- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.421
Günaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
Geçecek o da en kısa zamandaGünaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
Ben de ilk 3 gün önce hissettim tam doktor kontrolümün olduğu gündü. Hatta doktoruma da söyledim doğru şey miydi hissettiğim acaba diyeKizlar ben artik hareketleri baya baya hissediyorum hatta sirtustu yatinca tekmelerini elimle cok net hissediyorum tecrubeli anneler bu normal mi benime ayni haftada olan arkadaslar sizinde oyle mi
1 çataldan bişi olmaz diyorlar. Kendinize sıkıntı yaratmayın zaten tükürmüşsünüzKizlar ya kaynanam ıslak kek yapmış sosuna çiğ yumurta varmış bi çatal aldim tukurdum geri cok gerildim salmonella filan kapar miyim ya
Yinede dualarımız sizinle azalması çok güzel bişey demekki azalarak bitecek inşallahGünaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
Cinsiyetini bilip alışveriş yapmayanlar da varHerkes alışveriş yapıyor çok sabirsizlandim artık![]()
Tek tesellim o1 çataldan bişi olmaz diyorlar. Kendinize sıkıntı yaratmayın zaten tükürmüşsünüz![]()
Beden yapmiyorum daha çok erken bana göreCinsiyetini bilip alışveriş yapmayanlar da var![]()
Islak kekin de tadı güzeldir he, tükürmeyi akıl etmekle iyi yapmışsınTek tesellim onasılsın ölçümler nasıl çıkıyor
İnşallah canımGeçecek o da en kısa zamanda![]()
Amin inşallahYinede dualarımız sizinle azalması çok güzel bişey demekki azalarak bitecek inşallah![]()
12/8 güzel csnim ins boyle gidecek merak etmeIslak kekin de tadı güzeldir he, tükürmeyi akıl etmekle iyi yapmışsın
120/80 civarlarında. Bana göre hala yüksek ama kendi kadın doğum doktorum, perinatolog ve dahiliye doktorum hepsi birden aynı ağızdan takibe devam diyor ve ilaç vermiyorlar. Sabah öğle akşam ölçmeye devam
Sizin nasıl gidiyor? Bugün doktor randevunuz var sanırım. Güzel şeyler duyarsınız inşallah![]()
direk alınıyormu 10 da gidincegünaydın arkadaşlar.detaylı ultrason için başakşehir çam sakura perinatoloji bölümünden randevu aldım.randevular sabah 10:00 da açılıyor.5 dk.içinde bitiyor. devlete gitmek isteyen olursa aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
evet ama saat tam 10:00 hazır da beklemeniz gerekiyor. 2-3 dk.içinde bitiyo randevular.her sabah 10:00 da kontrol etmneniz lazımdirek alınıyormu 10 da gidince
Canım sizin güzel heyecanlarınız bize mutluluk veriyor inanın, lütfen kötü hissetmeyin lütfenilsas ve
MelodiminEsi ya cok üzüldüm durumunuza, umarım en kısa sürede sorunlarınız biter de şifa bulur evinize dönersiniz, bu nası bi inceliktir ki biz etkilenmeyelm üzülmeyelm diye kendi durumunuzu saklamışsnz, bu beni cok yaraladı, biz de burda alısverişti tekmeydi güzel heycanlafı paylasıyoruz siz o haldeyken kötü hissettm kendmi, böyle yapmayın paylaşın biz de üzülelm birlkte düşünelm belki tecrübeli olanlar cıkar bi akıl veriri ya da bi umut, paylaşınca sıkıntılar azalaır inanıyorum buna ben, tekrar geçmiş olsun dualarım ikiniz için
Çok sağ olun, Allah razı olsunilsas
MelodiminEsi acil şifalar diliyorum, dualarımız sizlerle
arada durumunuz hakkında bizi de bilgilendirin lütfen
Günaydın
Ben de yatıyorum canım İnşAllah Nisan ayında ne yollardan geçtik de bebeklerimize kavuştuk diyelim birbirimizeGünaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
İnşallah en kısa zamanda yapmak nasip olurCinsiyetini bilip alışveriş yapmayanlar da var![]()
Evet erken ama yılbaşından sonra enflasyonu düşünemiyorumBeden yapmiyorum daha çok erken bana göre![]()
Durumun kontrol altında olması harika umarım bir an önce iyileşirsin. Kendini daha iyi hissetmene ve bebeğin de iyi olmasına şükürler olsun. Daha da güzel olacak inşallahCanım sizin güzel heyecanlarınız bize mutluluk veriyor inanın, lütfen kötü hissetmeyin lütfenBen de belki daha önce yaşayanlar olmuştur önerisi olan vardır diye paylaştım. Bizi dualarınızda unutmayın yeter
Çok sağ olun, Allah razı olsun
GünaydınHamdolsun bebek iyi, yakın takipteyim. İnşAllah kötüye gitmez, giderse kar zarar göz önüne alınıp kalp pili takılacak. Ama bugün doktorum durumumun stabil olduğunu, moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi. Gebe olmasan gerekeni yaparız hiçbir sıkıntın kalmaz ama gebesin iki kişilik düşünüyoruz dedi. Duanızı eksik etmeyin
![]()