2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar hamile degilmisim Benim kiz bu ay cok az kilo aldi ya 6800 anca oldu o da dogum kilosu iyi oldugu icin esim de israrla mamayi degistirtmiyo icerigi temiz diye. Cok dusuk degil dimi kilosu
Canım 6800 çok iyi bir kilo, sıkma canını. Kilodan daha önemlisi anne sütü ya da temiz içerikli mama alması ki öyle yapıyorsun zaten

Sagol canim Toplam kilosu iyi cok sukur ama alim dusuk olunca gelisimi acisindan problem mi diye dusunuyorum
Gelişimini en güzel bilişsel gelişim olarak takip edebilirsin. Sen değil miydin benim kız sürünmeye başladı diyen Psikomotor beceri de gayet iyi daha ne olsun

Yaa maşallah güzel almış. Aslında çok da gerek yok gibi tablete ama doktorun daha iyi bilir sanırım. Benim de kızım çok az alıyor. 3600 doğup 6 ancak oldu öyle düşün.

Kizlar hamile degilmisim Benim kiz bu ay cok az kilo aldi ya 6800 anca oldu o da dogum kilosu iyi oldugu icin esim de israrla mamayi degistirtmiyo icerigi temiz diye. Cok dusuk degil dimi kilosu

Çok şükür canım.

Sağol canım. Bizimki de biraz erken doğdu ilk ay 500 gr bile alamamıştı o yüzden biraz takıntı yaptım sanırım yoksa iyiymiş dediğin gibi biraz araştırınca. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı..

Canım gayet iyi kilo alımı ya giderek azalacak her ay 1200 alsa ohoo hiç kafana takma

Canım 6800 düşük değil gayet iyi çocuk alıyor güzel seviyorsa mamayı hiç oynama bence, benim de adetim gecikti sen aklıma geldin ama imkansız yani benim öyle bi şüphem yok adet düzensizliği oluyor bence ya doğumdan sonra

Tesekkur ederim 6400 du 3. Ay kontrolunde yani 400 gram anca almis. Golden goat kullaniyoruz azcik beni de emiyo ama az yani aldigi kilo totalde cok zayif durmuyo o yuzden esim de israr ediyo degistirmemek icin
Bu mesajını sonra gördüm canım bi tık azmış kilo alımı doktora bi danışsana, sanki o mamayı mart grubunda da kilo aldırmıyor gibi konuşmuşlardı

Annem gelip baksa bende ayrılmazdım belki ya başkası değilde anne ve eşim en çok onlar bakarken rahat oluyorum, anneler iyi ki var
Allah başımızdan eksik etmesin onları
Benim kadın doğumcu vermedi bende hiç kullanmadım ama bazen yoruluyorum diyorum almak mı gerekirdi diye
Ben kendimi hep yorgun ve bitkin hissediyorum. Uygun bir zamanda randevu alıp gideceğim canım bana şart

Bana aynı vitaminlere devam demişti. Kan ilacı hariç ilk iki ay kullandım gayet iyiydim. Son iki aydır kullanmıyorum kesinlikle düşük çıkacaktır
Benim doktorum gebeliğin son 3 haftasıda bana vitamin vermedi çok kilo aldın diye düşün iyi ki bi kilo aldık yani ne bu çilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…