• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım ben hiç erken doğumla ilgili birşey duymadım ve okumuyorumda internette kirli bilgi. Doktoruna güven bence benimki vermiyor 1 kez kullandık işe yaramadıysa bir daha yok çünkü bunlar normal şeyler dedi ve kimyasal yükleyemeyiz dedi bende ısrar etmedim devam artık naplım
Nasil bir akinti yaşıyorsun?

Nasil bir akinti yaşıyorsun?
Beyaz renkli arada özellikle tuvaletteyken geliyor temizlenirken. Birde kabızlık yaşıyorum çok o zaman zorlanırken o zaman akıntı geliyor. Yoğurt kıvamı gibi değil ama kayı değil çok sıvı da değil beyaz renk ama bembeyaz. Arada metal kokuda olabiliyor. Ama idrar kültürüm temiz çıkmıştı bende şuan kaşıntı flan da yok. Mantar değil. Enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum onu yaşamıştım çünkü daha önce. Bu hamilelikle alakalı birşey bence

Beyaz renkli arada özellikle tuvaletteyken geliyor temizlenirken. Birde kabızlık yaşıyorum çok o zaman zorlanırken o zaman akıntı geliyor. Yoğurt kıvamı gibi değil ama kayı değil çok sıvı da değil beyaz renk ama bembeyaz. Arada metal kokuda olabiliyor. Ama idrar kültürüm temiz çıkmıştı bende şuan kaşıntı flan da yok. Mantar değil. Enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum onu yaşamıştım çünkü daha önce. Bu hamilelikle alakalı birşey bence
Seninki normal bir akinti zaten bunun için fitil vermemesi normal

Ahmet hoca zaten hep öyle verirse de hep mixovul verir hic bir şeye yaramıyor 5 6 kutu rahat lullandirdi bana ama hiç bir işe yaramadı şu an tekrar tedavi olup nioli ile korunmak istiyorum
Ben gebelikten önce duobalance bv probiyotik kullanmıştım. İyi gelmişti tamamen bitirmese de. En son takibimi yapan doktora gittiğimde sordum, probiyotik kullanayım mı dedim. Yine akıntını takip et dedi. Şeffaf değil diyorum cevap aynı. Ezberden konuşup duruyorlar.

Ben gebelikten önce duobalance bv probiyotik kullanmıştım. İyi gelmişti tamamen bitirmese de. En son takibimi yapan doktora gittiğimde sordum, probiyotik kullanayım mı dedim. Yine akıntını takip et dedi. Şeffaf değil diyorum cevap aynı. Ezberden konuşup duruyorlar.
Duobalance bende kullandım hic bi fayda görmedim bende vagiflora fitil kullandım flora fuzenleyici o beni baya idare etmişti yani neden göz ardı ediliyor anlamıyorum

Canım ben hiç erken doğumla ilgili birşey duymadım ve okumuyorumda internette kirli bilgi. Doktoruna güven bence benimki vermiyor 1 kez kullandık işe yaramadıysa bir daha yok çünkü bunlar normal şeyler dedi ve kimyasal yükleyemeyiz dedi bende ısrar etmedim devam artık naplım
Doktorlar bu konu üstünde çok durmuyor anladığım kadarıyla. Hayati bir tehlike olsaydı farklı davranırlardı diye düşünüyorum. Tabii bizim için endişe verici olabilir. Her şeyden korkuyoruz, haklıyız da. En son gynolomexil fitil verdiler bana. Baktım içine, titanium dioxide var. Tabii yoğunluğu miktarı molekül büyüklüğü de önemli ama, yine de kafaya takılıyor.

Duobalance bende kullandım hic bi fayda görmedim bende vagiflora fitil kullandım flora fuzenleyici o beni baya idare etmişti yani neden göz ardı ediliyor anlamıyorum
Duobalance ı tedavi için değil de tedaviden sonra tekrarlamaması için adetim başlayınca kullanmaya başlayıp kutuyu bitiriyordum her ay. Çünkü her adetten sonra başlıyordu. Geçirmese de ağırlaşmıyordu en azından. Ama şu an kullanmak doğru mu bilemiyorum. Bu tarz probiyotiklerin gebeler üzerinde kanıtlanmış deneyleri var mı bakmak lazım.

ilsas ilsas ve MelodiminEsi MelodiminEsi ya cok üzüldüm durumunuza, umarım en kısa sürede sorunlarınız biter de şifa bulur evinize dönersiniz, bu nası bi inceliktir ki biz etkilenmeyelm üzülmeyelm diye kendi durumunuzu saklamışsnz, bu beni cok yaraladı, biz de burda alısverişti tekmeydi güzel heycanlafı paylasıyoruz siz o haldeyken kötü hissettm kendmi, böyle yapmayın paylaşın biz de üzülelm birlkte düşünelm belki tecrübeli olanlar cıkar bi akıl veriri ya da bi umut, paylaşınca sıkıntılar azalaır inanıyorum buna ben, tekrar geçmiş olsun dualarım ikiniz için

ilsas ilsas ve MelodiminEsi MelodiminEsi ya cok üzüldüm durumunuza, umarım en kısa sürede sorunlarınız biter de şifa bulur evinize dönersiniz, bu nası bi inceliktir ki biz etkilenmeyelm üzülmeyelm diye kendi durumunuzu saklamışsnz, bu beni cok yaraladı, biz de burda alısverişti tekmeydi güzel heycanlafı paylasıyoruz siz o haldeyken kötü hissettm kendmi, böyle yapmayın paylaşın biz de üzülelm birlkte düşünelm belki tecrübeli olanlar cıkar bi akıl veriri ya da bi umut, paylaşınca sıkıntılar azalaır inanıyorum buna ben, tekrar geçmiş olsun dualarım ikiniz için
Çok sağolun amin inşallah. Siz kötü hissetmeyin. Ben mutlu oluyorum sizin güzel paylaşımlarınızla. Son birkaç yıldır ülkece zor zamanlar geçiriyoruz. Her zaman ‘Allahım artık herkes çok mutlu olsun’ diye dua ediyorum 😊 Can-ı yürekten diyorum inanın.
O yüzden rahat olun. Rabbim ne derse o olur.

Duobalance ı tedavi için değil de tedaviden sonra tekrarlamaması için adetim başlayınca kullanmaya başlayıp kutuyu bitiriyordum her ay. Çünkü her adetten sonra başlıyordu. Geçirmese de ağırlaşmıyordu en azından. Ama şu an kullanmak doğru mu bilemiyorum. Bu tarz probiyotiklerin gebeler üzerinde kanıtlanmış deneyleri var mı bakmak lazım.
Hap olarak değil ama fitil olarak kullanılması bence zararsızdır en azından benim kullandığım hatta baktim gebelikte kullanilabiliyor

Ya icmiyorsin ki çamaşıra damlatiyorsun
Kızlar icinize sınmiyorsa asla kullanmayın, internette gördüm kullanan hamilelerde yazmis ona istinaden kullandim, faydasını gördüm sanki zaten haftada bir yada iki defa kullanıyorum günlük değil. Ama siz yine de doktorunuza danışın. Bu yağ tamamen bitkisel aromatik bir yağ kokulu.

En önemlisi stresten panikten kötü düşünceden uzak durmanız. Pozitiflik çok önemli. Hafif hamile pilatesi yapın. Yürüyüş yapın. Hareketsiz kalmak şyi değil. Aspirin de başladıysanız tedbir almışsınız demek ki. Benim başıma 32 haftada geldi ama ben bilmiyordum . Aniden oldu bende . Nöbet geçirdim ben ve acilen sezeveyana alındım. Bebeğim 40 gün küvezde kaldı . Şimdi 2,5 yaşında bal bir kızım var . İnşallah sizin de güzel geçicek . Tedbir bizden takdir Allah’tan
Çok veçmiş olsun nöbet belirtileri neydi acaba. Ben harekey edemiyorum maalesef daha önceden ameliyatlarım rahim ile ilgili bol bol yatak istiratı verildi. Doğuma kadar. Zaten acıcık ayakta kalsam ağrım başlıyor. Rabbim kimseye vermesin ilk doğumda yaşamadım. Ama yaştan sanırım çok zor geçiyor.

Kızlar icinize sınmiyorsa asla kullanmayın, internette gördüm kullanan hamilelerde yazmis ona istinaden kullandim, faydasını gördüm sanki zaten haftada bir yada iki defa kullanıyorum günlük değil. Ama siz yine de doktorunuza danışın. Bu yağ tamamen bitkisel aromatik bir yağ kokulu.
Yok benim içime sınıyor ben bunu gebelik öncesi çok kullandım bugun randevu aldım doktoruma gidicem ilac filannverirse kullanicam yanında da bunu kullanicam sorucam ilaçlardan daha iyi ben aromaterapi ve homeopati yanlısi biriyim zaten

Bende ayın 7sine randevu aldım Medipol esenlerden biraz sabırlı olayım dedik ama içim içimi yiyor 8.haftadan önce görmek zor diye biliyorum içinizi ferah tutun inşaallah herşey olacağına varır. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebişlerinizi inşaallah.

Hamile anne hastalık geçirdiğinde bebeğine bağışıklık kazandırdığıni anlatan makaleler okumuştum ve buna inanıyorum 😊
merhaba
medipol esenlere e mi gidiyosıunuz .memnun musunuz.

Back
X