- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.081
Yok cnm imzama muhtemel doğumu yazdım benim sezeryan 38 i geçirmeden alıyorlar o yüzden o şekilde yazdım bugün sat a göre 15+5 oldumCanım eğer muhtemel doğumun, imzanda göründüğü gibi 28 Nisan ise 15+5 değil, 16+5'sin. Yani imzanda yazdığı üzere 17. haftanın içindesin. Hatta bugün 17+0 olmuşsun. Benim de doğum 29 nisan, bugün 16+6'yım. 1 hafta eksik hesaplıyorsun. Detaylına da 3 hafta kalmış
Ocean mummy kullanıyorum benKızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
Çok geçmiş olsun önden önlemi alınmış ne güzel bundan sonra herşey rast gitsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın güzelliklerle büyütünGünaydın kızlar, dün serklaj atıldı, hala hastanedeyim, perinatolog doktorum yaptı işlemi, doktorum odama gelince ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi, tüylerimiz diken diken oldu, rahim ağzı boyu 41 mm idi yeterli yani, ve ilk bebekte serklaj var diye önlem olarak karar vermiştik, operasyon anında dr rahim ağzının yumuşamış olduğunı saptadı, foto gösterdi bize açılmış boru gibi, sonrada diktikten sonra kapalı halini... bin kere şükür dedim çünkü vajinal ultrasonda görülmesi mümkün değil bu durumun, bir gece yattım hafif leke var bugün taburcuyum inşallah, çok dikkatli yatarak geçecek artık, minik oğlumuza umarım sağlıkla kavuşuruz... Benden haberler böyle..umarım sizler iyisinizdir
Ben regenesis max kullanıyorum onda da varKızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
ben imom kullanıyorum 11.haftadan beriKızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
Günaydın kızlar, dün serklaj atıldı, hala hastanedeyim, perinatolog doktorum yaptı işlemi, doktorum odama gelince ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi, tüylerimiz diken diken oldu, rahim ağzı boyu 41 mm idi yeterli yani, ve ilk bebekte serklaj var diye önlem olarak karar vermiştik, operasyon anında dr rahim ağzının yumuşamış olduğunı saptadı, foto gösterdi bize açılmış boru gibi, sonrada diktikten sonra kapalı halini... bin kere şükür dedim çünkü vajinal ultrasonda görülmesi mümkün değil bu durumun, bir gece yattım hafif leke var bugün taburcuyum inşallah, çok dikkatli yatarak geçecek artık, minik oğlumuza umarım sağlıkla kavuşuruz... Benden haberler böyle..umarım sizler iyisinizdir
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz mutlulukla kucaklarız bebişleriÇok geçmiş olsun önden önlemi alınmış ne güzel bundan sonra herşey rast gitsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın güzelliklerle büyütün
Kesinlikle o kadar doğru adımlar atmamızı sağladı ki, hakkı ödenmez, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalımYaaa iyi ki böyle doktorlar var. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sürecin devamı da sağlıkla gelir, sağlıkla kavuşursunuz :)
Ben regenesis max kullanıyorum hem omega hem folik asit canımKızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
Evet doğru olan ne zaman doğum yapacağından bağımsız Sata göre takip edilmesi zaten. Bebeğin ultrason ölçülerini de doktor sata göre olan haftasıyla kıyaslıyor çünkü. Aslında buraya da sata göre ne ise onu yazdan daha iyi olurdu. Hamilelik günlüğünde hergün bebeğin gelişimiyle ilgili günlük bilgiler oluyo onları okuyup bilgileniyo insanYok cnm imzama muhtemel doğumu yazdım benim sezeryan 38 i geçirmeden alıyorlar o yüzden o şekilde yazdım bugün sat a göre 15+5 oldum
ben de yatış pozisyonunu sormuştum.nasıl rahat ediyosan öyle yat demişti.zaten uyuyunca ne tarafa yattığını insan anlayamıyo ne tarafa döndüğünü.vücut ne tarafta rahat ederse uyuyunca o pozisyonda yat demişti.Kızlar doktoruma yatış pozisyonu önemli mi diye sordum. Hayır diyor. 30.haftadan itibaren çocuk kilo almış olacak. O dönemde yan pozisyonda uyumayı öneriyoruz dedi. Sırt üstü değil. Ona daha vakit varmış.
Tetanoz aşısı yaptırmasan da olur dedi. Gerekli görmüyorum dedi. Hastanede olacağı için doğum.
Zaten benim ebem de doktorun isterse gelirsin yaparım demişti. Bazıları gerek görmüyormuş dedi.
Vitamin ve demir hapına devam edecekmişim. Balık yediğim hafta omega 3 hapını almama gerek olmadığını da söyledi.
Eğer kramp gibi şeyler olursa magnezyum veririm dedi. Şu anda çok şükür yok öyle şeyler.
pozisyona dikkat etmek gerektiğinde zaten vücutta izin vermiyor oluyor aslında :) Yani bi iki aya istesek de sırt üstü yüz üstü yatamıyor olacağız. Detaylı için doktor ismi vererek mi verdi yoksa hastane mi önerdi acaba?Kızlar doktoruma yatış pozisyonu önemli mi diye sordum. Hayır diyor. 30.haftadan itibaren çocuk kilo almış olacak. O dönemde yan pozisyonda uyumayı öneriyoruz dedi. Sırt üstü değil. Ona daha vakit varmış.
Tetanoz aşısı yaptırmasan da olur dedi. Gerekli görmüyorum dedi. Hastanede olacağı için doğum.
Zaten benim ebem de doktorun isterse gelirsin yaparım demişti. Bazıları gerek görmüyormuş dedi.
Vitamin ve demir hapına devam edecekmişim. Balık yediğim hafta omega 3 hapını almama gerek olmadığını da söyledi.
Eğer kramp gibi şeyler olursa magnezyum veririm dedi. Şu anda çok şükür yok öyle şeyler.
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz mutlulukla kucaklarız bebişleri
Kesinlikle o kadar doğru adımlar atmamızı sağladı ki, hakkı ödenmez, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım
Yeni hamileyken imom kullandim dün ki gittigim doktor ocean mummy yazmisKızlar omegalı vitamin ne marka kullanıyorsunuz? İmom vardı bir de bir marka daha vardı adını hatırlayamadım. Bilen yazabilir mi?
Ben ayrıca happy mom u yükledim daha çok gelişimi ordan takip ediyorum daha ayrıntılı veriyor orda sata gore kuzum, o yüzden bunu okuyorum ama bir hafta sonrası diye düşünüyorumEvet doğru olan ne zaman doğum yapacağından bağımsız Sata göre takip edilmesi zaten. Bebeğin ultrason ölçülerini de doktor sata göre olan haftasıyla kıyaslıyor çünkü. Aslında buraya da sata göre ne ise onu yazdan daha iyi olurdu. Hamilelik günlüğünde hergün bebeğin gelişimiyle ilgili günlük bilgiler oluyo onları okuyup bilgileniyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?