- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.681
Kutusundan çıkarıp açmazsan soğuk ortamda tutarsan kurumaz. Başlangıç için ıslak mendil yerine şu e bebekte satılan pamuklardan ıslatarak kullanmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben ilk oğlumda çok uzunca bir süre ıslak mendil kullanmadım. Daha doğal daha iyi oluyor. Islak mendilide dışarı çıkarken kullanırsınAranızda yenidoğan için ıslak mendil alan var mı?
Alsam kurumaz mı?
Hiç açılmasa bile kuruyor diyorlar?
Tecrübe eden var mı?
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum ama umarım başarabilirimKutusundan çıkarıp açmazsan soğuk ortamda tutarsan kurumaz. Başlangıç için ıslak mendil yerine şu e bebekte satılan pamuklardan ıslatarak kullanmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben ilk oğlumda çok uzunca bir süre ıslak mendil kullanmadım. Daha doğal daha iyi oluyor. Islak mendilide dışarı çıkarken kullanırsın
Evet canım Fatma bilge hanima gidiyordum 3. De bu hamileliğimde çok gergin davranıyor Tuğba kılık hanimla devam ediyorum gayet neşeli pozitif asistanı da öyle.Ama ben evde doğum yapmayı düşünüyorum artık.Esyalardan bahsetmişsiniz bende almadım hicbirsey supriz olsun cinsiyet dedik 5. Ayımı doldurunca alırım herhalde.merhaba
medipol esenlere e mi gidiyosıunuz .memnun musunuz.
Genelde hareket etmediği zamanlarda ben de solda sertlik hissediyorum. Annem bebek orayı yer edinmiş kendine diyor bilemedim. Ultrasonda kıpır kıpır. Ulaşabilirseniz doktorunuza sorun. Belki başka yerlerde de toplanıyordur ama siz sadece sağdayken mi farkettiniz acaba?Günaydın kızlar. Geçen gün sağ tarafımda sertlik var demiştim hala da aynı sanki hep orda duruyor bu da sanki hareket etmediği anlamına geliyor biraz kafaya takmaya başladım açıkçası niye hep aynı yerde duruyor.
ben de esenler medipol e gitmeyi düşünüyorum.doğumumu orada yapmayı planlıyorum.ama hangi doktor daha iyidir emin olamamıştım.sağol cevabın içinEvet canım Fatma bilge hanima gidiyordum 3. De bu hamileliğimde çok gergin davranıyor Tuğba kılık hanimla devam ediyorum gayet neşeli pozitif asistanı da öyle.Ama ben evde doğum yapmayı düşünüyorum artık.Esyalardan bahsetmişsiniz bende almadım hicbirsey supriz olsun cinsiyet dedik 5. Ayımı doldurunca alırım herhalde.
Canım o sertliği ben genelde gece hissediyorum gündüz pek olmuyor ama takilma bence normaldir, hareketlerini hissediyormusunGünaydın kızlar. Geçen gün sağ tarafımda sertlik var demiştim hala da aynı sanki hep orda duruyor bu da sanki hareket etmediği anlamına geliyor biraz kafaya takmaya başladım açıkçası niye hep aynı yerde duruyor.
Kutusundan çıkarıp açmazsan soğuk ortamda tutarsan kurumaz. Başlangıç için ıslak mendil yerine şu e bebekte satılan pamuklardan ıslatarak kullanmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ben ilk oğlumda çok uzunca bir süre ıslak mendil kullanmadım. Daha doğal daha iyi oluyor. Islak mendilide dışarı çıkarken kullanırsın
Bayadır yoktum bende buralarda, bu sertlik yüzünden bende doktora gittim kist gibi bi sertlik vardı 3 hafta önce malesef rahim kasılması olduğunu öğrendim ogünden beri magnezyyum progestan kullanıyorum hala geçmiş değil, doktor rahim kısmının özellikle yumuşak olması beklenir sert olunca bil ki kasılma oluyo buda bu haftalar için normal bir durum değil yatıp dinlenmek gerekiyor dedi. Herşeyi buna bağlamamak lazım ama dikkat edelim doktora görünmekte fayda var :)Günaydın kızlar. Geçen gün sağ tarafımda sertlik var demiştim hala da aynı sanki hep orda duruyor bu da sanki hareket etmediği anlamına geliyor biraz kafaya takmaya başladım açıkçası niye hep aynı yerde duruyor.
Günaydın kizlar keyifler nasilhastalığımın 4. Günü ve hala aynıyım boğazımda çok birsey yok şükür burnum tıkalı ilk günler akıyordu akmıyorda artık. Ama baş ağrısı ve vücut ağrısı var iki gündür işten erken gelmiştim bugün hiç gitmedim. Eşimde dün hastalandı doktora gitti kuş gribi demis doktor benimle aynı oda. İkimiz de yatıyoruz evde. Mecbur hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum Allah'ım bize cocuklarimiza sağlık sıhhat şifa versin cuma hürmetine inşallah
Evet bu mendil benim sürekli kullandığımda ıslak mendile başladığımdan beri içeriği çok temiz. Çok uzun zaman ben bahsettiğim pamuklardan kullandım. Dışarı çıkarken de yanıma su alıyordum ılık yapıp . Saklama kabına kullanacağım kadar pamukları koyup ıslatıyordum. Islak la temizleyip kuru pamukla kuruluyordum.Soğuk ortamda tutma şansım yok. Evde balkon da yok. Merkezi sistem kalorifer yanıyor. O zaman ben erteleyeyim almayı.
Bana önerilen mendil bu. İçeriği çok temizmiş.
Eki Görüntüle 3166367
Yaparsın canım çok zor bişey değilBen de böyle yapmayı düşünüyorum ama umarım başarabilirim
Canim bende bundan aldim icerigi cok temiz kurumu diye endise ediyordum bi akrabamiz toptanci ona sordum paketi acmazsan bunlari hic birsey olmaz kuruyanlar genelde kalitesiz olanlar dedi bende simdilik 12x40 li paketten aldim zaten ilk zamanlar evde pamuk kullanacagiz 12 li pakette bize baya yeterSoğuk ortamda tutma şansım yok. Evde balkon da yok. Merkezi sistem kalorifer yanıyor. O zaman ben erteleyeyim almayı.
Bana önerilen mendil bu. İçeriği çok temizmiş.
Eki Görüntüle 3166367
Yaa çok bi sertlik değil aslında solun sağdan daha boş olduğunu dokununca anlıyorum ama sizinki tam nasıl hissediliyor bilmiyorum da yine de endişelendim yaniBayadır yoktum bende buralarda, bu sertlik yüzünden bende doktora gittim kist gibi bi sertlik vardı 3 hafta önce malesef rahim kasılması olduğunu öğrendim ogünden beri magnezyyum progestan kullanıyorum hala geçmiş değil, doktor rahim kısmının özellikle yumuşak olması beklenir sert olunca bil ki kasılma oluyo buda bu haftalar için normal bir durum değil yatıp dinlenmek gerekiyor dedi. Herşeyi buna bağlamamak lazım ama dikkat edelim doktora görünmekte fayda var :)
Yok hissetmiyorum henüz benim üç dört gündür aynı sağ tarafımda bi doluluk var sola göreCanım o sertliği ben genelde gece hissediyorum gündüz pek olmuyor ama takilma bence normaldir, hareketlerini hissediyormusun
Ben stok yaptım arkadaşım da yapmıştı hiç bir şey olmadı demişti ona istinaden bende aldımAranızda yenidoğan için ıslak mendil alan var mı?
Alsam kurumaz mı?
Hiç açılmasa bile kuruyor diyorlar?
Tecrübe eden var mı?
Bilmiyorum ki üç dört gündür sağ tarafımda doluluk var sol daha boşGenelde hareket etmediği zamanlarda ben de solda sertlik hissediyorum. Annem bebek orayı yer edinmiş kendine diyor bilemedim. Ultrasonda kıpır kıpır. Ulaşabilirseniz doktorunuza sorun. Belki başka yerlerde de toplanıyordur ama siz sadece sağdayken mi farkettiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?