2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Isim konusundaki butu. Mesajlari okudum ama tek tek alinti yapamadim :) bizde erkek olsaydi kayinpederimin ismini koymak istiyoduk zaten sevdigim bi isimdi ama bana kalkip “benim ismimi koyarsiniz artik” diye emrivaki yaptigi an isimden buzzz gibi sogumustum biri bana zaten yapicagim biseyi yapmami soyleyince cok itiliyorum neyseki kiz oldu da kafama goreyim suan

Yaa kizlar ne takiyosunuz allah askina 2.5 ustu dogsun saglikli olsun yeter iste bu eskilerin kilo takintisi bitirecek beni :) kapat kulaklarini bildigini yapmaya devam et sen :))
vallahi sinir oluyorum Zayıf olmasın diye tutturanlara. Tamam olmasın da daha ne yapayım. Zayıf demek sağlıksız demek değil anlamıyorlar bi de. Bi süre susup yine konuşuyorlar.
Ki gözümüzün önünde 4.800 gr doğan bir bebek oldu. Annesi çok kilolu ve şeker hastası diye o kadar kilolu doğmuştu. Hastanede yattı çocuk 2 hafta. İlaç kullandı kalbi için falan. Önemli olan bebeğimin sağlıkla doğup hemen kucağıma verilmesi. Gerisi boş.

Kesinlikle katiliyorum ilerde genclik donemlerinde de kilo versin cok kilolu diye darlarlar cok takmamak lazim kuzum bosver kapa sen kulagini saglikli beslen yeter zaten bi yetersizlik gorurse doktorun uyaricaktir onemli olan onun ne dedigii

Aslında hemen gittik ve ultrasonda hiç bir şey görmedi sağlıklı bir bebek dedi fetal DNA yı bizim isteğimize bıraktı
Sizin fetal temiz mi çıktı

Ya şuanda bebek kilosu hakkında konuşmak için çok erken bence. Benimde 16+5 de 150 gramdı, doktor gayet güzel demesine rağmen annem ne 150 gram mı yemiyorsun bak işte dedi kilo alımı son haftalarda fazlasıyla artacak zaten

Benim bazı testlerim hiç e nabıza düşmüyor bile ya da çok geç düşüyor. O yüzden e nabıza düşmemesine şaşırmadım fakat hastanenin biz göremiyoruz demesi kötü olmuş. Onların sisteminde çıkmalı bence mutlaka. Sonuçta sisteme de onlar giriyor sonuçları. 24’üne de daha var bakınca. Belki kızlardan daha iyi bilen birisi çıkar hiç başıma gelmedi ya böyle.

Evet evet zaten aynı şeyler sonuçta. Çok güzel içerikler var ben de ekstra bile evde yapıyorum çok iyi geliyor.

Bizce öyle biz farkındayız da anneler de anlasa keşke bana da doktor öyle dedi ama annem kabul etmekte zorlandı

Bizce öyle biz farkındayız da anneler de anlasa keşke bana da doktor öyle dedi ama annem kabul etmekte zorlandı
Bana da her gördüklerinde onu ye bunu ye şunu ye canın bir şey çekiyor mu? Yemiyorsun, vücudun güçsüz kaldı ondan hastalandın vs vs... Bunlar bitmiyor kızlar

Aslında hemen gittik ve ultrasonda hiç bir şey görmedi sağlıklı bir bebek dedi fetal DNA yı bizim isteğimize bıraktı
Sizin fetal temiz mi çıktı
Bizim temiz çıktı fetal. Yalım 34 olduğu için her halükarda yaptırmayı düşünüyordum zaten. İkilinin sonucunu beklemeden kan vermiştim, ikili de çok iyi gelmeyince isabetli bir karar olmuştu. Fakat ben fetal yaptırdım demeden doktora ikilinin sonucuna baktı ve yakından incelemek gerekir dedi, fetal önerdi direkt.

Yaa kizlar ne takiyosunuz allah askina 2.5 ustu dogsun saglikli olsun yeter iste bu eskilerin kilo takintisi bitirecek beni :) kapat kulaklarini bildigini yapmaya devam et sen :))
Di mi ya bizde doktor hiç kilodan bahsetmiyor boyunu söylüyor sadece geri kalan herşeye iyi güzel diyip içimizi rahatlatıyor. Benim de aklıma gelmemişti kaç gr diye sormak benim iştahım bu kadar açılmışken aç kalacak hali yok diye düşündüm herhalde :) ama soracağım haftaya.

Evet değişik bir durumun içine düştüm.Yarın bir kez daha arayacağım. Olmadı sağlık bakanlığına şikayet edicem.

Kızlar ben hala ikili testin sonucunu bilmiyorum en son gittiğimde daha çıkmamıştı, şimdiye çıkmıştır ama randevum taa 28. De. Hem çok merak ediyorum hemde istemiyorum çünkü yaştan dolayı risk çıkacağının farkındayım. Ama fetal dna falan da yaptırmayı düşünmüyorum, varsa bir sıkıntı yaptirsamda olacak yaptirmasam da. Allah hakkımızda Hayırlısını versin inşallah

Evet değişik bir durumun içine düştüm.Yarın bir kez daha arayacağım. Olmadı sağlık bakanlığına şikayet edicem.
Ben de gittiğim hastanede testlerimi muayeneden bir kaç gün sonra vermiştim, haliyle sonuç da geç çıktı. Kontrol süresi geçtikten sonra gitmiştim ve giriş yapacak olan sekreter tahlil sonuçlarımı ben göremiyorum kontrol süresi geçtiği için diyip vermedi. Doktorun asistanına söyledim, sordu doktora. Sonuçlar için yardımcı olabileceklerini fakat o zamanlar daha yeni gebelik olduğu için görmem daha iyi olur dediğini aktardı. Ben de muayene ücreti ödeyip hem sonuçlarımı gösterdim hem de muayene olmuş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…