2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kalp ve böbrekler artık daha fazla çalışmak zorunda hepimizde. O yüzden çarpıntı olması normal. Yemek yedikten hemen sonra uyumayın ya da uzanmayın. Yürürken ben de bazen zorlanıyorum, özellikle yolda eğim varsa. Biraz da nefes almayla ilgili sanırım. Doğru nefes alamayınca daha çok tıkanıyorum.

Kızlar KBB ye gittim. Akut sinüzit teşhis. Rengi sarıya dönmüşse bakteriyel enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez dedi, Largopen yazdı. Gebeliğinde kullanan oldu mu? Ben gebelikten önce kullanmıştım dilimi siyaha boyamıştı. Söyleyince Augmentin verebilirim alternatif olarak dedi ama onda da başka bir madde varmış. Aslında plesantayı geçmeyen bir antibiyotik söyledi ama piyasada yokmuş. Rovamycine. İlaca ulaşamamak çok sıkıntılı

Katılıyorum sana cnm bana da geçen özele gittim yok mide boş yok diyafram görünmüyor, kurcaladikca birsey çıkıyor iki hafta sonra gel takip edicez dedi, o gün mahvoldum, namazlarımı düzenli kılamıyordum, o günden sonra dikkat ediyorum midem bulansada kılmaya çalışıyorum aşırı iyi geldi rahatladım çok sukur gitmiycemde kontrole kendi doktoruma devam edicem zateb bir ay sonra ayrıntılı var, Allah'ım korusunda varsada yoksa da çıkacak. Sana da geçmiş olsun cnm inşallah en hafif şekilde atlatırsın kuzum

Çok şükür cnm normalde ben cok hastalanirim zor geciririm, dün aksam arkadaşa dedim iyi bu yıl ben hastalanmadim diye sabah kalktım boğazım şişmiş aciyor burnum yanıyor feci git gide de artıyor gibi, Allah'ım beterinden korusun.

geçmiş olsun. 1 ay önce aynı şekildeydim covit negatif çıktı ama ben daha önce 2 kere covit geçiren biri olarak söylüyorum belirtiler birebir aynıydı. kemik ağrılarım ve boğaz ağrım geçti. ama öksürüğü 1 aydır çekiyorum. covitte bile maksimum 10 gün öksürdüm bu seferki sanki daha ağırı. inşallah hemen atlatırsınız

Ayy çok kötü bi ağrı yaa ayaklarımı lavaboda yıkarken inliyorum resmen

Bende şeyi anlamıyorum ya demirimize fln bakmadan niye herkese yazıyorlar ki belki demirim iyi

Bende şeyi anlamıyorum ya demirimize fln bakmadan niye herkese yazıyorlar ki belki demirim iyi
Canım bu rutin bir şey. Benim de eksi bi seviyede değildi. Belirtilen aralık içindeydi ama hamilelere her zaman veriliyor. O değer normal olsa bile. Çünkü bebek çok alıyormuş demiri. Kandan besleniyor. Senden çok şey alıyor. Seni halsiz yorgun bırakmamak için aslında. Çok önemli o yüzden. Ve doğumdan sonra da devam ettiriyorlar.
Bu arada gynoferon kullanıyorum pembe bir hap. Bende kabızlık bulantı gibi etkileri olmadı. Olsa değiştirmesini isterdim doktorumdan sanırım.

Kızlar bebeğin hareketlerini dışardan gözlemleyen var mı? Biraz daha ileri haftalarda olan arkadaşlar mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…