2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende atasehir medicanaya baslicam inşallah sompo sigorta araştırdım mi cnm medicanaya özel bir sigorta dogum ve 9 muayene filan karşılıyor
Yok canım ben aylar önce yaptırdım sigortayı. Dediğin gibi hem muayene hem doğumu kapsıyor. Medicana harici pekçok hastanede de geçerli üstelik. Sadece medicana için değil. Hastane değiştirmek istesem sıkıntı yok.

Ne kadara yaptirdin? Benn simdi ordaki doktorla daha görüşmedim görüşüp başlatıcam sigortaci bana medicanaya ozel sigorta dedi başka nerde geçiyor ki

Umarım tek temennim

Merhaba 7+0 ız tahmini cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• 97280AD4-07E3-491E-A83A-F7E5878FAD63.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kızlar. Sıklıkla takip edemesem de vaktim oldukça tüm konuşmaları okuyorum. Dualarım tüm annelerle Geçen de yazdığım üzere hafta içi kontrole gidecektim. Ancak yoğun grip kasık ağrısı üzerine evhamlanıp bugün gittim bebek iyi çok şükür. İkili test zamanı verdi ancak fetal dnada aklım kalıyor. Küçük bir ilde olduğumdan doktorum Genoksla iletişime geçebileceğimi söyledi. Yorumlar çok iç açıcı değil sanki. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hafta sonu olduğundan henüz görüşemedik firmayla. Bir de fotoğrafımızı ekliyorum. Cinsiyet tahmini olursa diye gerçi çok erken ama merak işte :))

Eklentiler

• 56E965B4-7328-43D5-9701-C1F7F55496CD.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar 13 + 4 ten selam. Benımde konum cınsıyet:) 10 gün önce doktora gıttıgımde tahminde bulunacaktı ama kesın olmadıgı ıcın duymak ıstemedım:) fetal dna yaptırdım onun sonucunu beklıyorum. Aşırı aşırı kız istiyorum ama bır arkadasım kan yenılemeye gore bır hesaplama yapıyor sımdıye kadar yaptıgı tum hesaplar tuttu ve benımkı ıcınde erkek dedi. Bakalım nolcak yanılmasını cok ıstıyorum

Ne kadara yaptirdin? Benn simdi ordaki doktorla daha görüşmedim görüşüp başlatıcam sigortaci bana medicanaya ozel sigorta dedi başka nerde geçiyor ki

Benim sigortam anadolu sigorta, hamile kaldıktan sonra alınamıyor. Hamilelik öncesinde yaptırmak lazım. 4.5 ay önce 7bine almıştım. Hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar başka. O yüzden bilemiyorum.

Ben kenndi arabamdan memnunum vaktiyle çok uyguna almıştım . Baby 2 go markasının kabin boy arabası. Tek elle açılıp kapanıyor hafif . Tam yatıyor . Tentesi tam kapanmıyor yön değiştirilemiyor anneye doğru baksın bebek diye ama bunlar çok fa önemli değil benim için. Sürüşü acayip rahat. Araba için de ayrıca pusetimşz var tabii ki . Araştırırken kabin boy diye bakın

Bu yaklaşımınız hatalı bence. Erkek olursa ne yapacaksınız? Neden herkes cinsiyete kafayı takmış anlayamıyorum. Bizler kendimize birer oyuncak değil, dünyaya bireyler getiriyoruz, biz anne babalar sadece vesileyiz. Herkesin bunun bilincine varabilmesini diliyorum…

Kan yenilemeye göre hesap nasıl ki bizede bakabiliyor mu arkadaş yada biz yapabiliyor muyuz

Bence yanlış düşünüyorsunuz illaki kız da olsa erkek de olsa onlar bizim canımız yavrularımız erkek olunca göz ardı edecek değil kimse veya kız olunca da aynı şekilde sadece bu süreç hamileliğin bi parçası heyecanı insanlar sadece tatmak istediği duyguyu dile getiriyor illaki öbür türlü bi şeçenek oluncada kimse bebeğini çöpe atacak görmezden gelecek değil ama bu heycan bu bekleyiş ve arayış bence sürece daha da renk katıyor insanların heycanını veya hevesini bence bu tür yanlış anlamalarla bozmayalım sizin düşünceniz sizde kalsın

O kadar haklısın ki

Kan yenilemeye göre hesap nasıl ki bizede bakabiliyor mu arkadaş yada biz yapabiliyor muyuz
Canım kan yenilenmesine göre şöyle oluyor eşinle kendi doğum tarihinin sen üstüne sürekli 3 koyarak artırıyosun eşindede 4 sürekli üzerine koyarak topluyosun 2022 de kim denk geliyorsa onun kanı önce yenilenmiş oluyor mesela ben 92 liyim üzerine +3 =95 +3 98 2001 2004 2007 2010 2013 2016 2019 2022 mesela benim dhaa önce yenilenmiş cinsiyetimiz kız eger ikisi de 2022 tekabül ederse şayet o zamanda ay olarak kim önce geliyorsa onun kanı yenilenmiş sayılıyor

Benı ne guzel anlamıssınız cok tesekkurler Tabı kı erkek olursada basımın ustunde yeri var oglusumun derımsoylemeye bıle gerek yoktu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…