- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #38.981
Ben de veriyorum canım. Yanıyor ortalık bebeler napsınKızlar benim ev gündüz 30 dereceyi buluyor. Bugün oğlana su verdim biraz suyu içince canlandı çocuk nasıl mutlu oldu daha ver diye gözümün içine bakıyor iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Bizim de salyalar coşmuş el dediğin gibi hep ağızda. Alt damakta beyazlık var mı canım?Ay bilmiyorum eli hep ağızda salya desen ohoo
Ona nasıl bakılıyor canımBizim de salyalar coşmuş el dediğin gibi hep ağızda. Alt damakta beyazlık var mı canım?
Ben havalar ısındıgndan beri vermeye başladım yaa öyle belli bir miktara bakmıyorm biberonu günde 3 4 kere ağzına götürüym kendi isteğiyle emip bırakıyor zaten.Kızlar benim ev gündüz 30 dereceyi buluyor. Bugün oğlana su verdim biraz suyu içince canlandı çocuk nasıl mutlu oldu daha ver diye gözümün içine bakıyor iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Benim de tecrübem yok canım alt ön kısım kabarık ve beyaz bizim o yüzden sordum. Bir sonraki randevuda doktora göstermem lazım.Ona nasıl bakılıyor canım
Canım elinle o beyazlığa dokun et dışında diş gibi bi sivrilik geliyorsa diş gelmek üzeredir.Benim de tecrübem yok canım alt ön kısım kabarık ve beyaz bizim o yüzden sordum. Bir sonraki randevuda doktora göstermem lazım.
Belirtileri takip edeceğiz artık ishal, ateş vs
Kızlar benim ev gündüz 30 dereceyi buluyor. Bugün oğlana su verdim biraz suyu içince canlandı çocuk nasıl mutlu oldu daha ver diye gözümün içine bakıyor iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Ama öyle bir anda hemen hissedilir mi ki o sivrilik?Canım elinle o beyazlığa dokun et dışında diş gibi bi sivrilik geliyorsa diş gelmek üzeredir.
Çinko, Demir, B12 sırayla kullandığımda birer tablet sonrası saç dökülmem hep durdu.Aranızda saç dökülmesi için bi formül uygulayıp memnun kalan var mı?
Benim saçlar yeni yeni dökülüyor. Ama çok fena dökülüyorbiraz keseceğim sadece şu an için. Başka ne yapılabilir ki doğum sonrası dökülmeye? Bir sürü site youtube videoları vardır bu konuda ama onlara bakmadan önce buraya bi sorayım dedim. Çok kötü
En güzelini yaparsın canım o sulardan bir dönem almıştım oğluma. O dönemdede eve arıtma taktırdığımız için bir ölçüm cihazı vardı.Şimdi kutuya bakıp ne olduğunu söylcm ama o sularda o oran yüksek çıkmıştı ve bidahada almadım aklınızda bulunsun boşuna para vermeyinBana doktorumun kendisi ver dedi. Ondan önce hiç vermiyordum. Vermeyi düşünmüyordum da. Bebek suları var onlardan al dedi hatta. Ama ben kaynamış soğumuş su veriyorum şimdilik.
Elbette hissedilmeyedrbilir şişme ve patlama noktasına gelmediyse. Artık çok az başının çıkması lazım ondan dedim elinize gelirse diyeAma öyle bir anda hemen hissedilir mi ki o sivrilik?Benimki küçük daha ya bir müddet gelmese hiç fena olmaz ama acayip kaşınıyor ondan eminim
Ele gelmiyor ama beyaz o kısımElbette hissedilmeyedrbilir şişme ve patlama noktasına gelmediyse. Artık çok az başının çıkması lazım ondan dedim elinize gelirse diye
Ay gelisiminde okumustumda 3 aydan itibaren salyalar akmaya baslar bu cok normal demisti gercekten oyle bu aylarda başlar ama hemen dis cikaracagi anlamına gelmez hazirlaniyor vucut o yuzden oluyor bazen 6 ayi bazen 8 ayi bulur kizim mesela belirtileri erken olmasiba rağmen 8 ayda cikardiBizim de salyalar coşmuş el dediğin gibi hep ağızda. Alt damakta beyazlık var mı canım?
Bebekten bebege degisiyor bu durumda canim kimi bebek cok zor huzursuz atlatirken kiminde sadece hafif ates belirtisi olabiliyor mesela yada ay ben hic hissetmedim diyenide duyabilirsiniz ben mesela atesten anlardım ama arkadsslardan duyardim bütün duzeni gitti diyenide varEle gelmiyor ama beyaz o kısımEn korktuğum süreçlerden birisi, kolayca geçiririz inşallah
Canim benimkilerde avuc avuc dökülüyor hangi ilaclariin vitamini o onlar ben ocean kullanmaya devam ediyorum ama faydasi yok birde devitÇinko, Demir, B12 sırayla kullandığımda birer tablet sonrası saç dökülmem hep durdu.
Örneğin pazartesi çinko, salı demir, çarşamba B12. Perşembe yine çinko ile başa sarıyoruz.
Çinko çok çok önemli saç için.
On yılı aşkın süredir bu yöntemi uyguluyorum. Daha bugün ilaçları ortaya çıkardım tekrar başlayacağım. Yoksa kafamda saç kalmayacak
Valla çözümü olan varsa yazsin benimkide 1 aydir feciAranızda saç dökülmesi için bi formül uygulayıp memnun kalan var mı?
Benim saçlar yeni yeni dökülüyor. Ama çok fena dökülüyorbiraz keseceğim sadece şu an için. Başka ne yapılabilir ki doğum sonrası dökülmeye? Bir sürü site youtube videoları vardır bu konuda ama onlara bakmadan önce buraya bi sorayım dedim. Çok kötü
Kızlar az evvel oğlumun altını değiştirirken kakasında yer yer siyahlık farkettim. Bu hafta demir kullanmaya başlamıştık bunun etkisi midir yoksa başka bir durum mu biraz endişelendim hiç böyle bişey olmazdıValla çözümü olan varsa yazsin benimkide 1 aydir feci
Ben de o şekilde okumuştum ama beş buçuk aylıkken çıkaran var çevremde bakalım bizimki nasıl olacakAy gelisiminde okumustumda 3 aydan itibaren salyalar akmaya baslar bu cok normal demisti gercekten oyle bu aylarda başlar ama hemen dis cikaracagi anlamına gelmez hazirlaniyor vucut o yuzden oluyor bazen 6 ayi bazen 8 ayi bulur kizim mesela belirtileri erken olmasiba rağmen 8 ayda cikardi
İnşallah çok kolay geçer süreçBebekten bebege degisiyor bu durumda canim kimi bebek cok zor huzursuz atlatirken kiminde sadece hafif ates belirtisi olabiliyor mesela yada ay ben hic hissetmedim diyenide duyabilirsiniz ben mesela atesten anlardım ama arkadsslardan duyardim bütün duzeni gitti diyenide var
Zinco, Benexol B12 bir de seni rahatsız etmeyen bir demir ilacı. Hamilelikte kullandığın olur.Canim benimkilerde avuc avuc dökülüyor hangi ilaclariin vitamini o onlar ben ocean kullanmaya devam ediyorum ama faydasi yok birde devit
Suan kerem tam kac aylik oldu canim yavastan sizin ayiniza gore destekli oturabiliyor olmasi gerekmez mi bendd 4 ayda artik destekli oturtururum diyordumAyyy ah benimki de öyle illa oturacak ama doktorumuz oturmasın dedi. Zorlanıyorum açıkçası
Bizimde beyaz bende doktora gidince soracağım memeyi reddiyo buda sebep olabilirmis bende dedim ondan mi arastirdim kimi doktor karbonati oneriyor kimi onermiyor dilin dokusuna zarar veriyor diye sasirdim bendeBebeğimin dilinin üstü bembeyaz oldu.
Birkaç gündür öyle. Hiç geçmedi.
Yarın doktora gideceğiz.
Normalde çarşambaya gidecektim ama yarına aldım tekrar.
Yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?
İlaçla mı?
Karbonat kullanın der büyükler ama doğru bir uygulama değilmiş. O yüzden yapmadık.
İnternette de ilaç kullanılır bir çeşit mantardır falan yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?