2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu risk ömür boyu var o zaman surekli ömür boyu vurulmaniz lazım bu düşünce de olursanız dediğim gibi ben kendime uygun gormedim toprakla filan isim yok zayen evden çıktığım yok surekli istirahat halindeyim her doktor zorunlu olduğunu da savunmuyor bu asi için tamamen kişinin doktoru ile oturup karar vermesi gereken bir durum 😊
Evet ömür boyu var aynen. Bende de biraz anksiyete var. Maalesef hayat cok zor benim gibilere 🤣

Preeklamsi plasenta dekolman geçiren birisinin bir sonraki gebeliginde de geçirme riski artiyormus maalesef bana perinatolog 10 gebelikte gecirsen riskli durumdasın dedi senin neden peki kaybın Allah bi daha yasatmasin
Amin Rabbim esirgesin 🤲🏻 benim suyum geliyordu 😔 maalesef yapılabilecek bir şey yoktu. Son ana kadar direndim takdir böyleymiş

Korkulcak bişey yoktur umarım bide hareketlerini hissedemeyince huzursuz oluyor insan

Sitedeki diğer konuları okurken görüyorum ki 23.haftasında olup hissetmeyen bile var. Hissedebilsek ne güzel olurdu 😢
Bu hissetme mevzusu da kişiye göre değişiyor.
Çok kilolu olanların da geç hissettiği söyleniyor ki kendi akrabam da 7 aya gelmeden hissedemedim demişti.

Kiz bende anksiyetenin alası var ama bu konuda değil toksoplazma konusunda ciddi anlamda seni anlıyorum kuzum psikolojin nasıl iyi olcaksa oyle davranmak en güzeli bu donemde
Evet. Ben internetten gerekli gereksiz çok şey okuyorum ve sonra hepsi bende varmış ya da olacakmış gibi kafama takıyorum kafamda senaryolar kuruyorum. İnternet bilgi çöplüğü kabul ama kafama takıyorum iste herseyi. Geçen inanir mısın çenem ağrıyordu. Cene agrisi için hangi bölüm bakar diye Google a yazdim. Sonra araştırırken cene agrisi sebepleri yaziyodu bi sitede. Girdim baktım maddelerden birinde tetanoz yazıyor 😆 Nasıl yani dedim içimden. Tetanoz bulasinca kasılmalar oluyormus meğer cenede. Ben zaten takıntılıyım. Dedim acaba bilmeden tetanoz mu bulaştı bana. Hani cene ağrısının 7327292 sebebi olabilir ama ben bi kere taktım ya biseye. Diyorum aşı vurulacaktim az kalmıştı ya tetanoz olduysam diye oturdum baska belirtilere bakmaya basladim. Cidden bu dusuncemi değiştirmek çok zor oluyor. Sonra kendi kendine baska dertler girince araya geçiyor ama 😁

Su içmeye kendini zorlamalısın 😔 Ben de çok su içen biri değilim ama kendime bir limit belirliyorum. Doktora her gittiğimde soruyor 🤦🏼‍♀️
Yaa ilk zamanlar o kadar güzel günde 2 3 litre içerdim hatta yetmez derdi doktor ama son 2 aydır da 4 bardak bile zor içiyorum oda ilaçlar var diye su tüketiyorm yoksa hiç 😢 Canm istemiyor ya
Ne kadar tüketiyorsn acaba günlük

Evet. Ben internetten gerekli gereksiz çok şey okuyorum ve sonra hepsi bende varmış ya da olacakmış gibi kafama takıyorum kafamda senaryolar kuruyorum. İnternet bilgi çöplüğü kabul ama kafama takıyorum iste herseyi. Geçen inanir mısın çenem ağrıyordu. Cene agrisi için hangi bölüm bakar diye Google a yazdim. Sonra araştırırken cene agrisi sebepleri yaziyodu bi sitede. Girdim baktım maddelerden birinde tetanoz yazıyor 😆 Nasıl yani dedim içimden. Tetanoz bulasinca kasılmalar oluyormus meğer cenede. Ben zaten takıntılıyım. Dedim acaba bilmeden tetanoz mu bulaştı bana. Hani cene ağrısının 7327292 sebebi olabilir ama ben bi kere taktım ya biseye. Diyorum aşı vurulacaktim az kalmıştı ya tetanoz olduysam diye oturdum baska belirtilere bakmaya basladim. Cidden bu dusuncemi değiştirmek çok zor oluyor. Sonra kendi kendine baska dertler girince araya geçiyor ama 😁
Kendimi gördüm sende kiz valla cok zor bu anksiyete ile yaşamak dogumdan sonra tedavi olalım zor yoksa 😊🤣

Yaa ilk zamanlar o kadar güzel günde 2 3 litre içerdim hatta yetmez derdi doktor ama son 2 aydır da 4 bardak bile zor içiyorum oda ilaçlar var diye su tüketiyorm yoksa hiç 😢 Canm istemiyor ya
Suyla alakası yok ya ben gunde 3 3.5 litre içiyorum ama hep goguslerim karnim pul pul oldu ama çok az su içiyorsun canım özen göstermeye çalış

Kendimi gördüm sende kiz valla cok zor bu anksiyete ile yaşamak dogumdan sonra tedavi olalım zor yoksa 😊🤣
Aynen ya aynen 😅 Ben kendime geçici çözüm buldum bu aralar. Internet diyeti yapıyorum. Internetten hastalık sağlık bisey arastirmiyorum artik. Cok elzem bisey olmadıkça. Yoksa manyak oluyor insan. Ne okusam bende hemen var ya da olacak gibi hissiyata kapılıyorum. E tabi hamilelik hormonları da üzerine tuz biber oluyor. Kendi kendime müthiş bir stres yaratiyorum 😅

Aynen ya aynen 😅 Ben kendime geçici çözüm buldum bu aralar. Internet diyeti yapıyorum. Internetten hastalık sağlık bisey arastirmiyorum artik. Cok elzem bisey olmadıkça. Yoksa manyak oluyor insan. Ne okusam bende hemen var ya da olacak gibi hissiyata kapılıyorum. E tabi hamilelik hormonları da üzerine tuz biber oluyor. Kendi kendime müthiş bir stres yaratiyorum 😅
Bende platformlarda bisey okumama kararı aldım çünkü hemen benimde başıma gelcek korkusu oluyor bi burda takılıyorum benimde her gün kendime stres yapacağım birsey bulurum 🤣

Bende platformlarda bisey okumama kararı aldım çünkü hemen benimde başıma gelcek korkusu oluyor bi burda takılıyorum benimde her gün kendime stres yapacağım birsey bulurum 🤣
Kesinlikle. Ben de buraya girip cikiyorum sadece. Bir de atak zamanlarinda başka insanlar da iyi geliyor. Arkadasin dostun annen baban kardeşin kim varsa o an elinin altinda görüş sosyalles. Kafa dağıtmaya bire bir sosyal ortam 😊

Kesinlikle. Ben de buraya girip cikiyorum sadece. Bir de atak zamanlarinda başka insanlar da iyi geliyor. Arkadasin dostun annen baban kardeşin kim varsa o an elinin altinda görüş sosyalles. Kafa dağıtmaya bire bir sosyal ortam 😊
Hep evdeyim dinlendigim için oyle ortamlara giremiyorum olsa güzel olurdu eminim 😊😊

Suyla alakası yok ya ben gunde 3 3.5 litre içiyorum ama hep goguslerim karnim pul pul oldu ama çok az su içiyorsun canım özen göstermeye çalış
Melodiminesi de içmelisin diyince doldurdum şişeyi yanıma aldm yudum yudum alsam inşallah günde bende 2 3 lt içerim 🤲
Evet benmde sadece göbeğim öyle neden acaba. İlk farkedince bi şok oldum 😅

N nail art nasıl oldun, tansiyon takibin ne durumda?
3-4 günlük sabah öğle akşam tansiyon sonucumu görmek istediler. Küçük tansiyonum 82 nin altına pek düşmüyor. 82-88 arası gidip geliyor. Büyük 120 ve altında seyrediyor. Kliniğin perinatoloğu da devrede şu anda. Takipten sonra gerekirse ilaç başlayacağız dediler. Ben zaten tiroid takibi için her ay dahiliyeye gidiyorum. Ona da gösterip ondan da yorum alacağımı söyledim. Şu anda sadece ölçüyorum anlayacağınız.

Bugün doktorda kontrolüm vardı. Bebeği gördük sağlıklı çok şükür 🙏🏻 Dün de zaten sağlık ocağında kontrolüm vardı; ilkel de olsa aletle kalp atışını dinlettiler falan. İnsan onları duyup görünce endişeleri azalıyor. Küçük Tansiyonum da bu akşam ilk defa 79 u gösterdi. Yarın da devam takibe. Bakalım ne çıkacak
Çok teşekkürler sizler olmasanız tansiyon ölçmek falan hiç aklıma gelmeyecekti 🙏🏻🙏🏻. Bu vesileyle söyleyelim aklına geldikçe herkes tansiyonuna ara sıra baksın

Canım ben de su içmede zorlanıyorum ama 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Aslında idrar rengi ne kadar suya ihtiyacımız olduğunu gösterirmiş. Koyuysa vücudun suya ihtiyacı var demektir

Merhaba bu ağızdan alınan 200 mg yumuşak kapsül var bana dr yazmış e nabizda vajinal yazıyor bu vajinaldami kullaniliyor
Progestan 200 mg den bahsediyoruz sanırım. Evet vajinal yoldan kullandım ben. Doktorunuza sorun mutlaka. Ağızdan alınınca sersem ediyormuş insanı. Vajinal yoldan uygulamamı söylemişti bana

Back
X