- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
- 23
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.921
Aynen pusette filan kafayı kaldırıyor, karnında filan oturtunca mutlu oluyor. Yat dur işte ömrün boyunca bir yatsam diyeceksinCanım ben biraz araştırdım bu konuyu kimisi çok erken dedi kimisi zamanı , osmangönüal 3. Aydan itibaren uygun buluyor, bide tamamen bebekle alakalı dediğin gibi benim bebek yatmak istemiyor artık uyanıkken , kucağımda sırtı dayasam yarım yatırsam resmen kalkıp oturmaya çalışıyor büyüklerin erken demelerini dinlemeden bende oturtuyorum kontrollü bir şekilde , tabi süresine dikkat ediyorum bide zaten kendi de mutlu olmazsa belli ediyor bence onlar zaten napacaklarına kendi karar veriyor
Yüksekliğin ayarlanması masa boyutlarına göre ayarlamak için mi acabaBende hangi özellikleri gerekli hangisi gereksiz bilemiyorum mesela park yatağın anne yanı olma özelliğini kullanmadım genelde 4 tarafını kapatıp salladım, o yüzden bunda da gereksiz özelliğe gerek yok
Mesela ypksekliğinin ayarlanması yada kademeli olması , yatabilmesi önemli mi ki?
Ne günlerdiSabit konularda artık 2024 Nisan var gördünüz mü, biz eskidik ey gidiii
Ayyy ah benimki de öyle illa oturacak ama doktorumuz oturmasın dedi. Zorlanıyorum açıkçasıAynen pusette filan kafayı kaldırıyor, karnında filan oturtunca mutlu oluyor. Yat dur işte ömrün boyunca bir yatsam diyeceksin
Kesinlikle ne yapacaklarına kendileri karar veriyor
İkea nınkini neden düşünmüyorsun canım?Yok canım basit bir şey arıyorum zaten kocayak yerim yok
Bulunduğum şehirde ikea yok, sitesinde de stokta yok. Trendyola baktım orijinal değil yazanlar olmuşİkea nınkini neden düşünmüyorsun canım?
Bende de ikeanin var hafif sağlam birşey. Bı ara oturttm da kızıBulunduğum şehirde ikea yok, sitesinde de stokta yok. Trendyola baktım orijinal değil yazanlar olmuş
Nerden aldın canım direkt mağazadan mı?Bende de ikeanin var hafif sağlam birşey. Bı ara oturttm da kızıiyiydi yaa. Ayakları falan çok rahat çıkıp takılıyor, kolay silinir bi yapısı var tavsiye ederim
Bize hediye geldi nerden alındı bilmiyorum hiç CanmNerden aldın canım direkt mağazadan mı?
Canım benim bebekte bayadır varBebeğimin dilinin üstü bembeyaz oldu.
Birkaç gündür öyle. Hiç geçmedi.
Yarın doktora gideceğiz.
Normalde çarşambaya gidecektim ama yarına aldım tekrar.
Yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?
İlaçla mı?
Karbonat kullanın der büyükler ama doğru bir uygulama değilmiş. O yüzden yapmadık.
İnternette de ilaç kullanılır bir çeşit mantardır falan yazıyor.
Bana doktor dedi cnm karbonatli suyla silebilirsin diyeBebeğimin dilinin üstü bembeyaz oldu.
Yarın doktora gideceğiz.
İlaçla mı?
Karbonat kullanın der büyükler ama doğru bir uygulama değilmiş. O yüzden yapmadık.
Geçmiş olsun canım. Pamukçuk bizdede var doktorum ilaç yazdı ama ben kullanmak istemedim. Düzenli karbonatlı su yapıp tülbentle sildim. Bi dönem koşturmacadan yapamadım yine başladı. Şimdi yine gündr 3-4 sefer gapmaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken sen göğsünüde temizleyeceksin aynı şekilde geçmiş olsunBebeğimin dilinin üstü bembeyaz oldu.
Yarın doktora gideceğiz.
İlaçla mı?
Canım benim bebekte bayadır varve ben bunu emdiği ve süt beyaz olduğu için normal sanıyordum sonra Osman gönüal on videosunda pamukçuk dedi ve karbonatla silin dedi dili ve ne emiyorsa , siliyorum ama hala var. yarın doktorun dediğini benimle de paylaşır mısın
Geçmiş olsun canım. Pamukçuk bizdede var doktorum ilaç yazdı ama ben kullanmak istemedim. Düzenli karbonatlı su yapıp tülbentle sildim. Bi dönem koşturmacadan yapamadım yine başladı. Şimdi yine gündr 3-4 sefer gapmaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken sen göğsünüde temizleyeceksin aynı şekilde geçmiş olsun
Bugun 3. Gün ve ben hâlen adet olmadım
Bir çok kişinin bu ay gecikmesi oldu aslında de ne bileyim hiç belli olmazBenim de 5 gün gecikmem oldu bu ay.
Doğum sonrası normal diyorlar ama bilemedim şimdi. Korunmuyorsanız her şey olabilir
Bugun 3. Gün ve ben hâlen adet olmadım
Kızlar aynını yazacaktım 2 ay düzenli oldum bu ay 9 gün oldu geçeli hatta test bile yaptım olmadığını bilmeme rağmen ,negatif karnım da ağrıyor arada ama adet yokBenim de 5 gün gecikmem oldu bu ay.
Doğum sonrası normal diyorlar ama bilemedim şimdi. Korunmuyorsanız her şey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?