2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Dünden beri cinsiyet için etiket yapyorsunuz bu ısrarı anlayamadım doktorum birseyde tahminde bulundu ama en net 16.haftada dedi o yüzden üstünde durmuyorum
ısrar mı
tabiki söylemek zorunda değilsiniz.burda doktordan çıkan kişilere soruyoruz belli oldu mu diye.sizlik bi durum değil ki bu.neden bu kadar sıkıntı yaptınız anlamadım

ısrar mı
tabiki söylemek zorunda değilsiniz.burda doktordan çıkan kişilere soruyoruz belli oldu mu diye.sizlik bi durum değil ki bu.neden bu kadar sıkıntı yaptınız anlamadım
Sıkıntı yapmadım dunde aynisi soruyu yoneltttiniz net olmadığı için cevap vermedim yine aynı soruyu sorunca açıkçası anlayamadım cinsiyet benim için önemli bir kriter değil saglikli olsun yeter merak içinde de değilim ben bile öğrenmek için ısrarcı olmayınca sizi anlayamadım niyetim kalp kırmakta değil

peki Allah herkesin gönlüne göre versin sizin de

Doktorun şuan ki tahminine göre teoriler tutuyor mu peki çin takvimi falan tabi söylemek isterseniz

kızlar merhaba. 11+4 de doktorum vajinal ultrasonda tahmini erkek gibi dedi. Ama bu sadece tahmin dedi. Bende oluşmuşmu organı dedim. Yok hücresel yoğunluktan tahmin ettim ama yanılma payı var tabi ki o yüzden tahmin diyorum dedi :) hiç ben gibi olan oldu mu sonra değişebilir mi. (cinsiyet değil tabi ki :)))) yani doktorun tahmini nedir sizde ne kadar doğrudur ) Tabi ki en önemli sağlığı ama Allahtan da bi kız evlat istiyorum hayırlısıyla. En iyisini o bilir tabi. 2 erkekten sonra bi kız çok güzel olmaz mı :)

Dünden beri cinsiyet için etiket yapyorsunuz bu ısrarı anlayamadım doktorum birseyde tahminde bulundu ama en net 16.haftada dedi o yüzden üstünde durmuyorum
16.hafta dolmadan dikkate almamak gerek cidden. Çok iyi yapıyorsun canım. Böyle bi mesaj gördüm dün. İyice ikna oldum böyle o kadar çok mesaj var ki

bu konuda sitedeki mesajları inceliyorum. Ve bir tane daha yorum gördüm. Bakın. O kadar erken tahmin yapmaya gerek yok bence. Annelerin kafasını karıştırmasınlar bu yorum da yine bize bunu gösteriyor

O zaman boşuna adapte olmaya gerek yok. 16. haftayı beklicez artık. Halbuki sormamıştım cinsiyetini söylemese iyiydi :) ikinci oğluma da doktor 2 defa %90 kız dedi sonra %100 erkek dedi. Rabbim sağlıkla herkesin gönlündekini versin inşAllah. Yüzünü elinize aldığınızda erkek kız kavramı bitiyo zaten :))

16.hafta dolmadan dikkate almamak gerek cidden. Çok iyi yapıyorsun canım. Böyle bi mesaj gördüm dün. İyice ikna oldum böyle o kadar çok mesaj var kiEki Görüntüle 3138314
Yani bi de gerçekten cinsiyeti benim için 2.hatta 3.planda daha önce düşünmem gereken durumlar var riskli gebelik olduğum için yani ne olursa olsun hiç fark etmez merak bile etmiyorum

Yani bi de gerçekten cinsiyeti benim için 2.hatta 3.planda daha önce düşünmem gereken durumlar var riskli gebelik olduğum için yani ne olursa olsun hiç fark etmez merak bile etmiyorum
Evet senin durumun bu konuda çok daha özel zateninşallah sağ sağlim kucağına alacaksın.hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…