- 2 Ağustos 2022

- 2.134

- 2.540

- 53

- 32

- Konu Sahibi Papatya0593
 - #16.441

Yani ben yine de tercih etmiyorum halaEvet erken ama yılbaşından sonra enflasyonu düşünemiyorumen azından her hafta 1 parça almak mantıklı geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben yine de tercih etmiyorum halaEvet erken ama yılbaşından sonra enflasyonu düşünemiyorumen azından her hafta 1 parça almak mantıklı geliyor
Sen bilirsin canımYani ben yine de tercih etmiyorum hala![]()
İnşallah canım inşallah. Büyüsün hepsini anlatalım yaşadıklarımızınBen de yatıyorum canım İnşAllah Nisan ayında ne yollardan geçtik de bebeklerimize kavuştuk diyelim birbirimizehayırla, sağlıkla...
Kanamanın azalması, gözetim altında olman çok iyi![]()
Ne guzel bu gunlere ulastik cok sukur insani cok mutlu ediyo o minik minik kipirtilar saglikla gelsinler insallah miniklerimizzBen de ilk 3 gün önce hissettim tam doktor kontrolümün olduğu gündü. Hatta doktoruma da söyledim doğru şey miydi hissettiğim acaba diyedün de hissedebilmek için yarım paket çikolata yedim ama hiçbişi yapmadı. Sanırım benim kız tatlı sevmiyor. Hamileliğimde de tatlıyı kestim sayesinde
Güm içinde koşturmadan anlamıyorum ama akşamları yemekten sonra çıkıuor ortaya. Yoğurt yiyip süt içtiğimde falan “ben buradayım” diyor![]()
Bende canim gidiyor ama kendimi tutuyorumYani ben yine de tercih etmiyorum hala![]()
Benimde öyle ya çok özeniyorum inşallah saglikla nasip olurBende canim gidiyor ama kendimi tutuyorum
Çok geçmiş olsun. Bu ara bir salgın var herkes hasta malesef. Bizler de ilaç kullanamadığımız için kendimize ekstra dikkat etmemiz gerekiyorBende bugün hasta gibi uyandım kizlar, hapşırık, burun akıntısı ve vücut kırgınlığı var, ilaç kullanmadan evde atlatmaya çalışacağım, işyerinde de herkes hasta ztn salgın var sanırım bide havalar soğudu, benim de siparişlerin geldi sizinle paylaşayım bence de acele ediyoruz ama benim ilk bebeğim hiç tutamıyorum kendimi![]()
Bende de serklaj var. Rahim ağzı yetmezliği şüpheli benim. Yine de yapıldı. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatın canım.Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün perinatologum ile görüştük, herşey yolunda çok şükür, rahim ağzı uzunluğu da yerinde ancak risk almamak için koruyucu serklaj yapılacak haftaya, kızıma hamileyken yoğun kanama yaşıyordum serklaj atılmıştı yıllar önce, servikal yetmezlik konusu kuşkulu da olsa bu yaşta sürpriz şekilde gebe olunca riske atmak istemedik doktorumuzun da önerisiyle, rahim ağzı boyu 5. Aydan sonra hızla düşebiliyormuş..vs vs
Benden haberler böyle, oğluş iyi çok şükür
ilsas kanamanızın azalmasına &
MelodiminEsi durumunuzun stabil olmasına sevindim
![]()
Aynı fitili tekrar mı yazdı yoksa başka bir fitil mi? Acaba ilaçtan kaynaklı mı iyileşme olmadı yani?Kizlar gittim doktora gecenin fitil tam tedavi etmemiş yeni fitil yazdı maalesef nioli yağını da kullanabilirsin dedi fitil bitince baslicam inşallah
Çok geçmiş olsun. Her şeyin yolunda olması süper haberMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün perinatologum ile görüştük, herşey yolunda çok şükür, rahim ağzı uzunluğu da yerinde ancak risk almamak için koruyucu serklaj yapılacak haftaya, kızıma hamileyken yoğun kanama yaşıyordum serklaj atılmıştı yıllar önce, servikal yetmezlik konusu kuşkulu da olsa bu yaşta sürpriz şekilde gebe olunca riske atmak istemedik doktorumuzun da önerisiyle, rahim ağzı boyu 5. Aydan sonra hızla düşebiliyormuş..vs vs
Benden haberler böyle, oğluş iyi çok şükür
ilsas kanamanızın azalmasına &
MelodiminEsi durumunuzun stabil olmasına sevindim
![]()
Fitil olarak ne yazdı? Yağ için onay alman güzel, biz de kullanabiliriz demekKizlar gittim doktora gecenin fitil tam tedavi etmemiş yeni fitil yazdı maalesef nioli yağını da kullanabilirsin dedi fitil bitince baslicam inşallah
Benim de bacağımda kasığımda belimde çeşitli ağırlar oluyor zaman zaman. Sanırım olağan artık. Ben 2 kg aldım ama göbeğe bakınca daha fazla almış gibi hissediyorum. Artık dışarıdan belli olmaya başladı göbeğimMerhaba kizlaarr uzun zamandir giremedim yatili misafirim vardi cok yoruldumbide sansima bu hafta sanirim bebis artik yukari cikmaya basladi kasiklarimda sık sık agrilar ve alt karnimda dolgunluk hissi yasiyorum :) kilo alisimda hizlandi gibi 3.5 kg filan almisim ama goruntude hicbi sey yok nereye gidiyo bu kilo
sizler ne durumdasiniz nasil bebisleriniz?
Yok başka fitil yazdı 6 günlük diğeri 3 günlüktu bünyem yapiyor maalesef güvenle bu fitili kullanabilirsin dedi ins bu defa işe yararAynı fitili tekrar mı yazdı yoksa başka bir fitil mi? Acaba ilaçtan kaynaklı mı iyileşme olmadı yani?
Geçecek inşallah![]()
Evet cnm çamaşırını damlatabilirsin dedi bakti içeriğine izin verdi donaxly 6li fitil yazdı cnm ins iyileştirirFitil olarak ne yazdı? Yağ için onay alman güzel, biz de kullanabiliriz demek![]()
İnşallah cnm bnm inşallahBenimde öyle ya çok özeniyorum inşallah saglikla nasip olur
Benim de oluyor ağrılar bir gün belim birgun karnım birgun alt tarafimBenim de bacağımda kasığımda belimde çeşitli ağırlar oluyor zaman zaman. Sanırım olağan artık. Ben 2 kg aldım ama göbeğe bakınca daha fazla almış gibi hissediyorum. Artık dışarıdan belli olmaya başladı göbeğimsizin belli olmuyorsa vücut yapınızdan olabilir, bazılarının iç karnı geniş oluyormuş :)
Cnm sendekinjn markası ne, bnm ki monoville aynı mı acabaEvet cnm çamaşırını damlatabilirsin dedi bakti içeriğine izin verdi donaxly 6li fitil yazdı cnm ins iyileştirir