi oluyor sürekli emdiği için süt oluyor o yüzden acele etmeyeceğim
Ayy inşallah. Kontrolden geldik biz de. Ek gıdaya 6. ayda başlayacağız dedi. Çok ilgisi var biz yerken bakıyor istiyor dedim. Eline havuç ve taze soğanın beyaz kısmını verebilirsin hem dişlerini kaşır hem sebze tadını almaya başlar dedi.Benim bebeğin kilosu geride ayrıca reflüsü de var. Ona rağmen dördüncü ay kontrolünde başla demedi o yüzden sordum canım.
Tüm ümidim ek gıdada umarım ümitlerim simit olmaz
İnşallah canımAyy inşallah. Kontrolden geldik biz de. Ek gıdaya 6. ayda başlayacağız dedi. Çok ilgisi var biz yerken bakıyor istiyor dedim. Eline havuç ve taze soğanın beyaz kısmını verebilirsin hem dişlerini kaşır hem sebze tadını almaya başlar dedi.
Kilo alımında 2 aydır artı 1200, 1250 gram gidiyorduk. Bu ay 710 gram almış doktor alt sınıra yakın almış dedi kafama takıldı benim de. Lacmix diye süt kalitesini artıran bi tablet varmış ondan aldırdı, kullandırdığım herkes olumlu sonuç aldı dedi. Bakalım inşallah biz de güzel sonuç alırız.
Aslında ben devam ediyorum doğumdan beri. Efa mom kullanıyordum hamileyken hala da kullanıyorum ama anlamadım.İnşallah canımAslında doğum sonrası takviyelere devam etmek gerekiyor. Ben boşladım maalesef.
Memede uyuyor yada kendi bırakıyorsa doyuyormuş canımBilemiyorum ki belki de öyledir. Benimki de tartmadm ama fark ediyorum yani kilo almış bide emince kendi memeyi bırakıyor doymuş ki bırakıyor sonuçta yoksa ağlardı. Sönük olmaları düşündurdu sadece
Ben ücretsize ayrıldım zaten ya onun rahatlığı var başlayacak olsam biberon içinde zorlardım yoksa napacaktımBen de altıncı aydan önce başlamak istemiyorum bebeğin bağırsak florası için iyi değilmiş. Bir yandan da okul başlayacak en azından tadımları bitirmiş olsaydım diyorum
Sana zor ama yeter ki emsin anne sütünü minik kuzu
Hayırlı olsunKizlar hamile degilmisimBenim kiz bu ay cok az kilo aldi ya 6800 anca oldu o da dogum kilosu iyi oldugu icin esim de israrla mamayi degistirtmiyo icerigi temiz diye. Cok dusuk degil dimi kilosu
Tesekkur ederimHayırlı olsun
Kaç gram almış geçtiğimiz aya göre? Bizimki 710 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe bundan sonra ayda 500 gram alıyosa sıkıntı yok siz gayet iyi almışsınız dedi. Ama çocuk doktorumuz yeterli değil gibi konuştu
Doktorunuza da bi danışın olmazsa sıcaklardan da kilo alımının düşmesi normalmiş terledikleri için bu arada. Belki de ondan daha azdır bu ayTesekkur ederim6400 du 3. Ay kontrolunde yani 400 gram anca almis. Golden goat kullaniyoruz azcik beni de emiyo ama az yani aldigi kilo totalde cok zayif durmuyo o yuzden esim de israr ediyo degistirmemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?