2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar aynını yazacaktım 2 ay düzenli oldum bu ay 9 gün oldu geçeli hatta test bile yaptım olmadığını bilmeme rağmen ,negatif karnım da ağrıyor arada ama adet yok
Bende test istedim bakalım olmadığını biliyorum aslında ama bi yandan da ya varsa diye içim içimi yiyor inşallah sizde ki gibi Sadece gecikmedir

Bende test istedim bakalım olmadığını biliyorum aslında ama bi yandan da ya varsa diye içim içimi yiyor inşallah sizde ki gibi Sadece gecikmedir
Yok canım bence vücutlar daha tam toplayamadı ya mart annelerinde de konuşulmuştu sanırım bi süre gecikmeler yaşayacağız, 30 yaşındayım adetim saat gibidir ilk kez bu kadar gecikme yaşadım daha da gelecek gibi değil

Test ne zaman yaptın peki

Kızlar ev işlerini yemeği falan nasıl yapıyorsunuz ben tükendiğimi hissediyorum artık. Eşim bi yumurta bile kırmaz. Onu birak dinlenmek yerine topladığım temizlediğim yerleri kirletir kac defa kavga ettik duzelticem diyor iki gun sonra yine ayni. Surekli ilgi isteyen desteksiz uyumayan bebeğim var ev islerini geçtim nasil yemek yiyeceğim sütüm bitecek diye korkuyorum. Her gün ağlıyorum yok mu bunun bi yolu

Durum el veriyorsa dışardan Hallet canm yada bi yardımcı tut hiç olmadı yakıninda annen fln varsa gelsin arada yada sen git.
Eşin de bı zahmet el atsın tek senin evladın senin evin değil sonuçta

Durum el veriyorsa dışardan Hallet canm yada bi yardımcı tut hiç olmadı yakıninda annen fln varsa gelsin arada yada sen git.
Eşin de bı zahmet el atsın tek senin evladın senin evin değil sonuçta
Kızıyorum 2 gün düzeliyor 3. Gün yine başa sarıyoruz valla koca koca değil sanki bebek. Kendi bebeğim yetmiyor bi de onunla ugrasiyorum. Cuma günü anneme gidiyorim zaten ama böyle nereye kadar gidecek tek başına cocuk buyutenleri düşünüyorum nasil kalkmislar altindan

sadece kendiniz için olanı yapın veya annenizden rica edin gerisini hiç düşünmeyin. Şikayet ederse de dersiniz yetişemiyorum yardım eden yok.

Kızlar bugün ilginç bişe öğrendim
Benim göz 8 numara miyop
Kornea reyine fln hep ince
Arada flash Çakar gözümde
Yırtılma riski var
Bugün doktor muayenede sana normal doğum önermeyiz yırtılabilir dedi
Ben şok çünkü doğumdan sonra bi yarım saat çok şiddetli flash çakması oldu göremedim
Sonra düzeldi
Meğer zorlanmadan olmuş
İyi ki retinam yırtılmamış kızlar
Çok şaşırdım

Haklisiniz niye kendimi paraliyorsam. Teşekkürler tavsiyeler için
Canım valla çok yardımcı bi eşim var bende tekim ayda temizlikçi alıyorum ona rağmen çok bunaldığım oluyor , eşim destek ama işte erkek yönlendirme gerekiyor yada bebeği ona atıp ben yapıyorum, evin işi asla bitmiyor ve ücretsiz aldım full evdeyim ona rağmen bazen stress oluyorum ev dağınıkken bide sıcak beni çok etkiledi bu sıcakta işte yapılmıyor, böyle çok bunalınca bu günlerde geçecek diye kendimi telkin ediyorum bide eşin zaten bişey demeyen biriyse amaan sal olduğu kadar canım valla insta mom değiliz hepimizin evler dağınık dün evi bi süpürdüm full doldu filtre dedim nasıl yaşıyoruz bu evde hepimiz aynıyız hiç takma kes bi karpuz yapamadım bu var de geç

Ben de ücretsiz izindeyim hep evdeyim. Esim bisey demez hani niye yemek yok niye ev temiz değil demez ama bi tarafini da kaldirmaz yapmak icin. Bi gün cinnet gecirip kacicam evden az kaldi eskiden cilt bakimi makyaj sac falan da cok yapardım simdi pijamayi değiştirsem lüks Allah yardımcimiz olsun

Geçince 1-2 gün canım
Sen yine bı test yap bence
Aaa çok şaşırdım çok geçmiş olsun.

Valla hani o kadar iyi anlıyorum ki
kusmuklu tshrt le geziyorum yeri geliyor hatta çoğunlukla
Geçecek kardeşim bu günlerde geçecek

Yaa şaka gibi bu doktorlar benim annemin de mesela retina dekolman oldu afedersin kabız bile olsa ikinmaya korkuyor ilk başlarda ikanma bile yasaktı cok sukur size bisey olmamis

Yaa şaka gibi bu doktorlar benim annemin de mesela retina dekolman oldu afedersin kabız bile olsa ikinmaya korkuyor ilk başlarda ikanma bile yasaktı cok sukur size bisey olmamis
Kuzu doktorların hiç suçu yok ben her gittiğimde göz numaram büyüyor moralim bozuluyor diye 2 Yıldır göze gitmemiştim bide bu flash çakması bende hep oluyor diye (2-3 ayda1 ) hiç önemsemedim, aklıma bile gelmedi doğum riski , kafana darbe alma falan demişlerdi ama bilmesem daha iyiydi şimdi 2. De Allah nasip ederse korkarım artık hayır benim zorda bi doğumdu sayısını bilmediğim kadar çok ıkındım bi 45 dk fln sürdü son kısım zaten doğurdum göz gitti meğer bundanmış bende ışıklar gözümü aldı dedim

Bir akşam bebeği kocana ver kendine birkaç çeşit çorba yap kavanozlara doldur acıktıkça iç canım. Kocan da ne yerse yesin. Çorba çok güzel süt yapıyor. Sıcak sıcak kavanozlara koyup dolaba atınca da bozulmuyor.
Tedavisi yok mu canım hemen olsan?
Göz bu ihmale gelir mi Allah korusun

Evet canım bu da bir tür mantar. Emzik vs kullanıyorsan o da yapmış olabilir. Bende biraz daha fazla dikkat edip temizleyeceğim inşallah geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…