- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.901
Canim anlamadim sadece bez mi oluyor ustune bisi giydirmiyomusun?Gündüz sadece bezle yatıyorum nerdeyse evin çok sucak. Gecede zıbınla üstünü de örtmüyorum hiç.
Etkileri başladı mı? Son bir haftadayımEki Görüntüle 3278191
24 gun bu kadar uzun atak donemimi olur ya:)) allahtan koye gidiyorumda annem yardimci olur tek basina bakmak gercekten cok cok cok zor
Basladi cnm maalesefEtkileri başladı mı? Son bir haftadayım
Geçtiğinde müthiş kazanımları oluyorBasladi cnm maalesef
Atagin ilk gunleri iyiydi gunde 18 saat uyuyordu simdide uyumuyor ahahahahahaGeçtiğinde müthiş kazanımları oluyorSonra diyorsun ki çektiğime değmiş
Aynen öyle sadece bez oluyor hiçbir şey giydirmiyorumAa bana bu grubun bildirimleri hic gelmiyor bende diyorum nerde bu nisan anneleri napiyosuniz kizlar nasi geciyor gununuz:)
Bizde atak donemindeyiz dis cikarma huysuzlugu sanip tetagil surdum ama degilmis gece 12 de anca uyuyor yarin asilarimiz var bakalim kac kg aldi:)
Canim anlamadim sadece bez mi oluyor ustune bisi giydirmiyomusun?
Hemen olmaz inşallah canım korkma. Ama ben de üstüne bişey örtmediğim bi gün pencereyi yarım açmayı akıl edemedim ertesi gün sabahtan belliydi hafif öksürüyordu be aşırı huzursuzdu ateşi falan olmadı ama ağrısı vardı belli ki. Ertesi gün sünnetini yaptırdık sünnet için calpol ve ağrı kesici fitil kullanmıştık onunla birlikte geçti.Tam dereceyi bilmiyorum ya gece bakmayı akıl edemedim ama sabaha karşı bi serinlik olur ya o saatlerdi, kolu bacağı buz gibiydi varya , cam açık yatıyoruz yoksa biz uyuyamayız ama şimdi baktım da iç Anadolu havası işte sabaha karşı 20 lere kadar iniyor hava gündüz 33-34 , Müslin tulum aldım ya onla yatırırım kafam rahat olur, örtüyü atıyor gece ilk yatarkenle ilerleyen saatler o kadar değişiyor ki ilk kalın yatırsam gene terler olmadı 3-4 gibi bişey giydirmem lazım, gece sürekli zaten üşüyor mu terliyor mu diye düşünerek uyuyorum
18 saat uyku mu?Atagin ilk gunleri iyiydi gunde 18 saat uyuyordu simdide uyumuyor ahahahahaha
Bi kac gun surdu cenneti yasadim diyebilirim:))18 saat uyku mu?
Benden iyiAaa bugün kimse yazmamış nasılsınız anneler
Benden iyiSen ve Gökçe nasılsınız?
Senin aracılığınla sormuş olayım canım. Mama sandalyesi önerisi olan var mı kızlar?
Bu benim için pahalı canım, güle güle kullan. İştahla yiyen bebişin olsunBen geçen gün aldım şunu. Yorumları çok iyi. Elime ulaştı. Çok tatlı. Tek elle katlanabilen, oldukça kaliteli bir sandalye. Görüntüsü de çok güzel bana göre.
Boyunu ayarlayamıyormuşsun yalnız. Tek ebatta. Masalara uyumluymuş ama.
Gördüğüm gibi aldım ben. Çünkü mama sandalyesi alma fikrim aslında yoktu. Beklentim de yüksek değildi yani. Sadece rahat koltuğu olan, bebeğimin içinde emniyetli olacağı ve rahat taşınan bir sandalye istedim.
Yoksa çok özellikli bir sürü ürün var 3-4 kat fiyatına. Fakat benim aradığım o değildi. Beklentilerine göre ürün seçmek en güzeli. Sepette fiyatı 1625 tl oluyor.
Eki Görüntüle 3278853
Kiwi den aldığım hiçbir şeyden pişman olmadım canım eminim kalitelidir ama fiyatı benim için fazla. O kadar yüksek bir ürün almayı gerek görmüyorum açıkçasıMelodiminEsi bende araştırmaktayım hatta artık almak istiyorum çünkü ben 3. Ayından beri kucağımda falan hep oturtuyorum benimkini, kiwi nin koala baya hoşuma gitti mesela
Benden iyiSen ve Gökçe nasılsınız?
Senin aracılığınla sormuş olayım canım. Mama sandalyesi önerisi olan var mı kızlar?
MelodiminEsi bende araştırmaktayım hatta artık almak istiyorum çünkü ben 3. Ayından beri kucağımda falan hep oturtuyorum benimkini, kiwi nin koala baya hoşuma gitti mesela
Yok canım basit bir şey arıyorum zaten kocayak yerim yokÇok şükür iyiyiz. Benim geçmişren kalan vardı onu kullanırım inşallah. E bebek e filan bakabilirsin. Daha uygun oluyor. Çok hantal bir şey alma canım. Sonra pişman oluyorsun yer olmuyor koyacak
Canım ben biraz araştırdım bu konuyu kimisi çok erken dedi kimisi zamanı , osmangönüal 3. Aydan itibaren uygun buluyor, bide tamamen bebekle alakalı dediğin gibi benim bebek yatmak istemiyor artık uyanıkken , kucağımda sırtı dayasam yarım yatırsam resmen kalkıp oturmaya çalışıyor büyüklerin erken demelerini dinlemeden bende oturtuyorum kontrollü bir şekilde , tabi süresine dikkat ediyorum bide zaten kendi de mutlu olmazsa belli ediyor bence onlar zaten napacaklarına kendi karar veriyorÇok şükür iyiyiz. Benim geçmişren kalan vardı onu kullanırım inşallah. E bebek e filan bakabilirsin. Daha uygun oluyor. Çok hantal bir şey alma canım. Sonra pişman oluyorsun yer olmuyor koyacak
Ya ben de az az oturtuyorum sanki ama istiyor. Ana kucağında filan kafayı kaldırıp oturmak istiyorama minik benimki acır diyorum. Karnıma filan oturuyor az az... 5 ay da başlarım destekli oturmaya çünkü şuanda çok hevesli. Doktora sorup tabii
Bende hangi özellikleri gerekli hangisi gereksiz bilemiyorum mesela park yatağın anne yanı olma özelliğini kullanmadım genelde 4 tarafını kapatıp salladım, o yüzden bunda da gereksiz özelliğe gerek yokYok canım basit bir şey arıyorum zaten kocayak yerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?