2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de mimzy'den aldım, aynı modelin boyu ayarlanabilen bir versiyonu da var ama daha pahalı. Bu modele de 1 yaştan sonra sığmıyor demişler, bilemedim artık almış bulundum. 1 yaştan sonra yenilemek gerekirse baby pluslardan alırım, daha ekonomik, hep kaliteye alışmasın bebem

Sabit konularda artık 2024 Nisan var gördünüz mü, biz eskidik ey gidiii

Aynen pusette filan kafayı kaldırıyor, karnında filan oturtunca mutlu oluyor. Yat dur işte ömrün boyunca bir yatsam diyeceksin

Kesinlikle ne yapacaklarına kendileri karar veriyor

Yüksekliğin ayarlanması masa boyutlarına göre ayarlamak için mi acaba Ben ayak desteği önemli diye duymuştum ayak desteği olmayanlar için ekstra Trendyolda satılıyor.
Yatabilmesi hakkında hiçbir fikrim yok yatarken yemeyiversin geriye doğru yaslanma özelliği sanırım.

Şunu beğendim ben, fiyatı uygun Civilin kendi markası sanırım.

Aynen pusette filan kafayı kaldırıyor, karnında filan oturtunca mutlu oluyor. Yat dur işte ömrün boyunca bir yatsam diyeceksin

Kesinlikle ne yapacaklarına kendileri karar veriyor
Ayyy ah benimki de öyle illa oturacak ama doktorumuz oturmasın dedi. Zorlanıyorum açıkçası

Bebeğimin dilinin üstü bembeyaz oldu.
Birkaç gündür öyle. Hiç geçmedi.
Yarın doktora gideceğiz.
Normalde çarşambaya gidecektim ama yarına aldım tekrar.
Yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?
İlaçla mı?
Karbonat kullanın der büyükler ama doğru bir uygulama değilmiş. O yüzden yapmadık.
İnternette de ilaç kullanılır bir çeşit mantardır falan yazıyor.

Canım benim bebekte bayadır var ve ben bunu emdiği ve süt beyaz olduğu için normal sanıyordum sonra Osman gönüal on videosunda pamukçuk dedi ve karbonatla silin dedi dili ve ne emiyorsa , siliyorum ama hala var. yarın doktorun dediğini benimle de paylaşır mısın

Bana doktor dedi cnm karbonatli suyla silebilirsin diye

Geçmiş olsun canım. Pamukçuk bizdede var doktorum ilaç yazdı ama ben kullanmak istemedim. Düzenli karbonatlı su yapıp tülbentle sildim. Bi dönem koşturmacadan yapamadım yine başladı. Şimdi yine gündr 3-4 sefer gapmaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken sen göğsünüde temizleyeceksin aynı şekilde geçmiş olsun

Doktor bunun bir mantar türü olduğunu söyledi. Mamadan oluyor dedi. Dilinde biriken süt sebebiyle. Tamamen mamaya geçtiğin için mamadan sonra su ver dedi. Günde en çok 50 cc olsun dedi. Dili temizlensin mamadan snra diye.
Bir kahve fincanı suya çay kaşığının ucuyla yemek karbonatı dök ve o suyla dilini sil dedi. Gazlı bezle yap dedi. Bir de sprey verdi. Onu sıkacakmışım. Günde 3 kez uygula 1 haftaya ancak geçer diyor.
Bende mama yaptı sende de anne sütü yapmıştır. Dilinde birikip oluyormuş.

Ben emzirmiyorum canım. Karbonatı uygulayacağım. Verdiği spreyi de karbonatlı sudan sonra sıkacakmışım. Geçer inşallah. Ama önlem amaçlı da silmek iyi olabilir arada.

Benim de 5 gün gecikmem oldu bu ay.
Doğum sonrası normal diyorlar ama bilemedim şimdi. Korunmuyorsanız her şey olabilir
Bir çok kişinin bu ay gecikmesi oldu aslında de ne bileyim hiç belli olmaz
Korunduk sözde tabi ne kadar güvenilir bilemiyorum

Bugun 3. Gün ve ben hâlen adet olmadım

Benim de 5 gün gecikmem oldu bu ay.
Doğum sonrası normal diyorlar ama bilemedim şimdi. Korunmuyorsanız her şey olabilir
Kızlar aynını yazacaktım 2 ay düzenli oldum bu ay 9 gün oldu geçeli hatta test bile yaptım olmadığını bilmeme rağmen ,negatif karnım da ağrıyor arada ama adet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…