- 1 Şubat 2022
- 671
- 1.006
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #42.621
Sağol canım bakayım. Muhtemelen tüm ilgin kızda olmadığından. Birden fazla çocuğu olan anneler tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdımAynen kızlar ben oğlanda ti uyguladım o sebeple zaten kakayı altına yapmıyor çok uzun süredir söylüyordu tuvalete gidiyorduk ama çiş konusunda gece kuru kalkma gibi hazır olma belirtileri yoktu aksine külot bez kullandığım için mi nedir sürekli taşma yaşıyorduk artık o kadar ki nevresim yıkamaktan bıktım, 24 ay oldu direk bezi çıkarttım ama oğlan beni hiiç zorlamadı, zaten alışkın olduğu için direnmedi hep oturdu lazımlığa tabi ki kazalar oldu ama tamamen üzerine çiş yaptığı 2-3 ü geçmedi, kaçırdığı oldu ama sürekli hatılatarak götürerek şuan 2. Haftamız gündüz tamamen bezsisiz dışarda da, gece de babamız yoğun olduğu için 1 ay sonra başlayacaktım gece bezliyordum, son 4-5 gündür gece kendi kalkmaya sonrasında da sabah kuru kalkmaya başladı yani nerdeyse geceyi de kendi kendine öğrendi.
Canım kızda ti ye gelinceçok ilginç ki kızda güzel ilerleyemiyorum uygulamaya çalışıyorum ama yakalayamıyorum kakalarını, galiba tüm ilgim kızda olmadığından böyle oldu ama oğlan bu aylardayken bezine kaka yapmıyordu hep oturtuyordum lazımlığa ama kız yapıyor, ti nin kitabı var uygulamak istersen onu edin
Kesinlikle ben artık 5-6 çocuk büyüten kadınlara resmen saygı duyuyorum , ellerinden öpesim geliyor,doğurmak ayrı yetiştirmek ayrı zor, 2 çocukla biz nakavtSağol canım bakayım. Muhtemelen tüm ilgin kızda olmadığından. Birden fazla çocuğu olan anneler tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdımikisine yetebilmek çok zor hakkaten. 3, 4 + çocuklulara Allah sabır versin
Maşallah maşallahMerhabalar
Çok olmuş kimse yazmayalı.
Kızım 2 yaşına girdikten sonra 2.çocuk düşüneceğim demiştim. Şimdi 26 aylık.
Ve hamileyim şükürler olsun.
3 ay öncesinden vitaminlere başlamıştım. Planlamıştım. Nasip oldu.
Uygulamaya göre beklenen adet tarihim dündü. Cmt kan verdim. Beta 694.5 çıktı.
Şimdi temmuz ortasında muayene için gitmeyi bekleyeceğim. 2.de çok rahatım yani.
Kese için ayrı, kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün de hepsini bir arada görelim duyalım inşallah
Maşallah maşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yok doğurmadm bi kimyasal gebelik yaşadım daha da hamilelik yaşanmadı. Nasip olur inşallah bu aralar çok istiyorumTeşekkür ederim canım
Sen 2.çocuğu düşünüyordun sanki
Doğurmuş muydun? Hatırlayamadım. Burada doğum yapan çok oldu sanki sonradan
Yok doğurmadm bi kimyasal gebelik yaşadım daha da hamilelik yaşanmadı. Nasip olur inşallah bu aralar çok istiyorum
Amin canım hepimiz için öyle olur inşallahİnşallah gönlünce olur her şey
Tebrik ederim, çok güzel haberMerhabalar
Çok olmuş kimse yazmayalı.
Kızım 2 yaşına girdikten sonra 2.çocuk düşüneceğim demiştim. Şimdi 26 aylık.
Ve hamileyim şükürler olsun.
3 ay öncesinden vitaminlere başlamıştım. Planlamıştım. Nasip oldu.
Uygulamaya göre beklenen adet tarihim dündü. Cmt kan verdim. Beta 694.5 çıktı.
Şimdi temmuz ortasında muayene için gitmeyi bekleyeceğim. 2.de çok rahatım yani.
Kese için ayrı, kalp atışı için ayrı gitmek istemiyorum. Biraz büyüsün de hepsini bir arada görelim duyalım inşallah
Tebrik ederim, çok güzel haberSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Şöyle ki bazı akşamlar gerçekten bitmiş oluyorum ama bazı günlerde sakin ve uyumlu oluyor herşey yolunda gidiyor, zorluğu olsa da lezzeti çok başka mutluyum 2 bebekle, benim kızım 9 aylık oldu bile, oğlum büyüdü artık çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor açıkçası beni en çok yoran oğlanın kıza zarar vermesi, hiç belli olmuyor yüzünü avuçluyor yada elindekini fırlatabiliyor, canı sıkılınca ona çatıyor resmen, onu halledersek baya toparladık gibi biz,hep iyi ki diyorumTeşekkür ederim
2 çocukla
Daha doğrusu bebekle, hayat çok mu zor
Şöyle ki bazı akşamlar gerçekten bitmiş oluyorum ama bazı günlerde sakin ve uyumlu oluyor herşey yolunda gidiyor, zorluğu olsa da lezzeti çok başka mutluyum 2 bebekle, benim kızım 9 aylık oldu bile, oğlum büyüdü artık çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor açıkçası beni en çok yoran oğlanın kıza zarar vermesi, hiç belli olmuyor yüzünü avuçluyor yada elindekini fırlatabiliyor, canı sıkılınca ona çatıyor resmen, onu halledersek baya toparladık gibi biz,hep iyi ki diyorumhala ücretsizdeyim ve evde tam gün yardımcım var tabi ki buda etkiliyor, tek bakabilene şapka çıkartırım vallahi özellikle ilk aylar dengeler oturana kadar zorluk oluyor ama giderek kolaylaşıyor , kızım tutunup kalkmaya başladı bile o kadar hızlı büyüyor ki, ben ilerde 3. yi bile düşünüyorum
Yardımcı olunca ben de düşünürümŞöyle ki bazı akşamlar gerçekten bitmiş oluyorum ama bazı günlerde sakin ve uyumlu oluyor herşey yolunda gidiyor, zorluğu olsa da lezzeti çok başka mutluyum 2 bebekle, benim kızım 9 aylık oldu bile, oğlum büyüdü artık çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor açıkçası beni en çok yoran oğlanın kıza zarar vermesi, hiç belli olmuyor yüzünü avuçluyor yada elindekini fırlatabiliyor, canı sıkılınca ona çatıyor resmen, onu halledersek baya toparladık gibi biz,hep iyi ki diyorumhala ücretsizdeyim ve evde tam gün yardımcım var tabi ki buda etkiliyor, tek bakabilene şapka çıkartırım vallahi özellikle ilk aylar dengeler oturana kadar zorluk oluyor ama giderek kolaylaşıyor , kızım tutunup kalkmaya başladı bile o kadar hızlı büyüyor ki, ben ilerde 3. yi bile düşünüyorum
Öyle tabi oğlan şuan inatlaşmaları ile beni zorluyor, mesela bide aşırı yemek seçmeye başladı hiçbir zaman yeme konusunda beni zorlamamıştı o kadar şaşırıyorum ki bebekliğinde o kadar obur şu şimdi ne yedireceğimi şaşırıyorum , sebze yemiyor,Maşallah
içime su serptin vallahi. Sonuçta iyi ki olmuş dedirtiyor illa ki.
Ben de mecbur ücretsiz izne ayrılacağım. Bu da beni korkutuyor. Çalışma hayatına alışan biri için evde kalmak zor. Ama bir süre çekicem bunu. Napalım.yardımcın olması mükemmel tabii.
Ohh inşallah nasip olur.
3 çocuğa gücü olan yapsın. Çocuk büyük bir aşk. Ama bebekken sözün geçiyor büyüyünce değişiyormuş o işler. O zaman ne olur bilemem.
Haklısınız , büyük kolaylık vallahiYardımcı olunca ben de düşünürüm
Bide senin de annen destekti sanırım, benim de öyle bir desteğim yok uzaktalar, sen de anne desteği ile ücretsiz de alırsan çok rahat halledersin merak etmeMaşallah
içime su serptin vallahi. Sonuçta iyi ki olmuş dedirtiyor illa ki.
Ben de mecbur ücretsiz izne ayrılacağım. Bu da beni korkutuyor. Çalışma hayatına alışan biri için evde kalmak zor. Ama bir süre çekicem bunu. Napalım.yardımcın olması mükemmel tabii.
Ohh inşallah nasip olur.
3 çocuğa gücü olan yapsın. Çocuk büyük bir aşk. Ama bebekken sözün geçiyor büyüyünce değişiyormuş o işler. O zaman ne olur bilemem.
Öyle tabi oğlan şuan inatlaşmaları ile beni zorluyor, mesela bide aşırı yemek seçmeye başladı hiçbir zaman yeme konusunda beni zorlamamıştı o kadar şaşırıyorum ki bebekliğinde o kadar obur şu şimdi ne yedireceğimi şaşırıyorum , sebze yemiyor,
Sizler de de var mı bu durumücretsiz izin konusunda bende hep çalıştım yada okudum evde boş kaldığım zaman hiç olmadı ama bu zamanları o kadar hızlı geçiyor ki oğlan izin bitimine 4 yaşına yaklaşacak kız ise 2 yaşında olacak küçük olacak diye düşünüp şimdiden üzülüyorum , 1 yıl daha olsa hakkım i gene kullanırım, eve de alışıyorsun şimdi ben işe nasıl adapte olacağım diye korkuyorum açıkçası
Bide senin de annen destekti sanırım, benim de öyle bir desteğim yok uzaktalar, sen de anne desteği ile ücretsiz de alırsan çok rahat halledersin merak etme
Benim 2. Bebiş de süpriz. Doğuma kadar kafamda hep soru işaretleri vardı. Bizim de arada 25 ay var tam. Yetebilecek miyim ikisine de, işk çocuğuma haksızlık mı ediyorum vs vs. Hamileliğin ilk yarısı kabullenmeye çalışmakla geçti. Şuanda 1 ay 23 günlük ve doğumdan beri hergün iyi ki diyorum. İyi ki süpriz yapmış iyi ki gelmişSelam kizlar bende 4. Bebeğimi bekliyorum abisi ile arasında 2 yaş 3 ay olacak birde beni düşünün ne bir yardimci ne başka bişey var ve dogum yaklaştıkça korkuya kapılıyorum.. yeni bir bebek istemiyorduk Rabbim istedi sürpriz yaptı ama henüz yeni sütten kestim 1 ay oluyor.. eskiden emziren biri görsem icim dolar tasardi şimdi gördüğüm bebekleri kucağıma alamıyorumhep dua ediyorum Rabbim ins kucağıma verdiğinde sevgisini beklemedigim şekilde doldurup tasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?