- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #12.241
İkimizinki de denk gelmiyor o zaman nasıl olacak 2022 ye en yakın olan da ben oluyorum bakalım nolacakCanım kan yenilenmesine göre şöyle oluyor eşinle kendi doğum tarihinin sen üstüne sürekli 3 koyarak artırıyosun eşindede 4 sürekli üzerine koyarak topluyosun 2022 de kim denk geliyorsa onun kanı önce yenilenmiş oluyor mesela ben 92 liyim üzerine +3 =95 +3 98 2001 2004 2007 2010 2013 2016 2019 2022 mesela benim dhaa önce yenilenmiş cinsiyetimiz kız eger ikisi de 2022 tekabül ederse şayet o zamanda ay olarak kim önce geliyorsa onun kanı yenilenmiş sayılıyor
Tabikide onlar bizim meleklerimiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenı ne guzel anlamıssınız cok tesekkurlerTabı kı erkek olursada basımın ustunde yeri var oglusumun derım soylemeye bıle gerek yoktu:)
amin insallahTabikide onlar bizim meleklerimiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O zaman kız. Senın kanın daha yeni cünküİkimizinki de denk gelmiyor o zaman nasıl olacak 2022 ye en yakın olan da ben oluyorum bakalım nolacak
Hadi bakalım tutacak mıO zaman kız. Senın kanın daha yeni cünkü
Aa bu bende tutuyor o zamanCanım kan yenilenmesine göre şöyle oluyor eşinle kendi doğum tarihinin sen üstüne sürekli 3 koyarak artırıyosun eşindede 4 sürekli üzerine koyarak topluyosun 2022 de kim denk geliyorsa onun kanı önce yenilenmiş oluyor mesela ben 92 liyim üzerine +3 =95 +3 98 2001 2004 2007 2010 2013 2016 2019 2022 mesela benim dhaa önce yenilenmiş cinsiyetimiz kız eger ikisi de 2022 tekabül ederse şayet o zamanda ay olarak kim önce geliyorsa onun kanı yenilenmiş sayılıyor
Canim bende cevremden gorduklerim ve tecrubelilerden duydugum kadariyla zaten nisan sonuna dogum yapacagim yaz bitimine 4 aylik olacak tum yazi sling, kanguru ve pusetle gecirmeyi dusunuyorum zaten kisin biryerlere ciktigimiz yok sonraki yazada artik 1 yasini geciyor baston alirim diyorum. Oyle ciddi rakamlara gelmiski bebek arabalari, onunla cocugumun baska ihtiyaclarini karsilarim. Tabiki herkesin butcesi ve dusunce tarzi farklidir. Ben yalnizca bir puset alacagim ablamdanda kanguru ve sling alacagim sanirim ilk yazi bana atlattirirKizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen
İlk çocuğumda yüklü miktar verip travel almıştım fakat gerçekten hem çok hantal hem de sağ sola sığdırmak sıkıntıydı nitekim 6 ay sonra baston arabaya geçtik çok rahat ettim hatta 2.çocuğumu hiç travel arabaya bindirmeyip direk bastona geçiş yapmıştık. Pahalı bebek arabası kesinlikle havaya atılan para yani üst üste 3-4 çocuk yapma planı yoksa gerçekten değmez. Bu bebeğimde de çift yönlü baston araba alacağım sadece.Kizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen
Aslında buda mantıkli gercekten bebek arabalari çok pahalı bana da en mantıklısı bi puset alıp bide normal kalite hafif bir bebek arabası almak gibi geliyor.Canim bende cevremden gorduklerim ve tecrubelilerden duydugum kadariyla zaten nisan sonuna dogum yapacagim yaz bitimine 4 aylik olacak tum yazi sling, kanguru ve pusetle gecirmeyi dusunuyorum zaten kisin biryerlere ciktigimiz yok sonraki yazada artik 1 yasini geciyor baston alirim diyorum. Oyle ciddi rakamlara gelmiski bebek arabalari, onunla cocugumun baska ihtiyaclarini karsilarim. Tabiki herkesin butcesi ve dusunce tarzi farklidir. Ben yalnizca bir puset alacagim ablamdanda kanguru ve sling alacagim sanirim ilk yazi bana atlattirir
Yok canim ne 3 ü 4 ü 30 da 1 tane anca yapabildimİlk çocuğumda yüklü miktar verip travel almıştım fakat gerçekten hem çok hantal hem de sağ sola sığdırmak sıkıntıydı nitekim 6 ay sonra baston arabaya geçtik çok rahat ettim hatta 2.çocuğumu hiç travel arabaya bindirmeyip direk bastona geçiş yapmıştık. Pahalı bebek arabası kesinlikle havaya atılan para yani üst üste 3-4 çocuk yapma planı yoksa gerçekten değmez. Bu bebeğimde de çift yönlü baston araba alacağım sadece.
Doğumdan itibaren kullanılan baston arabaları var tam yatışlı benimki chicco markaydı çok rahat etmiştim ama benimki çift yönlü değildi çift yönlüleri araştırmanı tavsiye ederim canım.Yok canim ne 3 ü 4 ü 30 da 1 tane anca yapabildimbebek bastonu hemen kullanamaz ama demi 6 aydan sonra ancak kullanabiliyor, ben de traveli kafamda tamamen eledim gercekten
Ben de bendeKizlar bebek arabasiyla ilgili benim de sorum var yeni dogan bebegi illa arabaya ana kucagiyla mi koymak gerekiyo yoksa tam yatan bebek arabalarina yatirabiliyo muyuz cocugu port bebeyle filan hic anlamiyorum bu islerden
Canim kullanılıyor bildiğim kadarıyla Ama bu arabalar ağır ve hantal olduğundan genelde bebekler 1 yaşını geçince bastona geçiyor ailelerKizlar bisey sorucam bu travel sistem bebek arabalari cocuk buyuyunce kullanilamiyo mu bu konuda bisey bilmiyorum bu seti almayi dusunmustum ama mesela 2 3 yaslarinda kullanamaz miyim
Bunu bende merak ediyorumKizlar bebek arabasiyla ilgili benim de sorum var yeni dogan bebegi illa arabaya ana kucagiyla mi koymak gerekiyo yoksa tam yatan bebek arabalarina yatirabiliyo muyuz cocugu port bebeyle filan hic anlamiyorum bu islerden
Yani biz bunu 1 yil icin mi almis olucazCanim kullanılıyor bildiğim kadarıyla Ama bu arabalar ağır ve hantal olduğundan genelde bebekler 1 yaşını geçince bastona geçiyor aileler
Canim senin cinsiyet belli oldu mu ya sende erkek hissedenlerdendin sankiKizlar bisey sorucam bu travel sistem bebek arabalari cocuk buyuyunce kullanilamiyo mu bu konuda bisey bilmiyorum bu seti almayi dusunmustum ama mesela 2 3 yaslarinda kullanamaz miyim
Bende yorumlardan öğrendim canim bastona geçtik rahat ettik yazmış aileler sanırım oturma alanında dar oluyormuş, hem puset konulan ama travel gibi tak çıkar yapılmayan arabalar var karma plus fln onlarada bakabilirsinYani biz bunu 1 yil icin mi almis olucazkafam karisti simdi
Yok canim daha gitmedim evet erkek hissediyorum baska bi doktora sali gunune randevu aldim insallah soylerCanim senin cinsiyet belli oldu mu ya sende erkek hissedenlerdendin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?