2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok kuzum ya miyop yüksek olduğu için oluyor başka bi nedeni yok yırtılmamasına çalışacaksın başka bi tedavi de yok, yırtılırsa ameliyat olunuyormuş, doktor 7 yaş üstü çocuğun varsa düzenli kontrol ettir dedi inşallah bebeğimin gözleri sağlam olur

Selam kızlar. Herkes iyidir umarım.. Bir süredir giremedim siteye. Bi anda ateş, bulantı, kusma oldu bende. Doktor enfeksiyon dedi ama ben safra kesesinden de şüpheleniyorum biraz. Doktora gideceğim tekrar ama eğer safra kesesi alınması falan gerekirse diye kara kara düşünüyorum şimdiden. Sizler ya da yakınlarınızda emzirirken ameliyat olan oldu mu hiç? Ne kadar süre süt vermemek gerekir vs bilmiyorum da hiç ama ameliyat gibi bir ihtimal olursa tekrar emzirmeye başlayana kadar oğlum emmeyi bırakır vs diye çok korkuyorum… Ortada fol yok yumurta yok ama bunu dert edindim kendime şimdi…

Bir de 4. ay kontrolünde çocuk doktorumuz günde 1 ml demir ver dedi bana ama herkes farklı veriyor galiba neye göre ayarlanıyor bunun miltarı kafam karıştı..

Ben de tek başıma bakıyorum oğluma. Rahatsızlandım emzirme dışında oğlumla hep eşim ilgilendi bi süre sonra bana gelip çok zor bir iş başarıyorsun seni çok iyi anladım bu süreçte Allah senden razı olsun dedi. Sağolsun sabah oğlum 5.5-6 gibi kalkınca 8’e kadar eşim ilgileniyor o sırada ben uyuyorum. Akşam işten geldiğinde de oğlanı babasına veriyorum direk uyku saatine kadar babası ilgileniyor. Eşimin bu desteği olmasa ben de kafayı yerdim sanırım.. Ücretsiz izne ayrılacağım ben de ama şimdiden evde çok sıkıldım nasıl olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun..

Tedbir amaçlı kontrol ettirmek gerekir tabi canım baştan bilmek en güzeli. Bir şey çıkmaz kuzucuğunda korkma
Çok çok geçmiş olsun canım Henüz netleşmiş bir şey yok. Diyelim ki korktuğun gibi oldu, o zaman öncesinde sağım yapıp buzluğa süt atabilirsin.
Baştan beri kaşık biberon kullanıyorum meme reddi yapmadı çok şükür Kaşık biberonla verirsen sıkıntı olmaz. Eskisi gibi ilaçlar da kullanılmıyor artık büyük sorun olacağını zannetmiyorum. Ben gebeyken ameliyat oldum düşün yani seni emzirirken mi olamayacaksın

Sana da çok geçmiş olsun canım ya hakkaten hamileyken olmak psikolojik olarakta fiziksel olarakta daha da zor 41 kere maşallah sana da bebişine de.. İçimi ferahlattın valla sağolasın..

Sana da çok geçmiş olsun canım ya hakkaten hamileyken olmak psikolojik olarakta fiziksel olarakta daha da zor 41 kere maşallah sana da bebişine de.. İçimi ferahlattın valla sağolasın..
Herkese kendi yaşadığı zordur canım sen hiç üzülme kafana takma. Safra kesesi ameliyatını hamileyken bile yapıyorlar hem ortada net bir şey yok boşa canını sıkma

Rabbim korumuş

Ben de miyopum maalesef.
Benim numaram düşük ama.
Yine de her zaman büyümeye müsait bu miyop herhalde. Sözde yaş ilerledikçe göz numarasının büyümesi durur derlerdi. Öyle olmuyor demek ki.
Çok fazla okuma yapıyorsan, hep yakına bakıyorsan bozuluyor genelde.
Küçük puntolu yazılar mahvediyor özellikle.

Ah o bıdık emse nasıl süt gelecek, emme konusunda çok yordu bu bebekler bizi

Kızlar benim ev gündüz 30 dereceyi buluyor. Bugün oğlana su verdim biraz suyu içince canlandı çocuk nasıl mutlu oldu daha ver diye gözümün içine bakıyor iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…