- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.801
Sizinde ekstra muayene ücreti almak gibi olmuş ama telefondan iletişim kurmayan bir doktor muydu?Ben de gittiğim hastanede testlerimi muayeneden bir kaç gün sonra vermiştim, haliyle sonuç da geç çıktı. Kontrol süresi geçtikten sonra gitmiştim ve giriş yapacak olan sekreter tahlil sonuçlarımı ben göremiyorum kontrol süresi geçtiği için diyip vermedi. Doktorun asistanına söyledim, sordu doktora. Sonuçlar için yardımcı olabileceklerini fakat o zamanlar daha yeni gebelik olduğu için görmem daha iyi olur dediğini aktardı. Ben de muayene ücreti ödeyip hem sonuçlarımı gösterdim hem de muayene olmuş oldum.
E nabızınıza baktınız mı? Bazen tahliller oraya düşüyorKızlar ben hala ikili testin sonucunu bilmiyorum en son gittiğimde daha çıkmamıştı, şimdiye çıkmıştır ama randevum taa 28. De. Hem çok merak ediyorum hemde istemiyorum çünkü yaştan dolayı risk çıkacağının farkındayım. Ama fetal dna falan da yaptırmayı düşünmüyorum, varsa bir sıkıntı yaptirsamda olacak yaptirmasam da. Allah hakkımızda Hayırlısını versin inşallah
3.5 aya kadar ona gittim asla iletişim numarası vermedi. Operatörden bağlanıp sormak da eziyet. Sonuç göstermeye hep gitmek zorunda kaldım. Şimdi doktorumu değiştirdim. Ona girmeyi düşünmüyorum. O zaman ben de bebeğin durumunu merak ettiğim için direkt muayene olmak istedim, işime geldi yani. Fakat sonucu vermemek, göremiyorum vs demek çok saçma. O tetkikin sonucunu vermek zorundalar.Sizinde ekstra muayene ücreti almak gibi olmuş ama telefondan iletişim kurmayan bir doktor muydu?
B grubu antibiyotik bu. Size ne için verdiler? Veren doktor bilgi vermedi mi size? Ben hiç kullanmadım bu arada.
Çok ayıp gerçekten takip ettiği hasta gebe acil durum olsun olmasın sizde numarası olmalı. Bende benzer sebeplerden ve hastane ile son doğum parası sıkıntısından hem hastaneyi hem doktorumu değiştirdim. Dediğiniz gibi o sonucu vermek zorundalar. Ben belki başka doktora yorumlatacağım senin yorumunu istemiyorum. Neyse sizde iyi yapmışsınız. Umarım yeni doktorunuzla çok güzel geçer bu süreç3.5 aya kadar ona gittim asla iletişim numarası vermedi. Operatörden bağlanıp sormak da eziyet. Sonuç göstermeye hep gitmek zorunda kaldım. Şimdi doktorumu değiştirdim. Ona girmeyi düşünmüyorum. O zaman ben de bebeğin durumunu merak ettiğim için direkt muayene olmak istedim, işime geldi yani. Fakat sonucu vermemek, göremiyorum vs demek çok saçma. O tetkikin sonucunu vermek zorundalar.
Evet acil bir durum yaşadım zaten, aynı gece 2 defa o hastanenin aciline gittim, kimin hastası olduğumu da söyledim nöbetçi doktora. Sorunu tespit edemediler başka yere gönderdiler ve iki gece de orda yattım. Kadının haberi bile yoktu bu olanlardan. Nöbetçi doktor beni korkuyla arabaya kadar indirmişti halbuki. Allah korusun o arada bebeğimi kaybetsem vs bundan doktorumun haberi bile olmayacaktı. Kendim gidip anlattım her şeyi. İyi diyip gönderdi yine.Çok ayıp gerçekten takip ettiği hasta gebe acil durum olsun olmasın sizde numarası olmalı. Bende benzer sebeplerden ve hastane ile son doğum parası sıkıntısından hem hastaneyi hem doktorumu değiştirdim. Dediğiniz gibi o sonucu vermek zorundalar. Ben belki başka doktora yorumlatacağım senin yorumunu istemiyorum. Neyse sizde iyi yapmışsınız. Umarım yeni doktorunuzla çok güzel geçer bu süreç
Ciddi enfeksiyon var dedi o kadarB grubu antibiyotik bu. Size ne için verdiler? Veren doktor bilgi vermedi mi size? Ben hiç kullanmadım bu arada.
Ben ilk olarak eşimin doğum gününde, 9 Kasım da hissettim hem sabah hem akşam. O günden beri her gün pıt pıt bişiler hissediyorum. Dün akşam arkadaşımla balık yerken daha sofradayken bile ben burdayım dedi. Bence artık hep yapacak. Sadece dinlemek için uzanmak ve hareketsiz kalmak gerekiyor. Bir de bir şey yedikten 10-15 dk sonra oluyor. O esnada sofra toplamak, bulaşık yerleştirmek gibi şeyler yaparsak kaçtı gittiEvet ben de yoğurt yemiştim yatmadan önce. Acaba ondan mı diye de düşündüm. Aynısı olmuş sende de.şimdi yiyip bir daha deneyeceğim. Bazen böyle olurmuş ama sonra 2-3 hafta hiçbir şey hissetmeyebilirmişsin diye yorumlar da duydum. Yine de deneyeceğim tekrar. keşke hep hissedebilseydik
benimkii de el,yle okey işareti yapmış yüzüstü yatıyordu sonra sırtüstü yatışa geçti bacaklarını dikleştirdi falan ohh içerde alan bol kendide küçücük istediğini yapıyor 7. aydan sonra napıcaz bilmem nasıl o hareketleri yapıcak o bizde böyle gülecek miyiz of of mu dicez belli değilAy evet cep telefonum kadar ama heryerimi agritiyoben gittigimde dikleme oturuyodu ayaklarni rahim agzima dogru vermis cok komikti goruntusu doktorum 10 dakika dolanip gel bidaha bakicam dedi her randevum 1 saat suruyor bu kiz yuzunden
hayırlı haberlerle gel canım :)Sonunda kontrol gunum geldi hastaneye gidiyorum ah 3 hafta nasil gecti bir ben bir allah bilir sanirim
canım bu bi kaç gündür bende de var o gerginlik karnımda, hafif kasılmalar falan, bunlar büyümeyle ilgili, rahim genişledikçe o ufak kasılmalar hep ondan, hareket dediğimiz şeyler bi anda ufak tefek kelebek çırpması gibi karnında, bazen idrar torbama da yapıyor, ikinci gebeliğim o yüzden söylüyorum bunları :) en güzel sırt üstü yatınca belli oluyorbirde ben hareket mi bu değil mi anlayamıyorum bugün 17+5 deyim karnımın içinde gerginlik var hep yatarken otururken bazen hafif adet sancısı gibi oluyor size de oluyor mu bu? ilk gebelik diye anlayamıyorum ne olduğunuu
Tamam o zaman ben daha o kelebeği hissedemedim sanırım yada anlamıyorumcanım bu bi kaç gündür bende de var o gerginlik karnımda, hafif kasılmalar falan, bunlar büyümeyle ilgili, rahim genişledikçe o ufak kasılmalar hep ondan, hareket dediğimiz şeyler bi anda ufak tefek kelebek çırpması gibi karnında, bazen idrar torbama da yapıyor, ikinci gebeliğim o yüzden söylüyorum bunları :) en güzel sırt üstü yatınca belli oluyor
Ben de en çok sırtüstü yatınca hareketlerini hissediyorum acaba alanı daraldı da bana mı kızıyor diye düşünüyordumcanım bu bi kaç gündür bende de var o gerginlik karnımda, hafif kasılmalar falan, bunlar büyümeyle ilgili, rahim genişledikçe o ufak kasılmalar hep ondan, hareket dediğimiz şeyler bi anda ufak tefek kelebek çırpması gibi karnında, bazen idrar torbama da yapıyor, ikinci gebeliğim o yüzden söylüyorum bunları :) en güzel sırt üstü yatınca belli oluyor
Canım grip olduğumda doktoruma ıhlamur içebilir miyim diye sordum iki günde bir bardak dedi. Doktoruna danışmadan bitki çayı içme lütfenkızlar günaydınn size sorum olacak. gebelerde stresi azaltma deliksiz uyumak için içilebilecek bitkisel çaylar nelerdir? doktoruna soran tecrübe etmiş birileri var mı aramızda? çok saçma rüyalar görüyorum yoruluyorum uyandığımda alakasız kişiler dizi gibi senaryolar ya bide kabuslar var ne kadar okuyup uyusam da çok fazla kabus görüp korkuyorum ve yoruldum bundan.. papatya rezene flan ne çayı içebilirim hiçte içmedim böyle çaylar
Yakında bakmadim, 10 falan önce bakmıştım yoktuE nabızınıza baktınız mı? Bazen tahliller oraya düşüyor
Aynısını düşündüm dün. Hep sırt üstü yatınca hissediyorum acaba rahat etmediği için mi sinyal veriyor gibi düşündüm endişelendim birazBen de en çok sırtüstü yatınca hareketlerini hissediyorum acaba alanı daraldı da bana mı kızıyor diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?