- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.721
Cok gecmis olsun canim ben bile hic bi sorun yok ama her altinsa islaklik oldugunda kanamami oldu acaba diye kosarak tuvalete gidiyorum senin yapman cok normal umarim hersey zamanla gecerKızlar sürekli endişe içindeyim. Çamaşırımı sürekli kontrol ediyorum kan var mı diye. Kafayı yiyorum galibaçok rahattım. Son 1 haftadır yaşadıklarım evham yaptı.
Soran, geçmiş olsun yazanlar için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Telefonu zor tutuyorum halsizlikten.
İşte ne gerek var ki. Herkesin ismi kendine güzel kendine özel. Utanıyordur da arkadaşlarıda dalga geçiyordur belki. İnsanın ismine uzak düşmesi kendini bağdaştıramaması çok üzücüBenimde kuzenim var 20 yasinda ismi selahattin cocuk universiteye falan gidiyor berklerin mertlerin arasinda utaniyor cocuk biz hep cocuklugundan beri selo deriz selo kaldi cocugun adi ikinci ismide yok garibimin
Hahha vallahi icimden geceni yazmissin o cocugu gerekirse 3 sene icimde tutar dogurmam yinede koymam oyle isimcanım yok ya ben sanmıyorum bunun bir suç olacağını da düşünmüyorum kim evladının iyiliğini istemez kii sen annene azcık trip at bence beni bu kadar darlama diye
ya çok kızıyorum ben yukardaki yyazışmaları da okudum yani ben mi çok dik kafalıyım diyorum ama bu kesinlikle annenin hakkı hadi belki anneyle babanınn ortak ama ne babanne ne anneanne ne dedeler yani onlara ne oluyor kendi doğurduklarına o ismi koysalarmış. asla müsaade etmem kimin haddine yani ! kocama gelince de genel konuuyorum babalar annelere göre hem 2. planda olur çünkü bebeklikten büyütene okula ödevlerine terbiyesine kadar herşeyiyle anne ilgileniyor ama ismi baba istiyor ne güzel ya.. onlara da ayrı gıcık oluyoorum asla istemediğim bir ismi kabul etmem sonucuna katlanır vallahi.
amin inşallah hepimizin bu zorlu süreçte ilgiye, anlayışa ve saygıya ihtiyacı var çevresi tarafından. o yüzdennn tüm anne ve anne adaylarının gönlünden geçen neyle o olsunNe çok sevindim adınıza eşinizle ortak paydada buluşabilmeniz harika olmuşismiyle yaşasın karan
zeynep ismini çok seviyorum. kızım olsaydı zeynep eylül koycaktımAy kahkaha attımKesinlikle haklılık payın var canım ama ben mesela Zeynep gibi Mehmet gibi isimleri de çok seviyorum
Normalde öyle biri değildir hiç. Bi daha yorum yapacağını sanmıyorum, çünkü gelinlere karışmaz aslakendine gelince laf yok fikir senden çıkınca ''olur muu öyle şey!'' demekkkkboşveerrr eşin senle aynı fikirseyde eğerki baktın laf edicek kalan aylarıda sana laf sokarak geçirecekse çocuk doğana kadar netleştirmedik ismi diyin sonra eşinn yazdırsın gelsin adını çocuğun sonra al koyduk diyin bunu hakediyo bazıları vallahi kız
benimde eşimin bekar kardeşi var birgün dedi ki isim koymak birtanecik amcasına düşer dimi dedi hep beraber otururken, bende yok yavrum sen o hakkını sakla kendi çocuğunda kullanırsın dedim gülerek bir daha kimse ağzını açmadıNormalde öyle biri değildir hiç. Bi daha yorum yapacağını sanmıyorum, çünkü gelinlere karışmaz aslaama herkes bi şey diyor sinir oluyorum. Bekar kayınbiraderim de benim babam + eşimin babasının adı olsun dedi gülerek. Eşimin babası vefat etmiş ama adı çok çok demode bir isim, hani yaşlı isimleri olur ya öyle. Onu da sen evlenince koyarsın dedim
Haklısın aynen böyle düşünüyorum isim konusunda. Bende bi de devlete mi gideceksin özel doktor buldunuz mu, devlette takibi çok zor olur diye akıl veren başka bir kayınbirader varbenimde eşimin bekar kardeşi var birgün dedi ki isim koymak birtanecik amcasına düşer dimi dedi hep beraber otururken, bende yok yavrum sen o hakkını sakla kendi çocuğunda kullanırsın dedim gülerek bir daha kimse ağzını açmadıne hakla ya ben doğurucam bir tane aman amcası teyzesi dedesi istesin onun adını yada onun istediği adı koyaym yok ya, çok hevesli olan varsa ilerde doğursun kendi koysun o çok beğendiği isimleri diyorum herkese. kolaydı öyle çocuk doğurmakta birde en önemli şeyini onlar üstleniyor bak konuştukça sinir geliyo bana biz hamile kalabilmek için ne uğraşlar verdik ne sıkıntılardan geçtik geçiyoruz sanki o kadar kolaydı anne olabilmekte salak salak yorum yapanlara deli oluyorum vallahi.
Sen şanslılardansın canım, kayınvalidenin ismi güzelmiş, biz maalesef onlardan değiliz, bu iki isim kullanma işi gıcık zaten, herkes işine geleni söyleyecek falan hoş değil yaMalesef birçok ailede bu büyük sorun. Benim kızım da kayinvalidem direk benim adimi kullanarak, yani ben taa nişanlıyken demişim kızım olursa Ayşe koyacak diyeöyle öyle yerini yaptı, eşim de illa da koyalım demedi Allah var. Kayinpederin ismini eltim koymuştu, kaynana ismi bana kaldı kayinvalidemi de severdim ve Ayşe ismini de hep sevmişimdir, başka isim olsaydı düşünürdüm ve Ayşe Mina koydum. Hoş oda olay oldu tek isim olsaydı söylenmez vs. Vs. Duymadım bile ve sonuç olarak herkes Ayşeyi hiç kullanmiyor Mina kullanılıyor, ben ikisi bir kullanılsın istedim ama söylenmedi şimdi okulda ikisini kullanıyorlar neyse ki
demi ya valla direk gözümün önüne o kişi geliyor benim, söyleyemem yani, ya benzerse diyeOna bende katılıyorum mesela ismi konulacak kişinin bildiğim kötü bir özelliği varsa koymak istemiyorum, o sebeple kimsede olmayan isim ariyorum
ah canım sen konus ya valla sen konuştukça gaza geliyorum burda, şimdi eve gidip amborgo koyacağım bidaha , normalde biraz fazla duygusal biriyim o sömürü yaptıkca yumusuyordum babam hasta ölecek falan dedikçe, şu yazını okuyup okuyup gaza geleym en iyisi :)))))benimde eşimin bekar kardeşi var birgün dedi ki isim koymak birtanecik amcasına düşer dimi dedi hep beraber otururken, bende yok yavrum sen o hakkını sakla kendi çocuğunda kullanırsın dedim gülerek bir daha kimse ağzını açmadıne hakla ya ben doğurucam bir tane aman amcası teyzesi dedesi istesin onun adını yada onun istediği adı koyaym yok ya, çok hevesli olan varsa ilerde doğursun kendi koysun o çok beğendiği isimleri diyorum herkese. kolaydı öyle çocuk doğurmakta birde en önemli şeyini onlar üstleniyor bak konuştukça sinir geliyo bana biz hamile kalabilmek için ne uğraşlar verdik ne sıkıntılardan geçtik geçiyoruz sanki o kadar kolaydı anne olabilmekte salak salak yorum yapanlara deli oluyorum vallahi.
Buna çok güldüm, haklisiniz vallaAynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasını
Canım iyi düşün lütfen hep, hastanede gözetim altındasın inşallah çok kısa zamanda herşey yoluna girecek ve taburcu olacaksınız.Merhaba kızlar yazamadım kusura bakmayın@ilsas nasılsın canım inşAllah daha iyisindir?
Ben hastanede takibe devam... Plasenta aşağıda olduğu için bir de kanamam başladıHakkımızda hayırlısı bakalım, duanızı eksik etmeyin
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede o çok daha iyi hissedeceksinKızlar dün taburcu oldum. Ama covidin etkileri devam ediyor. Halsizlik var. Kolumu kıpırdatamıyorum. İnşallah geçer hemen. Bugün 6. Gün pozitiflikte.
İsim konusuna gelince eşim kesinlikle babasının veya annesinin ismini istemiyor. Beraber karar vereceğiz cinsiyeti öğrenebilirsek.
Ya bu çok iyiydiAynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasını
Yaa 18. hafatada insan artık kesin öğrenirim diye düşünüyor haklısın ama güneydoğu olması ile bir alakası yoktur bence öyle düşünme. Bazen uygun olmuyor pozisyon bazen cihazlar kötü, doktorun pek uğraşası olmuyor falan devletse :) Sıkma canını inşallah yakında öğrenirsin :)18 haftalık olmasına rağmen cinsiyetini öğrenemedim ya bebek yan duruyor görmüyorum dedi doktor başka hiç bişey demedi herşey yolunda bu kadar
inanmadım devlet olduğu için ve güneydogu oludugu için cinsiyet demiyorlar bence çok sinirliyim ya
Ah ya 20. haftada da mıYarın 20.haftaya gircem hayırlısıyla bugün doktora gittim Canm evladım bacaklarını açmadıben yine cinsiyeti öğrenemedim
Devlette detaylı ultrason için sordum biz açmıyoruz randevuyu MHRS veya 182 den alın dedi.
midem de acaip yanma oluyor kaç gündür onu sordum bide bel kasik ağrılarını sordum hepsi gayet normal olabilecek durumlar olurda bu ağrılar dinlenince uzanınca geçmezse o zaman doktora gitmen gerekebilir dedi doktor hanım
hayatım Allah eşinin babasına sağlık versin şifa versin herkes birgün ölecek ölenlere Allah rahmet eylesin ama şöyle söyle baban ne şanslı ki kendi istediği isimleri kendi çocukarına koymuş ben kendi çocuğuma kendi istediğim ismi koyamayacak mıyım, sırf baban ölücek diye benim isteğimden ve anneliğimden daha mı öne geçti yani?? de eşine. çünkü bunun doğrusu bu. allah korusun bizim ne kadar yaşayacağımız belli mi yani o ölüyor bu küsüyor aman bu çok istedi diye kendi çocuğumuzla ilgili birşey asla içimizde kalmamalı. biz anne olucaz Allah nasip ederse ve bu çok meşakatli bir yolculuk kimse kusura bakmasınnnn :)Sen şanslılardansın canım, kayınvalidenin ismi güzelmiş, biz maalesef onlardan değiliz, bu iki isim kullanma işi gıcık zaten, herkes işine geleni söyleyecek falan hoş değil ya
demi ya valla direk gözümün önüne o kişi geliyor benim, söyleyemem yani, ya benzerse diye
ah canım sen konus ya valla sen konuştukça gaza geliyorum burda, şimdi eve gidip amborgo koyacağım bidaha , normalde biraz fazla duygusal biriyim o sömürü yaptıkca yumusuyordum babam hasta ölecek falan dedikçe, şu yazını okuyup okuyup gaza geleym en iyisi :)))))
Lökosit ve bakteri negatif çıkmış.Lökosit miktarı çok önemli ayrıca bakteri ve eritrosit bakılıyor
he bide o var sağol ya bizim aklımız kesmiyordu birde erkeklerin bu işe burnunu sokmasına ayrı deli oluyorm pardon da sen hamilelik ve doğum hakkında ne biliyorsun acaba diyebilsen keşke suratınaHaklısın aynen böyle düşünüyorum isim konusunda. Bende bi de devlete mi gideceksin özel doktor buldunuz mu, devlette takibi çok zor olur diye akıl veren başka bir kayınbirader varkendinin iki kızı var diye uzman kesildi başıma. Neyse cevabını verince söylemiyor artık
İnşAllah canım dualarınızı eksik etmeyin olur muCanım iyi düşün lütfen hep, hastanede gözetim altındasın inşallah çok kısa zamanda herşey yoluna girecek ve taburcu olacaksınız.
yolun yolumuzdurhayatım Allah eşinin babasına sağlık versin şifa versin herkes birgün ölecek ölenlere Allah rahmet eylesin ama şöyle söyle baban ne şanslı ki kendi istediği isimleri kendi çocukarına koymuş ben kendi çocuğuma kendi istediğim ismi koyamayacak mıyım, sırf baban ölücek diye benim isteğimden ve anneliğimden daha mı öne geçti yani?? de eşine. çünkü bunun doğrusu bu. allah korusun bizim ne kadar yaşayacağımız belli mi yani o ölüyor bu küsüyor aman bu çok istedi diye kendi çocuğumuzla ilgili birşey asla içimizde kalmamalı. biz anne olucaz Allah nasip ederse ve bu çok meşakatli bir yolculuk kimse kusura bakmasınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?