2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar. Geçen gün sağ tarafımda sertlik var demiştim hala da aynı sanki hep orda duruyor bu da sanki hareket etmediği anlamına geliyor biraz kafaya takmaya başladım açıkçası niye hep aynı yerde duruyor.

Aranızda yenidoğan için ıslak mendil alan var mı?
Alsam kurumaz mı?
Hiç açılmasa bile kuruyor diyorlar?
Tecrübe eden var mı?

Aranızda yenidoğan için ıslak mendil alan var mı?
Alsam kurumaz mı?
Hiç açılmasa bile kuruyor diyorlar?
Tecrübe eden var mı?
Kutusundan çıkarıp açmazsan soğuk ortamda tutarsan kurumaz. Başlangıç için ıslak mendil yerine şu e bebekte satılan pamuklardan ıslatarak kullanmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben ilk oğlumda çok uzunca bir süre ıslak mendil kullanmadım. Daha doğal daha iyi oluyor. Islak mendilide dışarı çıkarken kullanırsın

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum ama umarım başarabilirim

merhaba
medipol esenlere e mi gidiyosıunuz .memnun musunuz.
Evet canım Fatma bilge hanima gidiyordum 3. De bu hamileliğimde çok gergin davranıyor Tuğba kılık hanimla devam ediyorum gayet neşeli pozitif asistanı da öyle.Ama ben evde doğum yapmayı düşünüyorum artık.Esyalardan bahsetmişsiniz bende almadım hicbirsey supriz olsun cinsiyet dedik 5. Ayımı doldurunca alırım herhalde.

Genelde hareket etmediği zamanlarda ben de solda sertlik hissediyorum. Annem bebek orayı yer edinmiş kendine diyor bilemedim. Ultrasonda kıpır kıpır. Ulaşabilirseniz doktorunuza sorun. Belki başka yerlerde de toplanıyordur ama siz sadece sağdayken mi farkettiniz acaba?

ben de esenler medipol e gitmeyi düşünüyorum.doğumumu orada yapmayı planlıyorum.ama hangi doktor daha iyidir emin olamamıştım.sağol cevabın için

Günaydın kizlar keyifler nasil hastalığımın 4. Günü ve hala aynıyım boğazımda çok birsey yok şükür burnum tıkalı ilk günler akıyordu akmıyorda artık. Ama baş ağrısı ve vücut ağrısı var iki gündür işten erken gelmiştim bugün hiç gitmedim. Eşimde dün hastalandı doktora gitti kuş gribi demis doktor benimle aynı oda. İkimiz de yatıyoruz evde. Mecbur hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum Allah'ım bize cocuklarimiza sağlık sıhhat şifa versin cuma hürmetine inşallah

Canım o sertliği ben genelde gece hissediyorum gündüz pek olmuyor ama takilma bence normaldir, hareketlerini hissediyormusun

Soğuk ortamda tutma şansım yok. Evde balkon da yok. Merkezi sistem kalorifer yanıyor. O zaman ben erteleyeyim almayı.
Bana önerilen mendil bu. İçeriği çok temizmiş.

Son düzenleme:
Bayadır yoktum bende buralarda, bu sertlik yüzünden bende doktora gittim kist gibi bi sertlik vardı 3 hafta önce malesef rahim kasılması olduğunu öğrendim ogünden beri magnezyyum progestan kullanıyorum hala geçmiş değil, doktor rahim kısmının özellikle yumuşak olması beklenir sert olunca bil ki kasılma oluyo buda bu haftalar için normal bir durum değil yatıp dinlenmek gerekiyor dedi. Herşeyi buna bağlamamak lazım ama dikkat edelim doktora görünmekte fayda var :)

Benim de burnum tıkalı oluyor. Akmıyor. Deniz suyu sıkınca iyi oluyor biraz. Çok kötü bir durum. en kötüsü burun tıkanıklığı.
Kbb bölümüne gittim antibiyotik aldım. Hamileliğin için sakıncası yok merak etme dedi. Kullanman lazım boğazın çok kızarmış dedi bana da. Faranjit olmuşum ben de.
Doktorun dediği başka da bir şey yapamayız oldu. Alerji hapı da veremem dedi. Ağrın sızın olunca parol alabilirsin dedi sadece. Hasta olmamaya çalışacaksın. Yapacak bir şey yok diyor.
Bugün için rapor da aldım. Dinlenicem 3 gün. Tavuklu limonlu çorba yaptırıcam anneciğime.
Bu arada bana limonlu ballı ıhlamur çok iyi geldi bana. Dün benim de vücudum ağrıyordu halsizdim. Boğaz ağrım kulağıma da vuruyordu ama bu çayı içip yattım sabaha çok daha iyiydim daha enerjiktim. Öneririm sana da. Allah şifa versin hepimize.

Selam kizlar az once kontrolden ciktim 4 lu tarama yapilmisti gecen hafta cok sukur hic bir sorun cikmadi risk cok dusuk dedi doktorum. 3-4 hafta sonrasi icin detayli ultrasona cagirdi ama bugunde cok cok detayli inceledi bobreklerine kalbine yutagina midesine bakti hatta amniyon sivisini yutarken bak nasil yutuyor diye gosterdi. Gelisimimiz hala 1 hafta onden gidiyor. Ocean mummy e ek olarak bi tane daha kan ilaci yazdi. Kasik agrilarini sordum dinlenince geciyorsa kafana takma masabasi calistigin icin dedi. Bu hafta artik yavas yavas hissetmeye baslarsin bebegi dedi. Cok fazla grip vakasi varmis ve yuksek ates bebek icin risk dedi o yuzden kalabalik avm toplu tasima gibi yerlere sakin gitme dedi. Ve son olarak gaz sancisi icin baklagili olabildigince az yememi yemeklerden sonra sicak dus alirsam rahatlayacagimi soyledi. Bu arada benim doktorum perinatolog detayli icin ister bana gelin ister disarda yaptirin dedi ben farkli bir doktora gitsemmi diye dusundum ama doktorumada cok guveniyorum canimi sikacak bisey duyarsam bu sefer tekrar gelip kendi doktoruma baktiracagim iki iki is olacak sanirim o yuzden kendi doktoruma yaptirayim diyorum. Ankarada herkes detayli icin ali ipegi oneriyor ama bilemedim napacagimi suan

Soğuk ortamda tutma şansım yok. Evde balkon da yok. Merkezi sistem kalorifer yanıyor. O zaman ben erteleyeyim almayı.
Eki Görüntüle 3166367
Evet bu mendil benim sürekli kullandığımda ıslak mendile başladığımdan beri içeriği çok temiz. Çok uzun zaman ben bahsettiğim pamuklardan kullandım. Dışarı çıkarken de yanıma su alıyordum ılık yapıp . Saklama kabına kullanacağım kadar pamukları koyup ıslatıyordum. Islak la temizleyip kuru pamukla kuruluyordum.

Eklentiler

• DFE28BA3-BFC4-49F9-A14E-7A890264B278.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 39
Eki Görüntüle 3166367
Canim bende bundan aldim icerigi cok temiz kurumu diye endise ediyordum bi akrabamiz toptanci ona sordum paketi acmazsan bunlari hic birsey olmaz kuruyanlar genelde kalitesiz olanlar dedi bende simdilik 12x40 li paketten aldim zaten ilk zamanlar evde pamuk kullanacagiz 12 li pakette bize baya yeter

Yaa çok bi sertlik değil aslında solun sağdan daha boş olduğunu dokununca anlıyorum ama sizinki tam nasıl hissediliyor bilmiyorum da yine de endişelendim yani

Bilmiyorum ki üç dört gündür sağ tarafımda doluluk var sol daha boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…