2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yarın 16.30da ama özele ilk defa kontrol için gideceğim cinsiyet için değil. 12+4 oluyorum acaba söyler mi diye bir heyecan var sadece
Ben de o hafta içinde gitmiştim. 12+3tüm sanırım. Hiçbir şey söylememişti ben de tahmin değil kesin konuşsun istiyorum. Belki seninki söyler. Özellikle de pozisyon iyiyse ve erkekse.

Ben de o hafta içinde gitmiştim. 12+3tüm sanırım. Hiçbir şey söylememişti ben de tahmin değil kesin konuşsun istiyorum. Belki seninki söyler. Özellikle de pozisyon iyiyse ve erkekse.
Ben de öğrenemeyeceğim gibi geliyor ama bir umut işte bir de doktora da ilk defa gidiyorum bi munasebetimiz de yok. Neyse hareket ettiğini göreyim o da yeter bir ay daha bekleriz napalım

Epeydir uğrayamadım ben de kızlar genelde vitamin ve cinsiyetten bahsedilmiş. Geçen hafta kontrolde 13+4 idim doktorum folik bıraktırdı, devit ve feramat başlattı hamileliğimin başından beri de ecopirin kullanıyorum. Geçen hafta doktorum kesin erkek demişti umarım bir daha değişmez çünkü ben dayanamadım bir haftada bir dünya şey satın aldım

Kesin dediyse değişmez heralde canım benziyor denilenler degisebiliyo :)

Kesin dediyse değişmez heralde canım benziyor denilenler degisebiliyo :)
Dedi canım benim dedi de mesela benim bir arkadaşım var 23. haftaya kadar kız sanıyorlardı bir anda erkek oluverdi gerçi açıkça gördüğünü söyledi doktorum ortadan yok olacak değil herhalde gördüğü aldıklarımı elimden geldiğince uniseks aldım ama yine de erkek bebeğe daha uygunlar, değişirse yıkılırım her şey çok pahalıııııı

Offf reflüyle başım belada … daha tam iştahım yok biliyor musunuz ? Yemek yapamıyorum yiyemiyorum hala 53 kg . Özellikle akşamları fena geçiyor .

Offf reflüyle başım belada … daha tam iştahım yok biliyor musunuz ? Yemek yapamıyorum yiyemiyorum hala 53 kg . Özellikle akşamları fena geçiyor .
Çok geçmiş olsun, ben de aynı durumdayım doktorunuzla konuşun mutlaka gaviscon gibi ilaçlardan önerecektir. Gaviscon gebelikte de içilebilen güvenli ilaçlardan. Ben yine de gaviscon tüketimimi aza indirmek için çeşitli şeyler denedim; en etkilisi akşamları yatmadan önce 1 kase yoğurt yemek oldu. Yine de devam ederse gaviscon içiyorum hemen. O yanma ve kaynamaya insan dayanamıyor

kızlar günaydın, ya bizim bu forum başlığımız ne olcak ya, hemşire kontrolündeydi girişteki bilgiler güncelleniyordu falan şu an editör diyor, cinsiyetler falan güncel değil, sayfamızın tadı kaçtı niye böyle yaptılar ya, bi sürü kişi yok oldu falan, bilgisi olan var mı, özledik diğerlerini ve meraktayız gebelikleri nasıl gidiyor iyiler mi

günaydın canım, hemşireye ne oldu o neden yok şuan? yani ben rahatsızlığımdan dolayı bu ara aktif olmaadım ama herkes nerdeyse gitmiş şimdi geriden okuyordum barbieveken de yok o nerede daha birçok arkadaşı göremedim ?

Ben de bu konuya üzülüyorum. Cidden sayfanın tadı tuzu kaçtı. Ama daha en baştan oldu bu. İlk tartışma zamanları. Whatsapp olayı sonrası bozuldu zaten. Şimdi iyice sessizleşti. Hepimiz heyecanımızı paylaşıyorduk ne güzel. En aktif isimler yok oldu. Listeden de silindiklerine göre bir daha gelmeyecekler demek ki. Nisan annelerinin şanssızlığı maalesef

günaydın kızlarr. ben geçen hafta taş düşürdüm malum aktif olamadım hiç söylemiştim ağrılı sancılı geçti şükür geceleri hep doğumhanede ebeler baktı bebeğe usg de sorunsuzdu. bu cuma kontrolüm var bugün 12+2 yim. mide bulantım var genelde günde 1 kez öğürme çok az kusma oluyor. göbeğimde de ağırlık ve ağrı hissediyorum ama doktorum bana rahmin kalp şeklinde olduğu için büyürkken göbek çevrende ağrı yapar normal demişti ondan korkmuyorum. birde cinsiyet için aşırı heyecanlıyım umarım cuma günü görülebilir

ya bi ara bi whatsap grup olusturma muhabbbeti oldu o olayda cogu kişi uzaklastırıldı sanırım, ama sonra neden oldgnu anlamadıgım bi şekilde aradan barbi ve sultansultan falan başkaları da varmı bilmiyorum onlarda gitti, bi açıklama da olmayınca merak ediyor insan ne olmus olabilir ya da ne zaman döncekler falan

evet okumuştum o olayı birçok kişi ordan gitti de barbie cinsiyeti flan açıkladı normalde iyiydi sultan da öyle yazık oldu böyle çok az kişi var gerçekten.

evet ya üzücü, yani tamamen gitmemişlerdir öyle olsa idi üyleikleri iptal edilmezmiydi, yani acaba bu başlıktan atılmaları neden, yeniden bi sayfa mı açsak şu baştaki bilgileri güncelleyebildiğimiz , kafam cok karıstı, bu editör kim :) ama burdan cok sey öğrendik, mutlulugumzda üzüntümüzde destek gördük arkadaslardan, geri dönmelerini sağlasalar keşke

ay evet canım geçmiş olsun ya, kendim hiç yasamadım ama zor oldgunu duydum hele ki hamileyken daha da zorlanmıssındır, bende bugun 12+2 ym bulantı bende de devam,benzer belirtiler var. kalp şeklinde rahim olayı cok iyimiş ya :)) inşallah bundan sonrasını sıkıntısız atlatırsın. cuma günü de tahmin de bulunabilir ama keşke kesinse söyleseler tahmin işi cok kafa karıstryo
evet okumuştum o olayı birçok kişi ordan gitti de barbie cinsiyeti flan açıkladı normalde iyiydi sultan da öyle yazık oldu böyle çok az kişi var gerçekten.
ne yazık kii.... neyse biz elimizden geldiğince canlı tutmaya calısalım. şuan resmen mart ayı annelerine yancılık yapıyorum, napalım orası kalabalaık bilgiler cok, bi ay önde oldukları için de bizi neler bekliyor görebiliyoruz

Son düzenleme:
aynen öyle canım Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. şuan hala sağ ve sol böbrekte taşım var umarım doğuma kadar hiç ağrım olmaz bir daha. cuma günü tahminde bulunabilirim demişti doktorum bakalım hayırlısııı canım

ay eyvah hala var mı taş, umaarım onlar kıpırdamazlar artık hayırlısı olsun canıom cumaya 3 var azkalmış, benimde gecen salı zorladık doktoru tahminde bulun diye erkege benziyor dedi erken dedi, bu sefer daha karıstı kafamız keşke sıkıstırmasaydım dedim, bugün öğlen 13.30 da kontrolüm var bakim ne diycek , artık cinsyet falan asla sormam aldım agzımın payını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…