2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Nisan anneleri çoğunluk kız bekliyor. ah ben de bi öğrensem
bernisko sağlıkla doğsun. bernisko
Hamileliğinizde kız bebek belirtisi sayılacak bir durum oldu mu? Nub, çin takvimi gibi teoriler tuttu mu?

İnsan gercekten cok merak ediyor acaba ne olacak diye
Çok teşekkür ederim. Çin takvimi ve ramzi tuttu. Nub bilmiyorum. Sizlerde saglıkla kucagınıza alın insallah

Merhaba anneler benimde 2. hamileliğim 12. hafta içerisindeyim. geçen hafta ense kalınlığı ölçtü doktorum 1.9 geldi sizlerin kaçtı riskli gördü çok korkuyorum. 2li test verdim cumartesi belli olacak azıcık sizlerden moral bulmak istedim.

1.9 nesi riskli gordu şaka herhalde sinir 3 mm zaten

14. haftaya kadar kalınlaşma oranı yüksek dedi 3ü geçmemesi lazım ama şuan 1.9 çıkması risk dedi yaşımdan dolayıda öyle oluyormuş 34 yaşındayım.
Oğlumun 2.8 idi ense kalınlığı 4 yasinda ve sağlıklı senin doktorun saçmalamış hic stres yapma bile ben çok stres yapmistim fetal dna filan yaptırdım günlerce üzüldüm uzuldgumle kaldım

Sinir 3 bence korkmanizi gerektirecek bir durum yok,ilk kizimda 1.6 di,gayet iyi denisti doktor.

Canım stres yapma bosa, yaş faktörü baya etken, ve yüzde yüz güvenilirliği yok bu testlerin o yüzden eğer süresi geçmemişse fetal dna yaptır, en azından o kesin sonuc veriyor, çevremde yüksek riskli cıkmıs ve sorunsuz çocuk sahübü olmıs cok sayıda insan var, yıpratma kendni, ben yas 35 oldgu için jiç bulaşmadım ikili teste

2li test detaylı ultrason bunları lütfen normal kadın doğum doktorlarına değil perinatologlara yaptırın bu işin uzmanı onlar
2li testi perinatoloğa yaptırmaya gerek yok. Sadece kan alınıyor, onu da hemşire alıyor. Doktorluk bir durum değil. Doktor sadece sonucu okuyor. Ama detaylı ultrasona zaten kendi doktorlarımız değil perinatolog bakıyor. Kadın doğumcular sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm alıyor detay olarak. Ben de 20li haftalara girince perinatoloğa görüneceğim.

aynen zaten kan aldılar sadece. 20li haftalarda dediğiniz gibi perinatolog bakacak detaylı ultrasona. İçim rahatladı teşekkürler hepinize.

Merhaba fetal dna sonucumuz normal geldi. Kız bebek geliyooor.
Sağlıcakla kucağınıza alın kızınızı baya kız oldu grupta. Ben de yarın gideceğim belki tahminde bulunur doktor bakalım kız istiyorum ben de oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun tabi yine de. Ama içime erkekmis gibi doğuyor bu kadar kız oldu grupta benim ki de erkektir heralde diyorum sonuçta birileri de erkek doğuracak

Bence ölçüm gayet normal. Doktorlar da durduk yere insanın içine neden kurt düşürür bilmem. Rahat olun bence üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…