2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hahahh ayy aynen Aynen aynı şartlarda bekliyoruz desenize ben genel ultrasonu bekliyorum Artk ya oda Randevu bulmak sıkıntı daha bir çorap alamadm yavruma
Detayliyi değil mi? Devlette ona yer bulmak zormuş heralde inşallah hemmmen bulursunuz. Orada artık cinsiyet bu denmeli diye düşünüyorum hayır işin komiği benim eşim daha cinsiyet falan bilmezken gidip bır.iki parça pembe giysi alıp gelmişti. Şimdi ben elimizde kalacak giysi sayısı artmasin korkusuyla aynı şekilde bişey alamıyorum. Umarım alışveriş yapabilenler kervanına katiliriz kısa surede

Hahah çok tatlı ama düz mu istiyorsunuz alın size düz isim demiş dertten kurtarmış

Aynen öyle ya bı anda öyle söyleyince afalladım ne soracagimi ne diyeceğimi unuttum yoksa tepkimi koyardim İnşallah kimse böyle doktorlara denk gelmez

Evet detaylı. Amin ya inşallah bulunur. Ee bi zahmet orda net cinsiyet bu desinler yoksa daha fazla dayanmam
Yaa ne güzel telaşlar heyacanlar bunlar dayanamayıp alması
İnşallah kısa zamanda öğrenir de gönlümüze göre alırız hersyi

Ben de evde elika hamile videolarından bakarak yapıyorum hergün. Zaten 15 dklik 5 10 tane video var içinden 1 2 tanesini seçip yapınca çok iyi geliyor karnım bile rahatlamış gibi hissediyorum bitince. Psikolojiktir belki kısacıklar zaten ama ihtiyaç bence de.
Sizle günlerimiz ayni bende dün doktora gittim öncesinde hep kasıkta bebeğe bakardı dün ilkkez göbek de baktı çok şaşırdım hatta. Artk yukarı çıkıyor galiba
Ayy ne güzel ben de hemen o günlere ışınlanmak istiyorum hem hareketleri algıyayım diye hem de artık şişlik hissediliyır sert sert ve şu anki yerini çok garipsiyorum:)
Babaların hiçbir hakkı yok bence 9 ay taşısın, kalsiyumundan vitaniminine herşeyini paylaşsın, 2 sene emzirsin, çocuğu için 15 kilo alsın, hormonlarla mücadele etsin, kendini kestirip biçtirsin o zaman hakkı olur ancak. Normal hayatlarına devam edip leylek getirir gibi çocuk bekliyorlar bir de ahkam kesmesinler. Ama kestirmeden halletmek istersen tartışıp inada bindirmeden duygularını anlat. Benim de eşimin gelenekselciliği tutmuştu. Daha hamile değilken çocuğa çok erken vefat eden babamın ismini koymaktan bahsediyordu. Başta baya tartıştık kendi babasının ismi değil benimkiya, neden sevinmiyorum diye yadırgadı beni inatlaştı. Ben de birkaç gün sonra sakinleştiğimde anlattım. İnsan sevdiği biri ölünce onu andığında güzel anılar yerine hep yokluğunu hissediyor. Ben çocuğumun her adını andığımda onu bilinçaltımda yokluk hissiyle ölümle bağdaştırmak istemiyorum doğal olarak. Çok uzun ve yoğun bir ilişki anne çocuk ilişkisi ve benim için çok önemliydi çocuğun isminin daha öneden tanıdığım özellikle yaşlı veya vefat etmiş biriyle ilişkili olmaması. Ona da böyle anlattım. Çocuğun ismini söyledikçe ilişkimizi ömür boyu zedeler, hep kızarım sana her adını söylediğimde dedim. Anladı o zaman. Yeni modern isimler bulduk sonra birlikte karar verdik. Kendi kendilerine bunu neden düşünemiyorlar anlamıyorum ama aile adı meselesi ortadan kalkınca kimse bir isimde diretmiyor zaten. Mutlu mutlu seçtik sonra.

Güzel evet bide hareketlense tam güzel olacak ben halen hissetmiyorum o yönden kötü ya
Zaman geçiyor aslında hangi haftada olsak keşke bir kaç hafta daha ilerde olsak diye söyleniyoruzz

Kızlar apf-mom testinizin sonucunu ne kadar süre sonra aldınız? Bana 1 hafta dediklerini hatırlıyorum. Dün çıkmış olmalıydı. Hala yok. Doktorumda yurtdışında 10 gün izinli.

Evet ben de yoğurt yemiştim yatmadan önce. Acaba ondan mı diye de düşündüm. Aynısı olmuş sende de. şimdi yiyip bir daha deneyeceğim. Bazen böyle olurmuş ama sonra 2-3 hafta hiçbir şey hissetmeyebilirmişsin diye yorumlar da duydum. Yine de deneyeceğim tekrar. keşke hep hissedebilseydik

Kızlar ben 3 haftadır hissediyorum hafif hafif ama son bir haftadır az hissetmiştim birazda tedirgin oldum ama şükür bugün formunda kuzucuk benim ilkim çoğul gebelikti onda da 17 gibi hissettiğimi hatırlıyorum ikinci kızımda 18 lerde galiba, ama bunda çok erken oldu 13. Haftada bariz hissettim kipirtisini çok şaşırmıştım hoş bu da her şeyi erken yaşıyorum, çok erken mide bulantim başladı erkenden karnım cikti... maşallah kuzulara

Babanın dinen hakkı çocuğuna güzel anlamlı bir isim koyması inşallah güzellikle çözülür yA . Gereksiz tatsızlık oluyor malesef bu durumlarda

Zaten sonraki çocuklarda daha erken hissediliyormuş. Çoğul gebelik olması da etkendir muhakkak. Maşallah

Kızlar apf-mom testinizin sonucunu ne kadar süre sonra aldınız? Bana 1 hafta dediklerini hatırlıyorum. Dün çıkmış olmalıydı. Hala yok. Doktorumda yurtdışında 10 gün izinli.
Ben Acıbadem’e gidiyorum, benimkisi 2 günde sonuçlandı. Nerede yaptırıyorsunuz testi, belki hastaneden hastaneye değişiyordur. Canınızı sıkmayın, yarın gündüz bir hastaneyi arayıp sorun isterseniz.

Canım muayene olduğum hastanede yaptırmıştım doktorum bir hafta içinde çıkacağını ama o yurt dışında olacağından ancak 24 ünde onu ararsam yorumlayabileceğini söyledi. Fakat bi anlaşmazlık yüzünden hastane ve doktor değişikliği yaptım. E nabıza bakıyorum yok.Hastanemi aradım biz göremiyoruz diyorlar. Anlamadım bende.

Benimki geçen gün tam 17. haftadayken 13 cm 186 gr dı ya çok komikk değil mi böyle söyleyince ama karın ağrısı bel ağrısı falan yappıyorlar
Ay evet cep telefonum kadar ama heryerimi agritiyo ben gittigimde dikleme oturuyodu ayaklarni rahim agzima dogru vermis cok komikti goruntusu doktorum 10 dakika dolanip gel bidaha bakicam dedi her randevum 1 saat suruyor bu kiz yuzunden

Yaa kizlar ne takiyosunuz allah askina 2.5 ustu dogsun saglikli olsun yeter iste bu eskilerin kilo takintisi bitirecek beni :) kapat kulaklarini bildigini yapmaya devam et sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…