2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Canim benimkilerde avuc avuc dökülüyor hangi ilaclariin vitamini o onlar ben ocean kullanmaya devam ediyorum ama faydasi yok birde devit
Kızlar buraya da yazmıştım hamilelikte kullandığım vitamine ek olarak osteocare (kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitaminli olan) kullanmaya başladığımda saç dökülmem bariz azaldı ancak onda da özellikle kalsiyum fazla gelir mi diye endişem var ara ara baktırmak lazım fazlalığı da sıkıntı

evet cok erken çıkaranda var canim insallah en kolay sekilde geciririz bu sureci
Insallah rabbim yardim eder sana kuzum bu sureci daha kolay gecir

Iyiki sormusum canim ya evde demir var ben onu neden ihmal ettim ki acaba hemen tekrar başlayım insallah cok teşekkür ederim

Evet canim demir ilaci etkisi olur endişelenme
Tam dört buçuk aylık. Oturmaya aşırı hevesli ama doktorum önermiyorum dedi
Allah allah genelde hep bu ayi öneriler sasirdim bende hevesle bekliyorum bizimkide simdiden cok hevesli

Allah allah genelde hep bu ayi öneriler sasirdim bende hevesle bekliyorum bizimkide simdiden cok hevesli
Aslında doktorumuza sorduğumuzda oğlum üç buçuk aylıktı canım. Mümkün değil yatmıyor ya kucakta omzumda gezecek ya oturacak

Aslında doktorumuza sorduğumuzda oğlum üç buçuk aylıktı canım. Mümkün değil yatmıyor ya kucakta omzumda gezecek ya oturacak
Canım 4 ay kontrolünde doktorumuz bize de sadece kucakta destekli oturtun daha çok erken dedi benimki de acayip hevesli kalkmaya çalışıyor sürekli..

Teşekkür ederim canım

Canım 4 ay kontrolünde doktorumuz bize de sadece kucakta destekli oturtun daha çok erken dedi benimki de acayip hevesli kalkmaya çalışıyor sürekli..

Teşekkür ederim canım
Yakın çevremde de kime sorduysam erken dedi canım. Ben de dediğin gibi sadece kucağımda oturtuyorum zaten başka türlü durmuyor yaramaz

virgovirgo Bu arada demir ilacı kaka rengini koyulaştırdı bizim. Sonra düzeldi. Seninki de öyle olabilir canım birkaç defa daha aynı olursa doktora danış istersen

Hazırlık var muhakkak o kesin. Ah ne zor demi biz bile kocaman bedenle bir diş ağrısına katlanamazken onlar minicik bedenleriyle
İnstagramda doktor 3 4 aylıkken diş süreci mutlaka başlar ama o kadar yavaş ilerler ki diyor. Yani bence hemen çıkmaz gibi öyle. Bizim salya akmaya nerdeyse 1.5 aylıkken başladı şu an şelale kıvamına geldik evde her yer salyalı bakalım sonu ne olacak

Evet ama bazı bebekler erken de çıkarabiliyor. Anne ve babanın bebekliğinde nasıl çıkardığına bağlı olarak genetik olarak erken çıkanlarda var

Ağlamaklı geçiyor günlerimiz nasıl olsun kızım alışamadı halen bandaja, bide çok sıcak uzun giydiriyorm daha da bunaliyor. 2 hafta sonra kontrol var bakalım ne diyecek.

Geçmiş olsun canım. Şifa olsun. Neden uzun giydiriyorsun anlamadım canım bandaj a dokunmasın diye mi

Sağol canım siz nasıl oldunz
Bandaj kemerinin kumaşı sert kollarını, bacaklarını çizmesin diye uzun giydiriyorm
Bizim de başladı süreç. Alıştık ama çok şükür. Rabbim kolaylık versin. Ben de terlemesin diye soruyorum çocuğu hasta olavak eiue korkuyorum

Bizim de başladı süreç. Alıştık ama çok şükür. Rabbim kolaylık versin. Ben de terlemesin diye soruyorum çocuğu hasta olavak eiue korkuyorum
Ay hadi hayırlısı inşallah çok rhat geçirirsiniz bu günleri soymakla iyi yapıyorsun havalar dehşet sıcak biz bile ter içinde kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…