2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Şey gibi oldu valla 16-17. Hafta hediyesi gibi hepimizde o haftalarda başlıyor dikkat ediyorumda

Kiz demin bende damlattim bi ferahlama aydınlanma geldi

Gebyfoll önerebilirim ben onu kullanıyorum ama sadece folik asit b12 iyot formunda
Merhaba, bende 3 ay kullandım gebyfoll. Bu hafta bitti diye bugün yenisini sipariş ettim. Daha önce doktor önerdi diye araştırmadım ama bugün araştırınca içersinde silikon dioksit olduğunu gördüm. Kullanmaya devam ettiniz mi.

İyi ki tedbir almışsınız Geçmiş olsun

Düzenli olarak süt içmeyi denediniz mi? Benim de bacak uyuşması oldu bir kaç gün. Magnezyum ve süte başladım, onların mı etkisi oldu bilmiyorum ama uyuşma geçti, bel ağrısı da daha az oluyor. Ama kasık ağrısına devam

Kiz demin bende damlattim bi ferahlama aydınlanma geldi
Ben kullandığım gün bir gün boyunca hiç akıntı kaşıntı birsey olmuyor gerçekten orası kesin ama hergun de kullanmıyorum üç günde bir falan

Merhaba kızlar dün bebeğimizle ilk yolculuğumuzu yaptık. Yazın bilet almıştım, üç günlüğüne Brüksel’e geldik. 3 saat 40 dakikalık bir yolculuktu. Doktora daha önce danıştığım için gönül rahatlığıyla çıktım yola. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür benim asıl sıkıntım burun akıntım, içten geniz akıntısı olarak devam ediyor. Ve bazen tamamen kapanıyor burnum. Düzenli olarak sterimar kullanıyorum ama o da fayda etmiyor artık. Özellikle sabahları çok kötü uyanıyorum. Genzim dolu ve kupkuru halde. Pazartesi aile hekimine gitmiştim, çok kötü olana kadar ilaç veremem demişti. C vitamini kullanıyorum o günden beri. Sanırım sünizit enfeksiyonu var. Akıntı o şekilde çünkü. ayrıca vajinal enfeksiyonum da nüksetti. Gerçekten yoruldum bu enfeksiyonlardan. Sanırım yolun sonu antibiyotik. Çünkü ikisi de belli ki antibiyotiksiz geçmeyecek

14. Haftada erkek dedi, 16.haftada kız oyüzden acaba diyorum, bu kontrolde kesinleşir
Ayyy sağlıkla gelsin insan emin olamıyor ayrintili ultrasona girene kadar 6.aylik olmuştuk hala her gitmem de soruyordum aynı mi diye içinden ne geçiyor pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…