2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Cok gecmis olsun canim ben bile hic bi sorun yok ama her altinsa islaklik oldugunda kanamami oldu acaba diye kosarak tuvalete gidiyorum senin yapman cok normal umarim hersey zamanla gecer

Benimde kuzenim var 20 yasinda ismi selahattin cocuk universiteye falan gidiyor berklerin mertlerin arasinda utaniyor cocuk biz hep cocuklugundan beri selo deriz selo kaldi cocugun adi ikinci ismide yok garibimin
İşte ne gerek var ki. Herkesin ismi kendine güzel kendine özel. Utanıyordur da arkadaşlarıda dalga geçiyordur belki. İnsanın ismine uzak düşmesi kendini bağdaştıramaması çok üzücü

Hahha vallahi icimden geceni yazmissin o cocugu gerekirse 3 sene icimde tutar dogurmam yinede koymam oyle isim

Ne çok sevindim adınıza eşinizle ortak paydada buluşabilmeniz harika olmuş ismiyle yaşasın karan
amin inşallah hepimizin bu zorlu süreçte ilgiye, anlayışa ve saygıya ihtiyacı var çevresi tarafından. o yüzdennn tüm anne ve anne adaylarının gönlünden geçen neyle o olsun

Normalde öyle biri değildir hiç. Bi daha yorum yapacağını sanmıyorum, çünkü gelinlere karışmaz asla ama herkes bi şey diyor sinir oluyorum. Bekar kayınbiraderim de benim babam + eşimin babasının adı olsun dedi gülerek. Eşimin babası vefat etmiş ama adı çok çok demode bir isim, hani yaşlı isimleri olur ya öyle. Onu da sen evlenince koyarsın dedim

benimde eşimin bekar kardeşi var birgün dedi ki isim koymak birtanecik amcasına düşer dimi dedi hep beraber otururken, bende yok yavrum sen o hakkını sakla kendi çocuğunda kullanırsın dedim gülerek bir daha kimse ağzını açmadı ne hakla ya ben doğurucam bir tane aman amcası teyzesi dedesi istesin onun adını yada onun istediği adı koyaym yok ya, çok hevesli olan varsa ilerde doğursun kendi koysun o çok beğendiği isimleri diyorum herkese. kolaydı öyle çocuk doğurmakta birde en önemli şeyini onlar üstleniyor bak konuştukça sinir geliyo bana biz hamile kalabilmek için ne uğraşlar verdik ne sıkıntılardan geçtik geçiyoruz sanki o kadar kolaydı anne olabilmekte salak salak yorum yapanlara deli oluyorum vallahi.

Haklısın aynen böyle düşünüyorum isim konusunda. Bende bi de devlete mi gideceksin özel doktor buldunuz mu, devlette takibi çok zor olur diye akıl veren başka bir kayınbirader var kendinin iki kızı var diye uzman kesildi başıma. Neyse cevabını verince söylemiyor artık

Sen şanslılardansın canım, kayınvalidenin ismi güzelmiş, biz maalesef onlardan değiliz, bu iki isim kullanma işi gıcık zaten, herkes işine geleni söyleyecek falan hoş değil ya
Ona bende katılıyorum mesela ismi konulacak kişinin bildiğim kötü bir özelliği varsa koymak istemiyorum, o sebeple kimsede olmayan isim ariyorum
demi ya valla direk gözümün önüne o kişi geliyor benim, söyleyemem yani, ya benzerse diye
ah canım sen konus ya valla sen konuştukça gaza geliyorum burda, şimdi eve gidip amborgo koyacağım bidaha , normalde biraz fazla duygusal biriyim o sömürü yaptıkca yumusuyordum babam hasta ölecek falan dedikçe, şu yazını okuyup okuyup gaza geleym en iyisi :)))))

İsim konusu çok zor özellikle erkek ismi bulmak çok zor yaa, kiz olursa hazır ama erkek olursa hiç bir fikrim yok eşime demistim kiz olursa ben koyacam erkek olursa sen bul ben onaylarsamm olur eşim Asaf Han dedi önce tmm dedin sonra baktım çok fazla var şu ara. İstemedim onu ve hiç bot fikrim yok erkek olursa

Buna çok güldüm, haklisiniz valla

Canım iyi düşün lütfen hep, hastanede gözetim altındasın inşallah çok kısa zamanda herşey yoluna girecek ve taburcu olacaksınız.

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede o çok daha iyi hissedeceksin
Dularımız sizlerle ve bebişlerle :)

İsim konuları baya sarmış aileleri Ben de sorulmadıkça dışarıdan fikir verilmeini bile gereksiz buluyorum., kaldı ki dayatmak.
Haksa bence bunca zorluğu çeken anneden başka hak sahibi yoktur herhalde.
Biz isim konusunda ilkinde olduğu gibi eşimle birlikte ortak bir karar arayışındayız. Hatta ilkinde sanıyorum onun fikriydi ben de çok sevdim ki daha hayalken koymuştuk ismini :)
Şimdi de benim bir iki fikrim var eşim ikisini de beğendi artık yeni birşey gelemzse aklımıza birini seçeceğiz gibi. Ailelerden de hiç ses yok. Kimse konu hakkında yorum yapmıyor sadece sordular düşündünüz mü diy

Ya bu çok iyiydi
Gerçekten öyle yazık günah yani insan kıyamaz da istemez bu isimleri

Yaa 18. hafatada insan artık kesin öğrenirim diye düşünüyor haklısın ama güneydoğu olması ile bir alakası yoktur bence öyle düşünme. Bazen uygun olmuyor pozisyon bazen cihazlar kötü, doktorun pek uğraşası olmuyor falan devletse :) Sıkma canını inşallah yakında öğrenirsin :)

Ah ya 20. haftada da mı yani ben %10 luk yanılma payını netleriz diye pazartesi günü için çok büyük beklentideydim ama şuan bi şüphelendim gibiii

hayatım Allah eşinin babasına sağlık versin şifa versin herkes birgün ölecek ölenlere Allah rahmet eylesin ama şöyle söyle baban ne şanslı ki kendi istediği isimleri kendi çocukarına koymuş ben kendi çocuğuma kendi istediğim ismi koyamayacak mıyım, sırf baban ölücek diye benim isteğimden ve anneliğimden daha mı öne geçti yani?? de eşine. çünkü bunun doğrusu bu. allah korusun bizim ne kadar yaşayacağımız belli mi yani o ölüyor bu küsüyor aman bu çok istedi diye kendi çocuğumuzla ilgili birşey asla içimizde kalmamalı. biz anne olucaz Allah nasip ederse ve bu çok meşakatli bir yolculuk kimse kusura bakmasınnnn :)

he bide o var sağol ya bizim aklımız kesmiyordu birde erkeklerin bu işe burnunu sokmasına ayrı deli oluyorm pardon da sen hamilelik ve doğum hakkında ne biliyorsun acaba diyebilsen keşke suratına

yolun yolumuzdur BUKITOKI akşama gidem de çemkirem böyle :))) ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…