Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım benimde bu şekilde korkudan doktor randevumu öne çektim hatta cuma günü muayene oldum doğum sancılarım başladı sandım 🤣🤣 doktor hareketlerini hissettiğimi, bir sorun olmadığını söyledi. Senin randevun ne zamandı bilmiyorum ama istersen bir muayene ol bebişler baya büyümüş o yüzden hareketlerini yoğun hissediyoruz artık
Tekrar 1 ay sonra gideceğim canım bakalım şimdi iyiyim evet çok büyüdü sanırım ondan 😀

Kızlar merhaba Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. Sizlere birşey sormak istiyorum 6+5 kalp atışı duyduk. Bir sonraki randevu ne zaman olmalı sizce? Sizlerde süreç nasıldı. Birde cogu testi devlette yaptırıp sonra özele geçsem yarım paket gibi birşey oluyormu hiç bilginiz varmı

Kızlar merhaba Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. Sizlere birşey sormak istiyorum 6+5 kalp atışı duyduk. Bir sonraki randevu ne zaman olmalı sizce? Sizlerde süreç nasıldı. Birde cogu testi devlette yaptırıp sonra özele geçsem yarım paket gibi birşey oluyormu hiç bilginiz varmı
Merhaba. Ben kalp atışını duyduktan bir ay sonra gitmiştim diğer kontrole. Doktorun bir daha ne zaman gitmen gerektiğini söylemedi mi? Doğum paketi içeriği değiştirilemiyor benim gittiğim hastanede her hastanenin işleyişi farklı olabilir. Ben ikili üçlü test vs yaptırmayı düşünmüyordum, hastanenin oda süslemesini istemiyordum ama hiçbir şeyi çıkartmıyorlar paket içerisinden

Çok korktuk biz de koltugun yanına çöktük eşim üstüme doğru kapandı bekledik öylece sallanma durana kadar😥 dışarı çıkmadık biz bekledik yani çıksak ne kadar durabiliriz ki diye düşündük😥
Kıyamam 😢😢 evet yarım saat sonra döndük biz de zaten ama ben de maraş depreminden sınra anksiyete kaldı orda yavaş başklayıp hızlanıp sonra yıkıcı etkisi oldu ya sanki o an kaçarsam kurtulurum gibi geliyor ya hiçbir şeyi ne duyuyorum ne görüyorum direk kendimi dışarı atıyorum. Allah hepımızı korusun🙏🏻🙏🏻

Kızlar hastane çıkışı seti yaptırmak isteyenler varsa ablam bu işi yapıyor sayfasını incelemek isterseniz puredesigntasarim sayfasının ismi :)

Back
X