Aynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.
Canım kızda ti ye gelince
çok ilginç ki kızda güzel ilerleyemiyorum uygulamaya çalışıyorum ama yakalayamıyorum kakalarını, galiba tüm ilgim kızda olmadığından böyle oldu ama oğlan bu aylardayken bezine kaka yapmıyordu hep oturtuyordum lazımlığa ama kız yapıyor, ti nin kitabı var uygulamak istersen onu edin