2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Aa bana bu grubun bildirimleri hic gelmiyor bende diyorum nerde bu nisan anneleri napiyosuniz kizlar nasi geciyor gununuz:)
Bizde atak donemindeyiz dis cikarma huysuzlugu sanip tetagil surdum ama degilmis gece 12 de anca uyuyor yarin asilarimiz var bakalim kac kg aldi:)
Gündüz sadece bezle yatıyorum nerdeyse evin çok sucak. Gecede zıbınla üstünü de örtmüyorum hiç.
Canim anlamadim sadece bez mi oluyor ustune bisi giydirmiyomusun?

24 gun bu kadar uzun atak donemimi olur ya:)) allahtan koye gidiyorumda annem yardimci olur tek basina bakmak gercekten cok cok cok zor

Aynen öyle sadece bez oluyor hiçbir şey giydirmiyorum ama bizim ev sauna gibi ondan kaynaklı birazcık birazda bebeğim sıcağı asla sevmiyo

Hemen olmaz inşallah canım korkma. Ama ben de üstüne bişey örtmediğim bi gün pencereyi yarım açmayı akıl edemedim ertesi gün sabahtan belliydi hafif öksürüyordu be aşırı huzursuzdu ateşi falan olmadı ama ağrısı vardı belli ki. Ertesi gün sünnetini yaptırdık sünnet için calpol ve ağrı kesici fitil kullanmıştık onunla birlikte geçti.

Benden iyi Sen ve Gökçe nasılsınız?

Senin aracılığınla sormuş olayım canım. Mama sandalyesi önerisi olan var mı kızlar?

Ben geçen gün aldım şunu. Yorumları çok iyi. Elime ulaştı. Çok tatlı. Tek elle katlanabilen, oldukça kaliteli bir sandalye. Görüntüsü de çok güzel bana göre.
Boyunu ayarlayamıyormuşsun yalnız. Tek ebatta. Masalara uyumluymuş ama.
Gördüğüm gibi aldım ben. Çünkü mama sandalyesi alma fikrim aslında yoktu. Beklentim de yüksek değildi yani. Sadece rahat koltuğu olan, bebeğimin içinde emniyetli olacağı ve rahat taşınan bir sandalye istedim.
Yoksa çok özellikli bir sürü ürün var 3-4 kat fiyatına. Fakat benim aradığım o değildi. Beklentilerine göre ürün seçmek en güzeli. Sepette fiyatı 1625 tl oluyor.

Bu benim için pahalı canım, güle güle kullan. İştahla yiyen bebişin olsun

MelodiminEsi bende araştırmaktayım hatta artık almak istiyorum çünkü ben 3. Ayından beri kucağımda falan hep oturtuyorum benimkini, kiwi nin koala baya hoşuma gitti mesela
Kiwi den aldığım hiçbir şeyden pişman olmadım canım eminim kalitelidir ama fiyatı benim için fazla. O kadar yüksek bir ürün almayı gerek görmüyorum açıkçası
Civilden baktığım birkaç model oldu sanırım onların üstüne yoğunlaşacağım

Benden iyi Sen ve Gökçe nasılsınız?

Senin aracılığınla sormuş olayım canım. Mama sandalyesi önerisi olan var mı kızlar?

Çok şükür iyiyiz. Benim geçmişren kalan vardı onu kullanırım inşallah. E bebek e filan bakabilirsin. Daha uygun oluyor. Çok hantal bir şey alma canım. Sonra pişman oluyorsun yer olmuyor koyacak

MelodiminEsi bende araştırmaktayım hatta artık almak istiyorum çünkü ben 3. Ayından beri kucağımda falan hep oturtuyorum benimkini, kiwi nin koala baya hoşuma gitti mesela

Ya ben de az az oturtuyorum sanki ama istiyor. Ana kucağında filan kafayı kaldırıp oturmak istiyor ama minik benimki acır diyorum. Karnıma filan oturuyor az az... 5 ay da başlarım destekli oturmaya çünkü şuanda çok hevesli. Doktora sorup tabii

Çok şükür iyiyiz. Benim geçmişren kalan vardı onu kullanırım inşallah. E bebek e filan bakabilirsin. Daha uygun oluyor. Çok hantal bir şey alma canım. Sonra pişman oluyorsun yer olmuyor koyacak
Yok canım basit bir şey arıyorum zaten kocayak yerim yok

Canım ben biraz araştırdım bu konuyu kimisi çok erken dedi kimisi zamanı , osmangönüal 3. Aydan itibaren uygun buluyor, bide tamamen bebekle alakalı dediğin gibi benim bebek yatmak istemiyor artık uyanıkken , kucağımda sırtı dayasam yarım yatırsam resmen kalkıp oturmaya çalışıyor büyüklerin erken demelerini dinlemeden bende oturtuyorum kontrollü bir şekilde , tabi süresine dikkat ediyorum bide zaten kendi de mutlu olmazsa belli ediyor bence onlar zaten napacaklarına kendi karar veriyor

Yok canım basit bir şey arıyorum zaten kocayak yerim yok
Bende hangi özellikleri gerekli hangisi gereksiz bilemiyorum mesela park yatağın anne yanı olma özelliğini kullanmadım genelde 4 tarafını kapatıp salladım, o yüzden bunda da gereksiz özelliğe gerek yok
Mesela ypksekliğinin ayarlanması yada kademeli olması , yatabilmesi önemli mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…