- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #9.501
Canım baksalar bile bu haftalarda oradaki cihaz algılayamıyordur diye düşünüyorum. ben de dün sağlıkocağına gebelik bildirimi yaptım, Kasım ayında kontrol ve aşı için çağırdılarKızlar günaydın sata göre 8+4üm hala sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmadım doktor kontrolüne de ikibuçuk hafta var sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitsem hem de onlar bebeğin durumunu görebilir mi şuan. Birisi kalp atımına bakıldığını söylemiş her sağlık ocağında var mı bu. Sağlıkla devam ettiğini anlarlar mı yani?
İnşallah canım, ilk haftalarda hcg değeri yüzde 75 artış sergiliyordu.Hayırlı güzel haberlerle gel canım ama yolk sac var, bebek yakında görünecektir endişelenme
şu doktorların aslında görmem lazımdı lafına bitiyorum. benim kesem 19mm görebildi bebeği. Kaldıki devlet göremedi kürtaj dedi ertesi gün özelde gördüm. Bekleyin lütfen 8.haftada gören var acele etmeden rhat rahat herşey yolundadır inşallahKızlar selam, bu topicte benim gibi olan çok var sanıyorum ki. Kese fotomu atmak istedim.
7+2 adet tarihime göre kese var yolk var bebek yok. Bebek gelişme ihtimali çok az dedi. Muhtemelen kürtaj dedi ama beklemek istedim.
Geçenlerde yazmıştım ama takmayacağım dememe rağmen burda benzer şeyleri yaşayanların yazdıklarını okumadan edemiyorum.Kan değerim 22.000 kese 14 mm.
Yumurtlama tarihime göre 6 haftalığım, hcg ye göre de 6 haftalığım ama dr bu değerle bebeği görmem lazımdı dedi.
Önümüzdeki cumartesiye randevu aldım.
Dilerim burdaki herkes gibi gittiğimde bebeğimi görürüm, dua edin olur mu
20 haftadan sonra sadece dinleyebiliyor canım . ufak bi cihaz sadece atımı duyuyor görsel yok.Kızlar günaydın sata göre 8+4üm hala sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmadım doktor kontrolüne de ikibuçuk hafta var sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitsem hem de onlar bebeğin durumunu görebilir mi şuan. Birisi kalp atımına bakıldığını söylemiş her sağlık ocağında var mı bu. Sağlıkla devam ettiğini anlarlar mı yani?
Sana da hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla dönerizgözün aydın canım
bu aşamadan sonrası inşallah sular seller gibi geçer
ben de fetal kanı verdim dün 10+6ydı. bakalım hayırlı sonuclarımız çıksın inşallah
aynı oranda artıcak diye bişi yok aslında. hesaplamalar tutmamıs olabilir.İnşallah canım, ilk haftalarda hcg değeri yüzde 75 artış sergiliyordu.
30 ağustosta yaptırmıştım en son 1339 du.
10 eylülde 43 bin olması gerekirken 22 bin çıktı benim umudumu kaybetme sebebim aslında bu.
İkili test yerine geçiyor, doğruluğu daha yüksek. Kromozomsal bozukluklar için (down sendromu gibi) tarama testi. NIPT testi diye aratırsanız daha çok bilgi var internette :)bu fetali ne için yaptırıyosunuz öğrenebilirmiyim.
Aslında Yumurtlama ve ilişki tarihime göre 6 haftalığım, bu değere göre de 6 haftalığım.aynı oranda artıcak diye bişi yok aslında. hesaplamalar tutmamıs olabilir.
İnşallah bu cumartesi sevinçli haber paylaşırımşu doktorların aslında görmem lazımdı lafına bitiyorum. benim kesem 19mm görebildi bebeği. Kaldıki devlet göremedi kürtaj dedi ertesi gün özelde gördüm. Bekleyin lütfen 8.haftada gören var acele etmeden rhat rahat herşey yolundadır inşallah
İnşallah, dr bana 2 gün sonra tekrar baktır dedi ama ben bir hafta dolsun istedim. Dilerim miniğim bizle olmayı seçmiştirYolk varsa bebek de 1 hafta sonra görünüyor diye biliyorum
hmm normalde ikili test yaptırıyoruz ama daha detaylısı sanırım. teşekkür ederim araştıracağımİkili test yerine geçiyor, doğruluğu daha yüksek. Kromozomsal bozukluklar için (down sendromu gibi) tarama testi. NIPT testi diye aratırsanız daha çok bilgi var internette :)
ben ilişki tarihimi dahi hatırlıyorum ve ona göre çıktı hep . ama hep adet başlangıcından aldıkları için doktorlara yetmiyor haftamızAslında Yumurtlama ve ilişki tarihime göre 6 haftalığım, bu değere göre de 6 haftalığım.
İnşallah güzel haberler vermek kısmet olur
sabırsızlıkla bekliyoruzİnşallah bu cumartesi sevinçli haber paylaşırımÇok teşekkür ederim
Bu cumartesi saat 10:30ben ilişki tarihimi dahi hatırlıyorum ve ona göre çıktı hep . ama hep adet başlangıcından aldıkları için doktorlara yetmiyor haftamızsiz 6 diyorsanız 6 dır. İnşallah ne zamn gidiceksiniz kontrole
bende öğlende gideceğim aynı zamanda hemen hemen 1 ay olucak benimde gitmeyeli inşallah yolundadır herşeyBu cumartesi saat 10:30
İnşallah, güzel haberler duyurmak nasip olsunbende öğlende gideceğim aynı zamanda hemen hemen 1 ay olucak benimde gitmeyeli inşallah yolundadır herşey
Merhabalar, bence endişe etmeyin ve rahat olun. Benim 6. haftada yolk sac vardı, kese düzensizdi ve bebek görünmüyordu sadece ufacık bir çıkıntı vardı yolk sac yanında. Doktor bu çıkıntıdan bebek gelişebilir dedi, hiç kanamam vs. olmamasına rağmen progestan verdi. Kullandım ve 1 hafta sonra kalp atışını bile duyduk. Hiç boşuna stres olup kendinizi germeyin, umarım sağlıkla gelişir bebiş :)İnşallah, dr bana 2 gün sonra tekrar baktır dedi ama ben bir hafta dolsun istedim. Dilerim miniğim bizle olmayı seçmiştir
evet hafifçene kalın tek tüp alıyorlar canımHadi hayırlısı canım tez zamanda güzel sonuçlar gelir inşallahtek tüp mü kan alıyorlar
sağol hayatım amin inşallah..Sana da hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlarla dönerizlütfen bir şey çıkmasın
Günaydın hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlık ocağının görmesi için daha büyük olması gerekiyor.Kızlar günaydın sata göre 8+4üm hala sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmadım doktor kontrolüne de ikibuçuk hafta var sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitsem hem de onlar bebeğin durumunu görebilir mi şuan. Birisi kalp atımına bakıldığını söylemiş her sağlık ocağında var mı bu. Sağlıkla devam ettiğini anlarlar mı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?