2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
lcw de eğer telefona indirip uygulamadan alırsanız kupon de geliyo. mesela 300 tl ye 100 tl indirim örneğin saat 12:00 den 14:00 e kadar .kargo da ücretsiz oluyo. o şekilde yapabilirsiniz almayı düşünüysanız
Bilmiyordum bunu. Çok iyiymiş. Teşekkürler. Bakarım mutlaka

Ben epilasyona gitmistim bekarken 3 hamileliğimde de çıkmadı hiç sukur bazılarında hamileliklerde tekrar çıkıyormuş çok rahatım o yönden

Bende çok vardı mide bulantısı geçmişti ama 2 3 gündür tam bulantı da demeyeyim de Bi tuhaf canım midem bulantı ne var ne yok acayip :)

Battaniye vardi ben alırken ama çok var diye almadım canim, benim en çok hoşuma 5 li hastane çıkışları gitti 70 tl , arkadaslarim yenidogana pahali şeyler alma çok çıkıyor bezden taşma oluyor dediler, bi tane organik pamuk takım aldim 320 tl ye bunu 70 görünce dayanamadım tabii ama tabi desen fln kötü normalde almam internetten bu deseni ama fiyat uygunken alınabilir tercih meselesi, pamuk olması en onemlisi

Maşallah canım çok sevindim ne guzel göstermiş darısı bizlere sağlıkla al kizceni kucagina

Canim perinatolog damarlardan kan akışına bakiyor sanırım, bana da böyle birseye baktı problem yok hamilelikte sende tansiyon beklemiyoruz dedi, muhtemelen risk gördüğü için sana önlem amaçlı verdi geçmiş olsun, korkma bence çoğu kişide olan birsey

Kizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da benden insallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum
Tahmin doğru çıktı yani canim yüzde 90 kiz demisti doktorun, gözün aydın

Kizlaar kendi doktoruma gittim bugun kesin kiz dedi bi kiz da benden insallah hayirlisiyla sag salim kucagimiza aliriz. Bende butun teoriler nanay cinsiyeti ogrenmenin serefine a101 e gelen bunlari almis bulundum
Yaa bir kız daha mı geliyooo :) Ah çok sevindiiim, gözünüz aydın
E tabiii cinsiyet öğrenilince ilk yapılmak istenen bu oluyor, güle güle kullansın sağlıkla inşallah :)

Yaa bir kız daha mı geliyooo :) Ah çok sevindiiim, gözünüz aydın
E tabiii cinsiyet öğrenilince ilk yapılmak istenen bu oluyor, güle güle kullansın sağlıkla inşallah :)
Insallah cok tesekkur ederim bu sene erkek senesi diye bekliyoduk cogunluk kiz gidiyor simdilik, hepsi saglikla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…