2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım su gelmesi bildiğin içtiğimiz su kıvamı. Üç haftadır aynı oranda ise hele ki su değildir artık. Bebeğin suyunun senin içtiğin suyla "doğrudan" bir ilgisi yoktur burda da kendini suçlama. Ama içebildiğin kadar içmen lazım, tuzu azaltman lazım vs. Sen şimdiden en erken ne zaman doğsa yaşar kısmını düşünme bebek büyükçe düzelir ben eminim. 430 gr yaşayan bebek biliyorum okuldaki bir öğrencimin kardeşi. Ama bakıyorsun bir kg doğan yaşamamış da olabiliyor. Onun alacağı nefes varsa bu dünyaya gelir içini ferah tutmaya çalış bol inşirah oku Allah'a sığın

Son düzenleme:
Annem aşırı zayıftın diyip duruyor o kiloyla. Bilmiyorum.
Ben de boğazdan mahvoldum. Bi anda oldu. Her sene geçirdiğim bir hastalık türü bu. Hep boğazımdan oluyor.
Bugün kbbye gidip hem muayene olucam hem rapor alıcam. Çalışacak durumum yok.
Antibiyotiksiz de geçmiyor. İçmek zorunda kalacağım herhalde
keşke olmasaydı bu dönemde ama hamileliği kış ayında geçirince böyle hastalıklar da kaçınılmaz oluyor. Hele ki çalışanlar için. Hepsi geçecek inşallah. Bebeklerimizin keyfi yerinde olsun da.

canım ben gece yatağa yattığımda da oluyor yani ben artık bunun bebeğin hareket etmesine rahmimin büyümesine ve karnımın genişlemesine yoruyorum. karnımda baya çıktı benim. 5 gündür bu ağrıı var ve hiçbir terslik olmadı doktorumda yoktur normal dedi o yüzden canını sıkma takma da korkacak bişey yok bence. 5 aralıkta randevum var bekleyeceğim ozamana kadar.

4 gündür hareketini hiç hissetmediğim bebeğim bu gece kendini yine hissettirdi.
Eğer bugün de hiç hissetmeseydim sağlık ocağına gidip kalp sesini dinleyecektim. Ebe dinlemek istediğin zaman gelebilirsin demişti.
Demek ki korkmamak gerek. Bazen günlerce sessizlik olabiliyor.

Kızlar travel sistem bebek arabası alan var mı? Pusetli olsun istiyorum, puseti oto koltuğu gibi de kullanılsın ama henüz içime sinen bulamadım. Önerileriniz var mı?
canım ben prava p14 gold travel sistem bebek arabası aldım kurulumu da kolay görünüşü de şık ben memnun kaldım hemde pusetli. denk gelirsen bir bak

Bende böyle hastalanmazdim ya oksuruk hiç olmazdı mesela, dediğin gibi bebisler iyi olsunda önemli olan o, bende dinlenemedim işlerim vardı izin almadım, haftasonu toparlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…