2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
damla sayıları neye göre değişiyor bana bir damla dedi sadece

Öyle canim bu yüzden ben ikili testte yaptirmamistim, annem diyor ki kızım bu ultrasonlar ne kadar gelişmiş herseyi görüyorlar, bu kadar bakılırsa illa bise bulunur

İşte bu yüzden beni de geriyor detaylı ultrason. Boşuna moral bozuyorlar bazen. Aslında sonradan düzelen şeyler de oluyor bebekte. Çünkü dayımın oğlunda da yaşandı aynı şey. Dr çok korkuttu onları ama birkaç hafta sonra düzelmişti sorun. Sadece diğer bebeklere göre biraz geç olmuştu o kadar. Umarım sorun olmaz sende de. Fetal temiz çıkıp detaylı sorun çıkan anneler de var. Daha önce de yazmıştım. Öteki anne gruplarından birinde okudum.
Ne yorucu bi süreç ya. Hem çok harika hem endişe verici

C Canimmmmm arkadaşın oğlunda dediler detaylıda. Her ultrasonda takip edildi büyüme. Ama hiçbir şey çıkmadı. Durdu büyüme. Gayet sağlıklı bir bebek şu an 2 yaşına yaklaşıyor.

Kızlar merhaba. Cinsiyeti belli oldu bebeğin. Kızmış
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin prenses
inşallah benim de o şekilde olur. erkek bebeklerde görülebiliyomuş bu durum.bebeğin idrarını tutması ile ilgili de olabilirmiş.down sendromlu ihtimali de olabilirmiş
Hemen kötüyü getirme aklına, bu tarz şeyleri mutlaka duyacağız Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin canım

cevizin iç kısmındaki bölmeli zar var ya canım, onu kaynat iç çok faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…