• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ben artik hareketleri baya baya hissediyorum hatta sirtustu yatinca tekmelerini elimle cok net hissediyorum tecrubeli anneler bu normal mi benime ayni haftada olan arkadaslar sizinde oyle mi
Ben de ilk 3 gün önce hissettim tam doktor kontrolümün olduğu gündü. Hatta doktoruma da söyledim doğru şey miydi hissettiğim acaba diye 😇 dün de hissedebilmek için yarım paket çikolata yedim ama hiçbişi yapmadı. Sanırım benim kız tatlı sevmiyor. Hamileliğimde de tatlıyı kestim sayesinde 😂
Güm içinde koşturmadan anlamıyorum ama akşamları yemekten sonra çıkıuor ortaya. Yoğurt yiyip süt içtiğimde falan “ben buradayım” diyor 😇

Tek tesellim o 😄 nasılsın ölçümler nasıl çıkıyor
Islak kekin de tadı güzeldir he, tükürmeyi akıl etmekle iyi yapmışsın ☺️

120/80 civarlarında. Bana göre hala yüksek ama kendi kadın doğum doktorum, perinatolog ve dahiliye doktorum hepsi birden aynı ağızdan takibe devam diyor ve ilaç vermiyorlar. Sabah öğle akşam ölçmeye devam 😇

Sizin nasıl gidiyor? Bugün doktor randevunuz var sanırım. Güzel şeyler duyarsınız inşallah 🙏🏻

Islak kekin de tadı güzeldir he, tükürmeyi akıl etmekle iyi yapmışsın ☺️

120/80 civarlarında. Bana göre hala yüksek ama kendi kadın doğum doktorum, perinatolog ve dahiliye doktorum hepsi birden aynı ağızdan takibe devam diyor ve ilaç vermiyorlar. Sabah öğle akşam ölçmeye devam 😇

Sizin nasıl gidiyor? Bugün doktor randevunuz var sanırım. Güzel şeyler duyarsınız inşallah 🙏🏻
12/8 güzel csnim ins boyle gidecek merak etme😊😊 evet 14.30da doktorum dicek yinebmi geldin ama yapcak bisey yok enfeksiyon geçmemiş riske atamam zaten evhamliyim preeklamsi sebepli bi de enfeksiyon için evham yapmiyim dedim 🤭🤭

günaydın arkadaşlar.detaylı ultrason için başakşehir çam sakura perinatoloji bölümünden randevu aldım.randevular sabah 10:00 da açılıyor.5 dk.içinde bitiyor. devlete gitmek isteyen olursa aklınızda bulunsun diye yazmak istedim
direk alınıyormu 10 da gidince

ilsas ilsas ve MelodiminEsi MelodiminEsi ya cok üzüldüm durumunuza, umarım en kısa sürede sorunlarınız biter de şifa bulur evinize dönersiniz, bu nası bi inceliktir ki biz etkilenmeyelm üzülmeyelm diye kendi durumunuzu saklamışsnz, bu beni cok yaraladı, biz de burda alısverişti tekmeydi güzel heycanlafı paylasıyoruz siz o haldeyken kötü hissettm kendmi, böyle yapmayın paylaşın biz de üzülelm birlkte düşünelm belki tecrübeli olanlar cıkar bi akıl veriri ya da bi umut, paylaşınca sıkıntılar azalaır inanıyorum buna ben, tekrar geçmiş olsun dualarım ikiniz için
Canım sizin güzel heyecanlarınız bize mutluluk veriyor inanın, lütfen kötü hissetmeyin lütfen 🙏🏻 Ben de belki daha önce yaşayanlar olmuştur önerisi olan vardır diye paylaştım. Bizi dualarınızda unutmayın yeter 💜
ilsas ilsas MelodiminEsi MelodiminEsi acil şifalar diliyorum, dualarımız sizlerle 🤍 arada durumunuz hakkında bizi de bilgilendirin lütfen
Çok sağ olun, Allah razı olsun 💜
ilsas ilsas MelodiminEsi MelodiminEsi Kızlar günaydın nasılsınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Günaydın 🌸 Hamdolsun bebek iyi, yakın takipteyim. İnşAllah kötüye gitmez, giderse kar zarar göz önüne alınıp kalp pili takılacak. Ama bugün doktorum durumumun stabil olduğunu, moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi. Gebe olmasan gerekeni yaparız hiçbir sıkıntın kalmaz ama gebesin iki kişilik düşünüyoruz dedi. Duanızı eksik etmeyin 💜

Günaydın Milena. Kanama azaldı ama tam geçmedi. Yatıyorum hastanede.
Ben de yatıyorum canım İnşAllah Nisan ayında ne yollardan geçtik de bebeklerimize kavuştuk diyelim birbirimize 🤲🏻 hayırla, sağlıkla...
Kanamanın azalması, gözetim altında olman çok iyi 🙏🏻

Merhaba kizlaarr uzun zamandir giremedim yatili misafirim vardi cok yoruldum :( bide sansima bu hafta sanirim bebis artik yukari cikmaya basladi kasiklarimda sık sık agrilar ve alt karnimda dolgunluk hissi yasiyorum :) kilo alisimda hizlandi gibi 3.5 kg filan almisim ama goruntude hicbi sey yok nereye gidiyo bu kilo 😄 sizler ne durumdasiniz nasil bebisleriniz?

Canım sizin güzel heyecanlarınız bize mutluluk veriyor inanın, lütfen kötü hissetmeyin lütfen 🙏🏻 Ben de belki daha önce yaşayanlar olmuştur önerisi olan vardır diye paylaştım. Bizi dualarınızda unutmayın yeter 💜

Çok sağ olun, Allah razı olsun 💜

Günaydın 🌸 Hamdolsun bebek iyi, yakın takipteyim. İnşAllah kötüye gitmez, giderse kar zarar göz önüne alınıp kalp pili takılacak. Ama bugün doktorum durumumun stabil olduğunu, moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi. Gebe olmasan gerekeni yaparız hiçbir sıkıntın kalmaz ama gebesin iki kişilik düşünüyoruz dedi. Duanızı eksik etmeyin 💜
Durumun kontrol altında olması harika umarım bir an önce iyileşirsin. Kendini daha iyi hissetmene ve bebeğin de iyi olmasına şükürler olsun. Daha da güzel olacak inşallah❤️

Back
X