2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Gelmiş geçmiş olsun canım artık çok dikkatli bir şekilde istirahat zamanı
O uyuşma bende de var magnezyum ne kadar işe yarayacak bakalım ben daha yeni başladım

Çok geçmiş olsun. Sizde neden böyle bi müdahaleye ihtiyaç duyulmuştu? Rutin ultrason taraması sırasında mı yoksa detaylı ultrasonda mı anlaşıldı?
Teşekkür ederim, ilk bebeğime kızıma hamileyken serklaj atılmıştı bebek gider ölü doğum olabilir demişti dr, bu hikayeye dayanarak servikal yetmezlik şüphesi ile yapıldı, iyi ki de yapıldığı anlaşıldı dün operasyonda..

doktoruma yazdım tekrar velbon a ek olarak ocean ekstramag yazdı ikisini de akşamları 1 er tane al dediumarım işe yarar kullanan var mı ?

O an duymadim zaten canim esim ultrason boyunca videoya cekiyor eve gelip tekrar izlerken farkettim yoksa tabiki sorardim

Neden sordunuz hocam deseydin keşke. Ama o an insanın aklına gelmeyebiliyor. Kısa da olabilir uzun da sonuçta genetik diye bir faktör var
Canim o an ekrana bakmaktan hic bisey duymuyorum ki esim video cekmisti eve gelip izlerken farkettim kisa olmasi riskli bir durum falan yaziyor internette ama uzun olmasininda farkli bi riski varmi diye dusunduk bulamadik zatende

Babamizin boyu bir hayli uzun insallah ondandir canim fl degeri diye internetten bakinca kisa olmasina down riski falan yaziyor zaten her olaya pimpirikleniyoruz bu seferde buna taktim

Canim o an ekrana bakmaktan hic bisey duymuyorum ki esim video cekmisti eve gelip izlerken farkettim kisa olmasi riskli bir durum falan yaziyor internette ama uzun olmasininda farkli bi riski varmi diye dusunduk bulamadik zatende
Yok kuzum ya kısa olması da illa risk değil ki. Benim arkadaşımın burun kemiği neredeyse yok gibiydi, anne karnında bebeğinin de aynı. Ölçüm yaparken doktor hop teşhis koymuş kızcağız üzüntüden harap oldu ama hepsi boşa çıktı. Hiç takacak bir şey değil inan, için rahat olsun

Günaydın kızlar. Benim tuvalet işi çok arttı yaa özellikle yatmaya gittiğimde uykuya geçene kadar 3 4 kere tuvalete kalkıyorum. Yapıyorum tam çıkarken bi daha geliyo sonra bi daha dön. Bekleyim biraz bitsin diyorum bekledikçe idrar geliyo normal mi bi anormallik mi var anlamadım. Özellikle sırt üstü yatınca hemen mesanem doluyo sanki.

kızlar istanbul avrupa yakası detaylı usg girenler nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı? ücretleri nasıldı bilgi verir misiniz ?
ben henüz yaptırmadım.doktorum ALİ EKİZ i tavsiye etti.detaylı usg fiyatı 1.600 tl. genel olarak hastanelerde de 1.000 tl den aşağı yok 1.000-1.600 arası değişiyor fiyatlar. anadolu yakasında ERBİL ÇAKAR var.zeynep kamilde normalde detaylı yapıyor. özel muayenesinde detaylı fiyatı 600 tl

bende 20+0 ım .bende de bu hafta geçmişe göre arrtı tuvalet ihtiyacı. saatte 1 kez kadar.bende bilemiyorum normal mi değil mi

Doktorum perinatolog , doc. Bende çok güvendiğim için gebelik takibimi yaptirdim daha pahali olmasina ve riskli grupta olmama ma ragmen ama duruma göre biraz bekleyip bi doktora daha gidebilirim
bence de canım.başka bir doktora daha görün içine sinmediyse.devletten almaya çalış bi de bakalım o nedicek

Doktorum zaten perinatolog canim, ayrıntılı baktı bu hafta, Allah büyük ya elimde olan birsey değil ki, Rabbim korusun onu

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tutmaya çalış. Başka doktorlardan da fikir alırsın. Ben de detaylıdan korkuyorum çekiniyorum bu sebeplerden dolayı. En önemli aşamalardan biri.

Detaylıya yaklaştıkça korkuyorum nedense. Bugün de doktora gideceğim öğleden sonra. 3 hafta oluyor görmeyeli.
Endişeli hissediyorum kendimi bugün.
Doktora soracaklarımı da unuttum. Onları hatırlayıp bir kağıda yazmam gerek.

Detaylı için ben de endise halindeyim nedense . Hadi inşallah güzel haberlerle gel randevudan. :) Kağıda yazma işi de çok msntiki aslında akla geldikçe not almak lazım genelde unutuluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…