2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım aynı sorunu 10 gündür aralıklarla bende yaşıyorum. Öyle bir ağrı ki olduğun yerde kalıyorsun, hareket dahi edemiyorsun. Başlarda korktum karnım neden bu denli çok ağrıyor diye ama sonra sonra gaz sancısı olduğunu anladım. Geçen gün klozetten kalkamadım, öyle bir ağrı... İki büklüm oluyorum.Özellikle göbek deliğimin sağ yanında bazen de solunda oluyor.
Kuru fasülye, yeşil fasülye, lahana, mercimek çorbası ve nohut ciddi tetikliyor benimkini...
Son 4-5 gün kabızlıkta eşlik etti. Çözüm yollarım; günde 3-4 kayısı yiyorum. Ekstra akşamdan bir bardak suya 3 kayısı koyup sabah aç karnına kayısıları yiyip suyunu da içiyorum. Bir de activia aldım, baya iyi geldi günde 1 tane yiyorum. Suyu da artırdım.

Bir de düz uzanıp ayakları havaya kaldırmak gaz çıkışına iyi geliyor.

Kaslarınız zayıflamış . Kesinlikle kegel egzersizleri yapın derim
Ben de yapayım ya. Kasların zayıflamasından mı olmuş o. Bende normalde asla olmaz. Hamilelik sürecinde değişti. idrarı bekletmişsem öksürürken kaçtığı olmuştu birkaç defa. Çok kötü. Kegel araştırması yapayım.

Kızlar travel sistem bebek arabası alan var mı? Pusetli olsun istiyorum, puseti oto koltuğu gibi de kullanılsın ama henüz içime sinen bulamadım. Önerileriniz var mı?

Canım ben de gelişim geriliği yaşamışım. Hatta ilerleyen dönemlerde ayakta duramayıp hep düşermişim. 2900 gr doğmuşum. O zamanlar detaylı yok tabi belki bende de kordonla ilgili bi şey vardı. Annem çok üzülmüş doktor gelişimi geride diyince. Anne sütü de almamışım doğru düzgün. Bağışıklığım da düşükmüş falan. Annem de hamilelikte hiçbi şey yiyememiş zaten.
Ama sonuç olarak hepsi geçmiş gitmiş. Toparlamışım. Bir şey olmaz yani. Bir de ihtimallerden bahsetmiş dr. Olabilir ama olmayabilir de.

Kızlar travel sistem bebek arabası alan var mı? Pusetli olsun istiyorum, puseti oto koltuğu gibi de kullanılsın ama henüz içime sinen bulamadım. Önerileriniz var mı?
Ben ve eşimin etrafındaki herkes kraft veya maxi cosi önerdi. İkisi de alman malı. Kraft daha uygun fiyatlı, yıllarca kullandıklarını çok sağlam olduğunu söylediler.

Ben ve eşimin etrafındaki herkes kraft veya maxi cosi önerdi. İkisi de alman malı. Kraft daha uygun fiyatlı, yıllarca kullandıklarını çok sağlam olduğunu söylediler.

Bu tarz modellerinin çok güzel olduğunu söylediler bana. Maxi cosi için. Ben bu parayı vermem mesela Ama almak isteyenlere fikir olsun.

Çok geçmiş olsun çok duydum toparlayan sizin de öyle olur umarım pozitif düşünün
gebeliğin başındayım. Nefrolojiye yönlendirdi alfamet başladılar ama bakalım nasibimiz de ne var
Hem beslenme hem alfamet ile düzene girer diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım. Senden su geliyor mu? Gelmiyorsa bebeğin böbrekleri ile ilgili olabilir, zamanla düzelebilir. Elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. Havuç suyunu yazmış zaten arkadaşlar. Haftan gayet iyi. Benim önceki gebeliğimde bebeğim hiç suyu yok dedikleri halde bile 7 hafta dayandı herhangi bir gelişim geriliği yoktu. Umarım tez vakitte düzelir

2900 gr baya iyi bir kilo aslinda canim, o zaten düşük kiloyada girmiyor bildiğim, inşallah canım ben o konuyu aştım gibi ama şimdide hastalıkla uğraşıyorum en son ne zmaan böyle ağır grip geçirdim bilmiyorum, gebelikte de olmasaydı keske

Benden su gelmiyor beyaz bir akinti geliyor normal zamandaki gibi o da arada sirada yani bunu da arastirdim normal su olsa kivamsiz olurmus benimki kivamli sekilde. Elimden geldigince sakin kalmaya calsiiyorum risk seviyesinde degil suyun dedi doktorum ama azlik durumu var yani dedi bobrek konusunu perinatolojiye gidince emin olacagiz artik hakkimizda hayirlisi 3haftadir ayni oranda artma veya azalma yok yani Allah korusun en erken ne zaman dogarsa bebekler yasiyor ? Bebegimde gelisim sorunu yok normal sekilde buyumesi ve ic organlari falan sorunsuz dedi doktorum yalnizca bobrekten kaynakli olabilir su orani dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim

Yaşam sınırı 24. Hafta diye hatırlıyorum. Bu haftadan sonra özellikle 25 ile bebekler anneden bağımsız yaşayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…