2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İkimizinki de denk gelmiyor o zaman nasıl olacak 2022 ye en yakın olan da ben oluyorum bakalım nolacak

Benı ne guzel anlamıssınız cok tesekkurler Tabı kı erkek olursada basımın ustunde yeri var oglusumun derımsoylemeye bıle gerek yoktu:)
Tabikide onlar bizim meleklerimiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aa bu bende tutuyor o zaman

Canim bende cevremden gorduklerim ve tecrubelilerden duydugum kadariyla zaten nisan sonuna dogum yapacagim yaz bitimine 4 aylik olacak tum yazi sling, kanguru ve pusetle gecirmeyi dusunuyorum zaten kisin biryerlere ciktigimiz yok sonraki yazada artik 1 yasini geciyor baston alirim diyorum. Oyle ciddi rakamlara gelmiski bebek arabalari, onunla cocugumun baska ihtiyaclarini karsilarim. Tabiki herkesin butcesi ve dusunce tarzi farklidir. Ben yalnizca bir puset alacagim ablamdanda kanguru ve sling alacagim sanirim ilk yazi bana atlattirir

İlk çocuğumda yüklü miktar verip travel almıştım fakat gerçekten hem çok hantal hem de sağ sola sığdırmak sıkıntıydı nitekim 6 ay sonra baston arabaya geçtik çok rahat ettim hatta 2.çocuğumu hiç travel arabaya bindirmeyip direk bastona geçiş yapmıştık. Pahalı bebek arabası kesinlikle havaya atılan para yani üst üste 3-4 çocuk yapma planı yoksa gerçekten değmez. Bu bebeğimde de çift yönlü baston araba alacağım sadece.

Aslında buda mantıkli gercekten bebek arabalari çok pahalı bana da en mantıklısı bi puset alıp bide normal kalite hafif bir bebek arabası almak gibi geliyor.

Yok canim ne 3 ü 4 ü 30 da 1 tane anca yapabildim bebek bastonu hemen kullanamaz ama demi 6 aydan sonra ancak kullanabiliyor, ben de traveli kafamda tamamen eledim gercekten

Yok canim ne 3 ü 4 ü 30 da 1 tane anca yapabildim bebek bastonu hemen kullanamaz ama demi 6 aydan sonra ancak kullanabiliyor, ben de traveli kafamda tamamen eledim gercekten
Doğumdan itibaren kullanılan baston arabaları var tam yatışlı benimki chicco markaydı çok rahat etmiştim ama benimki çift yönlü değildi çift yönlüleri araştırmanı tavsiye ederim canım.

Kizlar bisey sorucam bu travel sistem bebek arabalari cocuk buyuyunce kullanilamiyo mu bu konuda bisey bilmiyorum bu seti almayi dusunmustum ama mesela 2 3 yaslarinda kullanamaz miyim

Eklentiler

• Screenshot_20220930-114512.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar bebek arabasiyla ilgili benim de sorum var yeni dogan bebegi illa arabaya ana kucagiyla mi koymak gerekiyo yoksa tam yatan bebek arabalarina yatirabiliyo muyuz cocugu port bebeyle filan hic anlamiyorum bu islerden

Kizlar bisey sorucam bu travel sistem bebek arabalari cocuk buyuyunce kullanilamiyo mu bu konuda bisey bilmiyorum bu seti almayi dusunmustum ama mesela 2 3 yaslarinda kullanamaz miyim
Canim kullanılıyor bildiğim kadarıyla Ama bu arabalar ağır ve hantal olduğundan genelde bebekler 1 yaşını geçince bastona geçiyor aileler

Yani biz bunu 1 yil icin mi almis olucaz kafam karisti simdi
Bende yorumlardan öğrendim canim bastona geçtik rahat ettik yazmış aileler sanırım oturma alanında dar oluyormuş, hem puset konulan ama travel gibi tak çıkar yapılmayan arabalar var karma plus fln onlarada bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…