2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yok cnm imzama muhtemel doğumu yazdım benim sezeryan 38 i geçirmeden alıyorlar o yüzden o şekilde yazdım bugün sat a göre 15+5 oldum

Kızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?

Çok geçmiş olsun önden önlemi alınmış ne güzel bundan sonra herşey rast gitsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın güzelliklerle büyütün

Yaaa iyi ki böyle doktorlar var. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sürecin devamı da sağlıkla gelir, sağlıkla kavuşursunuz :)

Çok geçmiş olsun önden önlemi alınmış ne güzel bundan sonra herşey rast gitsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın güzelliklerle büyütün
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz mutlulukla kucaklarız bebişleri
Yaaa iyi ki böyle doktorlar var. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sürecin devamı da sağlıkla gelir, sağlıkla kavuşursunuz :)
Kesinlikle o kadar doğru adımlar atmamızı sağladı ki, hakkı ödenmez, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım

Yok cnm imzama muhtemel doğumu yazdım benim sezeryan 38 i geçirmeden alıyorlar o yüzden o şekilde yazdım bugün sat a göre 15+5 oldum
Evet doğru olan ne zaman doğum yapacağından bağımsız Sata göre takip edilmesi zaten. Bebeğin ultrason ölçülerini de doktor sata göre olan haftasıyla kıyaslıyor çünkü. Aslında buraya da sata göre ne ise onu yazdan daha iyi olurdu. Hamilelik günlüğünde hergün bebeğin gelişimiyle ilgili günlük bilgiler oluyo onları okuyup bilgileniyo insan

Kızlar doktoruma yatış pozisyonu önemli mi diye sordum. Hayır diyor. 30.haftadan itibaren çocuk kilo almış olacak. O dönemde yan pozisyonda uyumayı öneriyoruz dedi. Sırt üstü değil. Ona daha vakit varmış.
Tetanoz aşısı yaptırmasan da olur dedi. Gerekli görmüyorum dedi. Hastanede olacağı için doğum.
Zaten benim ebem de doktorun isterse gelirsin yaparım demişti. Bazıları gerek görmüyormuş dedi.
Vitamin ve demir hapına devam edecekmişim. Balık yediğim hafta omega 3 hapını almama gerek olmadığını da söyledi.
Eğer kramp gibi şeyler olursa magnezyum veririm dedi. Şu anda çok şükür yok öyle şeyler.

3 hafta sonra renkli ultrasona gidecekmişim ayrıca. 19+1im bugün. Ona da randevu alacağım doktorumun dediği yerden.

ben de yatış pozisyonunu sormuştum.nasıl rahat ediyosan öyle yat demişti.zaten uyuyunca ne tarafa yattığını insan anlayamıyo ne tarafa döndüğünü.vücut ne tarafta rahat ederse uyuyunca o pozisyonda yat demişti.

pozisyona dikkat etmek gerektiğinde zaten vücutta izin vermiyor oluyor aslında :) Yani bi iki aya istesek de sırt üstü yüz üstü yatamıyor olacağız. Detaylı için doktor ismi vererek mi verdi yoksa hastane mi önerdi acaba?
Bir de bebiş napıyoduuu, keyfi yerindeymiş değil mi :)))

Çok teşekkür ederim umarım hepimiz mutlulukla kucaklarız bebişleri

Kesinlikle o kadar doğru adımlar atmamızı sağladı ki, hakkı ödenmez, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım

Ben kaçırdım sanırım. Doktorunuz olumsuz giden bir şeyi fark edip doğru zamanda müdahale mi etti? Riskli gebe misiniz?
O yüzden mi oldu?
Çok sevindim sonuçta iyi olmuş. Sağlıkla doğsun yavrunuz.

Ya aklımı kurcalayan bişey var
20 haftalık olan anneler doktorunuz sizden fetal eko ve radyoloji istedi mi ?
devlet kadın doğuma gittim 15 gün sonrası için 2 sini istedi normal mi yoksa bişey mi gördü söylemedi ( geçen anlatmıştım bebeği görmek için kafamı kaldirdigimda kızmıştı diye) çok endişelendim bı anda aklıma geldi

Kızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
Yeni hamileyken imom kullandim dün ki gittigim doktor ocean mummy yazmis

Ben ayrıca happy mom u yükledim daha çok gelişimi ordan takip ediyorum daha ayrıntılı veriyor orda sata gore kuzum, o yüzden bunu okuyorum ama bir hafta sonrası diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…