- 7 Kasım 2014
- 7.654
- 14.473
- 448
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.641
Canım aynı sorunu 10 gündür aralıklarla bende yaşıyorum. Öyle bir ağrı ki olduğun yerde kalıyorsun, hareket dahi edemiyorsun. Başlarda korktum karnım neden bu denli çok ağrıyor diye ama sonra sonra gaz sancısı olduğunu anladım. Geçen gün klozetten kalkamadım, öyle bir ağrı... İki büklüm oluyorum.Özellikle göbek deliğimin sağ yanında bazen de solunda oluyor.Selam kizlar umarim herkes iyidir dun gece korkunc agrilar yasadim uyandigimda kimildayamiyordum birden aglamaya basladim kesin birsey oldu diye ama sonra kendime gelince anladimki korkunc bir gaz agrisi kimildayamiyorum yuruyemiyorum oyle kotuydumki sabaha kadar tuvalette oturdum ayiptir soylemesi biraz rahatladim hala ald karnimda biraz var agri5. Aya giriyoruz nerdeyse en cok bu gazdan cektim vallahi ne yiyecegimi sasirdim artik ne zaman gecer hic bilmiyorum doktorumda normal diyor
Ben de yapayım ya.Kaslarınız zayıflamış . Kesinlikle kegel egzersizleri yapın derim
Bu ara da cogumuza bise dediler canim, bana da kordon kivrimli değil düz dediler, ileri ki haftalarda gelişim geriliği olabilir düşük kilolu doğabilir dedi doktor, bende üzüldüm ama şimdi tevekkül ediyorum , hersey Allahtan stres yapınca bide gene bebeği üzüyoruz
Ben ve eşimin etrafındaki herkes kraft veya maxi cosi önerdi. İkisi de alman malı. Kraft daha uygun fiyatlı, yıllarca kullandıklarını çok sağlam olduğunu söylediler.Kızlar travel sistem bebek arabası alan var mı? Pusetli olsun istiyorum, puseti oto koltuğu gibi de kullanılsın ama henüz içime sinen bulamadım. Önerileriniz var mı?
Kraft modellerini pek beğenmiyorum, Maxi Cosi'ye bir bakayım. Teşekkür ederimBen ve eşimin etrafındaki herkes kraft veya maxi cosi önerdi. İkisi de alman malı. Kraft daha uygun fiyatlı, yıllarca kullandıklarını çok sağlam olduğunu söylediler.
Ben maxi cosi lara2 aldım. Kabin boy ama puset de takılabiliyor. Tabii araba puset ve adaptör ayrı ayrı satılıyor.Kraft modellerini pek beğenmiyorum, Maxi Cosi'ye bir bakayım. Teşekkür ederim
Ben ve eşimin etrafındaki herkes kraft veya maxi cosi önerdi. İkisi de alman malı. Kraft daha uygun fiyatlı, yıllarca kullandıklarını çok sağlam olduğunu söylediler.
Çok geçmiş olsun çok duydum toparlayan sizin de öyle olur umarım pozitif düşününRiskli seviyede olmasada azlik var dedi ben cok uzuldim bu konuda cunku ilk bebegim bu hic tecrubem yok tup bebekle zorla oldu endiseli olusum bundan kaynaklibu arada yaşim 28 beslenme seklim normal kilolu falanda degilim sagliksiz hic biseyde yemem
Hem beslenme hem alfamet ile düzene girer diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun..gebeliğin başındayım. Nefrolojiye yönlendirdi alfamet başladılar ama bakalım nasibimiz de ne var
Teşekkür ederimm inşallahhhÇok geçmiş olsun çok duydum toparlayan sizin de öyle olur umarım pozitif düşünün
Hem beslenme hem alfamet ile düzene girer diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım. Senden su geliyor mu? Gelmiyorsa bebeğin böbrekleri ile ilgili olabilir, zamanla düzelebilir. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. Havuç suyunu yazmış zaten arkadaşlar. Haftan gayet iyi. Benim önceki gebeliğimde bebeğim hiç suyu yok dedikleri halde bile 7 hafta dayandı herhangi bir gelişim geriliği yoktu. Umarım tez vakitte düzelirArkadaslar merhaba ayni durumda olan lutfen bana cevap yazabilir mi moralim cok bozuk19+3 üm bebegin suyunda biraz azalma varmis ama ciddi seviyelerde degil neden boyle oldugunu anlamadim cok erken degil mi ? Buna benzer bisey yasayan var mi kafam cok karisik tüp bebek tedavisiyle yillar sonra hamile kalmis biri olarak uzgun ve endiseliyim
Bence de bu kadar vermeye gerek yok, benim için maximum 10 bin TL. Eşim huggy egg 6 in 1 i beğeniyor, belki onu tercih edebilirizEki Görüntüle 3166231
Bu tarz modellerinin çok güzel olduğunu söylediler bana. Maxi cosi için. Ben bu parayı vermem mesela Ama almak isteyenlere fikir olsun.
2900 gr baya iyi bir kilo aslinda canim, o zaten düşük kiloyada girmiyor bildiğim, inşallah canım ben o konuyu aştım gibi ama şimdide hastalıkla uğraşıyorum en son ne zmaan böyle ağır grip geçirdim bilmiyorum, gebelikte de olmasaydı keskeCanım ben de gelişim geriliği yaşamışım. Hatta ilerleyen dönemlerde ayakta duramayıp hep düşermişim. 2900 gr doğmuşum. O zamanlar detaylı yok tabi belki bende de kordonla ilgili bi şey vardı. Annem çok üzülmüş doktor gelişimi geride diyince. Anne sütü de almamışım doğru düzgün. Bağışıklığım da düşükmüş falan. Annem de hamilelikte hiçbi şey yiyememiş zaten.
Ama sonuç olarak hepsi geçmiş gitmiş. Toparlamışım. Bir şey olmaz yani. Bir de ihtimallerden bahsetmiş dr. Olabilir ama olmayabilir de.
Insallah canim elimden geleni yapip sivi alimina cok dikkat ediyorum gerisi Allah a kalmisKesinlikle canim Rabbım ol derse olur hiç korkma sen içini ferah tut
Cok sagol insallah duzelir iyi dusunup elimden geleni yapmaya calsiiyorumÇok geçmiş olsun çok duydum toparlayan sizin de öyle olur umarım pozitif düşünün
Hem beslenme hem alfamet ile düzene girer diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun..
Benden su gelmiyor beyaz bir akinti geliyor normal zamandaki gibi o da arada sirada yani bunu da arastirdim normal su olsa kivamsiz olurmus benimki kivamli sekilde. Elimden geldigince sakin kalmaya calsiiyorum risk seviyesinde degil suyun dedi doktorum ama azlik durumu var yani dedi bobrek konusunu perinatolojiye gidince emin olacagiz artik hakkimizda hayirlisi 3haftadir ayni oranda artma veya azalma yok yani Allah korusun en erken ne zaman dogarsa bebekler yasiyor ? Bebegimde gelisim sorunu yok normal sekilde buyumesi ve ic organlari falan sorunsuz dedi doktorum yalnizca bobrekten kaynakli olabilir su orani dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah canimÇok geçmiş olsun canım. Senden su geliyor mu? Gelmiyorsa bebeğin böbrekleri ile ilgili olabilir, zamanla düzelebilir. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. Havuç suyunu yazmış zaten arkadaşlar. Haftan gayet iyi. Benim önceki gebeliğimde bebeğim hiç suyu yok dedikleri halde bile 7 hafta dayandı herhangi bir gelişim geriliği yoktu. Umarım tez vakitte düzelir
Yani ben de daha erken olur diye dusunmustum ama doktorun verdiği tarihe de uyacagim tabi öyle düşünüyorum :)Detaylı için 20 Aralık çok geç değil mi?
Yaşam sınırı 24. Hafta diye hatırlıyorum. Bu haftadan sonra özellikle 25 ile bebekler anneden bağımsız yaşayabiliyorlar.Benden su gelmiyor beyaz bir akinti geliyor normal zamandaki gibi o da arada sirada yani bunu da arastirdim normal su olsa kivamsiz olurmus benimki kivamli sekilde. Elimden geldigince sakin kalmaya calsiiyorum risk seviyesinde degil suyun dedi doktorum ama azlik durumu var yani dedi bobrek konusunu perinatolojiye gidince emin olacagiz artik hakkimizda hayirlisi 3haftadir ayni oranda artma veya azalma yok yani Allah korusun en erken ne zaman dogarsa bebekler yasiyor ? Bebegimde gelisim sorunu yok normal sekilde buyumesi ve ic organlari falan sorunsuz dedi doktorum yalnizca bobrekten kaynakli olabilir su orani dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim
Tabi hafta ilerledikçe hayata tutunma şansıda daha çok artıyor. İnşallah senin ki sağlıkla ilerleyecekYaşam sınırı 24. Hafta diye hatırlıyorum. Bu haftadan sonra özellikle 25 ile bebekler anneden bağımsız yaşayabiliyorlar.
Perinatolog takibinde olsanız iyi olurDaha gebeliğin başındayım. Nefrolojiye yönlendirdi alfamet başladılar ama bakalım nasibimiz de ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?